!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα
Καλωσορίζομεν επιτελους τον Αριστο και ολους τους αντιγουοκάδες χειροκροτητές του, στο στρατόπεδο της Γουόκ!
Περάστε και σκουπίστε παπούτσα στο πατάκι, παιβγιά μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 02 Αύγ 2024, 13:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα
Otto Weininger έγραψε: 02 Αύγ 2024, 13:21ρε υπάρχουν άντρες με μουνί;Αρίστος έγραψε: 02 Αύγ 2024, 13:19Otto Weininger έγραψε: 02 Αύγ 2024, 13:18
στα παπάρια μου τι λέει ο Προεδρος της Ομοσπονδίας.
σου εβαλα την δήλωση της ΔΟΕ και είπες ότι παραπληροφορεί: πες μου ποιο είναι το ψεμα σε αυτλα που γράφει.
έχει μουνί; είναι γυναίκα. τέλος.
αν εσύ λες ότι έχει μουνί αλλά είναι άντρας, δεν έχεις καμία διαφορά από τους τρελούς woke.
πρέπει να παίζει με άλλες γυναίκες; Αν έχει αυξημένη τεστοστερόνη, που να της δίνει αβάντα, όχι.
να μην παίζει. αλλά για αυτό, όχι επειδή εσύ αποφάσιες ότι κάποια με μουνί είναι άντρας.
Στο απαντησε κι η Ομοσπονδια και ο γιατρος που ανεβασε ο πατησιωτης.
Η Ομοσπονδια εκανε τα τεστ, η ΔΟΕ τα αγνοησε.
.
ναι ή όχι;
Το απαντησα 100 φορες.
Σεξουαλικα ειναι γυναικα, αγωνιστικα στο ρινγκ ειναι αντρακλας.
.
vantono έγραψε: 02 Αύγ 2024, 13:25 Καλωσορίζομεν επιτελους τον Αριστο και ολους τους αντιγουοκάδες χειροκροτητές του, στο στρατόπεδο της Γουόκ!
Απο τα πολλα τρομπονια στο νημα εχεις παραισθησεις.
Μα γιατί η Ολυμπιακή Επιτροπή αφήνει την Αλγερινή να αγωνίζεται; Μα γιατί έχει woke κανόνες. Ενώ οι διεθνείς ομοσπονδίες τα έχουν ξεκαθαρίσει αυτά, η Ολυμπιακή Επιτροπή έχει πολύ χαλαρούς κανόνες επιτρέποντας και σε τρανς αλλά και σε DSD-intersex αθλητές ΒΙΟΛΟΓΙΚΆ ΑΝΔΡΕΣ να συμμετέχουν σε γυναικεία αθλήματα αρκεί να ρίξουν την τεστο τους.
viewtopic.php?f=37&t=56082&start=555#p3612245
.
- Otto Weininger
είναι γυναίκα λοιπόν. τέλος.Αρίστος έγραψε: 02 Αύγ 2024, 13:25Otto Weininger έγραψε: 02 Αύγ 2024, 13:21ρε υπάρχουν άντρες με μουνί;Αρίστος έγραψε: 02 Αύγ 2024, 13:19
Στο απαντησε κι η Ομοσπονδια και ο γιατρος που ανεβασε ο πατησιωτης.
Η Ομοσπονδια εκανε τα τεστ, η ΔΟΕ τα αγνοησε.
.
ναι ή όχι;
Το απαντησα 100 φορες.
.
αν θέλουν ας την κόψουν για ορμονικά αγωνιστικά πλεονεκτήματα.
από την στιγμή που οι κανόνες για τους Ολυμπιακούς του 2024 είναι ίδιοι με τους κανόνες του 2016 και του 2020 καλώς την άφησαν να παίξει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
ά, άρα τώρα λες ότι ένας με μουνί είναι βιολογικά άντρας.Αρίστος έγραψε: 02 Αύγ 2024, 13:26vantono έγραψε: 02 Αύγ 2024, 13:25 Καλωσορίζομεν επιτελους τον Αριστο και ολους τους αντιγουοκάδες χειροκροτητές του, στο στρατόπεδο της Γουόκ!
Απο τα πολλα τρομπονια στο νημα εχεις παραισθησεις.
Μα γιατί η Ολυμπιακή Επιτροπή αφήνει την Αλγερινή να αγωνίζεται; Μα γιατί έχει woke κανόνες. Ενώ οι διεθνείς ομοσπονδίες τα έχουν ξεκαθαρίσει αυτά, η Ολυμπιακή Επιτροπή έχει πολύ χαλαρούς κανόνες επιτρέποντας και σε τρανς αλλά και σε DSD-intersex αθλητές ΒΙΟΛΟΓΙΚΆ ΑΝΔΡΕΣ να συμμετέχουν σε γυναικεία αθλήματα αρκεί να ρίξουν την τεστο τους.
viewtopic.php?f=37&t=56082&start=555#p3612245
.
οκ.
και ένας πούτσα είναι γυναίκα. μην παραπονεθείς ποτέ ξανά για woke ατζέντα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- vantono
Μέγα Αρίσταρε παράτα τους ολους, πάμε να βάψουμε μωβ μαλλάκι με ροζ φράντζα, να φορεσομε χιπστερογυαλάκια και να κατεβαινομε μαζι σε πορείες κατά της πατριαρχίας!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 02 Αύγ 2024, 13:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ρε συ Αρίστο, αφού και φανατικοί αντιδικαιωματιστές όπως εγώ και ο Όττο σου λέμε ότι είναι γυναίκα (και με επιχειρήματα κανονικά, όχι σαρδανάπαλων δικαιωματιστών), μάλλον στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι όπως τα νόμιζες αρχικά. Ναι, είχε λάθος το newbreak, το διόρθωσαν, κάνε το κι εσύ.
Υπήρχε ποτέ περίπτωση να υποστηρίξω εγώ γουόκ μαλακίες;
Τι είναι πια αυτό το γουόκ. Ίσως είναι απλά οι φίλοι που κάναμε στην πορεία.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Πώ, ρε φίλε. Ακόμη παίζει το επιχείρημα ότι δεν υπάρχει το γουόκ; Οτι είναι μια επινόηση της ακροδεξιάς;Βίνγκιλοτ έγραψε: 02 Αύγ 2024, 13:32 Τι είναι πια αυτό το γουόκ. Ίσως είναι απλά οι φίλοι που κάναμε στην πορεία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Γιατί να την κόψουν, αφού είναι γυναίκα. Φάσκεις και αντιφάσκεις, αν δεν το κατάλαβες.Otto Weininger έγραψε: 02 Αύγ 2024, 13:27είναι γυναίκα λοιπόν. τέλος.Αρίστος έγραψε: 02 Αύγ 2024, 13:25
Το απαντησα 100 φορες.
.
αν θέλουν ας την κόψουν για ορμονικά αγωνιστικά πλεονεκτήματα.
από την στιγμή που οι κανόνες για τους Ολυμπιακούς του 2024 είναι ίδιοι με τους κανόνες του 2016 και του 2020 καλώς την άφησαν να παίξει.
Green Dragon έγραψε: 02 Αύγ 2024, 13:30 Ρε συ Αρίστο, αφού και φανατικοί αντιδικαιωματιστές όπως εγώ και ο Όττο σου λέμε ότι είναι γυναίκα (και με επιχειρήματα κανονικά, όχι σαρδανάπαλων δικαιωματιστών), μάλλον στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι όπως τα νόμιζες αρχικά. Ναι, είχε λάθος το newbreak, το διόρθωσαν, κάνε το κι εσύ.
Τον τιτλο τον διορθωσα μετα απο 1,5 ωρα.
Θα τον αλλαζα και νωριτερα αλλα ειχα πει να ψωνισω.
Και επισης δεχομαι οτι σεξουαλικα ειναι γυναικα.
Αυτο που δεν δεχομαι ειναι να αγωνιζεται εναντιον αλλων γυναικων γιατι εχει σαφη πλεονεκτηματα.
Πλεονεκτηματα που δεν αναδεικνυονται γιατι αν η ΔΟΕ εκανε σοβαρες εξετασεις σε τετοιες περιπτωσεις, πιχι για τεστο, τοτε θα επρεπε να κοψει και ολους τους Τρανς...
Αρα τα κριτηρια που της επιτρεπουν να αγωνιζεται ειναι τοσο Woke οσο και των Τρανς...
και αυτο ακριβως ειπε ο γιατρος Δαρζεντας.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 02 Αύγ 2024, 13:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- vantono
Το εχω παράσημο στο πέτο μου στο άβαταρ. Μπορείς να φτιάξεις τα πάντα με τεράστια νοστιμιά.Βίνγκιλοτ έγραψε: 02 Αύγ 2024, 13:32 Τι είναι πια αυτό το γουόκ. Ίσως είναι απλά οι φίλοι που κάναμε στην πορεία.
Σενέκας ,μαλακία το φευγιό.. Γύρνα ρε στο άσυλο. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Τι είναι γουόκ, τι δεν είναι γουόκ, ποιος άραγε ξέρει ή τολμά να ονειρευτεί;AlienWay έγραψε: 02 Αύγ 2024, 13:34Πώ, ρε φίλε. Ακόμη παίζει το επιχείρημα ότι δεν υπάρχει το γουόκ; Οτι είναι μια επινόηση της ακροδεξιάς;
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Ναι, φαινεται κι απ' το πουλι της αλλωστε.Μαδουραίος έγραψε: 01 Αύγ 2024, 18:13 Η Ιταλιδα ειναι αθλια μποξερ,αφησε χωρις αμυνα το προσωπο της γι αυτο μαζεψε ξυλο.Η Αλγεριμη ειναι κανονικη γυναικα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 2428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
-
- 112 Απαντήσεις