Δεν μας ενδιαφέρουν οι παππούδες. Μας ενδιαφέρουν οι νέες γενιές.Δημοκράτης έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:46κοίτα , κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβεις ότι η πλειοψηφία δεν σας γουστάρει άσχετα με το αν είναι οπαδοί του πούτιν ή όχιLibre arbitre έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:40 Οι ναζιστές είναι το ίδιο ομοφοβικοί όσο οι Πουτλερικοι. Τέλεια και παύλα. Οι νέες γενιές θα τους δώσουν πολύ ισχυρή απάντηση.
δηλαδή κάποια στιγμή πρέπει να απδεχτείς την πραγματικότητα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Προσωπικα είμαι ουδέτερος με μια ελαφρά συμπάθεια προς την Ουκρανία, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον σχολιασμό της κατάστασης. Σε αυτο προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται πιο αντικειμενικος. Εσύ πειστηκες για αυτό που οι παλιότεροι του φόρουμ ξέρουμε καλά, δηλαδή ότι ο κατά φαντασια εμπρηστης της Μοσχας είναι για τα λουρια;Libre arbitre έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:25Υποθέτω πως μαλλον δεν σε θεωρεί πραγματικά ουκρανοφιλο.Scouser έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:10I rest my case, [user]Libre arbitre. [/user]Οργισμένος έγραψε: 14 Αύγ 2024, 12:49
Μουρλε αποναζιστικοποιητη της Ουκρανιας, θα το πιειτε ολο το ποτηρι. Δηθεν αποναζιστικοποιηση της ουκρανιας σπειρατε σφαζοντας και βιαζοντας παιδακια , ε , θα θερισετε σφαξιμο και καψιμο ολων των ανωμαλων φασισταραδων της μοσχας. Πονατε;![]()
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Libre arbitre
Δεν υπάρχει ελαφριά συμπάθεια. Είμαι πεπεισμένος γι' αυτό.Scouser έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:49Προσωπικα είμαι ουδέτερος με μια ελαφρά συμπάθεια προς την Ουκρανία
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
-
Δημοκράτης
ξαναλέω, κάποια στιγμή θα πρέπει να αποδεχτείς ποια είναι η θέση σας στον κόσμο αυτόν και είναι ο πάτος . Όχι ο πάτος σας, ο πάτος της κοινωνίας γιατί πολύ απλά είστε πρόβλημα και όση προπαγάνδα και να κάνετε θα παραμένετε πρόβλημαLibre arbitre έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:48Δεν μας ενδιαφέρουν οι παππούδες. Μας ενδιαφέρουν οι νέες γενιές.Δημοκράτης έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:46κοίτα , κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβεις ότι η πλειοψηφία δεν σας γουστάρει άσχετα με το αν είναι οπαδοί του πούτιν ή όχιLibre arbitre έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:40 Οι ναζιστές είναι το ίδιο ομοφοβικοί όσο οι Πουτλερικοι. Τέλεια και παύλα. Οι νέες γενιές θα τους δώσουν πολύ ισχυρή απάντηση.
- Libre arbitre
Ο πάτος της κοινωνίας είναι οι ομοφοβικοί και οι αρνητές του εμβολιασμού. Και αυτοί είναι σχεδόν πάντα πουτλεράκια.Δημοκράτης έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:52ξαναλέω, κάποια στιγμή θα πρέπει να αποδεχτείς ποια είναι η θέση σας στον κόσμο αυτόν και είναι ο πάτος .Libre arbitre έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:48Δεν μας ενδιαφέρουν οι παππούδες. Μας ενδιαφέρουν οι νέες γενιές.Δημοκράτης έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:46
κοίτα , κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβεις ότι η πλειοψηφία δεν σας γουστάρει άσχετα με το αν είναι οπαδοί του πούτιν ή όχι
-
Δημοκράτης
ναι ξέρω, όταν η πραγματικότητα είναι αντίθετη με εσένα τόσο χειρότερα για την πραγματικότηταLibre arbitre έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:53Ο πάτος της κοινωνίας είναι οι ομοφοβικοί και οι αρνητές του εμβολιασμού. Και αυτοί είναι σχεδόν πάντα πουτλεράκια.Δημοκράτης έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:52ξαναλέω, κάποια στιγμή θα πρέπει να αποδεχτείς ποια είναι η θέση σας στον κόσμο αυτόν και είναι ο πάτος .Libre arbitre έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:48
Δεν μας ενδιαφέρουν οι παππούδες. Μας ενδιαφέρουν οι νέες γενιές.
- Libre arbitre
Καθόλου αντίθετη δεν είναι. Το μέλλον είναι με μένα. Εσύ εκπροσωπείς το παρελθόν που συνάδει με την Πουτλερια.Δημοκράτης έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:54ναι ξέρω, όταν η πραγματικότητα είναι αντίθετη με εσένα τόσο χειρότερα για την πραγματικότηταLibre arbitre έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:53Ο πάτος της κοινωνίας είναι οι ομοφοβικοί και οι αρνητές του εμβολιασμού. Και αυτοί είναι σχεδόν πάντα πουτλεράκια.Δημοκράτης έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:52
ξαναλέω, κάποια στιγμή θα πρέπει να αποδεχτείς ποια είναι η θέση σας στον κόσμο αυτόν και είναι ο πάτος .
- Dwarven Blacksmith
Κι όμως μπορεί να μη σου αρέσει αλλά ο Πούτιν είναι πιο προοδευτικός από τους Δυτικούς αλτραιτ, δεν προσβάλλει ούτε γκέι ούτε μουσουλμάνους.Libre arbitre έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:55Καθόλου αντίθετη δεν είναι. Το μέλλον είναι με μένα. Εσύ εκπροσωπείς το παρελθόν που συνάδει με την Πουτλερια.Δημοκράτης έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:54ναι ξέρω, όταν η πραγματικότητα είναι αντίθετη με εσένα τόσο χειρότερα για την πραγματικότηταLibre arbitre έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:53
Ο πάτος της κοινωνίας είναι οι ομοφοβικοί και οι αρνητές του εμβολιασμού. Και αυτοί είναι σχεδόν πάντα πουτλεράκια.
- Οργισμένος
ναι ειναι τερμα ουκρανοφιλος...Libre arbitre έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:25Υποθέτω πως μαλλον δεν σε θεωρεί πραγματικά ουκρανοφιλο.Scouser έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:10I rest my case, [user]Libre arbitre. [/user]Οργισμένος έγραψε: 14 Αύγ 2024, 12:49
Μουρλε αποναζιστικοποιητη της Ουκρανιας, θα το πιειτε ολο το ποτηρι. Δηθεν αποναζιστικοποιηση της ουκρανιας σπειρατε σφαζοντας και βιαζοντας παιδακια , ε , θα θερισετε σφαξιμο και καψιμο ολων των ανωμαλων φασισταραδων της μοσχας. Πονατε;![]()
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Libre arbitre
Τους γκέι τους θεωρεί τρομοκράτες και τους μουσουλμάνους κυνηγούς κεφαλών ήρωες...Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:58Κι όμως μπορεί να μη σου αρέσει αλλά ο Πούτιν είναι πιο προοδευτικός από τους Δυτικούς αλτραιτ, δεν προσβάλλει ούτε γκέι ούτε μουσουλμάνους.Libre arbitre έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:55Καθόλου αντίθετη δεν είναι. Το μέλλον είναι με μένα. Εσύ εκπροσωπείς το παρελθόν που συνάδει με την Πουτλερια.Δημοκράτης έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:54
ναι ξέρω, όταν η πραγματικότητα είναι αντίθετη με εσένα τόσο χειρότερα για την πραγματικότητα
-
Δημοκράτης
ναι σίγουρα, το μέλλον είναι με τους πούστηδες παρόλο που είναι τίγκα στα std και δεν μπορούν να κάνουν παιδιάLibre arbitre έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:55Καθόλου αντίθετη δεν είναι. Το μέλλον είναι με μένα. Εσύ εκπροσωπείς το παρελθόν που συνάδει με την Πουτλερια.Δημοκράτης έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:54ναι ξέρω, όταν η πραγματικότητα είναι αντίθετη με εσένα τόσο χειρότερα για την πραγματικότηταLibre arbitre έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:53
Ο πάτος της κοινωνίας είναι οι ομοφοβικοί και οι αρνητές του εμβολιασμού. Και αυτοί είναι σχεδόν πάντα πουτλεράκια.
Δεν πάτε καλά, είστε μεγάλο πρόβλημα λέμε
- Libre arbitre
https://www.france24.com/en/europe/2024 ... -blacklistDwarven Blacksmith έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:58Κι όμως μπορεί να μη σου αρέσει αλλά ο Πούτιν είναι πιο προοδευτικός από τους Δυτικούς αλτραιτ, δεν προσβάλλει ούτε γκέι ούτε μουσουλμάνους.Libre arbitre έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:55Καθόλου αντίθετη δεν είναι. Το μέλλον είναι με μένα. Εσύ εκπροσωπείς το παρελθόν που συνάδει με την Πουτλερια.Δημοκράτης έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:54
ναι ξέρω, όταν η πραγματικότητα είναι αντίθετη με εσένα τόσο χειρότερα για την πραγματικότητα
...
- Οργισμένος
Ναι και ο τερμα ρεαλιστης και "ουκρανοφιλος" δημοκρατης που μετα την προδοτικη τραμπικη παυση βοηθειας προς Ουκρανια πανηγυριζε κεκαλυμενα λεγοντας οτι ο πολεμος τελειωσε υπερ ρωσσων "μονο οι βλακες δεν το καταλαβαινουν αυτο" ελεγε.Δημοκράτης έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:54ναι ξέρω, όταν η πραγματικότητα είναι αντίθετη με εσένα τόσο χειρότερα για την πραγματικότηταLibre arbitre έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:53Ο πάτος της κοινωνίας είναι οι ομοφοβικοί και οι αρνητές του εμβολιασμού. Και αυτοί είναι σχεδόν πάντα πουτλεράκια.Δημοκράτης έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:52
ξαναλέω, κάποια στιγμή θα πρέπει να αποδεχτείς ποια είναι η θέση σας στον κόσμο αυτόν και είναι ο πάτος .
Μιλαμε για αθλιους ψεκες υποκριτες πουτινοπληκτους...
Παρε να χεις τωρα 1000 τ χλμ απελευθερωμενα
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Libre arbitre
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος γκέι που να υποστηρίζει τον Πούτιν. Θα ήταν απολύτως μαζοχιστης.
- Οργισμένος
Πονας ρατσισταρε;;;Δημοκράτης έγραψε: 14 Αύγ 2024, 14:01ναι σίγουρα, το μέλλον είναι με τους πούστηδες παρόλο που είναι τίγκα στα std και δεν μπορούν να κάνουν παιδιάLibre arbitre έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:55Καθόλου αντίθετη δεν είναι. Το μέλλον είναι με μένα. Εσύ εκπροσωπείς το παρελθόν που συνάδει με την Πουτλερια.Δημοκράτης έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:54
Δεν πάτε καλά, είστε μεγάλο πρόβλημα λέμε
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1947 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 23 Απαντήσεις