Απλά για γέλια, οι μισοί στη φωτο είναι σαν Μογγολοι και οι άλλοι μισοί σαν Μαλαισιανοι. Γνήσιοι Μακεδόνες

https://en.wikipedia.org/wiki/Greek_sch ... enaissanceΓιωργης έγραψε: 19 Μάιος 2019, 19:05Συσε και 100% ελληνες να ειναι η γςνια σου. Που δεν ειναι. Ειστε ενα παρασιτικο εθνος φιλαρακο μου. Η συνεισφορά σας στην παγκοσμια ιστορια τα τελευταια 2000 χρονια, τείνει στο 0. Χαρείτε με τις μπουρδες οτι οι πιλοτοι σας ειναι οο καλυτεροι του ΝΑΤΟ η οτι σκοτώσατε ολους τους τουρκους ουκαδες.sys3x έγραψε: 19 Μάιος 2019, 16:32 Άη σάμον Γιωργης.
Κάποιος πρέπει να μας φωτίσει το διάβα, λετ δερ μπι λάητ πούλιμ.
Και τωρα βρισκεις ενα μικρο ποσοστο ξανθους Ελληνες σε ολη την Ελλαδα οπως βρισκεις και μελαχρινους γηγενεις στην Σουηδια.Γιωργης έγραψε: 20 Μάιος 2019, 18:05Ναι, οσο και ο αλεξανδροςChainis έγραψε: 20 Μάιος 2019, 17:39Καμια ομοιγενεια δεν εχουν και για παραδειγμα ο Βαυαρος με τους απογονους των Πρωσων δεν εχει καμια σχεση.Γιωργης έγραψε: 20 Μάιος 2019, 10:02
Πως γινεται να θεωρούνται οι Γερμανοι αναμεικτος λαος, και δη με ουνους, οπου η ομοιγρνεια ειναι τεραστια σαν συνολο και οι ελληνες να θεωρουνται κατευθειαν απογονοι των αρχαιοελ, την ιδια στιγμη που οντως μοιαζουν με συριους, παλαιστινιους καυκασιους ακομη και βορειοαφρικανους.
Και απο Σκανδιναβους κρατανε και απο Σλαβους και απο Γοτθους και Φραγκους και Ουνους και Ρωμαιους και ολες αυτες οι διασταυρωσεις τους εκαναν ναζι στην νοοτροπια.
Οι Ελληνες παντα ηταν μαυρομαλληδες και μελαχρινοι λογο κλιματος οπως ολοι γυρω απο την Μεσογειο και δεν μας χαλαει καθολου που ειμαστε ετσι ουτε τραβαμε κανα ζορι ποιοι μας μοιαζουν.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
+1 πολυ ωραιο ποστ νανδρεNandros έγραψε: 20 Μάιος 2019, 20:08 O nostromos υπερβάλει. Ο στρατός του Αλεξάνδρου ήταν μια ασήμαντη αριθμητικά ομάδα (1:500 περίπου), αλλά επικράτησε με τα όπλα. Όσοι απέμειναν στις περιοχές που κατέκτησαν, απορροφήθηκαν από/ συγχωνεύτηκαν με τους ντόπιους πληθυσμούς. Ίσως βρεθούν ίχνη τους στο τοπικό DNA.
Το ίδιο και οι ολιγάριθμοι Βίκινγκς απορροφήθηκαν από/ συγχωνεύτηκαν με τους ντόπιους πληθυσμούς γύρω από τα μεγάλα ποτάμια της Αν.Ευρώπης (Ρωσία, Λευκορωσία, Ουκρανία).
Αυτή η πρόταση δεν βγάζει επιστημονικό νόημα. Το μόνο DNA που είναι πανομοιότυπο με το DNA μιας τρίχας μου είναι το DNA μιας άλλης τρίχας μου. Ή ενός κυττάρου του οσχέου μου.
Μπορεί να μην βγάζει επιστημονικό νόημα αλλά μια χαρά ΚΟΙΜΊΖΕΙ Εθνοπληκτους νόες που νομίζουν ότι ο κόσμος μας "χρωστάει" επειδή γεννηθήκαμε Έλληνες.hellegennes έγραψε: 25 Ιουν 2019, 18:12Αυτή η πρόταση δεν βγάζει επιστημονικό νόημα. Το μόνο DNA που είναι πανομοιότυπο με το DNA μιας τρίχας μου είναι το DNA μιας άλλης τρίχας μου. Ή ενός κυττάρου του οσχέου μου.
Από το "Γη, ο Πλανήτης των Ελλήνων" μάλλον προέρχονται αυτά τα νούμερα. Στην Αγγλική Wikipedia δεν υπάρχουν.nostromos έγραψε: 20 Μάιος 2019, 23:59η πληθυσμιακη αναφορα ειναι για τους κλασσικους χρονους ...για τους Ελληνιστικους δινω παραπανω μεγεθος επιρροης ...χρειαζεται να αναλυσω κατι παραπανω ...? καντε τους υπολογισμους σαςΟ πληθυσμός ολόκληρης της ελληνικής επικράτειας (Ελλάδα, ελληνικές αποικίες στη Σικελία, τα παράλια της δυτικής Μικράς Ασίας και ο Εύξεινος Πόντος) τον 4ο αι. π.Χ., με την πιο πρόσφατη εκτίμηση, ανερχόταν περίπου από 8.000.000 μέχρι 10.000.000κατοίκους, περίπου 12 φορές μεγαλύτερος από την Ελλάδα του 8ο αι. π.Χ., της οποίας ο πληθυσμός ανερχόταν στους 700.000 κάτοικους.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE ... E%AF%CE%B1
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ο πληθυσμός ολόκληρης της ελληνικής επικράτειας (Ελλάδα, ελληνικές αποικίες στη Σικελία, τα παράλια της δυτικής Μικράς Ασίας και ο Εύξεινος Πόντος) τον 4ο αι. π.Χ., με την πιο πρόσφατη εκτίμηση, ανερχόταν περίπου από 8.000.000 μέχρι 10.000.000 κατοίκους, περίπου 12 φορές μεγαλύτερος από την Ελλάδα του 8ο αι. π.Χ., της οποίας ο πληθυσμός ανερχόταν στους 700.000 κάτοικους
Αυτό σου λέω: στην Αγγλική δεν υπάρχουν τα νούμερα.nostromos έγραψε: 15 Νοέμ 2019, 15:55 για να το λες εσυ θα πρεπει να εχεις διαβασει και το βιβλιο ... εχεις ολη τη σειρα του Λιακοπουλου ...?
παντως αυτα που γραφω τα γραφω απο τη wikipedia ...ας ξαναβαλουμε το λινκ για οσους εχουνε προβλημα κατανοησης
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE ... E%AF%CE%B1
Ο πληθυσμός ολόκληρης της ελληνικής επικράτειας (Ελλάδα, ελληνικές αποικίες στη Σικελία, τα παράλια της δυτικής Μικράς Ασίας και ο Εύξεινος Πόντος) τον 4ο αι. π.Χ., με την πιο πρόσφατη εκτίμηση, ανερχόταν περίπου από 8.000.000 μέχρι 10.000.000 κατοίκους, περίπου 12 φορές μεγαλύτερος από την Ελλάδα του 8ο αι. π.Χ., της οποίας ο πληθυσμός ανερχόταν στους 700.000 κάτοικους
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Yochanan έγραψε: 21 Μάιος 2019, 08:59+1 πολυ ωραιο ποστ νανδρεNandros έγραψε: 20 Μάιος 2019, 20:08 O nostromos υπερβάλει. Ο στρατός του Αλεξάνδρου ήταν μια ασήμαντη αριθμητικά ομάδα (1:500 περίπου), αλλά επικράτησε με τα όπλα. Όσοι απέμειναν στις περιοχές που κατέκτησαν, απορροφήθηκαν από/ συγχωνεύτηκαν με τους ντόπιους πληθυσμούς. Ίσως βρεθούν ίχνη τους στο τοπικό DNA.
Το ίδιο και οι ολιγάριθμοι Βίκινγκς απορροφήθηκαν από/ συγχωνεύτηκαν με τους ντόπιους πληθυσμούς γύρω από τα μεγάλα ποτάμια της Αν.Ευρώπης (Ρωσία, Λευκορωσία, Ουκρανία).