Re: Πρωτεινη
Δημοσιεύτηκε: 26 Απρ 2018, 10:40
Όποιος δεν μπορεί να φάει μοσχαρίσιο κρέας σωστά (δηλαδή έτσι, και όχι παραψημένο σαν μετζεσόλα), καλύτερα να πάει να γίνει βετζετάριαν.
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
Kαλά σόλα θα είναι ΜΟΝΟ εφόσον χασάπης-σεφ είναι γτπ.Nameless Ghoul έγραψε: 26 Απρ 2018, 10:40 Όποιος δεν μπορεί να φάει μοσχαρίσιο κρέας σωστά (δηλαδή έτσι, και όχι παραψημένο σαν μετζεσόλα), καλύτερα να πάει να γίνει βετζετάριαν.
Συνήθως φταίει ότι "νομίζετε" ότι το ωμό είναι πιο μαλακό.Nameless Ghoul έγραψε: 26 Απρ 2018, 10:46 Συνηθως φταίει και ο Έλλην καταναλωτής, που έχει μάθει το κρέας ως κάτι που πρέπει να μασουλάει με τις ώρες σαν καμμένη τσίχλα.
Ρέπεις προς Μουσείοstergiosbik έγραψε: 26 Απρ 2018, 10:50 Αμα το φατε και την ωρα που το σφαζουν και ειναι ζεστο ζεστο θα εχει ακομα καλυτερη γευση.![]()
Γιατι;Ερμής έγραψε: 26 Απρ 2018, 10:51Ρέπεις προς Μουσείοstergiosbik έγραψε: 26 Απρ 2018, 10:50 Αμα το φατε και την ωρα που το σφαζουν και ειναι ζεστο ζεστο θα εχει ακομα καλυτερη γευση.![]()
Καλύτερα παντόφλα, παρά στραπ ον
Δεν ξερουν να ψηνουν λεμε.Cecily Anne έγραψε: 26 Απρ 2018, 10:53 To αν είναι μαλακό το κρέας εξαρτάται:
1. Από την κοπή και το σίτεμα (χασάπης)
2. Να μπορεί ο μάγειρας να το μαγειρέψει, χωρίς να το στεγνώσει και χωρίς να του αφαιρέσει τα λίπη.
Αν δεν μπορεί ο μάγειράς σας να ψήσει μια μπριζόλα, στείλτε τον.
Ρε υπερκαράμπαμπα αν το κρέας έχει σιτέψει σωστά και έχει ψηθεί σωστά δεν είναι σκληρό. Αν κατέβεις Αθήνα πήγαινε μια βόλτα απο BG, και ζήτα πικάνια να την ψήσει ο μάστορας όπως ξέρει. Θα με θυμηθείς.stergiosbik έγραψε: 26 Απρ 2018, 10:55Δεν ξερουν να ψηνουν λεμε.Cecily Anne έγραψε: 26 Απρ 2018, 10:53 To αν είναι μαλακό το κρέας εξαρτάται:
1. Από την κοπή και το σίτεμα (χασάπης)
2. Να μπορεί ο μάγειρας να το μαγειρέψει, χωρίς να το στεγνώσει και χωρίς να του αφαιρέσει τα λίπη.
Αν δεν μπορεί ο μάγειράς σας να ψήσει μια μπριζόλα, στείλτε τον.
Τι συζηταμε τωρα.
Ντεν έκουμε μαγκειρα καρντια μουCecily Anne έγραψε: 26 Απρ 2018, 10:53
Αν δεν μπορεί ο μάγειράς σας να ψήσει μια μπριζόλα, στείλτε τον.