Ο Τσιπρας ως γνησιος αριστερος ειναι πρωτα απ ολα φιλοτομαριστης,η ιδεολογια μπορει να περιμενει οταν τιθεται θεμα προσωπικου συμφεροντος.
Ετσι λοιπον,ο Τσιπρας οπως ξαφνικα δηλωσε υπερμαχος των κλειστων συνορων (ενω ολοι ξερουμε οτι ειχε αφησει 1 εκ ατομα να περασουν απο τη χωρα) δεν θα ειχε προβλημα αυριο μεθαυριο να φιλησει και τα χερια του Σαλβινι αν αυτο τον εξυπηρετουσε.
Μιλαμε για γελοιο καραγκιοζη.Και ο κοσμος το ξερει αυτο.
Και τα στελεχη του το ξερουν.Και ακριβως γι αυτο βγαινουν στις τηλεορασεις και ουσιαστικα λενε τα αντιθετα και κανουν προπαγανδα υπερ του Ερντογαν.
Κάτι σαν τον Άδωνι δλδ;
Άδωνις : Ναι, Εγώ πούλησα στους Τούρκους τη Μαρίνα της Μυτιλίνης
Niki έγραψε: 10 Μαρ 2020, 20:35
Ο Ερντογάν ζήτησε συνάντηση με Μέρκελ και Μακρόν αυτοί σκέφτονται να του στείλουν τον Ιταλό πρωθυπουργό με το επιτελείο του για μια διήμερη συνάντηση.
Ανδρέας έγραψε: 10 Μαρ 2020, 19:30
Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στην συντονιστική ομάδα του νήματος!
Τέτοια υπομονή ούτε ο Κουτεντές!
Αν ήμουν εγώ στη θέση τους θα είχα αφήσει μόνο τον Μηχανικό, εμένα, τον Nadros και τον Φρούραρχο εδώ μέσα να παίζαμε μπιρίμπα!
Ίσως και καναδυό τραπέζια ακόμα με δεξιούς να κάναμε πρωτάθλημα!
Α και τα κορίτσια να φέρνουν κάνα ουισκάκι και ανα αλλάζουν τα τασάκια (σεκσιστικόν ποστ)
ΓΑΛΗ διαβάζεις;
Διαβάζω.
Θες σχόλιο;
Ρίχτο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ο Ερντογάν ζήτησε συνάντηση με Μέρκελ και Μακρόν αυτοί σκέφτονται να του στείλουν τον Ιταλό πρωθυπουργό με το επιτελείο του για μια διήμερη συνάντηση.
για μια συνάντηση χωρίς μάσκες
λες να το βρεί απο τον Covid-19????
Έπεσε στο τραπέζι το βαρύ χαρτί της Ιταλίας.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.