Δεν το χάνω το νήμα ρε, έβαλα κι ένα ποτήρι κρασί και κάνω συκώτι λέμε!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
-
Ανδρέας
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Α, όλα κι ολα, είναι καλοί οι μουσουλμάνοι και κακοί οι έλληνες λέει η αριστερά.Highlander έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:19 Είμαστε αριστεροι, υπέρ κοινωνικής δικαιοσύνης, αντιρατσισμου και ανθρωπισμού... Και θέλουμε να ζούμε στον 21ο αιώνα.
https://www.facebook.com/nikosdimitropo ... 81651/?t=0
Ρε τι έχει να γίνει στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε σενα.
Αλλα για να μην παρεξηγιομαστε, παραταω το ΣΥΡΙΖΑ αλλα σε ΝΔ του Κουλη δεν υπαρχει περιπτωση να γυρισω ουτε με σφαιρες.
.
Κλιμακιο του συριζα στον Εβρο λεει.Δεν τους δεχτηκε ο Μητροπολιτης Αλεξανδρουπολεως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος under την 10 Μαρ 2020, 18:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Ανδρέας
Ψάξε να βρεις live streaming από τώρα!
Μεζέδες, κρασιά και τα ρέστα!
(Αν γίνει και δεν βρουν αφορμή τον ιό)
Εμείς καλούμε όλο τον κόσμο έλα να προσφέρεις στην χώρα σου.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Η δεξιά κατάντησε πουτανακι της αριστεράς.Niki έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:25Η δεξιά πάντα ενώνει όλους τους Έλληνες.
Η δεξιά πάντα βάζει την Ελλάδα πάνω απ όλα.
Αυτή είναι η δεξιά.
Όσοι θέλουν ακολουθούν τους άλλους απλά τους ξεπερνάν οι εξελίξεις.
Τι δουλειά μπορεί να έχω εγώ με τη δεξιά;
Τραβά να σου πούνε τώρα ότι ο κουλης είναι φασίστας που έκανε το αυτονόητο και προσπάθησε με λογικά επιχειρήματα να τους αντιμετωπίσεις.
Μετα ενημέρωσε με.
Υ. Γ. Ο μετριοπαθεστατος ψι έγραψε κάτι στη σελίδα 444 ή κάπου εκεί. Κάνε ένα κόπο και θα καταλάβεις.
Υ. Γ. 2 πολύ ασχολήθηκα.
Σωστά μέχρι τώρα υποστηρίζει τους τρομοκράτες Ξηρους Κουφοντίνες και τα ρέστα.AlienWay έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:27Για να πούμε του στραβού το δίκιο, Αρίστο, ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ξεκίνησε, είχε κάποιες συγκεκριμένες θέσεις. Ως κόμμα εξουσίας, υποχρεώθηκε να κάνει στροφή προς το κέντρο -καμία αντίρρηση- αλλά δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε ότι οι παραδοσιακοί του ψηφοφόροι έχουν προδώσει τις θέσεις με τις οποίες ιδρύθηκε.Αρίστος έγραψε: 10 Μαρ 2020, 16:27Highlander έγραψε: 10 Μαρ 2020, 16:27
Δε χρειαζόμαστε κανέναν να μαζεύει τα "σπασμένα".
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα αριστερό κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει ούτε δεξιό, ούτε ακροδεξιό ούτε βελοπουλικο για χάρη κανενός...
Στο 0,5% θα καταληξετε με αυτα τα μυαλα.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κυβίστηση λέγεται αυτό που κάνει ο Αρίστος.
Νομίζω.
Νομίζω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Highlander
Όλες μου οι σχετικές δημοσιεύσεις είναι υπέρ του ανθρωπισμού και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Σε κανένα από τα δύο δεν κάνω διακρίσεις ανάμεσα σε "γηγενεις" και "αλλοδαπούς" γιατί αποδέχομαι ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες ανάγκες. Θεωρώ το ίδιο αχρειο τον κάτοικο Εκάλης που θεωρεί βαρίδι τον κάτοικο Περάματος και τις απαιτήσεις του με τον μικροαστό κάτοικο Περάματος που θα τα βάλει με τους μετανάστες. Και τους Αλβανούς μετανάστες που θα τα βάλουν με τους ΠακιστανούςΑρίστος έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:23Highlander έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:19 Είμαστε αριστεροι, υπέρ κοινωνικής δικαιοσύνης, αντιρατσισμου και ανθρωπισμού... Και θέλουμε να ζούμε στον 21ο αιώνα.
Στις 1000 σου δημοσιευσεις οι 999 ειναι υπερ των μεταναστων και 1 υπερ των εργατων. Οχι δεν εισαι αριστερος. Οι ομοιοι σου εχουν σφετεριστει τον ορο για να κανουν καλυτερα τη δουλεια τους.
.
Και τον 21ο αιώνα σε ευρωπαϊκή χώρα είναι το λιγότερο άτοπο να μιλάς για "εργάτες".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 10 Μαρ 2020, 18:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ΝΔ του Κουλη κουκλα μου εχει τα ιδια μυαλα με τους σκληρους αρνησιπατριδες του ΣΥΡΙΖΑ.
Για να μην χασει την πρωθυπουργικη καρεκλα εκλεισε τα συνορα ο Κουλης. Γιατι καταλαβε πως αν δεν το κανει θα φυγει με ελικοπτερο.
Το πραγματικο προσωπο της κυβερνησης του ειναι τα ματ που πλακωναν στο ξυλο τους νησιωτες που δεν θελαν αλλους μεταναστες.
.
- Φρούραρχος
Θα βάλω τον αινειαν αν μπορεί να μου βρει στασιδι.
Αυτό πρέπει να το δω λαιβ.
Πληρώνω εν ανάγκη.
Φρούραρχος έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:31Η δεξιά κατάντησε πουτανακι της αριστεράς.Niki έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:25Η δεξιά πάντα ενώνει όλους τους Έλληνες.
Η δεξιά πάντα βάζει την Ελλάδα πάνω απ όλα.
Αυτή είναι η δεξιά.
Όσοι θέλουν ακολουθούν τους άλλους απλά τους ξεπερνάν οι εξελίξεις.
Τι δουλειά μπορεί να έχω εγώ με τη δεξιά;
Τραβά να σου πούνε τώρα ότι ο κουλης είναι φασίστας που έκανε το αυτονόητο και προσπάθησε με λογικά επιχειρήματα να τους αντιμετωπίσεις.
Μετα ενημέρωσε με.
Υ. Γ. Ο μετριοπαθεστατος ψι έγραψε κάτι στη σελίδα 444 ή κάπου εκεί. Κάνε ένα κόπο και θα καταλάβεις.
Υ. Γ. 2 πολύ ασχολήθηκα.

Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
- Φρούραρχος
ΦασιΖμος.under έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:30 Κλιμακιο του συριζα στον Εβρο λεει.Δεν τους δεχτηκε ο Μητροπολιτης Αλεξανδρουπολεως.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση