!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
Εκδρομη τεταρτης δημοτικου κ τα πανε σε θεατρο - επι πληρωμη - να ζησουν τα καλλιτεχνικα της μπουτζας κοπροσκυλα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Aπελπισία. Βάζω τεστ Οδύσσεια με 20 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής ,μπας και πιάσουν κάποιοι ούγκανοι έστω και σαν λόττο μερικές, κυκλώνοντας το α,το β, το γ.
Ε ο άλλος ο ρομά δε σημείωσε τίποτα ,αλλά και έγραψε το όνομά του χωρίς επώνυμο.
stergiosbik
Ε ο άλλος ο ρομά δε σημείωσε τίποτα ,αλλά και έγραψε το όνομά του χωρίς επώνυμο.
stergiosbik
-
stergiosbik
Άξιος! 20 με τόνο!Στύξ έγραψε: 23 Ιαν 2025, 14:46 Aπελπισία. Βάζω τεστ Οδύσσεια με 20 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής ,μπας και πιάσουν κάποιοι ούγκανοι έστω και σαν λόττο μερικές, κυκλώνοντας το α,το β, το γ.
Ε ο άλλος ο ρομά δε σημείωσε τίποτα ,αλλά και έγραψε το όνομά του χωρίς επώνυμο.![]()
stergiosbik
Και μόνο που ήξερε να γράψει το μικρό του όνομα,του αξίζει έπαινος!
Τι παιζει;Αγις έγραψε: 23 Ιαν 2025, 14:09 Εκδρομη τεταρτης δημοτικου κ τα πανε σε θεατρο - επι πληρωμη - να ζησουν τα καλλιτεχνικα της μπουτζας κοπροσκυλα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν το γλυτώνω μλκ, θα μου το κάψουν το αμάξι.stergiosbik έγραψε: 23 Ιαν 2025, 14:55Άξιος! 20 με τόνο!Στύξ έγραψε: 23 Ιαν 2025, 14:46 Aπελπισία. Βάζω τεστ Οδύσσεια με 20 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής ,μπας και πιάσουν κάποιοι ούγκανοι έστω και σαν λόττο μερικές, κυκλώνοντας το α,το β, το γ.
Ε ο άλλος ο ρομά δε σημείωσε τίποτα ,αλλά και έγραψε το όνομά του χωρίς επώνυμο.![]()
stergiosbik
Και μόνο που ήξερε να γράψει το μικρό του όνομα,του αξίζει έπαινος!
Πρέπει να έχω βάλει τους χειρότερους βαθμούς, αλλά δεν ενδίδω σε απειλές.
Αστικό από δω και πέρα
146 εουροζ λογαριασμος ΔΕΗ
ειμαι ΑΜΕΑ με ολικη αναπηρια και αραγες πλερωνω μισο
οι μονες ηλεχτρικες συσκευες στο σπιτι ειναι ενα λαπτοπ, ο θερμοσιφουνας και το πλεντηριο, ουτε καν ψυγειο και ηλ.κουζινα
400 αναπηρικη συνταξις
οι μονες ηλεχτρικες συσκευες στο σπιτι ειναι ενα λαπτοπ, ο θερμοσιφουνας και το πλεντηριο, ουτε καν ψυγειο και ηλ.κουζινα
400 αναπηρικη συνταξις
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
150 στον ανάπηρο πατέρα μου ,μόνος του,εκκαθαριστικός . Σκατά κι απόσκατα.Zundapp έγραψε: 23 Ιαν 2025, 16:23 146 εουροζ λογαριασμος ΔΕΗ
400 αναπηρικη συνταξις
Ό,τι τους καυλώσει βάζουν.
Xρεώσεις προμήθειας ΔΕΗ: 84
Ρυθμιζόμενες χρεώσεις: 26
Διάφορα , ΕΡΤ:33
κλπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύξ την 23 Ιαν 2025, 16:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
O θερμοσιφουνας μονιμα On;Zundapp έγραψε: 23 Ιαν 2025, 16:23 146 εουροζ λογαριασμος ΔΕΗ
400 αναπηρικη συνταξις
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
οχι καλε, χιππης αφουGoBack έγραψε: 23 Ιαν 2025, 16:31O θερμοσιφουνας μονιμα On;Zundapp έγραψε: 23 Ιαν 2025, 16:23 146 εουροζ λογαριασμος ΔΕΗ
400 αναπηρικη συνταξις
τεσπα, σοβαρα τωρα, υποτιθεται πλερωνω μισο
και το ψυγειο και η κουζινα οφφ μιας και τρωω ετοιμα
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Προφανως καποιος παοκτζης σου κλεβει ρευμα,δεν βγαινουν αλλιως τα κουκια.Τι καταναλωση σου γραφει;Zundapp έγραψε: 23 Ιαν 2025, 16:33οχι καλε, χιππης αφουGoBack έγραψε: 23 Ιαν 2025, 16:31O θερμοσιφουνας μονιμα On;Zundapp έγραψε: 23 Ιαν 2025, 16:23 146 εουροζ λογαριασμος ΔΕΗ
400 αναπηρικη συνταξις
τεσπα, σοβαρα τωρα, υποτιθεται πλερωνω μισο
και το ψυγειο και η κουζινα οφφ μιας και τρωω ετοιμα
349kw
Δεν έχεις καταλάβει ότι είναι ο ετήσιος εκκαθαριστικός που χώνουν μέσα κατ΄ αποκοπήν ό,τι τους καυλώσει.GoBack έγραψε: 23 Ιαν 2025, 16:35Προφανως καποιος παοκτζης σου κλεβει ρευμα,δεν βγαινουν αλλιως τα κουκια.Τι καταναλωση σου γραφει;
Μηνιαίος είναι ο λογαριασμός; Αν είναι τετραμηνιαίος εκκαθαριστικός υπάρχουν και τα δημοτικά τέλη τεσσάρων μηνών (ή δύο μηνών αν έχει πληρωθεί ο έναντι).
Έχω ηλεκτρονικό μετρητή και λαμβάνω πια μηνιαίο εκκαθαριστικό λογαριασμό. Μου φαίνεται καλύτερο.
Έχω ηλεκτρονικό μετρητή και λαμβάνω πια μηνιαίο εκκαθαριστικό λογαριασμό. Μου φαίνεται καλύτερο.
Υπαρχει τετοιο πραγμα;Δεν εχουν σταματησει οι εναντι;Στύξ έγραψε: 23 Ιαν 2025, 16:38Δεν έχεις καταλάβει ότι είναι ο ετήσιος εκκαθαριστικός που χώνουν μέσα κατ΄ αποκοπήν ό,τι τους καυλώσει.