Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Κόκκινα στίγματα και αιμάτωμα; Τι σκατα; Και σου είπαν να το ξανακάνεις;
Ναι.
Και πριν λίγο που πήγα και έκανα το δευτερο,μου είπαν οι 2 γιατροί που ήταν εκείότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.Από το ζόρισμα ίσως να ήταν.Τους έδειξα και φωτογραφίες.
Θα δούμε τι επόμενες ώρες τι θα γίνει.
Σήμερα πως είσαι;
Όλα καλά.
Λίγο το χέρι εκεί που με τρύπησε νιώθω αλλά δεν είχα το παραμικρό.
Έχουμε μήπως νεότερα δεδομένα για τη χρονική απόσταση των δόσεων Astra Zeneca;
Είχα διαβάσει ένα άρθρο που έλεγε ότι χρονική απόσταση 8 εβδομάδων μεταξύ των δόσεων είναι ικανοποιητική και δεν απαιτούνται 12 εβδομάδες όπως ήταν η αρχική εισήγηση. Αλλά δε μπορώ να το βρω τώρα για το επιβεβαιώσω.
Είμαι στις 8 εβδομάδες, 10 Μαΐου ήταν η 1η δόση και η 2η είναι προγραμματισμένη για 31 Ιουλίου. Για λόγους διακοπών θα με βόλευε εμβολιασμός σε νεότερη ημερομηνία.
Jack Shephard έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 23:42
Έχουμε μήπως νεότερα δεδομένα για τη χρονική απόσταση των δόσεων Astra Zeneca;
Είχα διαβάσει ένα άρθρο που έλεγε ότι χρονική απόσταση 8 εβδομάδων μεταξύ των δόσεων είναι ικανοποιητική και δεν απαιτούνται 12 εβδομάδες όπως ήταν η αρχική εισήγηση. Αλλά δε μπορώ να το βρω τώρα για το επιβεβαιώσω.
Είμαι στις 8 εβδομάδες, 10 Μαΐου ήταν η 1η δόση και η 2η είναι προγραμματισμένη για 31 Ιουλίου. Για λόγους διακοπών θα με βόλευε εμβολιασμός σε νεότερη ημερομηνία.
εμενα με καλεσαν στις 8 βδομαδες, αν μπορεις να το κανεις νωριτερα, κανε το
talaipwros έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 23:45
εμενα με καλεσαν στις 8 βδομαδες, αν μπορεις να το κανεις νωριτερα, κανε το
Ευχαριστώ tal. Πάω να δω στην πλατφόρμα τι υπάρχει διαθέσιμο.
Δεν μπορώ να βρω το άρθρο τώρα, αλλά είχα διαβάσει ότι κακώς είπαν να γίνεται νωρίτερα και ότι όσο πιο κοντά στις 12 εβδομάδες τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα.
Αν άλλαξε ξανά κάτι, δεν το γνωρίζω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Λευκός Λύκος έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 20:01
Ναι.
Και πριν λίγο που πήγα και έκανα το δευτερο,μου είπαν οι 2 γιατροί που ήταν εκείότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.Από το ζόρισμα ίσως να ήταν.Τους έδειξα και φωτογραφίες.
Θα δούμε τι επόμενες ώρες τι θα γίνει.
Σήμερα πως είσαι;
Όλα καλά.
Λίγο το χέρι εκεί που με τρύπησε νιώθω αλλά δεν είχα το παραμικρό.
Τα κοκκικα στίγματα και το αιμάτωμα στο μάτι, πιθανότατα να ήταν από την πίεση λόγω εμετων.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Otto Weininger έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 23:49
Δεν μπορώ να βρω το άρθρο τώρα, αλλά είχα διαβάσει ότι κακώς είπαν να γίνεται νωρίτερα και ότι όσο πιο κοντά στις 12 εβδομάδες τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα.
Παρακαλώ συσκεφθείτε η ιατρική και φαρμακευτική κοινότητα και πείτε μας κι εμάς
Thanks αλλά είναι πολύ αργά για εμένα πια. Υπήρχαν ραντεβού ακόμα και για αύριο και ήδη έκλεισα για την Πέμπτη το απόγευμα.
Thanks αλλά είναι πολύ αργά για εμένα πια. Υπήρχαν ραντεβού ακόμα και για αύριο και ήδη έκλεισα για την Πέμπτη το απόγευμα.
η μια δοση προστατευει μολις 10% απο τον ινδο ( για να κολλησεις λεω)
Μην ανησυχείτε, προανάκρουσμα χαράγματος είναι και δοκιμαστικά. Δεν θα υποχρεωθείτε οι εμβολιασμένοι , μόνοι σας ,εθελοντικά, σαν τα πρόβατα θα τρέξετε να "κλείσετε" ημερομηνίες να το κάνετε.Έχετε εμπειρία πλέον.
Λευκός Λύκος έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 15:26
39,5 πυρετό για περίπου 30 ώρες.Εμετούς,ρίγος,κόκκινα στίγματα στο πρόσωπο και αιμάτωμα στο αριστερο μάτι.
Διασκεδαστικό. Λέω να χτυπήσω 5-6 δόσεις.
Αν θες να το κάνεις κάντο.Αν δεν θες μην το κάνεις.
Τα παπάρια όλων να μην πρηζεις με τις θεωρίες σου.
Αν δεν κάνω λάθος για την ηλικία σου, στην χειρότερη αν κολλούσες κορωνοϊό θα πονούσαν οι μυς σου για μερικές μέρες. Αντ' αυτού, 40 πυρετό για... 30 ώρες;! Εμετούς; Ρίγος; Κόκκινα στίγματα... στο πρόσωπο! Και αιμάτωμα στο αριστερό μάτι;
Μαλάκα, δεν πάτε καλά, μερικοί. Έχετε σαλέψει. Τόσο τρομοκρατημένος είσαι ώστε να υποστείς τέτοιο μαρτύριο;
Όσο για το πρηξίδι, εσείς είστε που μας πρήζετε τα παπάρια. Εγώ προσεύχομαι κάθε βράδυ στο σύμπαν να πιάσει ο εμβολιασμός σας μπας και ηρεμήσετε ποτέ. Το κακό είναι ότι αν δεν πιάσει θα σκούζετε ότι δεν φταίει η αποτελεσματικότητα των εμβολίων αλλά ότι δεν εμβολιάστηκε το 150% του πληθυσμού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 00:27
Το κακό είναι ότι αν δεν πιάσει θα σκούζετε ότι δεν φταίει η αποτελεσματικότητα των εμβολίων αλλά ότι δεν εμβολιάστηκε το 150% του πληθυσμού.
Γιατί πότε, σ' αυτή τη χώρα, μας ενδιέφερε ο στόχος και όχι τι κάνει ο άλλος;
Αν θες να το κάνεις κάντο.Αν δεν θες μην το κάνεις.
Τα παπάρια όλων να μην πρηζεις με τις θεωρίες σου.
Αν δεν κάνω λάθος για την ηλικία σου, στην χειρότερη αν κολλούσες κορωνοϊό θα πονούσαν οι μυς σου για μερικές μέρες. Αντ' αυτού, 40 πυρετό για... 30 ώρες;! Εμετούς; Ρίγος; Κόκκινα στίγματα... στο πρόσωπο! Και αιμάτωμα στο αριστερό μάτι;
Μαλάκα, δεν πάτε καλά, μερικοί. Έχετε σαλέψει. Τόσο τρομοκρατημένος είσαι ώστε να υποστείς τέτοιο μαρτύριο;
Όσο για το πρηξίδι, εσείς είστε που μας πρήζετε τα παπάρια. Εγώ προσεύχομαι κάθε βράδυ στο σύμπαν να πιάσει ο εμβολιασμός σας μπας και ηρεμήσετε ποτέ. Το κακό είναι ότι αν δεν πιάσει θα σκούζετε ότι δεν φταίει η αποτελεσματικότητα των εμβολίων αλλά ότι δεν εμβολιάστηκε το 150% του πληθυσμού.
Λοιπόν Χέλη και τα λένε αυτά στον Στύγιο ... κάνε το εμβόλιο. Στην ΙΔΙΑΖΟΥΖΑ περίπτωση που "χτύπησε" 24,8 με 15,2 πίεση και νοσηλεύτηκε για μέρες με 2+2 μπουκάλες ανά χείρας , 10 εξετάσεις και επέζησε ως.... ΧΑΙΛΑΝΤΕΡ. Θα σέβεστε ρε εμβολιάκηδες.