!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επαλήθευση username!

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Επαλήθευση username!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Cavaliere έγραψε: 13 Απρ 2018, 03:17
Juno έγραψε: 13 Απρ 2018, 03:15
Cavaliere έγραψε: 13 Απρ 2018, 03:13 Ευχαριστώ για τις διαπιστεύσεις, νομίζω πως 14 χρόνια φτάνουν, έφτασα πια σε σημείο να φύγω μαζί με το phorum.gr. Μεγάλωσα. :lol: Αγάπησα το πχόρουμ, και μάλλον πρέπει να φύγω μαζί του, τα νέα συστήματα δεν μου πάνε. Ούτε θέλω ΕΣΥΔ.
Απόψε έφτασες σε αυτό το σημείο;
Δες από πότε σταμάτησα.
Ναι, την Μ. Πέμπτη! Λογικό!
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Pumpimp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pumpimp »

Cavaliere έγραψε: 13 Απρ 2018, 03:13 Ευχαριστώ για τις διαπιστεύσεις, νομίζω πως 14 χρόνια φτάνουν, έφτασα πια σε σημείο να φύγω μαζί με το phorum.gr. Μεγάλωσα. :lol: Αγάπησα το πχόρουμ, και μάλλον πρέπει να φύγω μαζί του, τα νέα συστήματα δεν μου πάνε. Ούτε θέλω ΕΣΥΔ.
Δες από πότε σταμάτησα.
πιστοποιησου μια να με πιστοποιησεις και μετα ξεπιστοποιησε
σπυρο ακυρη η απορια στο πμ, ειδα το ποστ του βορειου ηπειρου
οχι οτι θα απαντουσες δλδ :102:
Το ζητάει ο οργανισμός σου, τσίμπα το :003:
Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ »

Pumpimp έγραψε: 13 Απρ 2018, 03:20
Δες από πότε σταμάτησα.
πιστοποιησου μια να με πιστοποιησεις και μετα ξεπιστοποιησε
σπυρο ακυρη η απορια στο πμ, ειδα το ποστ του βορειου ηπειρου
οχι οτι θα απαντουσες δλδ :102:
1000 κομμάτια έχει γίνει ο σπύρος αυτές τις μέρες παιδιά...
Χαμός γίνεται τώρα που μαστε στις αρχές
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Cavaliere έγραψε: 13 Απρ 2018, 03:13 Ευχαριστώ για τις διαπιστεύσεις, νομίζω πως 14 χρόνια φτάνουν, έφτασα πια σε σημείο να φύγω μαζί με το phorum.gr.
Πάλι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Cavaliere έγραψε: 13 Απρ 2018, 02:56 Προφανώς η άρρωστη κατάσταση επαλήθευσης αφορά όλους εκτός από την κατηγορία των ανεπιθύμητων. Χωρίς κανείς να εξηγήσει τη διαδικασία ISO χρήστη, κάποιοι, πιστοποιούνται,και κάποιοι, όχι. Καλή διασκέδαση. 2004-2018, μου φτάνει. Θα παρακαλέσω να διαγραφεί το μουσείο καραμπαμπικής ιστορίας. Δεν θα γίνει, αλλά δεν πειράζει, έπρεπε να το πω.
Το ότι δεν έχεις πιστοποιηθεί δεν σημαίνει ότι είσαι ανεπιθύμητος, αν είναι δυνατόν! Ίσα ίσα! Κ δε θα βρεθεί κάνεις να πει κάτι διαφορετικό! Είσαι απτά μέλη που είναι συνδεδεμένα στο μυαλό μας με το πχορουμ! Απλώς, έτυχε να μην είσαι μέσα αυτές τις μέρες κ πάνω ίσως στον πανικό της πιστοποίησης, οι γνωστοί σου να ξεχάστηκαν. Σε θέλουμε εδώ όλοι! Από μένα πάντως πήρες μια κ είμαι σίγουρη πως έχεις πάρει κ άλλες κ όταν μπει ο Σπύρος θα σε πιστοποιήσει.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

stamos έγραψε: 12 Απρ 2018, 22:36
bluerose έγραψε: 12 Απρ 2018, 22:32 με το σταμος στο παλιο δεν ειχες σχεση; Άλλος ηταν που εγραφε σαν κι εμενα;

με το ρουμελιωτς ειχα φαει μπαν από τον πσι

ξαναμπηκα με την αδεια των διαχειριστών με νικ το πραγματικο μου ονομα,σταμος
Δεν έχω ρίξει ποτέ και σε κανέναν μπαν :a038:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Custom_F έγραψε: 13 Απρ 2018, 06:57
Cavaliere έγραψε: 13 Απρ 2018, 02:56 Προφανώς η άρρωστη κατάσταση επαλήθευσης αφορά όλους εκτός από την κατηγορία των ανεπιθύμητων. Χωρίς κανείς να εξηγήσει τη διαδικασία ISO χρήστη, κάποιοι, πιστοποιούνται,και κάποιοι, όχι. Καλή διασκέδαση. 2004-2018, μου φτάνει. Θα παρακαλέσω να διαγραφεί το μουσείο καραμπαμπικής ιστορίας. Δεν θα γίνει, αλλά δεν πειράζει, έπρεπε να το πω.
Το ότι δεν έχεις πιστοποιηθεί δεν σημαίνει ότι είσαι ανεπιθύμητος, αν είναι δυνατόν! Ίσα ίσα! Κ δε θα βρεθεί κάνεις να πει κάτι διαφορετικό! Είσαι απτά μέλη που είναι συνδεδεμένα στο μυαλό μας με το πχορουμ! Απλώς, έτυχε να μην είσαι μέσα αυτές τις μέρες κ πάνω ίσως στον πανικό της πιστοποίησης, οι γνωστοί σου να ξεχάστηκαν. Σε θέλουμε εδώ όλοι! Από μένα πάντως πήρες μια κ είμαι σίγουρη πως έχεις πάρει κ άλλες κ όταν μπει ο Σπύρος θα σε πιστοποιήσει.
τονε παστοποιησα κι εγω, αν και δεν καταλαβαινω τι μυγα τον τσιμπησε, και δεν μας εχει συνηθίσει να τον τσιμπανε μυγες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Και εγώ απο την πρώτη μερα κιόλας. Όταν ξεκίνησε η δεύτερη διαδικασία πιστοποίησης, είχε σταματήσει να γράφει συχνά, οπότε οι χρήστες δε τον έβλεπαν μπροστά τους ώστε να πιστοποιήσουν. Θεωρώ οτι πρέπει να μείνει αν το θέλει και έχει όρεξη βέβαια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Isomnia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isomnia »

Ερμής έγραψε: 13 Απρ 2018, 10:27 Και εγώ απο την πρώτη μερα κιόλας. Όταν ξεκίνησε η δεύτερη διαδικασία πιστοποίησης, είχε σταματήσει να γράφει συχνά, οπότε οι χρήστες δε τον έβλεπαν μπροστά τους ώστε να πιστοποιήσουν. Θεωρώ οτι πρέπει να μείνει αν το θέλει και έχει όρεξη βέβαια.
Τον πιστοποιώ κι εγώ... του χρωστάω.... :g030:

(πού είναι το εμότικον που κλείνει το μάτι;)
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Ασέβαστος έγραψε: 13 Απρ 2018, 10:23
τονε παστοποιησα κι εγω, αν και δεν καταλαβαινω τι μυγα τον τσιμπησε, και δεν μας εχει συνηθίσει να τον τσιμπανε μυγες.
Ειχα και γω να μπω καιρο και χθες που μπηκα δεν καταλαβαινα τι γινοταν. Πηγα αρκετα πισω στο νημα μεχρι να καταλαβω. Κοιτουσα να δω ποια μελη δεν ειναι πιστοποιημενα και αν καποιο ηξερα ειτε προσωπικα, ειτε αναγνωριζα απτα γραπτα του, του πατουσα και μια.

Ανεφερα τον Καβαλιερε στο νημα ωστε οι γνωστοι του να τον πιστοποιησουν, αλλα δεν ειχε κινηση εκεινη την ωρα και μαλλον δεν το ειδαν. Θα μπορουσα ισως και γω απο εκεινη την ωρα να πατησω, αλλα μεπιασε το τυπικο μου... "οι γνωστοι του, καλυτερα".

Μπηκε λοιπον ο ανθρωπος μετα απο μερες και ξαφνικα τους βλεπει ολους πιστοποιημενους! Χρηστες που ηταν μεσα πολυ λιγοτερα χρονια απο εκεινον, οπως και εγω αλλωστε, να εχουν πιστοποιηθει και οχι εκεινος! "Κανεις" δεν ειχε μπει στη διαδικασια να τον πιστοποιησει! Αυτο ειδε. Απογοητευτηκε, ξενερωσε, νευριασε...

Πιστευω και ελπιζω να ηρεμησει και να ξαναμπει.

run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

enterprise-psi έγραψε: 13 Απρ 2018, 10:15
stamos έγραψε: 12 Απρ 2018, 22:36
bluerose έγραψε: 12 Απρ 2018, 22:32 με το σταμος στο παλιο δεν ειχες σχεση; Άλλος ηταν που εγραφε σαν κι εμενα;

με το ρουμελιωτς ειχα φαει μπαν από τον πσι

ξαναμπηκα με την αδεια των διαχειριστών με νικ το πραγματικο μου ονομα,σταμος
Δεν έχω ρίξει ποτέ και σε κανέναν μπαν :a038:
ετσι νομιζα μπαρντον
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
NikosVy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NikosVy »

Γιατί με αναγκάσατε να μικρύνω τόσο πολύ το avatar μου; Μπορείτε να το μεγαλώσετε παρακαλώ;
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Custom_F έγραψε: 13 Απρ 2018, 06:57 Το ότι δεν έχεις πιστοποιηθεί δεν σημαίνει ότι είσαι ανεπιθύμητος, αν είναι δυνατόν! Ίσα ίσα! Κ δε θα βρεθεί κάνεις να πει κάτι διαφορετικό! Είσαι απτά μέλη που είναι συνδεδεμένα στο μυαλό μας με το πχορουμ! Απλώς, έτυχε να μην είσαι μέσα αυτές τις μέρες κ πάνω ίσως στον πανικό της πιστοποίησης, οι γνωστοί σου να ξεχάστηκαν. Σε θέλουμε εδώ όλοι! Από μένα πάντως πήρες μια κ είμαι σίγουρη πως έχεις πάρει κ άλλες κ όταν μπει ο Σπύρος θα σε πιστοποιήσει.
Custom_F έγραψε: 13 Απρ 2018, 10:53 Ειχα και γω να μπω καιρο και χθες που μπηκα δεν καταλαβαινα τι γινοταν. Πηγα αρκετα πισω στο νημα μεχρι να καταλαβω. Κοιτουσα να δω ποια μελη δεν ειναι πιστοποιημενα και αν καποιο ηξερα ειτε προσωπικα, ειτε αναγνωριζα απτα γραπτα του, του πατουσα και μια.

Ανεφερα τον Καβαλιερε στο νημα ωστε οι γνωστοι του να τον πιστοποιησουν, αλλα δεν ειχε κινηση εκεινη την ωρα και μαλλον δεν το ειδαν. Θα μπορουσα ισως και γω απο εκεινη την ωρα να πατησω, αλλα μεπιασε το τυπικο μου... "οι γνωστοι του, καλυτερα".

Μπηκε λοιπον ο ανθρωπος μετα απο μερες και ξαφνικα τους βλεπει ολους πιστοποιημενους! Χρηστες που ηταν μεσα πολυ λιγοτερα χρονια απο εκεινον, οπως και εγω αλλωστε, να εχουν πιστοποιηθει και οχι εκεινος! "Κανεις" δεν ειχε μπει στη διαδικασια να τον πιστοποιησει! Αυτο ειδε. Απογοητευτηκε, ξενερωσε, νευριασε...

Πιστευω και ελπιζω να ηρεμησει και να ξαναμπει.
Αυτό τότε πώς το εξηγείς, Custom_F;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

vagabondo έγραψε: 13 Απρ 2018, 22:30.

Αυτό τότε πώς το εξηγείς, Custom_F;
Τόσοι τον γνωρίζετε! Πιστοποιηστε τον κ τον Γιαννόπουλο. Δεν έχει σχέση αν δεν ταιριάζουν οι απόψεις σας. Εάν τον αναγνωρίζετε, πιστοποιηστε τον. Είναι κ αυτός κομμάτι του πχορουμ.

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

NikosVy έγραψε: 13 Απρ 2018, 13:26 Γιατί με αναγκάσατε να μικρύνω τόσο πολύ το avatar μου; Μπορείτε να το μεγαλώσετε παρακαλώ;
Τί έγινε Νίκο; Τί εννοείς σε αναγκάσαμε; Δεν κάναμε τίποτα εμείς, μήπως ανέβασες κάποια μικρογραφία της εικόνας;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”