στο ρολο του νανδρου, λεπορελο κυριες μου και κυριοι.Leporello έγραψε: 19 Σεπ 2019, 23:25Αμα τα είχαν τσεπώσει, γιατί τους απάλλαξαν οι συριζαίοι δικαστικοί;
σε ρωτησα αν συμφωνεις που τα τσεπωσαν. απάντα
στο ρολο του νανδρου, λεπορελο κυριες μου και κυριοι.Leporello έγραψε: 19 Σεπ 2019, 23:25Αμα τα είχαν τσεπώσει, γιατί τους απάλλαξαν οι συριζαίοι δικαστικοί;
Είσαι βλάξ;πήζον bot έγραψε: 19 Σεπ 2019, 23:30στο ρολο του νανδρου, λεπορελο κυριες μου και κυριοι.
σε ρωτησα αν συμφωνεις που τα τσεπωσαν. απάντα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
μταξυ μας ρε. χαιρεσαι που τα τσεπωσαν? μη ντρεπεσαι πες το, το ξερουμε
Ωραία, απάντησες: Είσαι.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Κλασικός εικονογραφημένος κουτοπόνηρος ζαίος.
.Σάκης Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) για Novartis: Λυπάμαι για την ταλαιπωρία Πικραμμένου
https://www.google.com/amp/s/www.protag ... 909080/amp
. ΒΙΤΣΑΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Η NOVARTIS
https://www.voria.gr/article/vitsas-den ... i-novartis
Ερευνήθηκε και δεν βρέθηκε τίποτα.Ο μάρτυρας είναι ψευδομάρτυρας.πήζον bot έγραψε: 20 Σεπ 2019, 22:56 παιδια υπαρχει μαρτυρας που λεει οτι τα βουτηξε.
να ερευνηθει ή να παραιτηθει ο εισαγγελεας?
τοποθετηθειτε. το γελιο μακραινει τη ζωη![]()
πατησιωτης έγραψε: 20 Σεπ 2019, 22:58Ερευνήθηκε και δεν βρέθηκε τίποτα.Ο μάρτυρας είναι ψευδομάρτυρας.πήζον bot έγραψε: 20 Σεπ 2019, 22:56 παιδια υπαρχει μαρτυρας που λεει οτι τα βουτηξε.

Ο μόνος που υπάρχει φανταστικέ τύπε ειναι ενας συριζας σε πολιτικη κατολισθηση ! και ενας βλαξεβανης που πουλα τοσα φυλα οσα ειναι τα δαχτυλα του ενος χεριου σου ( μαζι με αυτο που αγοραζεις εσυ ) .πήζον bot έγραψε: 20 Σεπ 2019, 22:56 παιδια υπαρχει μαρτυρας που λεει οτι τα βουτηξε.