!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι σκέφτεσαι τώρα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Τι σκέφτεσαι τώρα

Δημοσίευση από Ερμής »

Μου λέει πριν λίγο ένας μύστης πεσιματιας στα σοσιαλς

"ρε μλκ ξέρεις τι είναι χειρότερο από το να την πέσεις σε πέντε και να φας πέντε άκυρα;
Τι; το να την πέσεις σε δέκα και να φας δέκα άκυρα;
Όχι ρε μλκ, το χειρότερο είναι να την πέσεις σε πέντε και να σου κάτσουν και οι πέντε"

:smt005: :smt005: :smt005:
Εκλασα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ερμής έγραψε: 02 Φεβ 2025, 19:41 Μου λέει πριν λίγο ένας μύστης πεσιματιας στα σοσιαλς

"ρε μλκ ξέρεις τι είναι χειρότερο από το να την πέσεις σε πέντε και να φας πέντε άκυρα;
Τι; το να την πέσεις σε δέκα και να φας δέκα άκυρα;
Όχι ρε μλκ, το χειρότερο είναι να την πέσεις σε πέντε και να σου κάτσουν και οι πέντε"

:smt005: :smt005: :smt005:
Εκλασα
:lol:

Κρύβε λόγια γιατί θα του την πέσει ΚΑΙ το κκε με διαμαρτυρία για τους εργαζόμενους που τους απομυζουν τη ζώη οι καπιταλιστικές υπερωρίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Δημοσίευση από Bazoomba »

enterprise-psi έγραψε: 02 Φεβ 2025, 15:49
Fata_Morgana έγραψε: 02 Φεβ 2025, 12:28 Θέλω να κάνω δώρο σε εναν φίλο ένα βιβλίο. Είναι σε δύσκολη περίοδο ψυχολογικά με θέματα οπως ενοχές, θυμός, μοναξιά. Δεν είναι πολύ του διαβάσματος, τι να του προτείνω για να τον αγγίξει.
Εικόνα
Αναηρονικαλυ, το θελω.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

Σκέφτομαι ότι σήμερα, της καλοκαιρίας βοηθούσης, "βούλιαξε" το παραλιακό μέτωπο από Σχολή Δοκίμων έως Τουρκολίμανο. :smt023

Μήπως να βάζαμε στους ξενομπάτες κανένα ΦΠΑΑ (Φόρος Προστιθέμενης Αισθητικής Αξίας); :smt017
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Δημοσίευση από Ερμής »

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 02 Φεβ 2025, 20:52 Σκέφτομαι ότι σήμερα, της καλοκαιρίας βοηθούσης, "βούλιαξε" το παραλιακό μέτωπο από Σχολή Δοκίμων έως Τουρκολίμανο. :smt023

Μήπως να βάζαμε στους ξενομπάτες κανένα ΦΠΑΑ (Φόρος Προστιθέμενης Αισθητικής Αξίας); :smt017
Συμφωνώ και το θέλω και εγώ να ισχύσει για το Φλοισβο
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Δημοσίευση από Fata_Morgana »

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 02 Φεβ 2025, 18:53 Η δική μου πρόταση, δοκιμασμένη σε μένα και σε άλλους που το πρότεινα:

PECK SCOTT
Ο δρόμος ο λιγότερο ταξιδεμένος -Μια νέα ψυχολογία της αγάπης, των παραδοσιακών αξιών και της πνευματικής ανάπτυξης (επετειακή έκδοση)

https://www.politeianet.gr/books/978960 ... nos-310839
Αυτό δεν νομίζω να τον κρατήσει στο διάβασμα. Ωραία επιλογή όμως για μια φίλη μου.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Πασιφάη έγραψε: 02 Φεβ 2025, 14:46
Fata_Morgana έγραψε: 02 Φεβ 2025, 12:28 Θέλω να κάνω δώρο σε εναν φίλο ένα βιβλίο. Είναι σε δύσκολη περίοδο ψυχολογικά με θέματα οπως ενοχές, θυμός, μοναξιά. Δεν είναι πολύ του διαβάσματος, τι να του προτείνω για να τον αγγίξει.
Λέο Μπουσκάλια. ''Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις.''
Ωραίο κι αυτό αλλά είναι στο ίδιο στυλ με του ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΥ. Σημειώνεται κι αυτό για τη φίλη.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

vagabondo έγραψε: 02 Φεβ 2025, 15:08
Εικόνα
Αυτό μ αρέσει. Έχει έτσι πνευματικές αναζητησεις. Σημειώνεται.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

enterprise-psi έγραψε: 02 Φεβ 2025, 15:49
Εικόνα

Εικόνα
Casp
Phorum.gr user: Casper

Δημοσίευση από Casp »

Εκπληρωθηκε ενα ονειρο.

Παντα ηθελα ενα δωματιο στον χωρο μου που θα το εκανα γραφειο για τους μαθητες μου. Εβαλα και τις γυαλες με τα ψαρακια και το γραφειο για την λατρεια για το pc του.

Χθες ηταν η πρωτη μερα που εκανα μαθημα στο καινουριο γραφειο. Η μικρη ενθουσιαστηκε μαλλον περισσοτερο απο μενα :lol:
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Casp έγραψε: 04 Φεβ 2025, 10:15 Εκπληρωθηκε ενα ονειρο.

Παντα ηθελα ενα δωματιο στον χωρο μου που θα το εκανα γραφειο για τους μαθητες μου. Εβαλα και τις γυαλες με τα ψαρακια και το γραφειο για την λατρεια για το pc του.

Χθες ηταν η πρωτη μερα που εκανα μαθημα στο καινουριο γραφειο. Η μικρη ενθουσιαστηκε μαλλον περισσοτερο απο μενα :lol:
Άντε, με το καλό να βάλετε και μια κούνια στον χώρο. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Δημοσίευση από Ερμής »

Έχω έρθει τράπεζα. Για να δούμε τι θα δούμε με το βλακα πάλι.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2025, 10:27 Έχω έρθει τράπεζα. Για να δούμε τι θα δούμε με το βλακα πάλι.
Βαθιές αναπνοές και να θυμάσαι το ανέκδοτο με το γρύλο. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2025, 10:27 Έχω έρθει τράπεζα. Για να δούμε τι θα δούμε με το βλακα πάλι.
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”