Δεν υπήρχε κάποια νύξη από τον Λιακό αν και έχει παλιώσει το διαφημιστικό του τελευταίου πακέτου (δίμηνο και)Νταρνάκας έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 10:27 Έχει γούστο να μας την κάνει ο κοντός από κει που δεν τον υπολογίζει κανένας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μουντιάλ Ρωσίας 2018
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Uppercut
'Ημουν έξω χτες για να δω τους αγώνες οπότε δε σχολίασα. Μέγας κουβάς για μένα. Εντάξει η Ουρουγουάη ήξερα ότι θα δυσκολευόταν πολύ χωρίς τον Καβάνι, αλλά ήλπιζα. Ήταν πιο πολύ επιθυμία παρά πρόβλεψη. Όσον αφορά τη Βραζιλία, προφανώς με πόνεσε όσο τίποτα, πίστευα πως θα το σηκώσει, στηρίζω πάντα Βραζιλία ούτως ή άλλως. Τι άλλο να πω; Να πω για το ματς, τα λέγατε εσείς όλα απ' ότι είδα. Να πω απλά πως η μαλακία του Νειμάρ (πάλι κάνω κολπάκια, πόσο γαμάτος είμαι, ουπς πάει η μπάλα) στοίχισε στην ομάδα, ο Κουτίνιο είχε γαμηθεί, το αυτογκόλ που ήταν καθοριστικό, ο Ζεσούς είναι γνωστός. Είχαμε κι ενα πέναλτυ που δεν δόθηκε κατ' εμέ. Για μένα ο Μαρσέλο πραγματικά έκανε υπερπροσπάθεια, έκανε ότι μπορούσε, έβγαζε επιθέσεις, έκανε μπαλιές, γύρναγε πίσω. Είναι στενάχωρο γιατί παρά το κάζο, η Βραζιλία μπορούσε να τα καταφέρει.
Για πες μου εσύ τι είδες; Είδες μία Βραζιλία που δε μπορούσε να διεκδικήσει;
Εγώ πήγα για ποτό μετά να το ξεχάσω όσο μπορούσα.
Όντως. Τόσες τελικές, τόσες φορές μέσα στη περιοχή και δε μπήκε.
Απαράδεκτος.
Εγώ εδώ είμαι, δεν κρύβομαι σαν εσένα ούτε επινοώ δικαιλογίες όπως εσύ μετά τον κουβά σου με το Βραζιλία - Μεξικό. Που έλεγες πως ήταν απλά τύχη. Για το 2-0, όχι το 2-1 με αυτογκόλ όπως χτες και με τους ηττημένους να χουν στριμωγμένους τους νικητές σ' όλο το β ημίχρονο. Ξαναλέω, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν είμαι σαν εσένα, το Βέλγιο έπαιξε πιο σωστά και κέρδισε, αλλά το να μιλάς εσύ που μας δικαιολόγησες τον κουβά σου, πάει πολύ. Εγώ τρώω τον κουβά μου σαν άντρας.
Εδώ είμαι Έθνι. Εγώ δεν είμαι κότα σαν εσένα που φοβόσουν να βάλεις στοίχημα και κρυβόσουν. Το μεταξύ μας στοίχημα που τελικά δεν δέχθηκες ήταν για τις δυνατότητες της Αγγλίας, μη το ξεχνάς. Ούτε βεβαίως είμαι Έθνι, συριζαίος, περσέους ή πίθηκας να λέω μαλακίες. Έφαγα κουβά, πάμε παρακάτω.
Για πες μου εσύ τι είδες; Είδες μία Βραζιλία που δε μπορούσε να διεκδικήσει;
Αυτό. Συνεχίζουμε.Lugozzi έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 22:06άσε την κλάψα και την μίρλαPapa John έγραψε: 06 Ιούλ 2018, 22:04 Αν και πιστεύω στην ανατροπή, αυτή ίσως να είναι η τελευταία φορά που υποστηρίζω Βραζιλία, μου την έχουν δώσει στα νεύρα. Προσπαθούν να παίξουν μπάλα ευρωπαικού στυλ και να τα αποτελέσματα.
δεν ξενερώνουμε ποτέ!
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
και η δική μου ήταν από τις πρώτες!shrike έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 09:58Χου ρε, που είχες και αποκλειστικότητα.lafkiotis έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 05:01 Ποιος πουστης μου "εκλεψε" την αποκλειστικοτητα στον ψηφο μου για το Βελγιο?![]()
Μέχρι χθες μόνο μία ψήφο είχε το Βέλγιο, την δική μου από τις 15 Ιουνίου.
Ξαφνικά, όλοι ανακαλύψατε το Βέλγιο.
Απ' την άλλη βέβαια, μέχρι προχθές η Γερμανία είχε 12 ψήφους και κάποια τρόλια πήγαν και τις κάνανε 16.![]()
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
στοιχηματικα για το σουηδια αγγλια
ειναι τρομερο value bet το 5,20 των σουηδων(δεν το παιζω αλλα ειναι το σωστο πονταρισμα)
μου αρεσει το 4,15 για goal anytime του Lingard
για τους καρτακηδες εχει νοημα το 5.50 της καρτας του Τριπιερ και μου αρεσει και το 4,5 της καρτας στον Κραφτ
ειναι τρομερο value bet το 5,20 των σουηδων(δεν το παιζω αλλα ειναι το σωστο πονταρισμα)
για τους καρτακηδες εχει νοημα το 5.50 της καρτας του Τριπιερ και μου αρεσει και το 4,5 της καρτας στον Κραφτ
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
το θέμα είναι να τον πιούνε οι footballs coming home, λεφτά ας χάσουμεalekhine έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:46 στοιχηματικα για το σουηδια αγγλια
alekhine έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:46 στοιχηματικα για το σουηδια αγγλια
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- billy huge
- Phorum.gr user: Billy Huge
Θέλω πολύ να ρίξω
-νίκη Ρωσίας
-νίκη Σουηδίας
-και under 3,5 και στα 2
αλλά θα είναι τρελός κουβάς, όποτε
-νίκη Ρωσίας
-νίκη Σουηδίας
-και under 3,5 και στα 2
αλλά θα είναι τρελός κουβάς, όποτε
Vae Victis
- alekhine
να πουμε οτι η παραδοση στα τελευταια 10 ματς(με τα μισα να ειναι φιλικα ομως) δειχνει 3 νικες σουηδιας, 2 νικες αγγλιας και 5 ισοπαλιεςjason έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:48το θέμα είναι να τον πιούνε οι footballs coming home, λεφτά ας χάσουμεalekhine έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:46 στοιχηματικα για το σουηδια αγγλια
τοπε ρε μλκ και ο λουγκο εχτες οταν τουλεγα οτι ειναι value bet το 3,90 του βελγιουGoBack έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:50alekhine έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:46 στοιχηματικα για το σουηδια αγγλια
για τους καρτακηδες εχει νοημα το 5.50 της καρτας του Τριπιερ και μου αρεσει και το 4,5 της καρτας στον Κραφτ![]()
οτι δεν μπορει να παιξει κοντρα βραζιλια
ε και εγω γουσταρω αγγλαρες και δεν θα τους κοντραρω
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Rocco Siffredi
νικη σουηδιας στα πεναλτυ 
ωραίος εκείνο το βλαμμένο θα χτυπάει πάλι τα δοκάρια αντί να πάρει θέση
Χωρις διαθεση τρολαρισματος πιστευω οτι οι Σουηδοι θα εχουν μεγαλο προβλημα απεναντι στο 3-5-2 των Αγγλων με αυτο το φλατ 4-4-2 που παιζουν.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- alekhine
αστα αυτα και πες ποιυος βλεπεις για καρτεςGoBack έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:56 Χωρις διαθεση τρολαρισματος πιστευω οτι οι Σουηδοι θα εχουν μεγαλο προβλημα απεναντι στο 3-5-2 των Αγγλων με αυτο το φλατ 4-4-2 που παιζουν.
- wooded glade
Ανέβηκε κι άλλο η νίκη της Σουηδίας ρε ;
4.80 τόπαιξα εγώ.
Βλακεία μου.
Εδώ έγινε ότι γινόταν και στο Πάοκ - Ολυμπιακός, την εποχή της εικοσαετίας που δεν τόλμαγε ούτε να βγει στο γήπεδο ο Ολυμπιακός. Έφτανε Παρασκευή, έφτανε Σάββατο και τσουπ έβλεπες να τον περνάνε τριπλή παραλλαγή τον Ολυμπιακό στα συστήματα ΠΡΟΠΟ !
Αυτό ήταν το γάβρο-effect.
Μιά άλλη φορά ήταν να παίξει ο Ολυμπιακός με τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ. Όχι το 3-1 που το έφαγε ο θρύλος από τον Τζέραρντ στα τελευταία λεπτά, πιό πριν, για το Ουέφα. Είχα βάλει εγώ λοιπόν την προηγούμενη Sport fm και άκουγα "μπαμ και κάτω" και η Γκαιμπελική γαβρο-προπαγάνδα ήταν τέτοια που έμενες πεπεισμένος ότι θα λήξει τουλάχιστον 0-3 το ματς ! 2-0 υπέρ της Λ'πουλ έληξε φυσικά.
Έτσι διαμορφώθηκαν λοιπόν αυτές οι αποδόσεις σήμερα, αλλά θα αποφασίσει η μπάλα βέβαια τι θα γίνει.
4.80 τόπαιξα εγώ.
Βλακεία μου.
Εδώ έγινε ότι γινόταν και στο Πάοκ - Ολυμπιακός, την εποχή της εικοσαετίας που δεν τόλμαγε ούτε να βγει στο γήπεδο ο Ολυμπιακός. Έφτανε Παρασκευή, έφτανε Σάββατο και τσουπ έβλεπες να τον περνάνε τριπλή παραλλαγή τον Ολυμπιακό στα συστήματα ΠΡΟΠΟ !
Αυτό ήταν το γάβρο-effect.
Μιά άλλη φορά ήταν να παίξει ο Ολυμπιακός με τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ. Όχι το 3-1 που το έφαγε ο θρύλος από τον Τζέραρντ στα τελευταία λεπτά, πιό πριν, για το Ουέφα. Είχα βάλει εγώ λοιπόν την προηγούμενη Sport fm και άκουγα "μπαμ και κάτω" και η Γκαιμπελική γαβρο-προπαγάνδα ήταν τέτοια που έμενες πεπεισμένος ότι θα λήξει τουλάχιστον 0-3 το ματς ! 2-0 υπέρ της Λ'πουλ έληξε φυσικά.
Έτσι διαμορφώθηκαν λοιπόν αυτές οι αποδόσεις σήμερα, αλλά θα αποφασίσει η μπάλα βέβαια τι θα γίνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 07 Ιούλ 2018, 15:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
-