Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Thor έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 12:53
Καλο ειναι να σταματησουμε να τρωμε,να πινουμε και να παιρνουμε φαρμακα γιατι μπορει να εχουν παρενεργειες.
Καλου-κακου,κρατηστε και την αναπνοη σας.
Δεν σου απαγορεύει κανείς να κάνεις κακές επιλογές για την υγεία σου.
Τις δικές σας επιλογές στηλιτεύει, καημένε.
Σου λέει "αν το πρόβλημά σου ήταν οι πιθανές παρενέργειες, τότε ούτε θα έτρωγες, ούτε θα έπινες, ούτε θα έπαιρνες φάρμακα".
Σου λέει "περισσότερες είναι οι πιθανότητες να σκοτωθείς στο περπάτημα παρά να πάθεις κάτι από το εμβόλιο".
Στην ουσία σου λέει "πες μας ευθέως ότι τρέμεις ένα τσιμπηματάκι επειδή το φοβόσουν από παιδάκι, κι άσε τις επιστημονικοφανείς φαμφάρες που δεν έχουν καμία ουσία".
Περισσότερες είναι οι πιθανότητες να σκοτωθείς στο περπάτημα από ό,τι από κορωνοϊό. Το ποστ του δεν χρειάζεται μετάφραση για να μου πεις τι μου λέει. Περιορίσου στις βλακείες που λες και μην μεταφράζεις τους άλλους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 12:21
Σωστά, μιλάμε για επαγρύπνηση, όχι αστεία. 6 μήνες πριν βγήκε το εμβόλιο, 1 μήνα μετά οι συγκεκριμένες παρενέργειες και 5 μήνες αργότερα θυμήθηκαν να το βάλουν στις αντενδείξεις.
αφού τα ξέρεις ρε παπάρα. αυτό είναι χειρότερο από going full psek.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Σωστά, μιλάμε για επαγρύπνηση, όχι αστεία. 6 μήνες πριν βγήκε το εμβόλιο, 1 μήνα μετά οι συγκεκριμένες παρενέργειες και 5 μήνες αργότερα θυμήθηκαν να το βάλουν στις αντενδείξεις.
Πες το με λόγια. Δεν είμαι καλός στην αποκρυπτογράφηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
stavmanr έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 13:56
Το μουλάρωμα δεν βοηθά τις συζητήσεις.
Συμφωνώ. Θα ήταν καλό λοιπόν να μην ποστάρεις καν, γιατί όλα σου τα ποστ είναι προϊόν μουλαρώματος από νομικές γνώσεις που νομίζεις πως έχεις και τις πετάς χωρίς προειδοποίηση ότι δεν έχεις σχέση με νομικά, παραπληροφορώντας κόσμο.
Ποια σχέση έχει η νομική με το θέμα που συζητάμε;
Τι τρικυμία είναι αυτή;
hellegennes έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 14:03
Περισσότερες είναι οι πιθανότητες να σκοτωθείς στο περπάτημα από ό,τι από κορωνοϊό. Το ποστ του δεν χρειάζεται μετάφραση για να μου πεις τι μου λέει. Περιορίσου στις βλακείες που λες και μην μεταφράζεις τους άλλους.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Για την ακρίβεια, η πιθανότητα να πεθάνω από κορωνοϊό, σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία σου, είναι μικρότερη από το να με χτυπήσει κεραυνός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πες το με λόγια. Δεν είμαι καλός στην αποκρυπτογράφηση.
λες εσκεμμένα μαλακίες για την επαγρύπνηση σε Kady mode.
hellegennes έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 14:37
Για την ακρίβεια, η πιθανότητα να πεθάνω από κορωνοϊό, σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία σου, είναι μικρότερη από το να με χτυπήσει κεραυνός.
και λίγο βάζεις. αφού δεν σε καθάρισε εκείνη η γριππούλα, εσύ είσαι άτρωτος, δικέ μου!
hellegennes έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 14:37
και λίγο βάζεις. αφού δεν σε καθάρισε εκείνη η γριππούλα, εσύ είσαι άτρωτος, δικέ μου!
Άτρωτος δεν είναι κανείς, αλλά έχω καλές γονιδιακές πιθανότητες να ξεπεράσω τα 100 με άνεση. Σίγουρα δεν κινδυνεύω στα 38 μου από ιό που έχει σκοτώσει από 0 ως 100 άτομα κάτω των 40 σε διάστημα δύο ετών και πληθυσμό εκατομμυρίων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καλο ειναι να σταματησουμε να τρωμε,να πινουμε και να παιρνουμε φαρμακα γιατι μπορει να εχουν παρενεργειες.
Δεν σου απαγορεύει κανείς να κάνεις κακές επιλογές για την υγεία σου. Όπως δεν σου απαγορεύει να τρως γύρους και γαριδάκια, δεν σου απαγορεύει να κάνεις και το εμβόλιο. Υπ' ευθύνη σου είναι, μεγάλο παιδί είσαι.
Αυτό που συζητάμε είναι ο πρηξαρχιδισμός και τα μέτρα και οι διακρίσεις στην λογική ότι «δεν έχουν βρεθεί σοβαρές επιπτώσεις από τον γύρο, από εδώ και πέρα θα είστε όλοι υποχρεωμένοι να τρώτε και θα χωρίσουμε τα μαγαζιά σε γυροφάγους και γυροαρνητές».
Εχεις στα χερια σου επαρκεις επιστημονικες ερευνες που να δηλωνουν οτι ο ''γυρος'' δεν εχει κανενος ειδους παρενεργεια;
Μεχρι τοτε καλο ειναι να μην τον τρως.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Δεν σου απαγορεύει κανείς να κάνεις κακές επιλογές για την υγεία σου. Όπως δεν σου απαγορεύει να τρως γύρους και γαριδάκια, δεν σου απαγορεύει να κάνεις και το εμβόλιο. Υπ' ευθύνη σου είναι, μεγάλο παιδί είσαι.
Αυτό που συζητάμε είναι ο πρηξαρχιδισμός και τα μέτρα και οι διακρίσεις στην λογική ότι «δεν έχουν βρεθεί σοβαρές επιπτώσεις από τον γύρο, από εδώ και πέρα θα είστε όλοι υποχρεωμένοι να τρώτε και θα χωρίσουμε τα μαγαζιά σε γυροφάγους και γυροαρνητές».
Εχεις στα χερια σου επαρκεις επιστημονικες ερευνες που να δηλωνουν οτι ο ''γυρος'' δεν εχει κανενος ειδους παρενεργεια;
Σωστά, καλό είναι να μην τον τρώω. Όταν επιλέγω να τον τρώω, το κάνω με δική μου ευθύνη. Δεν με υποχρεώνει κανείς να το κάνω ούτε με απειλεί αν δεν το κάνω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σωστά, καλό είναι να μην τον τρώω. Όταν επιλέγω να τον τρώω, το κάνω με δική μου ευθύνη. Δεν με υποχρεώνει κανείς να το κάνω ούτε με απειλεί αν δεν το κάνω.
Κακως,γιατι αν ο μη γενοιτο υπαρξουν παρενεργειες,θα επιβαρυνεις το συστημα υγειας.
Καλο λοιπον μεχρι να εμφανιστουν επαρκεις ερευνες να μην τρως καθολου γυρο.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.