Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2025, 18:12
Επιστροφή στη δουλεια μετά από τόσες μέρες αποχής. Ένα μου βγαίνει να πω "τι γμσι ήταν αυτό" και δυστυχώς όχι με τη καλή έννοια
Τα καλά του να είσαι εργαζόμενος
βαράς μια άδεια και πουτσα σου όλα.
Επιστροφή στη δουλεια μετά από τόσες μέρες αποχής. Ένα μου βγαίνει να πω "τι γμσι ήταν αυτό" και δυστυχώς όχι με τη καλή έννοια
Τέλος οι γιορτές.
Επιστροφή στα καθιερωμένα βρισίδια!
Τα καλά του να είσαι εργαζόμενος
βαράς μια άδεια και πουτσα σου όλα.
Ε ναι αφού τρως το γαμήσι έρχεται μια άδεια 5 μέρες για να σε ξεκουράσει από το γαμήσι που τρως 11 μήνες τον χρόνο και με το άγχος της καθημερινότητας με τον μισθό, ακρίβεια κτλ
Αυτοθυσία κάνουν όσοι επιλέγουν να είναι τα αφεντικά
Τέλος οι γιορτές.
Επιστροφή στα καθιερωμένα βρισίδια!
Και μπήκαν δυναμικά οι πστηδες. Χθες μας γονάτισαν. Σε κάποια φάση δεν ήξερα αν πάω ή αν έρχομαι
Πασιφάη έγραψε: 08 Ιαν 2025, 13:44Γαμώ το Εθνικό σύστημα υγείας κωλόγυφτοι ελληνιάρηδες δημόσιοι υπάλληλοι. Που ακόμη δεν έχετε φύγει απ'τις κομματικές θεσούλες σας και αρνείστε πεισματικά την ψηφιακή μετάβαση σε όλα τα επίπεδα. Που συντηρείτε την γραφειοκρατία στο έπακρον.
Θα σας γαμήσω απ'όπου μπορώ και όπως μπορώ. Θα κατεβάσω τον ανύπαρκτο θεό σας κάτω, για χάζι. Θρούμπι δεν θα μείνει, θα σας βράσω το στάρι. Μουνόπανα.
Πασιφάη έγραψε: 08 Ιαν 2025, 13:44Γαμώ το Εθνικό σύστημα υγείας κωλόγυφτοι ελληνιάρηδες δημόσιοι υπάλληλοι. Που ακόμη δεν έχετε φύγει απ'τις κομματικές θεσούλες σας και αρνείστε πεισματικά την ψηφιακή μετάβαση σε όλα τα επίπεδα. Που συντηρείτε την γραφειοκρατία στο έπακρον.
Θα σας γαμήσω απ'όπου μπορώ και όπως μπορώ. Θα κατεβάσω τον ανύπαρκτο θεό σας κάτω, για χάζι. Θρούμπι δεν θα μείνει, θα σας βράσω το στάρι. Μουνόπανα.
Μας τα 'χεις κάνει τσουρέκια!!
πλάκα κάνω
Φίλος, έσκασε λίγο γέλιο το χειλάκι μου. Να'σαι καλά.
Η πραγματικότητα είναι ανάλγητη. Κι εγώ προσωπικά είμαι σκυλί μαύρο. Βρίσκω λύση και στα σκατά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Έχω να βάλω σήμερα γύρω στα 4 πλυντήρια. Το πρόβλημα είναι 1. Να ξεκινήσω από τώρα ή θα με βρίσουν οι από κάτω. Κυριακή είναι μη τους ξυπνάω.
2. Που θα τ" απλώσω όλα αυτά.