πολυ φιλος μου.Fata_Morgana έγραψε: 29 Δεκ 2024, 13:24 Είμαστε στο αμαξι και σταματάει να πάρει καφέδες, του λέω άσε θα πάω εγώ. Οχι μου λέει κάτσε έχει κρύο θα κατέβω εγώ. Όχι του λέω πάω εγω, είναι μια τυπισσα εκεί 45αρα+ ομορφούλα και όλο του χαμογελάει. Αυτός λέει είναι η ιδέα μου. @@ είναι η ιδέα μου, τα πιάνουν εμένα αυτά οι κεραίες μου, Πάω παίρνω καφέδες, επιστρέφω στο αμάξι και του λέω "μλκαααα κάνει ψοφόκρυο" με αγριοκοιτάει και μου λέει "σε ποιον μιλάς μωρή; σε κανένα φιλαράκο σου;" και του λεω "έκφραση είναι. Και με λες μωρή; τι έγινε και αρπάχτηκες; πήγα εγώ για τους καφέδες και δεν είδες τη φιλενάδα σου; πήγαινε τώρα να σου περάσουν τα νεύρα, σε περιμένω " και του κράταγα μούτρα. Μετά από ώρα πίνει καφέ, λέει χάλια ο καφές. Του λέω η γκονενά σου τον έφτιαξε και έφτυσα και μέσα. Και βάζει τα γέλια και λέει " πως γίνεται ρε Μήτσο να φταίω κι από πάνω δε ξέρω. " βέβαια λέω είμαι και Μήτσος τώρα. Άμα είναι να έχουμε μουρμουρα πέτα τον καφέ και πάμε πίσω να σου φτιάξει άλλον, να τη δεις να ηρεμήσεις κιόλας. Και αρχίζει, ρε πας καλά; είσαι για δέσιμο κτλ κτλ. Του λεω πως αν πάω καλά, όλο εδώ ερχόμαστε να πάρουμε καφέ. Και σήμερα που δε πηγες εσύ σε έπιασαν τα νευρα σου '
Κι αρχίζει ρε μλκισμένο εσύ δε μου λες να ερχόμαστε γιατί έχει ωραία μπισκότα;
Ναι αλλά δε μου παίρνεις ποτέ όταν στο ζητάω, και με λες και μλκισμενο, η δικιά μου έκφραση σε πειραξε.
' Δε σου παίρνω γιατί πρέπει να κόψεις τα γλυκά, σου κάνουν κακό."
"Αυτό τώρα γιατί το αναφέρεις; δε σου αρέσω; πήγαινε στη γκόμενα που σ αρέσει."
"Είσαι του γιατρού. Τέλος." και να γελάει
Είχα πάρει και μπισκοτάκι εννοείται, το άνοιξα και έτρωγα. Και του λέω
"μήπως έχεις πρόβλημα;"
Έχω, μου λεει και μου το αρπάζει απ τα χέρια και το λιώνει μες στο χέρι του. Και του λέω αυθόρμητα
"Θα σε σκοτώσω ρε"![]()
Μου το έδωσε πίσω κομματιασμένο και μου λέει επειδή ικανή σε έχω και όλο γέλαγε.
Και με πόνεσε η ψυχή μου έτσι οπως το είχε κάνει. Το έφαγα βέβαια γιατί είναι πολύ ωραίο μπισκότο.
Του είπα ότι είναι τοξικός και νάρκισσος και εφόσον δε του αρέσω και ξενοκοιτάει να το διαλύσουμε τώρα.
Μου είπε τι ναρκωτικά πήρα πρωί πρωί και ότι είμαι για δέσιμο.
Ακόμα μούτρα του έχω και όλο μου μιλάει επίτηδες για να του μιλάω τσατισμένα και να γελάει. Και έτσι δε του μίλαγα καθόλου. Και μου λέει δε θα μου μιλάς τώρα και του είπα αν δε ζητήσει συγγνώμη, θα πάω αλλού να κάνω πρωτοχρονιά και να πάει να αλλάξει χρόνο με την γκόμενά του που χαριεντίζεται. Και ίσως σε αυτή φιλοτιμηθεί να πάρει ένα δώρο έτσι για τις γιορτές γιατί σε μένα δε πήρε τίποτα. " και δεν είπε τίποτα, κούναγε το κεφάλι του.
Το είδα εγώ το όνειρο με γάτες.
ειδικα αυτο με το να γελας οταν η καρεν εχει παρει λαθος χαπια πρωι πρωι η κατι τετοιο, σαν να βλεπω τον εαυτο μου στον καθρεπτη.