"ρε μλκ ξέρεις τι είναι χειρότερο από το να την πέσεις σε πέντε και να φας πέντε άκυρα;
Τι; το να την πέσεις σε δέκα και να φας δέκα άκυρα;
Όχι ρε μλκ, το χειρότερο είναι να την πέσεις σε πέντε και να σου κάτσουν και οι πέντε"
Εκλασα
Ερμής έγραψε: 02 Φεβ 2025, 19:41 Μου λέει πριν λίγο ένας μύστης πεσιματιας στα σοσιαλς
"ρε μλκ ξέρεις τι είναι χειρότερο από το να την πέσεις σε πέντε και να φας πέντε άκυρα;
Τι; το να την πέσεις σε δέκα και να φας δέκα άκυρα;
Όχι ρε μλκ, το χειρότερο είναι να την πέσεις σε πέντε και να σου κάτσουν και οι πέντε"
![]()
![]()
Εκλασα
Αναηρονικαλυ, το θελω.enterprise-psi έγραψε: 02 Φεβ 2025, 15:49Fata_Morgana έγραψε: 02 Φεβ 2025, 12:28 Θέλω να κάνω δώρο σε εναν φίλο ένα βιβλίο. Είναι σε δύσκολη περίοδο ψυχολογικά με θέματα οπως ενοχές, θυμός, μοναξιά. Δεν είναι πολύ του διαβάσματος, τι να του προτείνω για να τον αγγίξει.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Συμφωνώ και το θέλω και εγώ να ισχύσει για το ΦλοισβοΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 02 Φεβ 2025, 20:52 Σκέφτομαι ότι σήμερα, της καλοκαιρίας βοηθούσης, "βούλιαξε" το παραλιακό μέτωπο από Σχολή Δοκίμων έως Τουρκολίμανο.![]()
Μήπως να βάζαμε στους ξενομπάτες κανένα ΦΠΑΑ (Φόρος Προστιθέμενης Αισθητικής Αξίας);![]()
Αυτό δεν νομίζω να τον κρατήσει στο διάβασμα. Ωραία επιλογή όμως για μια φίλη μου.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 02 Φεβ 2025, 18:53 Η δική μου πρόταση, δοκιμασμένη σε μένα και σε άλλους που το πρότεινα:
PECK SCOTT
Ο δρόμος ο λιγότερο ταξιδεμένος -Μια νέα ψυχολογία της αγάπης, των παραδοσιακών αξιών και της πνευματικής ανάπτυξης (επετειακή έκδοση)
https://www.politeianet.gr/books/978960 ... nos-310839
Ωραίο κι αυτό αλλά είναι στο ίδιο στυλ με του ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΥ. Σημειώνεται κι αυτό για τη φίλη.Πασιφάη έγραψε: 02 Φεβ 2025, 14:46Λέο Μπουσκάλια. ''Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις.''Fata_Morgana έγραψε: 02 Φεβ 2025, 12:28 Θέλω να κάνω δώρο σε εναν φίλο ένα βιβλίο. Είναι σε δύσκολη περίοδο ψυχολογικά με θέματα οπως ενοχές, θυμός, μοναξιά. Δεν είναι πολύ του διαβάσματος, τι να του προτείνω για να τον αγγίξει.
Αυτό μ αρέσει. Έχει έτσι πνευματικές αναζητησεις. Σημειώνεται.vagabondo έγραψε: 02 Φεβ 2025, 15:08Fata_Morgana έγραψε: 02 Φεβ 2025, 12:28 Θέλω να κάνω δώρο σε εναν φίλο ένα βιβλίο. Είναι σε δύσκολη περίοδο ψυχολογικά με θέματα οπως ενοχές, θυμός, μοναξιά. Δεν είναι πολύ του διαβάσματος, τι να του προτείνω για να τον αγγίξει.![]()
enterprise-psi έγραψε: 02 Φεβ 2025, 15:49Fata_Morgana έγραψε: 02 Φεβ 2025, 12:28 Θέλω να κάνω δώρο σε εναν φίλο ένα βιβλίο. Είναι σε δύσκολη περίοδο ψυχολογικά με θέματα οπως ενοχές, θυμός, μοναξιά. Δεν είναι πολύ του διαβάσματος, τι να του προτείνω για να τον αγγίξει.![]()

Άντε, με το καλό να βάλετε και μια κούνια στον χώρο.Casp έγραψε: 04 Φεβ 2025, 10:15 Εκπληρωθηκε ενα ονειρο.
Παντα ηθελα ενα δωματιο στον χωρο μου που θα το εκανα γραφειο για τους μαθητες μου. Εβαλα και τις γυαλες με τα ψαρακια και το γραφειο για την λατρεια για το pc του.
Χθες ηταν η πρωτη μερα που εκανα μαθημα στο καινουριο γραφειο. Η μικρη ενθουσιαστηκε μαλλον περισσοτερο απο μενα![]()
Βαθιές αναπνοές και να θυμάσαι το ανέκδοτο με το γρύλο.