!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
κιθ ολρεντι...
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
μια ιδεα ειναι να του πεις την αληθεια.Fata_Morgana έγραψε: 19 Ιαν 2025, 16:26 Θα έρθει η κολλητή μου και ψάχνω τρόπο να διώξω "αναίμακτα" τον λεγάμενο. Κάθε συμβουλή δεκτή.
οτι δηλαδη θες να σας αφησει μονες για τον οποιο λογο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ναι δεν καταλαβες.Airman68 έγραψε: 19 Ιαν 2025, 17:18Πες του ότι θα βάψετε νύχια, θα κάνετε μάσκες προσώπου και θα χαζέψετε Sex & the City...Fata_Morgana έγραψε: 19 Ιαν 2025, 16:26 Θα έρθει η κολλητή μου και ψάχνω τρόπο να διώξω "αναίμακτα" τον λεγάμενο. Κάθε συμβουλή δεκτή.
θελει να ξαναγυρισει μετα, με αυτα που της λες θα τον χασει για παντα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Fata_Morgana
Μου κάνει εντύπωση που ισχυρίζεσαι ότι σε καλούν σε ραντεβού οι γυναίκες και ζητάνε να πληρώσεις εσύ. Θεωρώ ότι είσαι υπερβολικός όπως πάντα.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 20 Ιαν 2025, 08:28 Βρήκες έναν bsμιαρη ραμολιμεντο και έγινες και ειδική στις σχέσεις. Νούμερο. Στρεβλή εικόνα έχει ο φεμιναζισμος σου. Σου κάνει εντύπωση κιόλας ότι θέλουν κέρασμα οι τιντερουδες. Μυαλό κουνουπιδιου. Εγώ φταίω που σου απαντάω. Ουστ, στοκε.
Επίσης νομίζω έχεις επηρεαστεί πολύ από τα σόσιαλ. Αντιλαμβάνεσαι ότι οι γυναίκες δεν είναι το κακό αυτού του τόπου έτσι; ούτε οι αριστεροί, ούτε οι μετανάστες,ούτε οι φεμινίστριες κτλ. Ξεκούνα το κεφάλι σου μπας και ισιώσεις χαρακτήρα και αγαπήσεις τους ανθρώπους.
- Fata_Morgana
Δεν θα έφευγε. Όπως και δεν έφυγε.Ασέβαστος έγραψε: 20 Ιαν 2025, 09:06μια ιδεα ειναι να του πεις την αληθεια.Fata_Morgana έγραψε: 19 Ιαν 2025, 16:26 Θα έρθει η κολλητή μου και ψάχνω τρόπο να διώξω "αναίμακτα" τον λεγάμενο. Κάθε συμβουλή δεκτή.
οτι δηλαδη θες να σας αφησει μονες για τον οποιο λογο.
με βγαζει το ΦΒ οτι σαν σημερα εβαλα αυτο το ασμα
την επομενη μερα καηκε το σπιτι μου
σημερα μονο αθλητικο ραδιο
την επομενη μερα καηκε το σπιτι μου
σημερα μονο αθλητικο ραδιο
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Σε μένα πάει αυτό;
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Και στους δυο,Ρα και Αποφις.Το βραδακι συμφιλιωνεστε και την μερα ξανα παλι. Αλλιως δεν εχει γουστο. Διαταρρασονται οι ροες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
Νόμιζα ότι Κιθ εννοούσες τον Κιθ Ρίτσαρντς και ότι και καλά είμαι λιάρδα πρωί πρωί ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑBazoomba έγραψε: 20 Ιαν 2025, 18:43Και στους δυο,Ρα και Αποφις.Το βραδακι συμφιλιωνεστε και την μερα ξανα παλι. Αλλιως δεν εχει γουστο. Διαταρρασονται οι ροες.![]()
- Fata_Morgana
Ανακάλυψα γαμάτο καθαριστικό. Έχω μείνει σπιτσλες. Της κλινεξ.το φοαμ χωρις χλώριο για το μπάνιο. Τι γαμάτο που είναι.
Γιατί να μη μιλάμε στα παιδιά για το σεξ από μικρή ηλικία; Γιατί να μην τα αφήνουμε να σερφάρουν ελεύθερα στο διαδίκτυο;
Αυτοί που τα λεν αυτά δεν έχουν δει ποτέ τσόντα της Σόνα Εντουαρντς και της Κόντι Λέιν.
Και πως τις κακομεταχειρίζονται οι σάτυροι!
Αυτοί που τα λεν αυτά δεν έχουν δει ποτέ τσόντα της Σόνα Εντουαρντς και της Κόντι Λέιν.
Και πως τις κακομεταχειρίζονται οι σάτυροι!
- Fata_Morgana
Μου λέει σήμερα ο λεγάμενος αμα θες να σε χτίσω. Και μένω λίγο μαλάκας. Θα σε αφαλοκόψω του λέω και γελάει. Καινούρια φρασούλα κονόμησε. Κατά τ αλλα το δικό μου το μαλακα κάνει κρυο τον πείραξε.
-

Αν αφαιρέσουμε από το πνευματικό οικοδόμημα του Χριστιανισμού την έννοια της συγχώρεσης, τότε αυτό αυτόματα καταρρέει. Ο λόγος είναι προφανής, καθώς, μέσα από την οδό της συγχώρεσης, αντιμετωπίζεται το κεντρικό πρόβλημα της ζωής, η αμαρτία.
Το πέμπτο αίτημα της Κυριακής Προσευχής ξεκαθαρίζει ότι η συγχώρεση που διδάσκει ο Χριστός αξιολογείται πάνω στη βάση μιας αμφίδρομης σχέσης. Αυτό σημαίνει ότι έχει νόημα, μόνο όταν ο άνθρωπος, που ποθεί τόσο τη συγχώρεση από τον Θεό, είναι πρόθυμος και ο ίδιος να τη δώσει στους συνανθρώπους του.
Το πέμπτο αίτημα της Κυριακής Προσευχής ξεκαθαρίζει ότι η συγχώρεση που διδάσκει ο Χριστός αξιολογείται πάνω στη βάση μιας αμφίδρομης σχέσης. Αυτό σημαίνει ότι έχει νόημα, μόνο όταν ο άνθρωπος, που ποθεί τόσο τη συγχώρεση από τον Θεό, είναι πρόθυμος και ο ίδιος να τη δώσει στους συνανθρώπους του.
- Fata_Morgana
Ήθελα ένα τσιγάρο τώρα.