dna replication έγραψε: 09 Μάιος 2019, 11:04 δεν υπάρχει πια αυτή η επιλογή,
μια χαρά μπορούσαμε να είμαστε μουδιασμένοι ή/και αποστασιοποιημένοι στην αρχή της τετραετίας
αλλά απέναντι στα λυσσασμένα σκυλιά του Κούλη με τους αφρούς στο στόμα και το μάτι να γυαλίζει για εξουσία
δεν υπάρχει πια η επιλογή της αποστασιοποίησης
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Κυριάκος κατατροπώνει τον Τσίπρα μέρα 1
- Μαυροβασίλης
Re: Ο Κυριάκος κατατροπώνει τον Τσίπρα μέρα 1
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Αυτοί είναι με όποιον δώσει τα περισσότερα για την πάρτη τους. Αν αύριο το πρωι ο Μιχαλόλιας μπορούσε να επαναφέρει τους μισθούς προ κρίσης, θα κουρεύονταν γουλί και θα κατέβαιναν πρώτοι στον αγώνα για τηνελλαδακαιτηνμακεδονιαμαςΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μάιος 2019, 10:53Σοβαρά τώρα, μετά από όσα έχεις δει τα τελευταία χρόνια (εντός και εκτός φόρουμ) πιστεύεις ότι αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να εξαϋλωθούν;
Μέχρι τη μεταπολίτευση είχαμε τα παιδιά των λουλουδιών.
Τούτοι δω είναι γέννημα των παιδιών του δάσους.
Ένας στο χώμα, χίλιοι στον αγώνα.
Α ρε Αντρέα, αν σε είχε γνωρίσει ο Μάρτιν, το got θα έβγαζε χαλαρά ακόμη 200 επεισόδια.![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν σοκάρομαι καθόλου καλό μου.dna replication έγραψε: 09 Μάιος 2019, 10:57σοκαρεστε ε?
που βρέθηκαν όλοι αυτοί ενώ τους βρίζαμε ελεύθερα τόσον καιρό? πως είναι δυνατόν?
Μπορεί να θεωρώ τα συρίζια εκνευριστικά αλλά μια στοιχειώδη αίσθηση της πραγματικότητας την έχω.
Και το θέμα δεν είναι οι σημερινοί ζαίοι αλλά η ζαίικη νοοτροπία.
Από χθεσινούς ζαίους/σημερινούς νδκράτες και χθεσινούς νδκράτες/σημερινούς ζαίους, άλλο τίποτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είδα βιντεάκια στο χαλαρό ,γιατί είχα κουραστική εβδομάδα.Η εντύπωσή μου ήταν ότι τον πήρε από παντού το μητσοτάκη ο Τσίπρας.Αρχίζω και πιστεύω όλο και περισσότερο ότι η νδ θα τις χάσει τις εκλογές.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Δημοκράτη και ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ, για όσον χρόνο διαθέτω σήμερα στο phorum
για κάθε ποστάρισμά σας θα ανεβάζω μια φώτο με τη σκατόφατσα του αρχηγού και εργοδότη σας
είναι απειλή αυτό
για κάθε ποστάρισμά σας θα ανεβάζω μια φώτο με τη σκατόφατσα του αρχηγού και εργοδότη σας
είναι απειλή αυτό
να τος και ο λεβέντης με νικ το iq του.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πολύ σωστός,και σκέψου ότι Τσίπρας/ΣΥΡΙΖΑ παλεύουν με τα θηρία.dna replication έγραψε: 09 Μάιος 2019, 10:51επιτέλους δεν αντέχετε άλλο να μένετε σιωπηλοί
κάθε μέρα όλη μερα εδώ και χρόνια τα βοθροκάναλα της διαπλοκής αυτό κάνουν...
και μια σεβαστή μερίδα χρηστών εδώ στο φορουμ κάθε μέρα ανοίγει από 2-3 υβριστικά νήματα
ήταν στρατηγική επιλογή του επιτελειου της νδ του Κούλη η πολωση απο την αρχή της τετραετίας
εγώ λεω πως ήταν άστοχη επιλογή και θα χάσει απο αυτήν, αλλά εσείς ξέρετε καλυτερα, δική σας είναι η δουλειά, εσείς θα κριθείτε
Θα ζήσουμε σκηνικά από τη Βίβλο στις μάχες που έρχονται.
-
Δημοκράτης
16 και σήμερα ζαίε , έρχεταιdna replication έγραψε: 09 Μάιος 2019, 11:07Δημοκράτης έγραψε: 09 Μάιος 2019, 11:03ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Μάιος 2019, 10:17
α μπράβο
ας γευτεί λίγο από τη δική του συνταγή να δούμε πως του φαίνεται
κι αυτοί που κατηγορούν τον Μητσοτάκη ότι έπεσε στο επίπεδο του αλέξη, ας αναλογιστούν λιγάκι το επίπεδο που κρατάει ο μητσοτάκης εδώ και 4,5 χρόνια απέναντι στη χειρότερη χυδαιότητα που έχει δει ποτέ η πολιτική σκηνή της χώρας
και πολύ άντεξε, έπρεπε μια φορά να απαντήσει όπως τους πρέπει![]()
![]()
-
Δημοκράτης
θα το πάς το στοίχημα δηλαδή;-71 έγραψε: 09 Μάιος 2019, 11:12 Είδα βιντεάκια στο χαλαρό ,γιατί είχα κουραστική εβδομάδα.Η εντύπωσή μου ήταν ότι τον πήρε από παντού το μητσοτάκη ο Τσίπρας.Αρχίζω και πιστεύω όλο και περισσότερο ότι η νδ θα τις χάσει τις εκλογές.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Τοξοβόλος_UK
δε νομίζω. ντέρμπι θα είναι
Οκ, έχω πρόταση για τους καρανικαίους.Δημοκράτης έγραψε: 09 Μάιος 2019, 11:19θα το πάς το στοίχημα δηλαδή;-71 έγραψε: 09 Μάιος 2019, 11:12 Είδα βιντεάκια στο χαλαρό ,γιατί είχα κουραστική εβδομάδα.Η εντύπωσή μου ήταν ότι τον πήρε από παντού το μητσοτάκη ο Τσίπρας.Αρχίζω και πιστεύω όλο και περισσότερο ότι η νδ θα τις χάσει τις εκλογές.
Κάποιος να πει στον Μέγα Αλέξιο να δώσει και επίδομα στοιχημάτων για να τονώσει το ηθικό του λαού του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ποιο στοίχημα ρε νούμερο;Σου είπα τις προάλλες να βάλουμε με λεφτά και παραπατούσαν τα δάκτυλά σου πάνω στο πληκτρολόγιο.Επίσης τα λεφτά που σου δίνει ο μητσοτάκης από τα απλήρωτα δάνεια,για να κάνεις διαδικτυακή προπαγάνδα δεν θα είναι αρκετά.Αν εγγυηθείς ότι θα πληρώσεις όμως εννοείται ότι είμαι μέσα για στοίχημα.Δημοκράτης έγραψε: 09 Μάιος 2019, 11:19θα το πάς το στοίχημα δηλαδή;-71 έγραψε: 09 Μάιος 2019, 11:12 Είδα βιντεάκια στο χαλαρό ,γιατί είχα κουραστική εβδομάδα.Η εντύπωσή μου ήταν ότι τον πήρε από παντού το μητσοτάκη ο Τσίπρας.Αρχίζω και πιστεύω όλο και περισσότερο ότι η νδ θα τις χάσει τις εκλογές.
Τι με πέρασες ρε για βουτυρόπαιδο και σπορά προδοτών που γράφει εδώ μέσα και ομοϊδεάτη σου;
Κάτι τύπους σαν εσάς τους κάνω να βουρκώσουν στην καθημερινότητα,δεν περνάνε εκεί τα σκηνικά που στήνετε εδώ πέρα με τους γκαουλάιτερ να σας προστατεύουν.
Αλογομούρη σε θέλω πρώτη γραμμή στον αντι-τσιπρικό ανένδοτο που ηγείται το καλύτερο βιογραφικό της χώρας.
Για σένα ειδικά έχει πιλάφι μετά τις εκλογές,ξέρεις εσύ...

Για σένα ειδικά έχει πιλάφι μετά τις εκλογές,ξέρεις εσύ...

-
Δημοκράτης
ρε κόψε τα ζαηκα, το πας το στοίχημα ότι θα την φάτε άσχημα ή όχι; Θα κάνεις πάλι την κότα;-71 έγραψε: 09 Μάιος 2019, 11:24Ποιο στοίχημα ρε νούμερο;Σου είπα τις προάλλες να βάλουμε με λεφτά και παραπατούσαν τα δάκτυλά σου πάνω στο πληκτρολόγιο.Επίσης τα λεφτά που σου δίνει ο μητσοτάκης από τα απλήρωτα δάνεια,για να κάνεις διαδικτυακή προπαγάνδα δεν θα είναι αρκετά.Αν εγγυηθείς ότι θα πληρώσεις όμως εννοείται ότι είμαι μέσα για στοίχημα.Δημοκράτης έγραψε: 09 Μάιος 2019, 11:19θα το πάς το στοίχημα δηλαδή;-71 έγραψε: 09 Μάιος 2019, 11:12 Είδα βιντεάκια στο χαλαρό ,γιατί είχα κουραστική εβδομάδα.Η εντύπωσή μου ήταν ότι τον πήρε από παντού το μητσοτάκη ο Τσίπρας.Αρχίζω και πιστεύω όλο και περισσότερο ότι η νδ θα τις χάσει τις εκλογές.
Τι με πέρασες ρε για βουτυρόπαιδο και σπορά προδοτών που γράφει εδώ μέσα και ομοϊδεάτη σου;
Κάτι τύπους σαν εσάς τους κάνω να βουρκώσουν στην καθημερινότητα,δεν περνάνε εκεί τα σκηνικά που στήνετε εδώ πέρα με τους γκαουλάιτερ να σας προστατεύουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 331 Απαντήσεις