https://investigation94.wordpress.com/2 ... %80%ce%bf/
Ωχ,ωχ.georgebi έγραψε: 24 Μάιος 2023, 12:36 Ποια η άποψη σου για την Αυτοκεφαλία που έδωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως στον Ουκρανό Επιφάνιο;
Ως απλά "θρησκόληπτους" και γραφικούς τους παρουσίαζαν πριν τις εκλογές που τους έσπρωχναν.Golden Age έγραψε: 24 Μάιος 2023, 12:27 Ο πόλεμος που της κάνει η ΝΔ θα γυρίσει υπερ της ΝΙΚΗΣ. Αν νομίζοντας ότι με το να τους παρουσιάζουν ως "θρησκόληπτους", θα τους κόψουν ψήφους, είναι αλλού για αλλού. Ο κόσμος που τους ψήφισε, τους ψήφισε για αυτό που είναι.
Ότι έχει βγάλει πολλούς και η "ορθόδοξη Ελλάδα", σε κάθε τομέα απ' αυτούς που αναφέρεις. Και που δεν σημαίνει τίποτα απολύτως το ότι έχει βγάλει, επειδή είναι απλά άκυρη η φράση του άλλου περί πνευματικής ανωτερότητας του μέσου Έλληνα από τον μέσο (μεθύστακα!) Άγγλο.Υδράργυρος έγραψε: 24 Μάιος 2023, 12:39Ποιό είναι το μη λογικό;Bic έγραψε: 24 Μάιος 2023, 12:35Αυτό εδώ εσύ το θεωρείς λογική απάντηση, πάνω στην (κατ' εμέ) κοτσάνα που πέταξε ο από πάνω; Σοβαρά τώρα;Υδράργυρος έγραψε: 24 Μάιος 2023, 12:30
Έχει βγάλει έναν Νεύτωνα η ορθόδοξη Ελλάδα; Έναν Όσκαρ Ουάιλντ; Έναν Τσάρλυ Τσάπλιν;
Παιδιά, αν και ένθερμος αρχικά οπαδός της ΝΙΚΗΣ και φανατικός υποστηρικτικής της εδώ μέσαstudent έγραψε: 24 Μάιος 2023, 12:50
Ως απλά "θρησκόληπτους" και γραφικούς τους παρουσίαζαν πριν τις εκλογές που τους έσπρωχναν.
Τώρα το level άλλαξε. Τώρα έγιναν παραθρησκευτική οργάνωση, αιρετικοί, μασόνοι, ψεκασμένοι, πουλημένοι, πιόνια του μαρινάκη, ρώσοι πράκτορες....και ότι άλλο ακολουθήσει. Ακόμα και από τις ίδιες πένες που τους έσπρωχναν μέχρι πριν λίγες μέρες
Έχω πεθάνει στα γέλια![]()

Ο Γεωργιάδης ειναι ιερόσυλος σαν τον Βελόπουλο. Το παιζει ορθόδοξος χριστιανός για να παρει ψήφους. Και στον Βελζεβουλ θα προσκυνουσε(αν δεν το κάνει ήδη) για το χρήμα και την δόξα.georgebi έγραψε: 24 Μάιος 2023, 13:06Παιδιά, αν και ένθερμος αρχικά οπαδός της ΝΙΚΗΣ και φανατικός υποστηρικτικής της εδώ μέσαstudent έγραψε: 24 Μάιος 2023, 12:50
Ως απλά "θρησκόληπτους" και γραφικούς τους παρουσίαζαν πριν τις εκλογές που τους έσπρωχναν.
Τώρα το level άλλαξε. Τώρα έγιναν παραθρησκευτική οργάνωση, αιρετικοί, μασόνοι, ψεκασμένοι, πουλημένοι, πιόνια του μαρινάκη, ρώσοι πράκτορες....και ότι άλλο ακολουθήσει. Ακόμα και από τις ίδιες πένες που τους έσπρωχναν μέχρι πριν λίγες μέρες
![]()
μετά απ αυτά που διάβασα εχω πια αμφιβολίες![]()
Για το Βελοπουλο πάλι που έβγαλε τον Χριστό μπάσταρδο παιδί Ελληνα λεγεωνάριοι![]()
ούτε να το συζητήσω![]()
Μήπως τελικά να ψηφίσουμε ΝΔ που ακόμα και με τα κάποια στραβά της![]()
ειναι το μοναδικό κόμμα πραγματικά κοντά στο Χριστό;![]()
![]()
Απολλώνιος έγραψε: 24 Μάιος 2023, 13:10
Ο Γεωργιάδης ειναι ιερόσυλος σαν τον Βελόπουλο. Το παιζει ορθόδοξος χριστιανός για να παρει ψήφους. Και στον Βελζεβουλ θα προσκυνουσε(αν δεν το κάνει ήδη) για το χρήμα και την δόξα.
Γιατί να ψηφίσουμε ΝΔ;georgebi έγραψε: 24 Μάιος 2023, 13:06

Μεγάλε σου βγάζω το καπέλο. Το έχεις παίξει, κατά την άποψή μου, το παιχνίδι αριστοτεχνικά.georgebi έγραψε: 24 Μάιος 2023, 13:06Παιδιά, αν και ένθερμος αρχικά οπαδός της ΝΙΚΗΣ και φανατικός υποστηρικτικής της εδώ μέσαstudent έγραψε: 24 Μάιος 2023, 12:50
μετά απ αυτά που διάβασα εχω πια αμφιβολίες![]()
Για το Βελοπουλο πάλι που έβγαλε τον Χριστό μπάσταρδο παιδί Ελληνα λεγεωνάριοι![]()
ούτε να το συζητήσω![]()
ειναι το μοναδικό κόμμα πραγματικά κοντά στο Χριστό;![]()
Τα δύο τελευταία δεν βγαίνουν με τίποτα. Το πρώτο... τα ξέρουμε τα χαΐρια του εθνικού χώρουRakomelofronas έγραψε: 24 Μάιος 2023, 12:40 Ο εύκολος στόχος είναι να μην υπάρξει συνεργασία Ελληνικής Λύσης και Νίκης. Ο δύσκολος στόχος είναι να μείνει εκτός Βουλής η Νίκη και να συμπιεστεί όσο περισσότερο γίνεται η Ελληνική Λύση.