χνιαρ-χνιαρ-χνιαρ aka γκρίνια.Airman68 έγραψε: 30 Ιαν 2025, 11:02Χνιαρ είναι το χαϊδευτικό σου;Ναύτης έγραψε: 30 Ιαν 2025, 10:21 Ρίχνει καρεκλοπόδαρα και σκέφτομαι ότι μπορεί να μην έχω κλείσει τελείως την τζαμόπορτα στο υπνοδωμάτιο, γαμώ τον ψυχαναγκασμό μου μέσα γαμώ.
Φταίει κι η άλλη όμως: "άσε λίγο ανοιχτά ν' αεριστεί το δωμάτιο, θα σκάσουμε στο τέλος εδώ μέσα, χνιαρ-χνιαρ-χνιαρ".![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
Μπορεί να πει πως θα πληρώσει το σχολείο, από κάποια χρήματα που περισεψαν π.χ. και να ξέρει μόνο ο δάσκαλος/διευθυντής πως τα λεφτά είναι δικά σου.Ασέβαστος έγραψε: 30 Ιαν 2025, 08:37 χτες το σχολειο του παιδιου πηγε εκδρομη. πανω στην κουβεντα μου ειπε οτι ενα απο τα παιδια της ταξης δεν ηρθε στην εξδρομη, και δεν ειχε ερθει και στην προηγουμενη.
σκεφτομαι οτι ο μονος λογος για αυτο μπορει να ειναι το οικονομικο, και σκεφτομαι αν θα μπορουσα με καποιο τροπο να τολυσω, γιατι μου καθεται πολυ ασχημα το παιδακι να μενει πισω.
δυσκολευομαι να βρω τροπο να τοκανω χωρις να προσβαλλω. ισως στην επομενη εκδρομη,αν ελεγα στο διευθυντη να προσεγγισειτο παιδι και να του πει οτι καποιος γονεας που θελει ναμεινει ανωνυμος ειναι διατεθειμενος να πληρωσει για οσα παιδακια θελουννα ερθουν αλλα δυσκολευονται οικονομικα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Fata_Morgana
Επειδή μου τη λέει που δε μαγειρεύω συχνά, πρέπει να βρω κανένα μαγειρίο να παίρνω μερίδες φαγητό και να τα βάζω στο ταψί να λέω τα μαγείρεψα.
Είσαι καλή ψυχή ρε πστΑσέβαστος έγραψε: 30 Ιαν 2025, 08:37 χτες το σχολειο του παιδιου πηγε εκδρομη. πανω στην κουβεντα μου ειπε οτι ενα απο τα παιδια της ταξης δεν ηρθε στην εξδρομη, και δεν ειχε ερθει και στην προηγουμενη.
σκεφτομαι οτι ο μονος λογος για αυτο μπορει να ειναι το οικονομικο, και σκεφτομαι αν θα μπορουσα με καποιο τροπο να τολυσω, γιατι μου καθεται πολυ ασχημα το παιδακι να μενει πισω.
δυσκολευομαι να βρω τροπο να τοκανω χωρις να προσβαλλω. ισως στην επομενη εκδρομη,αν ελεγα στο διευθυντη να προσεγγισειτο παιδι και να του πει οτι καποιος γονεας που θελει ναμεινει ανωνυμος ειναι διατεθειμενος να πληρωσει για οσα παιδακια θελουννα ερθουν αλλα δυσκολευονται οικονομικα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πάντα υπάρχει τρόπος. Γω κάποτε σε διήμερη εκδρομή κάλεσα δύο μαθητές (δύσκολα οικονομικά) να φάνε μαζί μου και μετά τους κέρασα , επειδή ήταν καλά παιδιά στην τάξη .Ασέβαστος έγραψε: 30 Ιαν 2025, 08:37 χτες το σχολειο του παιδιου πηγε εκδρομη. πανω στην κουβεντα μου ειπε οτι ενα απο τα παιδια της ταξης δεν ηρθε στην εξδρομη, και δεν ειχε ερθει και στην προηγουμενη.
Είναι. Και τέρμα ειλικρινής.Ερμής έγραψε: 31 Ιαν 2025, 19:51Είσαι καλή ψυχή ρε πστΑσέβαστος έγραψε: 30 Ιαν 2025, 08:37 χτες το σχολειο του παιδιου πηγε εκδρομη. πανω στην κουβεντα μου ειπε οτι ενα απο τα παιδια της ταξης δεν ηρθε στην εξδρομη, και δεν ειχε ερθει και στην προηγουμενη.
δυσκολευομαι να βρω τροπο να τοκανω χωρις να προσβαλλω. ισως στην επομενη εκδρομη,αν ελεγα στο διευθυντη να προσεγγισειτο παιδι και να του πει οτι καποιος γονεας που θελει ναμεινει ανωνυμος ειναι διατεθειμενος να πληρωσει για οσα παιδακια θελουννα ερθουν αλλα δυσκολευονται οικονομικα.![]()
Κατά τα άλλα αναρωτιέμαι τι κάνουν οι σύλλογοι γονέων σε αυτές τις περιπτώσεις.
Γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι να βοηθήσει ο οποιοσδήποτε συλλογικός φορέας διακριτικά, χωρίς να φέρει σε δύσκολη θέση το παιδί και την οικογένεια του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 31 Ιαν 2025, 20:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Ναι και κάπως έτσι να αποδυναμώσει ο διευθυντής την εικόνα των γονέων στο παιδί τους.Ερμής έγραψε: 31 Ιαν 2025, 19:51Είσαι καλή ψυχή ρε πστΑσέβαστος έγραψε: 30 Ιαν 2025, 08:37 χτες το σχολειο του παιδιου πηγε εκδρομη. πανω στην κουβεντα μου ειπε οτι ενα απο τα παιδια της ταξης δεν ηρθε στην εξδρομη, και δεν ειχε ερθει και στην προηγουμενη.
δυσκολευομαι να βρω τροπο να τοκανω χωρις να προσβαλλω. ισως στην επομενη εκδρομη,αν ελεγα στο διευθυντη να προσεγγισειτο παιδι και να του πει οτι καποιος γονεας που θελει ναμεινει ανωνυμος ειναι διατεθειμενος να πληρωσει για οσα παιδακια θελουννα ερθουν αλλα δυσκολευονται οικονομικα.![]()
- Fata_Morgana
Φυσικά και γίνεται αυτό. Στους περισσότερους συλλόγους των γονέων μαζεύουν χρήματα και καλύπτουν έξοδα παιδιών για εκδρομές και όχι μόνο.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιαν 2025, 20:20Είναι. Και τέρμα ειλικρινής.Ερμής έγραψε: 31 Ιαν 2025, 19:51Είσαι καλή ψυχή ρε πστΑσέβαστος έγραψε: 30 Ιαν 2025, 08:37 χτες το σχολειο του παιδιου πηγε εκδρομη. πανω στην κουβεντα μου ειπε οτι ενα απο τα παιδια της ταξης δεν ηρθε στην εξδρομη, και δεν ειχε ερθει και στην προηγουμενη.
Γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι να βοηθήσει ο οποιοσδήποτε φορέας διακριτικά, χωρίς να φέρει σε δύσκολη θέση το παιδί και την οικογένεια του.
Έγραψα κάτι παραπάνω.Fata_Morgana έγραψε: 31 Ιαν 2025, 20:21Ναι και κάπως έτσι να αποδυναμώσει ο διευθυντής την εικόνα των γονέων στο παιδί τους.Ερμής έγραψε: 31 Ιαν 2025, 19:51Είσαι καλή ψυχή ρε πστΑσέβαστος έγραψε: 30 Ιαν 2025, 08:37 χτες το σχολειο του παιδιου πηγε εκδρομη. πανω στην κουβεντα μου ειπε οτι ενα απο τα παιδια της ταξης δεν ηρθε στην εξδρομη, και δεν ειχε ερθει και στην προηγουμενη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε, προφανώς στο σχολείο που πάει ο γιος του Ασέβαστου δεν έγινε αυτό.Fata_Morgana έγραψε: 31 Ιαν 2025, 20:24Φυσικά και γίνεται αυτό. Στους περισσότερους συλλόγους των γονέων μαζεύουν χρήματα και καλύπτουν έξοδα παιδιών για εκδρομές και όχι μόνο.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιαν 2025, 20:20Είναι. Και τέρμα ειλικρινής.
Γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι να βοηθήσει ο οποιοσδήποτε φορέας διακριτικά, χωρίς να φέρει σε δύσκολη θέση το παιδί και την οικογένεια του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Τι να σου πωΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιαν 2025, 20:25Ε, προφανώς στο σχολείο που πάει ο γιος του Ασέβαστου δεν έγινε αυτό.Fata_Morgana έγραψε: 31 Ιαν 2025, 20:24Φυσικά και γίνεται αυτό. Στους περισσότερους συλλόγους των γονέων μαζεύουν χρήματα και καλύπτουν έξοδα παιδιών για εκδρομές και όχι μόνο.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιαν 2025, 20:20
Είναι. Και τέρμα ειλικρινής.
- Fata_Morgana
Ναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιαν 2025, 20:25Έγραψα κάτι παραπάνω.Fata_Morgana έγραψε: 31 Ιαν 2025, 20:21Ναι και κάπως έτσι να αποδυναμώσει ο διευθυντής την εικόνα των γονέων στο παιδί τους.
Πολλά από αυτά που αναφέρεις τα αναλαμβάνουν συνήθως οι δήμοι. Το τι παίζει με τις εκδρομές που "απαιτείται" πληρωμένη συμμετοχή δεν το ξέρω. Κατά τα άλλα, δεν νομίζω ότι ο Ασέβαστος είναι ιδανική περίπτωση για να πάρει πρωτοβουλίες σε σύλλογο γονέων. Υπάρχουν σύλλογοι που λειτουργούν εξαιρετικά αλλά και κάποιοι που παραπέμπουν σε πολιτικοποιημένες μανούλες του φέισμπουκ. Μη σου τύχει.Fata_Morgana έγραψε: 31 Ιαν 2025, 20:31Τι να σου πωΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιαν 2025, 20:25Ε, προφανώς στο σχολείο που πάει ο γιος του Ασέβαστου δεν έγινε αυτό.Fata_Morgana έγραψε: 31 Ιαν 2025, 20:24
Φυσικά και γίνεται αυτό. Στους περισσότερους συλλόγους των γονέων μαζεύουν χρήματα και καλύπτουν έξοδα παιδιών για εκδρομές και όχι μόνο.αν ισχύει αυτό ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να πάρει πρωτοβουλία ο Ασέβαστος και να οργανωθεί ο σύλλογος σε καλύτερο επίπεδο από τις εκδρομές που είναι ας πούμε μια στο τόσο μέχρι πιο βασικά που είναι τα τρόφιμα, ρουχισμό,δραστηριότητες σχολικές κτλ Συνήθως οι δάσκαλοι τα γνωρίζουν αυτά ή μπορούν να μάθουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Συνήθως κάνουν χοροεσπερίδες, χορούς και άλλα τέτοια δρώμενα και μαζεύουν χρήματα γενικά. Επίσης κάνουν συνελεύσεις γονέων για να συζητηθούν πράγματα ππυ αφορούν και το σχολείο. Ακόμα και για κάτι που μπορεί να χρειάζεται ένα σχολείο (πχ φωτοτυπικό) και δεν έχουν κονδύλι μπορεί να το καλύψει ο σύλλογος. Γενικά οι σύλλογοι είναι υπερχρήσιμοι αν συμμετέχουν αρκετά οι γονείς και ενδιαφέρονται. Τεσπα λύσεις λέμε ανώδυνες.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιαν 2025, 21:50Πολλά από αυτά που αναφέρεις τα αναλαμβάνουν συνήθως οι δήμοι. Το τι παίζει με τις εκδρομές που "απαιτείται" πληρωμένη συμμετοχή δεν το ξέρω. Κατά τα άλλα, δεν νομίζω ότι ο Ασέβαστος είναι ιδανική περίπτωση για να πάρει πρωτοβουλίες σε σύλλογο γονέων. Υπάρχουν σύλλογοι που λειτουργούν εξαιρετικά αλλά και κάποιοι που παραπέμπουν σε πολιτικοποιημένες μανούλες του φέισμπουκ. Μη σου τύχει.Fata_Morgana έγραψε: 31 Ιαν 2025, 20:31Τι να σου πωΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιαν 2025, 20:25
Ε, προφανώς στο σχολείο που πάει ο γιος του Ασέβαστου δεν έγινε αυτό.αν ισχύει αυτό ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να πάρει πρωτοβουλία ο Ασέβαστος και να οργανωθεί ο σύλλογος σε καλύτερο επίπεδο από τις εκδρομές που είναι ας πούμε μια στο τόσο μέχρι πιο βασικά που είναι τα τρόφιμα, ρουχισμό,δραστηριότητες σχολικές κτλ Συνήθως οι δάσκαλοι τα γνωρίζουν αυτά ή μπορούν να μάθουν.
τον σκεφτηκα τον συλλογο. δεν μου καθεται καλα, γιατι οσο περισσοτεροι ανακατευονται, τοσο περισσοτερο θα υπαρχουν σχολια και κουβεντες και ψιθυρισματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιαν 2025, 20:20Είναι. Και τέρμα ειλικρινής.Ερμής έγραψε: 31 Ιαν 2025, 19:51Είσαι καλή ψυχή ρε πστΑσέβαστος έγραψε: 30 Ιαν 2025, 08:37 χτες το σχολειο του παιδιου πηγε εκδρομη. πανω στην κουβεντα μου ειπε οτι ενα απο τα παιδια της ταξης δεν ηρθε στην εξδρομη, και δεν ειχε ερθει και στην προηγουμενη.
Γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι να βοηθήσει ο οποιοσδήποτε συλλογικός φορέας διακριτικά, χωρίς να φέρει σε δύσκολη θέση το παιδί και την οικογένεια του.
ιδανικα θα μιλησω στον διευθυντη τωρα που θα παμε για βαθμους. να το ξερω εγω, αυτος, και οι γονεις του παιδιου, κανεις αλλος.
μια αλλη περιπτωση ειναι το ταξιδιωτικο γραφειο. να πει περισσευουν 2 θεσεις ας πουμε στο λεωφορείο, αμα θελει καποιο παιδι ας ερθει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.