χα! σου ξαναπέταξα το γάντι!
αλλα κι εσένα σε αγαπάω, ας μην τσακωθούμε, με κάνεις κι εσύ να γελώ (δεν μπορώ να τα πω δημοσίως, καταλαβαίνεις, μην χρειαστεί να εξηγώ, ε
Βαριέμαι. Θα αρπαχτούμε μωρη στα θεολογικά.Saturn έγραψε: 24 Μαρ 2025, 14:35 Διάλεξε νημα στην θρησκειολογία κι έρχομαι
χα! σου ξαναπέταξα το γάντι!
αλλα κι εσένα σε αγαπάω, ας μην τσακωθούμε, με κάνεις κι εσύ να γελώ (δεν μπορώ να τα πω δημοσίως, καταλαβαίνεις, μην χρειαστεί να εξηγώ, ε)
Πράγματι μπορεί να έχεις φουλ γνώση στο θέμα και εσύ και ο εναον και να μου δίνατε σωστή καθοδήγηση, αλλά μετά το θερμοσίφωνα κάτι έσπασε μέσα μου και δεν σας έχω καμιά εμπιστοσύνη για το ότι λέτε είναι αληθινό.Ασέβαστος έγραψε: 24 Μαρ 2025, 08:56αλλη φορα να ρωτας τους σοφους του πχορουμ, θα σου διναμε την καλυτερη λυση, αφου πρωτα τσακοκωμασταν λιγο.Fata_Morgana έγραψε: 23 Μαρ 2025, 22:35Χάρηκεenaon έγραψε: 23 Μαρ 2025, 20:00
μακάρι να ειναι άσχετος, για να χαρεί που του αγόρασες την χειρότερη ίσως μάρκα της αγοράς.απλά το δικό του ήταν πιο μεγάλο, αυτό που πήρα εγώ είναι μικρό μου είπε αλλά οκ.
![]()
Α ρε ζουζούνα, παραμένεις άπαικτη.Fata_Morgana έγραψε: 24 Μαρ 2025, 18:27Πράγματι μπορεί να έχεις φουλ γνώση στο θέμα και εσύ και ο εναον και να μου δίνατε σωστή καθοδήγηση, αλλά μετά το θερμοσίφωνα κάτι έσπασε μέσα μου και δεν σας έχω καμιά εμπιστοσύνη για το ότι λέτε είναι αληθινό.Ασέβαστος έγραψε: 24 Μαρ 2025, 08:56αλλη φορα να ρωτας τους σοφους του πχορουμ, θα σου διναμε την καλυτερη λυση, αφου πρωτα τσακοκωμασταν λιγο.Fata_Morgana έγραψε: 23 Μαρ 2025, 22:35
Χάρηκεαπλά το δικό του ήταν πιο μεγάλο, αυτό που πήρα εγώ είναι μικρό μου είπε αλλά οκ.
![]()
Είπα να γράψω ράγισε αλλά το ράγισε δείχνει ακόμα εμπιστοσυνηΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μαρ 2025, 18:29Α ρε ζουζούνα, παραμένεις άπαικτη.Fata_Morgana έγραψε: 24 Μαρ 2025, 18:27Πράγματι μπορεί να έχεις φουλ γνώση στο θέμα και εσύ και ο εναον και να μου δίνατε σωστή καθοδήγηση, αλλά μετά το θερμοσίφωνα κάτι έσπασε μέσα μου και δεν σας έχω καμιά εμπιστοσύνη για το ότι λέτε είναι αληθινό.Ασέβαστος έγραψε: 24 Μαρ 2025, 08:56
αλλη φορα να ρωτας τους σοφους του πχορουμ, θα σου διναμε την καλυτερη λυση, αφου πρωτα τσακοκωμασταν λιγο.![]()
![]()
οξαλικά θα ήταν.
Και θα έπεφτες εξω...Νon4me έγραψε: 21 Μαρ 2025, 20:48Ντεμοντέ τον βρισκω τον δικο σου . εγω θα σου ελεγα κατι καλυτερο για το μεγεθος .![]()
Spoiler
ειναι γατα ειναι γατα ο κοντος με τη γραβατα
Εννοείται ότι το φαγητό είναι αγάπη... Από το στρώσιμο του τραπεζιού , την εμφάνιση του πιάτου , τα συνοδευτικά μέχρι να φτάσει στους γευστικούς κάλυκες...Αδιαπραγμάτευτη ιεροτελεστία.Πασιφάη έγραψε: 21 Μαρ 2025, 21:28Κι εγώ θα ήθελα κάποιον να μου μαγειρεύει κάθε μέρα.![]()
Πάντως εγώ θα σου έλεγα να το προσπαθήσεις περισσότερο. Το φαγητό είναι αγάπη. Θα δεις πόσα μπορείς να κάνεις, αν το σκεφτείς έτσι.![]()
Εντάξει λοιπόν.ksk έγραψε: 25 Μαρ 2025, 11:22Εννοείται ότι το φαγητό είναι αγάπη... Από το στρώσιμο του τραπεζιού , την εμφάνιση του πιάτου , τα συνοδευτικά μέχρι να φτάσει στους γευστικούς κάλυκες...Αδιαπραγμάτευτη ιεροτελεστία.Πασιφάη έγραψε: 21 Μαρ 2025, 21:28Κι εγώ θα ήθελα κάποιον να μου μαγειρεύει κάθε μέρα.ksk έγραψε: 21 Μαρ 2025, 16:23
Αφου μου μαγειρεύουν οι άλλοι γιατί να ασχοληθώ;
Άσε που όταν δοκίμασα ήταν μπλιαχ![]()
![]()
Πάντως εγώ θα σου έλεγα να το προσπαθήσεις περισσότερο. Το φαγητό είναι αγάπη. Θα δεις πόσα μπορείς να κάνεις, αν το σκεφτείς έτσι.![]()
![]()
Αγαπημενη ξέρω τι θέλω και κυριως τι μπορώ...οποτε το αφήνω στον καλλιτεχνη![]()
Τι ειχαμε τι χασαμεksk έγραψε: 25 Μαρ 2025, 11:16Και θα έπεφτες εξω...Νon4me έγραψε: 21 Μαρ 2025, 20:48Ντεμοντέ τον βρισκω τον δικο σου . εγω θα σου ελεγα κατι καλυτερο για το μεγεθος .ksk έγραψε: 21 Μαρ 2025, 16:19
Της Φύσης... Ξερεις οι γυναίκες της μεγάλης Μητέρας ποςο ευνοϊκές είναι από την Φύση;
Με τα ούλα μου λοιπόνκαι μπαίνω σε μικρό μπουκαλάκι όπως σχολίασε ο γυμναστής μου
![]()
![]()
Spoiler
ειναι γατα ειναι γατα ο κοντος με τη γραβατα
Διότι το μέγεθος ήταν η αφορμη![]()
αυτο που εσπασε λεγεται ξερολιαση, και ειναι καλο που εσπασε, και σωστο να το αποβαλεις.Fata_Morgana έγραψε: 24 Μαρ 2025, 18:27Πράγματι μπορεί να έχεις φουλ γνώση στο θέμα και εσύ και ο εναον και να μου δίνατε σωστή καθοδήγηση, αλλά μετά το θερμοσίφωνα κάτι έσπασε μέσα μου και δεν σας έχω καμιά εμπιστοσύνη για το ότι λέτε είναι αληθινό.Ασέβαστος έγραψε: 24 Μαρ 2025, 08:56αλλη φορα να ρωτας τους σοφους του πχορουμ, θα σου διναμε την καλυτερη λυση, αφου πρωτα τσακοκωμασταν λιγο.Fata_Morgana έγραψε: 23 Μαρ 2025, 22:35
Χάρηκεαπλά το δικό του ήταν πιο μεγάλο, αυτό που πήρα εγώ είναι μικρό μου είπε αλλά οκ.
![]()