Σας ζηλεύω όσους τα ζήσατε, θα ήθελα να ήμουν στρατό την εποχή εκείνη..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κα(η)μένο μυαλό
Re: Κα(η)μένο μυαλό
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Al Bundy
Στο Στρατό έπεφτε το πολύ ξύλο.Kauldron έγραψε: 10 Απρ 2019, 21:19 Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Σας ζηλεύω όσους τα ζήσατε, θα ήθελα να ήμουν στρατό την εποχή εκείνη..![]()
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Το μόνο σίγουρο. Οι αριστεροί επί χούντας έμπαιναν στο δημόσιο.Μπακάλης έγραψε: 10 Απρ 2019, 20:14Κι η μαλακία σύννεφο...εδώ σου τα λέμε άνθρωποι που τα ζήσαμε κι εσύ εκεί, τον χαβά σου και το παραμυθάκι που σου έμαθε η "ηρωϊκή" γενιά του Πολυτεχνείου!brb και tyt έγραψε: 10 Απρ 2019, 20:01Μην επιμένεις. Για το δημόσιο δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο να έγινε. Η μόνη περίπτωση να μην ήταν στην φυλακή ή εξορία σε νησί ήταν να έκαναν δήλωση και να ήταν ''συνεργαζόμενες'' με το καθεστώς'. Είχα έναν ψιλικατζή στην γειτονιά πρώην αντάρτη.perseus έγραψε: 10 Απρ 2019, 19:56 Αφου σου λεω οτι ηταν αξιωματικινες στον Δσε ηταν οι δυο δασκαλες απο πριν και η τριτη στο υπ υγειας ,βαλε τωρα οτι ολα τα παιδια τους( 3) και αυτα στο δημοσιο .
Η μια μαλιστα που ηταν και νονα μου (προκοψα) ηταν παντρεμενη με εκδοτη αριστερης εφημεριδος.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
-
Al Bundy
Ρώτα την Θεανώ και τον Τόσκα (για αρχή)!brb και tyt έγραψε: 10 Απρ 2019, 21:35
Το μόνο σίγουρο. Οι αριστεροί επί χούντας έμπαιναν στο δημόσιο.![]()
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Είχαμε αριστερή χούντα. Ο Παπαδόπουλος ήταν βρωμοκΟΥμμούνι και ο Παττακός μπολσεβίκος.Μπακάλης έγραψε: 10 Απρ 2019, 21:43Ρώτα την Θεανώ και τον Τόσκα (για αρχή)!brb και tyt έγραψε: 10 Απρ 2019, 21:35
-
Al Bundy
Ή έχουμε γιαλαντζί αριστερούς αγωνιστές...διάλεχτσε!brb και tyt έγραψε: 10 Απρ 2019, 21:51Είχαμε αριστερή χούντα. Ο Παπαδόπουλος ήταν βρωμοκΟΥμμούνι και ο Παττακός μπολσεβίκος.Μπακάλης έγραψε: 10 Απρ 2019, 21:43Ρώτα την Θεανώ και τον Τόσκα (για αρχή)!brb και tyt έγραψε: 10 Απρ 2019, 21:35
![]()
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
ή κυκλοφορείτε ανάμεσα μας.Μπακάλης έγραψε: 10 Απρ 2019, 22:01Ή έχουμε γιαλαντζί αριστερούς αγωνιστές...διάλεχτσε!brb και tyt έγραψε: 10 Απρ 2019, 21:51Είχαμε αριστερή χούντα. Ο Παπαδόπουλος ήταν βρωμοκΟΥμμούνι και ο Παττακός μπολσεβίκος.![]()
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Κατά τα άλλα εχουμε την Χουντα της Πολ. Ορθότητας.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Ο πατέρας του Τσίπρα μια χαρά τα πήγαινε με τη "χούντα" πάντως...brb και tyt έγραψε: 10 Απρ 2019, 21:51Είχαμε αριστερή χούντα. Ο Παπαδόπουλος ήταν βρωμοκΟΥμμούνι και ο Παττακός μπολσεβίκος.Μπακάλης έγραψε: 10 Απρ 2019, 21:43Ρώτα την Θεανώ και τον Τόσκα (για αρχή)!brb και tyt έγραψε: 10 Απρ 2019, 21:35
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
μην το παρεις προσωπικα αλλα πως ο μπαμπας σου τελειωσε μηχανικος αφου ηταν αριστερος?Στο χωριο πηγαίναμε ρε μπαγλαμα!
και ο πατέρας μου ήταν μηχανικός, κομμένος από το δημόσιο λόγω φρονημάτων και δουλευταράς
υγ. αφού σου αρέσουν οι ιστορίες, είναι γεγονός ότι επί χούντας δεν υπέστη καμία δίωξη για φρονήματα και αυτός και όλοι όσοι γνωστοί του τους γάμησε τη ζωή η μετεμφυλιακή ελλάδα
-
Al Bundy
Ω ναι!brb και tyt έγραψε: 10 Απρ 2019, 22:06ή κυκλοφορείτε ανάμεσα μας.Μπακάλης έγραψε: 10 Απρ 2019, 22:01Ή έχουμε γιαλαντζί αριστερούς αγωνιστές...διάλεχτσε!brb και tyt έγραψε: 10 Απρ 2019, 21:51
Είχαμε αριστερή χούντα. Ο Παπαδόπουλος ήταν βρωμοκΟΥμμούνι και ο Παττακός μπολσεβίκος.![]()
![]()
Απλά συνειδητοποιήστε το...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 264 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk