!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι σκέφτεσαι τώρα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Τι σκέφτεσαι τώρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

mao mao έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:39
Ερμής έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:21
mao mao έγραψε: 26 Ιαν 2025, 00:08

Α δλδ είναι άδειος ο τραπεζικός του λογαριασμός, και είχε μόνο μετρητά.
Μόνο όταν είναι άδειος ο τραπεζικός λογαριασμός κάνεις κατάθεση;
Δε βρίσκω το λόγο επαγγελματίες το 2024 να χάνουν χρόνο στα γκισέ των τραπεζών για να στείλουν εμβάσματα .

Ακόμη και αν κάποιος πελάτης σου έδωσε χαρτονομίσματα, φόρτωσε τα στο λογαριασμό σου σε ΑΤΜ και μετά στείλε έμβασμα εκεί που θέλεις να στείλεις.

Δεν ξέρω αν χάνω κάτι.
Το ΑΤΜ έχει όριο κατάθεσης. Μπορείς μέχρι συγκεκριμένο ποσό. Τουλάχιστον στης αλφα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
jackie Daniels

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jackie Daniels »

nowhere θες να παμε το βραδυ μαζι κωλομπαρο να χαλαρωσεις ?
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

χαλαρωτική βραδιά σε κωλόμπαρο παρέα με μια παρακμιακή λινάτσα.στείλε πιμι
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Τι Δευτέρα ήταν αυτή; :o Τι έχει; πανσέληνο; σελήνη; ημισεληνο;
Άβαταρ μέλους
20---

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 20--- »

Γενικά οι ναζί είναι τα απόσκατα της κοινωνίας. Αμερικάνοι, Γερμανοί, Ελληνες. Το μόνο που θα τους προσέφερα είναι έναν καρκίνο του πνεύμονα.
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Αν και αποφεύγω τα περί ανέμων..
Θ γράψω λίγο τον καημό μου.

Είμαι πάλι σε μια εταιρεία που θέλουν να υπογράφω για τα μάτια του κόσμου χωρίς να βλέπω αυτό που υπογράφω... (Δεν μπορώ ν μπω σε λεπτομέρειες γτι θ είναι σαν να φωτογραφίζω πρόσωπα και καταστάσεις)
Φυσικά δεν είναι οι μονοι- απλά αυτοί και κάποιοι αλλοι το γαμανε... "Έλα τυπικό είναι.."

Γίνεται αυτό... Φυσικά!
Υγεία κ Ασφάλεια στην εργασία λέγεται..είναι και καλά νόμιμο και όλοι κάνουν τα στραβά μάτια.

Στην στραβή βέβαια...φάε μια ανθρωποκτονία από αμέλεια ν τρέχεις... Δεν παλεύεται το μπουρδέλο.
Ειδικά επαρχία και Θεσσαλονίκη - θυμίζει η κατάσταση Ουγκάντα.
Αθήνα είναι λίγο καλύτερα ακόμα...

Τέλοσπάντων.
Μλκιες επιλογές.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Γνώρισα τη νέα κοπέλα του φίλου του λεγάμενου. Ωραία τύπισσα και δέσαμε σαν άτομα. Και με πήρε τηλ σήμερα και μιλάγαμε. Και μου λέει είναι στην ίδια δουλειά 25 χρόνια και παίρνει 900€. Και έμεινα μαλάκας. Είναι δυνατόν να είναι στην ίδια δουλειά 25 χρόνια και να παίρνει 900€; καο της λέω ρε συ πήγαινε σε έναν λογιστή να σου πει αν δικαιουσαι 3ετιες ή οτιδήποτε και διεκδίκησε τα αλλά την βλέπω διστακτική και φοβάται μη τη διώξουν μάλλον. Είπαμε να βγούμε για κανένα καφέ οι δυο μας να τα πούμε γενικά. Ο λεγάμενος είναι αρνητικός βέβαια στο να πάμε για καφέ και να κάνω παρέα εκτός φάσης ζευγαριών αλλά εγώ θα παω και θα τη πριζώσω να ψαχτεί.
Άβαταρ μέλους
jackie Daniels

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jackie Daniels »

σας πονεσε το ειρηνακι ?

https://twitter.com/thatsecuritass/stat ... 9074796620
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν »

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιαν 2025, 21:20 Γνώρισα τη νέα κοπέλα του φίλου του λεγάμενου. Ωραία τύπισσα και δέσαμε σαν άτομα. Και με πήρε τηλ σήμερα και μιλάγαμε. Και μου λέει είναι στην ίδια δουλειά 25 χρόνια και παίρνει 900€. Και έμεινα μαλάκας. Είναι δυνατόν να είναι στην ίδια δουλειά 25 χρόνια και να παίρνει 900€; καο της λέω ρε συ πήγαινε σε έναν λογιστή να σου πει αν δικαιουσαι 3ετιες ή οτιδήποτε και διεκδίκησε τα αλλά την βλέπω διστακτική και φοβάται μη τη διώξουν μάλλον. Είπαμε να βγούμε για κανένα καφέ οι δυο μας να τα πούμε γενικά. Ο λεγάμενος είναι αρνητικός βέβαια στο να πάμε για καφέ και να κάνω παρέα εκτός φάσης ζευγαριών αλλά εγώ θα παω και θα τη πριζώσω να ψαχτεί.

Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

χτες το σχολειο του παιδιου πηγε εκδρομη. πανω στην κουβεντα μου ειπε οτι ενα απο τα παιδια της ταξης δεν ηρθε στην εξδρομη, και δεν ειχε ερθει και στην προηγουμενη.
σκεφτομαι οτι ο μονος λογος για αυτο μπορει να ειναι το οικονομικο, και σκεφτομαι αν θα μπορουσα με καποιο τροπο να τολυσω, γιατι μου καθεται πολυ ασχημα το παιδακι να μενει πισω.
δυσκολευομαι να βρω τροπο να τοκανω χωρις να προσβαλλω. ισως στην επομενη εκδρομη,αν ελεγα στο διευθυντη να προσεγγισειτο παιδι και να του πει οτι καποιος γονεας που θελει ναμεινει ανωνυμος ειναι διατεθειμενος να πληρωσει για οσα παιδακια θελουννα ερθουν αλλα δυσκολευονται οικονομικα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Εμείς διαιρουσαμε το κόστος δια όσοι μπορούν να πληρώσουν, για να πάμε όλοι εκδρομή
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν »

enterprise-psi έγραψε: 30 Ιαν 2025, 08:39 Εμείς διαιρουσαμε το κόστος δια όσοι μπορούν να πληρώσουν, για να πάμε όλοι εκδρομή
θα μαζεψετε αυττο το σουργελο το τζακ ντανιελς; :078: τοσα μπαν χωρις λογο εχετε ριξει, τωρα σας επιασε η τσιγκουνια με το βόιδι που ειρωνευεται ομηρους και κανει σεξιστικα αστεια για προσωπα που εχουν χασει παιδια; μαζεψτε το σκουπίδι
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Ρίχνει καρεκλοπόδαρα και σκέφτομαι ότι μπορεί να μην έχω κλείσει τελείως την τζαμόπορτα στο υπνοδωμάτιο, γαμώ τον ψυχαναγκασμό μου μέσα γαμώ.
Φταίει κι η άλλη όμως: "άσε λίγο ανοιχτά ν' αεριστεί το δωμάτιο, θα σκάσουμε στο τέλος εδώ μέσα, χνιαρ-χνιαρ-χνιαρ". :011:
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Ναύτης έγραψε: 30 Ιαν 2025, 10:21 Ρίχνει καρεκλοπόδαρα και σκέφτομαι ότι μπορεί να μην έχω κλείσει τελείως την τζαμόπορτα στο υπνοδωμάτιο, γαμώ τον ψυχαναγκασμό μου μέσα γαμώ.
Φταίει κι η άλλη όμως: "άσε λίγο ανοιχτά ν' αεριστεί το δωμάτιο, θα σκάσουμε στο τέλος εδώ μέσα, χνιαρ-χνιαρ-χνιαρ". :011:
Χνιαρ είναι το χαϊδευτικό σου; :xena:
Yippie Kay Yay
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”