!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
Όλα καλά. Επιτέλους κατάλαβε
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αυτο δεν ειναι ευχηΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2025, 10:26Άντε, με το καλό να βάλετε και μια κούνια στον χώρο.Casp έγραψε: 04 Φεβ 2025, 10:15 Εκπληρωθηκε ενα ονειρο.
Παντα ηθελα ενα δωματιο στον χωρο μου που θα το εκανα γραφειο για τους μαθητες μου. Εβαλα και τις γυαλες με τα ψαρακια και το γραφειο για την λατρεια για το pc του.
Χθες ηταν η πρωτη μερα που εκανα μαθημα στο καινουριο γραφειο. Η μικρη ενθουσιαστηκε μαλλον περισσοτερο απο μενα![]()
![]()
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
zteo
Βαριόμανε να ψάξω το νήμα για τα χρόνια πολλά.
Όπως και να'χει, πάντα υγιής φίλε. Είσαι ένας καλός συνομιλητής, πάντα ευγενικός και σε πολλά συμφωνούμε.
Όπως και να'χει, πάντα υγιής φίλε. Είσαι ένας καλός συνομιλητής, πάντα ευγενικός και σε πολλά συμφωνούμε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πασιφάη έγραψε: 04 Φεβ 2025, 13:51 zteo
Όπως και να'χει, πάντα υγιής φίλε. Είσαι ένας καλός συνομιλητής, πάντα ευγενικός και σε πολλά συμφωνούμε.![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Κάθε φορά που μπαίνω να διαβάσω στην Εσωτερική Πολιτική, σκέφτομαι οτι τα μαντρόσκυλα όλων των παρατάξεων, είναι κάπως έτσι:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αύριο δίνω βαθμούς. Σας βρίσκεται τίποτα σε αλεξίσφαιρο γιλέκο και κράνος κέβλαρ πρόχειρο;
stergiosbik
stergiosbik
-
stergiosbik
Τσάμπα ανησυχείς.Στύξ έγραψε: 05 Φεβ 2025, 15:49 Αύριο δίνω βαθμούς. Σας βρίσκεται τίποτα σε αλεξίσφαιρο γιλέκο και κράνος κέβλαρ πρόχειρο;![]()
stergiosbik
Αφου κωλοχαρτο θα τους κάνουν.
Σε mail δεν τους στέλνετε τώρα;Στύξ έγραψε: 05 Φεβ 2025, 15:49 Αύριο δίνω βαθμούς. Σας βρίσκεται τίποτα σε αλεξίσφαιρο γιλέκο και κράνος κέβλαρ πρόχειρο;![]()
stergiosbik
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Kανονικά πρέπει να στηθώ 2 ώρες να επιδώσω βαθμούς για το τμήμα μου και να κάνω ενημέρωση γονέων για όσα τμήματα έχω σε μαθήματα (άλλα 7) .
Για όσους δεν προσέλθουν, ισχύει το e-mail.
Ξεκίνησα Σεπτέμβριο με 33 εγγεγραμμένους ως υπεύθυνος.stergiosbik έγραψε: 05 Φεβ 2025, 15:53Τσάμπα ανησυχείς.Στύξ έγραψε: 05 Φεβ 2025, 15:49 Αύριο δίνω βαθμούς. Σας βρίσκεται τίποτα σε αλεξίσφαιρο γιλέκο και κράνος κέβλαρ πρόχειρο;![]()
stergiosbik
Τώρα έχω.....6!
Τερμινέιτορ λέμε. Ούτε οι Ρομά δε μ΄αντέχουν.
Στύξ έγραψε: 06 Φεβ 2025, 16:39Ξεκίνησα Σεπτέμβριο με 33 εγγεγραμμένους ως υπεύθυνος.stergiosbik έγραψε: 05 Φεβ 2025, 15:53Τσάμπα ανησυχείς.Στύξ έγραψε: 05 Φεβ 2025, 15:49 Αύριο δίνω βαθμούς. Σας βρίσκεται τίποτα σε αλεξίσφαιρο γιλέκο και κράνος κέβλαρ πρόχειρο;![]()
stergiosbik
Τώρα έχω.....6!
Τερμινέιτορ λέμε. Ούτε οι Ρομά δε μ΄αντέχουν.![]()

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατί χαίρεται ο Στύγιος και χαμογελάει πατέρα;
Spoiler
Γιατί εξαφανίζονται οι ρομά απ΄την τάξη
-
stergiosbik
Ζάχαρη την περνάς κουφαλιτσα!Στύξ έγραψε: 06 Φεβ 2025, 16:39Ξεκίνησα Σεπτέμβριο με 33 εγγεγραμμένους ως υπεύθυνος.stergiosbik έγραψε: 05 Φεβ 2025, 15:53Τσάμπα ανησυχείς.Στύξ έγραψε: 05 Φεβ 2025, 15:49 Αύριο δίνω βαθμούς. Σας βρίσκεται τίποτα σε αλεξίσφαιρο γιλέκο και κράνος κέβλαρ πρόχειρο;![]()
stergiosbik
Τώρα έχω.....6!
Τερμινέιτορ λέμε. Ούτε οι Ρομά δε μ΄αντέχουν.![]()
- Fata_Morgana
Από ότι φαίνεται έχεις χάσει το νόημα του να είσαι δάσκαλος. Μάλλον έχεις κουραστεί. Γιατί δε παραιτείσαι να πάρει τη θέση κάποιος νεότερος να έχει θέληση για διδασκαλία; ή έστω να κάνεις τα χαρτιά σου να μεταφερθείς σε κάποιο άλλο πόστο μακριά από τις αίθουσες.Στύξ έγραψε: 06 Φεβ 2025, 16:56 Γιατί χαίρεται ο Στύγιος και χαμογελάει πατέρα;
Spoiler
Γιατί εξαφανίζονται οι ρομά απ΄την τάξη![]()