!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
Στο χωριό μου δεν έχουμε τέτοιους. Το πολύ πολύ να φορτώσουν το αυτοκίνητο φεύγοντας με αυτά που τους δίνουν οι στενοί συγγενείς. Αυτή τι τα πέρασε τα βιολογικά; Ότι είναι τζάμπα; 
- Fata_Morgana
Ιιιιιι κακίαAntares έγραψε: 16 Απρ 2025, 15:20Πράγματι, μικρές σεισμικές δονήσεις. Όταν το διάβασα την ώρα που το έγραψες, λέω από μέσα μου "ναι αλλά σε εσάς στην Αττική".![]()
Είναι αυτό που έγραψες στο προηγούμενο σου ποστ. "Κοσμοπολίτες γιούφτοι" που θεωρούν ότι κάνουν μέγιστη τιμή με την παρουσία τους στην περιοχή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εύχομαι καλή Ανάσταση και να μην γίνει πουθενά σεισμός.Fata_Morgana έγραψε: 18 Απρ 2025, 09:28Ιιιιιι κακίαAntares έγραψε: 16 Απρ 2025, 15:20Πράγματι, μικρές σεισμικές δονήσεις. Όταν το διάβασα την ώρα που το έγραψες, λέω από μέσα μου "ναι αλλά σε εσάς στην Αττική".![]()
![]()
Σκέφτομαι ότι η Αθήνα άδειασε. Χθες το απόγευμα είχα πάει για να αγοράσω κάτι από το πλαίσιο Καλλιθέας στη Δαβάκη, που είναι ο μεγαλύτερος εμπορικός της δρόμος και η κίνηση πεζών και αυτοκινήτων θύμιζε σκληρή περίοδο λοκντάουν.
Θα μείνω εδώ, οπότε δεν με χάλασε καθόλου η φάση.
Θα μείνω εδώ, οπότε δεν με χάλασε καθόλου η φάση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Καλη Ανάσταση κορίτσι με υγεία εύχομαι και να περάσεις όμορφα!!!Antares έγραψε: 18 Απρ 2025, 10:06Εύχομαι καλή Ανάσταση και να μην γίνει πουθενά σεισμός.Fata_Morgana έγραψε: 18 Απρ 2025, 09:28Ιιιιιι κακίαAntares έγραψε: 16 Απρ 2025, 15:20
Πράγματι, μικρές σεισμικές δονήσεις. Όταν το διάβασα την ώρα που το έγραψες, λέω από μέσα μου "ναι αλλά σε εσάς στην Αττική".![]()
![]()
![]()
Έχω αφήσει το αμάξι άπλυτο και κακορίζικο ,με φυσική ηλιοπροστασία την σκόνη.
Έτσι που είναι ,δε θα το καταδεχτούν ούτε οι τυχόν κλέφτες.
Πούστικο κουνούπι , που από χθες με τριβελίζεις, μέχρι και στο αυτί μου προσπάθησες να μπείς! θα σε βρω και θα σε γαμήσω.
'Η ταν ή πουτάν..
'Η ταν ή πουτάν..
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Τα οχήματα πλένονται μια φορά το χρόνο και ανΣτύξ έγραψε: 19 Απρ 2025, 15:57 Έχω αφήσει το αμάξι άπλυτο και κακορίζικο ,με φυσική ηλιοπροστασία την σκόνη.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Άμα το πλύνω, εμφανίζονται κι οι γρατσουνιές και μου χαμογελούν.enterprise-psi έγραψε: 20 Απρ 2025, 10:10Τα οχήματα πλένονται μια φορά το χρόνο και ανΣτύξ έγραψε: 19 Απρ 2025, 15:57 Έχω αφήσει το αμάξι άπλυτο και κακορίζικο ,με φυσική ηλιοπροστασία την σκόνη.
Έτσι που είναι ,δε θα το καταδεχτούν ούτε οι τυχόν κλέφτες.![]()
- Fata_Morgana
Ήπιε πάρα μα πάρα πολύ 2 μέρες τώρα. Πόσο ήπιε πωωω όσο δε πίνει σ' ενα χρόνο. Εγώ είπα θα σκάσει απ το ποτό.
Πραγματικά δε το καταλαβαίνω γιατί πίνουν τόσο πολύ αυτές τις μέρες.
Το θετικό ήταν ότι πήρα τ αμάξι και δε μπορούσε να πει κουβέντα
Πραγματικά δε το καταλαβαίνω γιατί πίνουν τόσο πολύ αυτές τις μέρες.
Το θετικό ήταν ότι πήρα τ αμάξι και δε μπορούσε να πει κουβέντα
Σου ειπε θελω να σε παντρευτω και τετοια ?
- Fata_Morgana
Το θέμα γάμος έχει συζητηθεί επανειλημμένα σε νηφάλια κατάσταση..
Fata_Morgana έγραψε: 21 Απρ 2025, 23:02Το θέμα γάμος έχει συζητηθεί επανειλημμένα σε νηφάλια κατάσταση..