Δεν υπήρξε Αραβική «κατάκτηση» αλλά επικυριαρχία. Επίσης οι Ελληνοκύπριοι δεν προέρχονται από τους Τουρκοκύπριους σε αντίθεση με εσάς που προέρχεστε κατά τόπους από τους Βουλγαροαραβανιτόβλαχους και συνολικά από τους Ελλαδικούς Σλάβους.Καβαλάρης έγραψε: 08 Απρ 2025, 11:01Κατ' αρχάς το είχα μόλις αλλάξει για να μην πέφτω στο επίπεδό σου αλλά με πρόλαβες. Τώρα να λες ότι υπήρξε αραβική και τουρκική κατάκτηση αλλά καθόλου εκτουρκισμός είναι η τυπική σου τακτική "μονά ζυγά δικά μου".Σαββάτιος έγραψε: 08 Απρ 2025, 10:46Σλαβοαρβανιτόβλαχε γιατί «Αραβοτουρκόγυφτος»; Ποτέ δεν έλαβε χώρα εξαραβισμός ή εκτουρκισμός της Κύπρου παρά την αραβική επικυριαρχία και την Οθωμανική κατάκτηση (κοινό για όλο τον ελληνόφωνο κόσμο ανατολικά του Ιονίου, άρα δεν προσφέρει κάτι η προσθήκη του). Το «Γύφτος» που το βρήκες ένας Θεός γνωρίζει...
Αρχικά είσαι εκτός τόπου και χρόνου και γελοιοποιείσαι. Ένας εξαλβανισμός μπορεί βέβαια να είναι και γεωγραφικά τοπικός και κοινωνιολογικά μαζικός... Και ήταν...Αρχικά θλιβερέ παπατζή ένας εξαλβανισμός κλπ δεν μπορεί να είναι ταυτοχρόνως μαζικός και τοπικός.
Ο Φαλμεράιερ αγαπητέ είχε απόλυτο δίκαιο με εξαίρεση βέβαια την φυλετική πτυχή της θεωρίας του. Όπως οι Αρβανίτες της νότιας Ελλάδας έγιναν Νεοέλληνες έτσι και οι προσλαβικοί πληθυσμοί εκσλαβίστηκαν και έπειτα εκρωμαΐστηκαν.Δεύτερον οι θέσεις του Φαλμεράυερ έχουν πλέον καταρριφθεί με ανθρωπολογικές μελέτες και μόνον εμμονικοί σαν και του λόγου προσπαθούν να αναστήσουν τους σκελετούς στην ντουλάπα.
Δεν είμαι εγώ που χρειάζομαι βοήθεια...Όπως σου έχω ξαναπεί, να αναζητήσεις βοήθεια. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Σε σχέση με εσάς; Είμαι απαστράπτων ελληνογενής...Ααααα, ώστε είσαι και ΚΑΘΑΡΑ ελληνογενής!!! Πότε είπαμε έκανες τεστ και βγήκες απόγονος του Κίμωνα; Ή μήπως του Αριστείδη;
Καληνύκτα... Γελάνε και οι πέτρες με αυτά που γράφεις!Πάντως ο Κρόνικλ φαίνεται είχε δίκιο αλλά αστόχησε ελαφρώς. Δεν είσαι εθνικιστής αλλά ρατσιστής του κερατά.
Το έζησα και αυτό: Οι εθνικιστες να με αποκαλούν «εθνικιστή» όταν οι ιδεατές φυλετικές τους πεποιθήσεις καταρρίπτονται βίαια...