ΥΓ
Κουραστικες επαναληψεις σε ετησιο μοτιβο.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία δεν έχει σχόλια προς άλλες θρησκείες στους ύμνους και άλλα τυπικά.jey_pap έγραψε: 19 Μαρ 2022, 23:24 Όπως οι χριστιανοί έχουν τις ιερές ακολουθιες των Μεγάλων Εορτών, έτσι και οι εθνικες θρησκείες (κι ο νεοσατανισμος) έχουν το δικο τους... Τυπικό (δυσφημιστικά ή συκοφαντικά σχόλια για τα γεγονότα των χριστιανικών Εορτών) ;;
ΥΓ
Και οι μεν και οι δε, χριστιανοί και αυτοί που ονομάζεις νεοσατανιστές κλπ με αναπτήρα ή σπίρτα ανάβουν τις λαμπάδες.jey_pap έγραψε: 19 Μαρ 2022, 23:24 Όπως οι χριστιανοί έχουν τις ιερές ακολουθιες των Μεγάλων Εορτών, έτσι και οι εθνικες θρησκείες (κι ο νεοσατανισμος) έχουν το δικο τους... Τυπικό (δυσφημιστικά ή συκοφαντικά σχόλια για τα γεγονότα των χριστιανικών Εορτών) ;;
ΥΓ
taliban έγραψε: 20 Μαρ 2022, 11:11 Που θα γίνει η ιδιωτική τελετή; Να πάμε να φάμε κάνα γλυκό καμιά προβατίνα .
Αυτό δεν γραφω πιο πανω βρε Στυγιε;;; Και γω αυτο πιστευω!!! Εμενα παντως δεν με πειραζει και να ζω, θα με προστατεψει ο Θεος, δεν εχω να φοβηθω τιποτα νομιζω. Για τον αντίχριστο, ίσως και να μην είναι ο τελικος, τελικος μπορει να είναι η Λιλιθ Λαμασθου.Στύγιος έγραψε: 20 Μαρ 2022, 11:51 Κάτι που δεν έχετε αντιληφθεί. Προετοιμάζεται όλο το σύστημα για την έλευση του "τελικού" Αντιχρίστου. Όχι τώρα, όχι σύντομα. Μακάρι να έχω πεθάνει πριν.
Τι εννοείς; Πρόβα ή όλη φάση με τα εμβόλια σαν το χάραγμα που θα εφαρμοστεί κατά τον ίδιο τρόπο ;Στύγιος έγραψε: 20 Μαρ 2022, 11:51 Κάτι που δεν έχετε αντιληφθεί. Προετοιμάζεται όλο το σύστημα για την έλευση του "τελικού" Αντιχρίστου. Όχι τώρα, όχι σύντομα. Μακάρι να έχω πεθάνει πριν.
Θέλω να μ' αξιώσει ο Κύριος να ζήσω μερικά χρονάκια ακόμα , να μεγαλώσουν και να πορευτούν τα παιδάκια μου.taliban έγραψε: 20 Μαρ 2022, 11:58Τι εννοείς; Πρόβα ή όλη φάση με τα εμβόλια σαν το χάραγμα που θα εφαρμοστεί κατά τον ίδιο τρόπο ;Στύγιος έγραψε: 20 Μαρ 2022, 11:51 Κάτι που δεν έχετε αντιληφθεί. Προετοιμάζεται όλο το σύστημα για την έλευση του "τελικού" Αντιχρίστου. Όχι τώρα, όχι σύντομα. Μακάρι να έχω πεθάνει πριν.
![]()
Α ρε Στύγιε...και εσύ στην παγίδα του "ο καιρός γαρ εγγύς", έτσι;Στύγιος έγραψε: 20 Μαρ 2022, 11:51 Κάτι που δεν έχετε αντιληφθεί. Προετοιμάζεται όλο το σύστημα για την έλευση του "τελικού" Αντιχρίστου. Όχι τώρα, όχι σύντομα. Μακάρι να έχω πεθάνει πριν.
"Ο καιρός γαρ εγγύς" είναι τώρα αγαπητέ Λοξία. Τώρα γράφω ,σε πέντε λεπτά ή αργότερα μπορεί να πεθάνω από εγκεφαλικό ή καρδιακό επεισόδιο.Λοξίας έγραψε: 20 Μαρ 2022, 12:11Α ρε Στύγιε...και εσύ στην παγίδα του "ο καιρός γαρ εγγύς", έτσι;Στύγιος έγραψε: 20 Μαρ 2022, 11:51 Κάτι που δεν έχετε αντιληφθεί. Προετοιμάζεται όλο το σύστημα για την έλευση του "τελικού" Αντιχρίστου. Όχι τώρα, όχι σύντομα. Μακάρι να έχω πεθάνει πριν.
Κοντά δυο χιλιάδες χρόνια, η καραμέλα του "όχι τώρα, αλλά σύντομα", δεν λέει να λιώσει!
Βέβαια, υπάρχει εξήγηση...
...αφού σε κάθε νέα γενιά "φτιάχνονται" νέα πρόβατα για να φάνε τον ίδιο σανό, αλλά φρεσκοκομμένο, γιατί να λιώσει η καραμέλα;
Α είναι "τώρα" ε;Στύγιος έγραψε: 20 Μαρ 2022, 12:18 "Ο καιρός γαρ εγγύς" είναι τώρα αγαπητέ Λοξία. Τώρα γράφω ,σε πέντε λεπτά ή αργότερα μπορεί να πεθάνω από εγκεφαλικό ή καρδιακό επεισόδιο.
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
Δεν βλέπω να χει και μεγάλη επιτυχία αν κάνει την φιέστα εκεί.
Εμβόλιο έκανες ;Στύγιος έγραψε: 20 Μαρ 2022, 12:04Θέλω να μ' αξιώσει ο Κύριος να ζήσω μερικά χρονάκια ακόμα , να μεγαλώσουν και να πορευτούν τα παιδάκια μου.taliban έγραψε: 20 Μαρ 2022, 11:58Τι εννοείς; Πρόβα ή όλη φάση με τα εμβόλια σαν το χάραγμα που θα εφαρμοστεί κατά τον ίδιο τρόπο ;Στύγιος έγραψε: 20 Μαρ 2022, 11:51 Κάτι που δεν έχετε αντιληφθεί. Προετοιμάζεται όλο το σύστημα για την έλευση του "τελικού" Αντιχρίστου. Όχι τώρα, όχι σύντομα. Μακάρι να έχω πεθάνει πριν.
![]()