Βλέπετε; Χαίρομαι που δίδω λίγη χαρά στη μιζέρια σας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εγώ της τα λέω, δεν με ακούει
Η Πάση, μπορεί να κάνει αριστοτεχνικότατη χρήση της ελληνικής γλώσσας
Η Πάση, μπορεί να κάνει αριστοτεχνικότατη χρήση της ελληνικής γλώσσας
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Είστε πολύ καλός άνθρωπος. Νομίζω. Σας ευχαριστώ πάντως.sharp έγραψε: 04 Μαρ 2025, 21:29 Αν θες τη γνώμη μου (που δεν την θες) πιο καλή είσαι στο ευγενικό μουντ. Αξίζει να το προσπαθήσεις.
Πασιφάη έγραψε: 04 Μαρ 2025, 20:00 Από σήμερις θα είμαι φουλ ευγενικιά. Έτσι από περιέργεια. Να δω αν θα αλλάξει κάτι στις ορδές των ηλιθίων. Τέτοια ευγένεια, δεν θα έχετε ματασυναντήσει αγάπες μου. Υπόσχεση.![]()
Την καλησπέρα μας αγαπητή δεσποσυνη!
Yippie Kay Yay
Θυμάται κανείς πριν καμια εικοσαετία εικοσπενταετία μια ιστορία που ειχε γίνει, με κάτι κάρτες που αγόραζες απο το περίπτερο και είχες έκπτωση σε ξενοδοχεία σε όλη την ελλάδα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Όχι. Για πες...Ερμής έγραψε: 05 Μαρ 2025, 15:33 Θυμάται κανείς πριν καμια εικοσαετία εικοσπενταετία μια ιστορία που ειχε γίνει, με κάτι κάρτες που αγόραζες απο το περίπτερο και είχες έκπτωση σε ξενοδοχεία σε όλη την ελλάδα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
προσπαθω να θυμηθώ το όνομα της τότε και έλεγα μηπως κανείς το θυμόταν.
Και καλά αγόραζες μια κάρτα(μαζί με ένα κατάλογο) απο το περίπτερο που σου προσέφερε μεγάλες εκπτώσεις σε ξενοδοχεία.
Την πλήρωνες κάπου 30-40Κ δραχμές θυμάμαι
Δε περπάτησε πολύ
Ο κόσμος είναι πολύ μικρός είδικά οταν αφορά το εμπόριο.
Καλησπέρα αγαπητε Μάβερικ!
Ήμαρτον, δεν χωράνε άλλες καρτέλες σε ένα παράθυρο!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Fata_Morgana
Ναι! Τα θυμάμαι εγώ αυτά.Ερμής έγραψε: 05 Μαρ 2025, 15:33 Θυμάται κανείς πριν καμια εικοσαετία εικοσπενταετία μια ιστορία που ειχε γίνει, με κάτι κάρτες που αγόραζες απο το περίπτερο και είχες έκπτωση σε ξενοδοχεία σε όλη την ελλάδα;
αν θυμάμαι καλά την έλεγαν travelcard.Fata_Morgana έγραψε: 05 Μαρ 2025, 22:00Ναι! Τα θυμάμαι εγώ αυτά.Ερμής έγραψε: 05 Μαρ 2025, 15:33 Θυμάται κανείς πριν καμια εικοσαετία εικοσπενταετία μια ιστορία που ειχε γίνει, με κάτι κάρτες που αγόραζες απο το περίπτερο και είχες έκπτωση σε ξενοδοχεία σε όλη την ελλάδα;
Γνώρισα κάποιον που ηταν στους μετόχους και απλά η ιστορία είχε πολύ ψωμί.
θυμαμαι και εγώ κάτι παρόμοιο, κάτι φυλάδια δηλαδή, αλλά νομιζω ηταν επαναλαμβανόμενη πληρωμή, οχι απλα μια φορά 40 χιλ που λές. "Αγόραζες" με δόσεις και καλά για ενα μηνα τον χρόνο ενα σπιτάκι/δωμάτιο σε ενα απο μερικά που λέγανε οτι συνεργάζονται, πόρτο ραφτι και τέτοια νομίζω, αλλά μπορούσες να κανεις ανταλλαγή χρόνου και με αλλα, και λεγανε θα προσθέσουν και αλλα ακόμα. Αυτό λες;
οχι
αυτο ειναι timesharing. εντελως διαφορετικο.enaon έγραψε: 06 Μαρ 2025, 10:19 θυμαμαι και εγώ κάτι παρόμοιο, κάτι φυλάδια δηλαδή, αλλά νομιζω ηταν επαναλαμβανόμενη πληρωμή, οχι απλα μια φορά 40 χιλ που λές. "Αγόραζες" με δόσεις και καλά για ενα μηνα τον χρόνο ενα σπιτάκι/δωμάτιο σε ενα απο μερικά που λέγανε οτι συνεργάζονται, πόρτο ραφτι και τέτοια νομίζω, αλλά μπορούσες να κανεις ανταλλαγή χρόνου και με αλλα, και λεγανε θα προσθέσουν και αλλα ακόμα. Αυτό λες;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Σήμερα τα κέφια ντεμί σαιζόν
Δεν ξέρω, όπου κάτσει η μπίλια
Δεν ξέρω, όπου κάτσει η μπίλια