!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
- Philip Mortimer
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Τσίπρας έσπασε τη σιωπή του το τελευταίο 8μηνο για να κάνει βαρυσήμαντη τοποθέτηση για αντικατάσταση Κασσελακη από τη...γεροβασιλη πριν καν τις εκλογες. Και τώρα ουσιαστικά τον αγνόησαν και συνέχισαν να στηρίζουν Κασσελακη. 
Μάχαιραν έδωσες,μάχαιρα θα λάβεις. Τάδε έφη Αλαβάνος.Philip Mortimer έγραψε: 25 Φεβ 2024, 14:45 Ο Τσίπρας έσπασε τη σιωπή του το τελευταίο 8μηνο για να κάνει βαρυσήμαντη τοποθέτηση για αντικατάσταση Κασσελακη από τη...γεροβασιλη πριν καν τις εκλογες. Και τώρα ουσιαστικά τον αγνόησαν και συνέχισαν να στηρίζουν Κασσελακη.![]()
ΙσχύειLugozzi έγραψε: 25 Φεβ 2024, 14:42Η πρόταση ήταν του τσιπραgeorgebi έγραψε: 25 Φεβ 2024, 14:39 Δεν ξέρω αν το συνέδριο επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη του στον πρόεδρο![]()
με το.......... να καταψηφίσει τη πρόταση του να πάνε σε εκλογές![]()
σίγουρα όμως ξέρω πως η έκφραση της Ελεναρας κάτω αριστερά ειναι όλα τα λεφτά![]()
https://www.avgi.gr/politiki/478288_syn ... reiazontai
ουσιαστικά ο Τσιπρας εξώθησε το Κασσελακη να ζητήσει εκλογές
αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός πως η πρόταση τυπικά τουλάχιστο απ τον Κασσελακη εγινε
Πάντως στο ντοκουμεντο για παγίδευση και ήττα Κασσελακη μιλανε
Τουλάχιστο η Αντζυ παραμένει πιστή στο Στέφανο

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Έπρεπε να επιμείνει ο κασ.
Τεσπα, τώρα θα πρέπει να βάλει 2-3 από τους υπονομευτες στο ευρωψηφοδελτιο.
Αλλιώς πάμε για λευκή απεργία.
Τεσπα, τώρα θα πρέπει να βάλει 2-3 από τους υπονομευτες στο ευρωψηφοδελτιο.
Αλλιώς πάμε για λευκή απεργία.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Philip Mortimer
Ο Τσίπρας ζήτησε να γίνουν ξανά εκλογές στηριζοντας... γεροβασιλη και ο Κασσελακης από την πλευρά του είπε ότι δεν έχει πρόβλημα να ξαναεκτεθει σε εκλογές. Τελικά έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια την βαρυσήμαντη παρέμβαση Τσίπρα μετά την αφωνία μηνών.georgebi έγραψε: 25 Φεβ 2024, 14:51ΙσχύειLugozzi έγραψε: 25 Φεβ 2024, 14:42Η πρόταση ήταν του τσιπραgeorgebi έγραψε: 25 Φεβ 2024, 14:39 Δεν ξέρω αν το συνέδριο επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη του στον πρόεδρο![]()
με το.......... να καταψηφίσει τη πρόταση του να πάνε σε εκλογές![]()
σίγουρα όμως ξέρω πως η έκφραση της Ελεναρας κάτω αριστερά ειναι όλα τα λεφτά![]()
https://www.avgi.gr/politiki/478288_syn ... reiazontai![]()
ουσιαστικά ο Τσιπρας εξώθησε το Κασσελακη να ζητήσει εκλογές
αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός πως η πρόταση τυπικά τουλάχιστο απ τον Κασσελακη εγινε![]()
Πάντως στο ντοκουμεντο για παγίδευση και ήττα Κασσελακη μιλανε
Τουλάχιστο η Αντζυ παραμένει πιστή στο Στέφανο![]()
![]()
Τώρα εχω μπερδευτεί
Αν η κόντρα ειναι Αλέξης vs Στεφανος
τοτε ο πολιτικός απόπατος σύμφωνα με το ντοκουμεντο ειναι ο .......Αλέξης;

Αν η κόντρα ειναι Αλέξης vs Στεφανος
τοτε ο πολιτικός απόπατος σύμφωνα με το ντοκουμεντο ειναι ο .......Αλέξης;

Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ακόμη και εάν θεωρηθεί ήττα και του Κασσελάκη από τον ....Φάμελλο η μη προκήρυξη εκλογών δεν μπορεί να μη θεωρηθεί και ήττα του Τσίπρα που αυτός πρώτος το ζήτησε.Οι ντοκουμέντοι βέβαια δεν θέλουν να θιγεί ο Τσίπρας και προσπαθούν να πούν ότι μόνος του ο Κασσελάκης ξεκίνησε την κουβέντα περί εκλογών όταν φώναξε φέρτε μου αντίπαλο και πάμε επειδή είχε κάνει την ανάρτηση ο Τσίπρας.
Όμως ποιός μπορεί πλέον να διώξει τον Κασσελάκη απο εκεί που είναι ,ο Τσίπρας ή ο Φάμελλος;δε νομίζω ότι πιστεύει κανείς στις δυνάμεις του Φάμελλου ενώ αντίθετα όλοι πίστευαν μέχρι χθες ότι αν μιλήσει ο Τσίπρας φεύγει.Ο Τσίπρας μίλησε και δεν έφυγε.
Όμως ποιός μπορεί πλέον να διώξει τον Κασσελάκη απο εκεί που είναι ,ο Τσίπρας ή ο Φάμελλος;δε νομίζω ότι πιστεύει κανείς στις δυνάμεις του Φάμελλου ενώ αντίθετα όλοι πίστευαν μέχρι χθες ότι αν μιλήσει ο Τσίπρας φεύγει.Ο Τσίπρας μίλησε και δεν έφυγε.
- Philip Mortimer
Εάν ο κασσελακης έκανε την πάπια μετά τη δήλωση του Τσίπρα για νέες εκλογές θα έδειχνε φοβικοτητα δεδομένου ότι μέχρι τώρα θεωρούνταν ότι ο Τσίπρας είχε παντοδυναμία εντός του ΣΥΡΙΖΑ. Ουσιαστικά ο ίδιος εμφανίστηκε άνετος σε σχέση με το σενάριο εκλογών και έβαλε τους υπόλοιπους να τις απορρίψουν και να επιβεβαιώσουν τη στήριξη στο προσωπο του ενώ ο Τσίπρας διασύρθηκε.πατησιωτης έγραψε: 25 Φεβ 2024, 15:04 Ακόμη και εάν θεωρηθεί ήττα και του Κασσελάκη από τον ....Φάμελλο η μη προκήρυξη εκλογών δεν μπορεί να μη θεωρηθεί και ήττα του Τσίπρα που αυτός πρώτος το ζήτησε.Οι ντοκουμέντοι βέβαια δεν θέλουν να θιγεί ο Τσίπρας και προσπαθούν να πούν ότι μόνος του ο Κασσελάκης ξεκίνησε την κουβέντα περί εκλογών όταν φώναξε φέρτε μου αντίπαλο και πάμε επειδή είχε κάνει την ανάρτηση ο Τσίπρας.
Διαβάζεται κι αλλιώς αυτόPhilip Mortimer έγραψε: 25 Φεβ 2024, 15:08Εάν ο κασσελακης έκανε την πάπια μετά τη δήλωση του Τσίπρα για νέες εκλογές θα έδειχνε φοβικοτητα δεδομένου ότι μέχρι τώρα θεωρούνταν ότι ο Τσίπρας είχε παντοδυναμία εντός του ΣΥΡΙΖΑ. Ουσιαστικά ο ίδιος εμφανίστηκε άνετος σε σχέση με το σενάριο εκλογών και έβαλε τους υπόλοιπους να τις απορρίψουν και να επιβεβαιώσουν τη στήριξη στο προσωπο του ενώ ο Τσίπρας διασύρθηκε.πατησιωτης έγραψε: 25 Φεβ 2024, 15:04 Ακόμη και εάν θεωρηθεί ήττα και του Κασσελάκη από τον ....Φάμελλο η μη προκήρυξη εκλογών δεν μπορεί να μη θεωρηθεί και ήττα του Τσίπρα που αυτός πρώτος το ζήτησε.Οι ντοκουμέντοι βέβαια δεν θέλουν να θιγεί ο Τσίπρας και προσπαθούν να πούν ότι μόνος του ο Κασσελάκης ξεκίνησε την κουβέντα περί εκλογών όταν φώναξε φέρτε μου αντίπαλο και πάμε επειδή είχε κάνει την ανάρτηση ο Τσίπρας.
...στήριξη στο Στέφανο ώστε να φάει αυτός τη σφαλιάρα των ευρωεκλογών και οχι κάποιος αυτοφωράκιας του Τσιπρα
Spoiler
- Philip Mortimer
Ο Τσίπρας όμως βγήκε και έκανε δήλωση που απαιτούσε ουσιαστικά νέες εκλογές και εκλογή γεροβασιλη κάτι που απορρίφθηκε. Δε νομίζω ότι φοβόταν κανείς να μη χάσει την μπογιά της η γεροβασιλη απλά προτιμούν τον Κασσελακη από τις αρλουμπες του Τσίπρα.georgebi έγραψε: 25 Φεβ 2024, 15:14Διαβάζεται κι αλλιώς αυτόPhilip Mortimer έγραψε: 25 Φεβ 2024, 15:08Εάν ο κασσελακης έκανε την πάπια μετά τη δήλωση του Τσίπρα για νέες εκλογές θα έδειχνε φοβικοτητα δεδομένου ότι μέχρι τώρα θεωρούνταν ότι ο Τσίπρας είχε παντοδυναμία εντός του ΣΥΡΙΖΑ. Ουσιαστικά ο ίδιος εμφανίστηκε άνετος σε σχέση με το σενάριο εκλογών και έβαλε τους υπόλοιπους να τις απορρίψουν και να επιβεβαιώσουν τη στήριξη στο προσωπο του ενώ ο Τσίπρας διασύρθηκε.πατησιωτης έγραψε: 25 Φεβ 2024, 15:04 Ακόμη και εάν θεωρηθεί ήττα και του Κασσελάκη από τον ....Φάμελλο η μη προκήρυξη εκλογών δεν μπορεί να μη θεωρηθεί και ήττα του Τσίπρα που αυτός πρώτος το ζήτησε.Οι ντοκουμέντοι βέβαια δεν θέλουν να θιγεί ο Τσίπρας και προσπαθούν να πούν ότι μόνος του ο Κασσελάκης ξεκίνησε την κουβέντα περί εκλογών όταν φώναξε φέρτε μου αντίπαλο και πάμε επειδή είχε κάνει την ανάρτηση ο Τσίπρας.
...στήριξη στο Στέφανο ώστε να φάει αυτός τη σφαλιάρα των ευρωεκλογών και οχι κάποιος αυτοφωράκιας του Τσιπρα
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Σωστό αυτό αλλά πλέον είναι ερώτημα τι επίδραση θα έχει η σφαλιάρα των ευρωεκλογών.Αυτό εννοούσε ο Κασσελάκης όταν είπε ότι οι μάσκες έπεσαν.Δεν γίνεται να κάνουν τους έκπληκτους μετά από τρεις μήνες σα να μην έχουν συμβεί τα σημερινά.Δηλαδή ας πούμε ότι παίρνουν 9%.Τι θα γίνει τότε;θα πει τότε η Γεροβασίλη πάμε για νέες εκλογές.ΟΚ θα της πει και τότε ο Κασσελάκης πάμε για νέες εκλογές.Οι συριζαίοι ψηφοφόροι και όλοι εδώ που τα λέμε δεν θα θυμούνται λες αυτά που έγιναν τώρα;δεν θα τους τα θυμίσει ο ίδιος ο Κασσελάκης ότι αυτοί ήθελαν εκλογές πριν και μόλις φάνηκε ότι χάνουν έκαναν πίσω για να ζητήσουν το ίδιο τρείς μήνες αργότερα;georgebi έγραψε: 25 Φεβ 2024, 15:14 Διαβάζεται κι αλλιώς αυτό
Επομένως το ζήτημα δεν είναι η σφαλιάρα αλλά τι επίδραση θα έχει όταν τα κίνητρα των πάντων πλέον είναι διαφανή.
Σε αντίθεση με σένα που μοιάζεις να έχεις βεβαιότητεςPhilip Mortimer έγραψε: 25 Φεβ 2024, 15:18Ο Τσίπρας όμως βγήκε και έκανε δήλωση που απαιτούσε ουσιαστικά νέες εκλογές και εκλογή γεροβασιλη κάτι που απορρίφθηκε. Δε νομίζω ότι φοβόταν κανείς να μη χάσει την μπογιά της η γεροβασιλη απλά προτιμούν τον Κασσελακη από τις αρλουμπες του Τσίπρα.georgebi έγραψε: 25 Φεβ 2024, 15:14Διαβάζεται κι αλλιώς αυτόPhilip Mortimer έγραψε: 25 Φεβ 2024, 15:08
Εάν ο κασσελακης έκανε την πάπια μετά τη δήλωση του Τσίπρα για νέες εκλογές θα έδειχνε φοβικοτητα δεδομένου ότι μέχρι τώρα θεωρούνταν ότι ο Τσίπρας είχε παντοδυναμία εντός του ΣΥΡΙΖΑ. Ουσιαστικά ο ίδιος εμφανίστηκε άνετος σε σχέση με το σενάριο εκλογών και έβαλε τους υπόλοιπους να τις απορρίψουν και να επιβεβαιώσουν τη στήριξη στο προσωπο του ενώ ο Τσίπρας διασύρθηκε.
εγώ μόνο ερωτήματα θέτω
Το μόνο που εχω για σίγουρο ειναι πως συντριβή Συριζα με Γεροβασιλη αρχηγό στις ευρωεκλογές, στο Τσιπρα θα χρεωνόταν και όχι σ αυτήν
και μια και θέτω ερωτήματα.... θα θέσω κι άλλο ένα
Τι πιθανότητα δίνεις ο Συριζα στις ευρωεκλογές εκτός απ το ΠΑΣΟΚ να ειναι κάτω και από ΚΚΕ και Βελό;
Spoiler
- Philip Mortimer
Εάν το σχέδιο του Τσίπρα είναι να αφήσει τον Κασσελακη να καει στις ευρωεκλογές γιατί να βγει να απαιτήσει να αντικατασταθεί από τη γεροβασιλη και να διασυρθεί αφού το απέρριψε η πλειοψηφία;georgebi έγραψε: 25 Φεβ 2024, 15:30Σε αντίθεση με σένα που μοιάζεις να έχεις βεβαιότητεςPhilip Mortimer έγραψε: 25 Φεβ 2024, 15:18Ο Τσίπρας όμως βγήκε και έκανε δήλωση που απαιτούσε ουσιαστικά νέες εκλογές και εκλογή γεροβασιλη κάτι που απορρίφθηκε. Δε νομίζω ότι φοβόταν κανείς να μη χάσει την μπογιά της η γεροβασιλη απλά προτιμούν τον Κασσελακη από τις αρλουμπες του Τσίπρα.georgebi έγραψε: 25 Φεβ 2024, 15:14
Διαβάζεται κι αλλιώς αυτό
εγώ μόνο ερωτήματα θέτω![]()
Το μόνο που εχω για σίγουρο ειναι πως συντριβή Συριζα με Γεροβασιλη αρχηγό στις ευρωεκλογές, στο Τσιπρα θα χρεωνόταν και όχι σ αυτήν![]()
και μια και θέτω ερωτήματα.... θα θέσω κι άλλο ένα
Τι πιθανότητα δίνεις ο Συριζα στις ευρωεκλογές εκτός απ το ΠΑΣΟΚ να ειναι κάτω και από ΚΚΕ και Βελό;![]()
Βάσει δημοσκοπησεων δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα εκτός και αν υπάρξουν νέες εξελίξεις.
-
Alex Amsterdam
O ΣΥΡΙΖΑ εχει μπει σε μια πορεια ραγδαιας αποσυνθεσης η οποια δεν δειχνει να ειναι αναστρεψιμη.
Θα μπορουσε να αντιστραφει με εκλογη νεου αρχηγου ο οποιος δεν εχει φθαρει στους κομματικους μηχανισμους και στο πολιτικο σκηνικο της τελευταιας 15ετιας
Για να αντιστραφει αυτη η πορεια πρεπει ο ΣΥΡΙΖΑ να σερφαρει πανω σε καποιο κυμα λαικης δυσαρεσκειας πχ Τεμπη.
Ειναι ξεκαθαρο πως αυτο το προσωπο δεν ειναι η Γεροβασιλη
Και αφου μιλαμε για γυναικα εχω καποιες προτασεις για νεα αρχηγο
1.Μαρία Καρυστιανού
2.Ρανια Τζημα
Θα μπορουσε να αντιστραφει με εκλογη νεου αρχηγου ο οποιος δεν εχει φθαρει στους κομματικους μηχανισμους και στο πολιτικο σκηνικο της τελευταιας 15ετιας
Για να αντιστραφει αυτη η πορεια πρεπει ο ΣΥΡΙΖΑ να σερφαρει πανω σε καποιο κυμα λαικης δυσαρεσκειας πχ Τεμπη.
Ειναι ξεκαθαρο πως αυτο το προσωπο δεν ειναι η Γεροβασιλη
Και αφου μιλαμε για γυναικα εχω καποιες προτασεις για νεα αρχηγο
1.Μαρία Καρυστιανού
2.Ρανια Τζημα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση