Να και αν μ αγαπάει να και αν δε μ αγαπάει.enaon έγραψε: 29 Δεκ 2024, 17:59ε τωρα νομιζω τα λες μπερδέμενα, ισως τον κατηγορείς άδικα, πιο λογικό ειναι απλα να μην σε αγαπάει καθόλου.Fata_Morgana έγραψε: 29 Δεκ 2024, 17:57 Να βγάζει λεφτά θέλει και το μυαλό του γυρίζει γύρω απ αυτό. Δε ξέρω αν έχει άλλο περιθώριο στο μυαλό του να αγαπήσει άνθρωπο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
- Fata_Morgana
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
το εχει καταλάβει, γι'αυτο δεν σου πήρε τίποτα.
- Sid Vicious
Να προτιμήσεις κόσμημα (όχι faux) για δώρο και όχι άρωμα που είναι κάτι εφήμερο. Αφενός είναι μια ανάμηνση που μένει αφετέρου διατηρεί την αξία και χρηστικότητά του.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Dwarven Blacksmith
- Fata_Morgana
Δεν θέλω κοσμήματα αληθινά,παρκαρισμένα τα έχω κάπου σε ένα συρτάρι γιατί δεν τα φοράω πέρα από ένα δαχτυλίδι που μου έδωσε η μαμά μου όταν έγινα 18. Αυτά που φοράω είναι ελάχιστης αξίας.Sid Vicious έγραψε: 29 Δεκ 2024, 18:27 Να προτιμήσεις κόσμημα (όχι faux) για δώρο και όχι άρωμα που είναι κάτι εφήμερο. Αφενός είναι μια ανάμηνση που μένει αφετέρου διατηρεί την αξία και χρηστικότητά του.
- Sid Vicious
Ε τότε κάτι χρηστικό που θα μείνει, ένα tablet, ένα ipad, ένα λαπτοπ, ένα τεηζερ, μια καλή κατάνα, ένα ηλεκτρονικό πιάνο, ένα καλό πανωφόρι, τίποτα καλά παπούτσια, ένα αυτοκίνητο ή μια μηχανήFata_Morgana έγραψε: 29 Δεκ 2024, 18:40Δεν θέλω κοσμήματα αληθινά,παρκαρισμένα τα έχω κάπου σε ένα συρτάρι γιατί δεν τα φοράω πέρα από ένα δαχτυλίδι που μου έδωσε η μαμά μου όταν έγινα 18. Αυτά που φοράω είναι ελάχιστης αξίας.Sid Vicious έγραψε: 29 Δεκ 2024, 18:27 Να προτιμήσεις κόσμημα (όχι faux) για δώρο και όχι άρωμα που είναι κάτι εφήμερο. Αφενός είναι μια ανάμηνση που μένει αφετέρου διατηρεί την αξία και χρηστικότητά του.
παπούτσια πήρε κατι άσχημα και η μηχανή ειναι επικίνδυνη, ουτε ποδήλατο δεν ξέρει. Καλυτέρα να της παρει ενα αυτοκίνητο νομιζω, αν την αγαπάει βεβαια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 29 Δεκ 2024, 18:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Sid Vicious
Και ένα jet pack θα ήταν πολύ όμορφο αλλά ακόμα πανάκριβα είναι.
Ή ένα καλό ταξίδι, μια εβδομάδα σε πεντάστερο Χαβάη, Σευχέλλες ή Μαλδίβες πχ
Ή ένα καλό ταξίδι, μια εβδομάδα σε πεντάστερο Χαβάη, Σευχέλλες ή Μαλδίβες πχ
- Fata_Morgana
Δε θέλω ακριβό δώρο. Έχω απ όλα. Τη κίνηση να σκεφτεί να πάρει κάτι θέλω. Μη κάνετε ότι δε καταλαβαίνετε.Sid Vicious έγραψε: 29 Δεκ 2024, 18:45Ε τότε κάτι χρηστικό που θα μείνει, ένα tablet, ένα ipad, ένα λαπτοπ, ένα τεηζερ, μια καλή κατάνα, ένα ηλεκτρονικό πιάνο, ένα καλό πανωφόρι, τίποτα καλά παπούτσια, ένα αυτοκίνητο ή μια μηχανήFata_Morgana έγραψε: 29 Δεκ 2024, 18:40Δεν θέλω κοσμήματα αληθινά,παρκαρισμένα τα έχω κάπου σε ένα συρτάρι γιατί δεν τα φοράω πέρα από ένα δαχτυλίδι που μου έδωσε η μαμά μου όταν έγινα 18. Αυτά που φοράω είναι ελάχιστης αξίας.Sid Vicious έγραψε: 29 Δεκ 2024, 18:27 Να προτιμήσεις κόσμημα (όχι faux) για δώρο και όχι άρωμα που είναι κάτι εφήμερο. Αφενός είναι μια ανάμηνση που μένει αφετέρου διατηρεί την αξία και χρηστικότητά του.
Επίσης με τα λεπίδια αυτός έχει έρωτα. Όχι εγώ. Α κοίτα να δεις όταν αυτός τα έδινε για τέτοια δεν προτιμούσε να τα κάψει τα λεφτά, δεν ηταν μια μαλακία και μισή άσκοπα λεφτά. Ήταν υπέροχο πράγμα.
- Sid Vicious
Να σε κανει δωρο ταξιδι μια εβδομαδα σε πενταστερο; Αυτό πώς σε φαίνεται;
ε μα, τόσα πραγματα δεν σου πήρε, σκεφτηκε να στα παρει, και μετα ειπε ναι καλα σιγά. Δεν αρκεί τοση σκέψη, πόσα πρεπει να μην σου πάρει για να εισαι χαρούμενη επιτέλους;Fata_Morgana έγραψε: 29 Δεκ 2024, 18:52Τη κίνηση να σκεφτεί να πάρει κάτι θέλω. Μη κάνετε ότι δε καταλαβαίνετε.
- Fata_Morgana
Οχι. Δε είμαι φαν των ταξιδίων. Και δεν έχω δυνατότητα να λείψω από τη δουλειά. Και δεν θέλω ακριβό δώρο. Θέλω ένα απλό δώρο.Sid Vicious έγραψε: 29 Δεκ 2024, 18:54 Να σε κανει δωρο ταξιδι μια εβδομαδα σε πενταστερο; Αυτό πώς σε φαίνεται;
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Έλα ρε συ!!! Μην αγχώνεσαι!!!!Fata_Morgana έγραψε: 29 Δεκ 2024, 18:52Δε θέλω ακριβό δώρο. Έχω απ όλα. Τη κίνηση να σκεφτεί να πάρει κάτι θέλω. Μη κάνετε ότι δε καταλαβαίνετε.Sid Vicious έγραψε: 29 Δεκ 2024, 18:45Ε τότε κάτι χρηστικό που θα μείνει, ένα tablet, ένα ipad, ένα λαπτοπ, ένα τεηζερ, μια καλή κατάνα, ένα ηλεκτρονικό πιάνο, ένα καλό πανωφόρι, τίποτα καλά παπούτσια, ένα αυτοκίνητο ή μια μηχανήFata_Morgana έγραψε: 29 Δεκ 2024, 18:40
Δεν θέλω κοσμήματα αληθινά,παρκαρισμένα τα έχω κάπου σε ένα συρτάρι γιατί δεν τα φοράω πέρα από ένα δαχτυλίδι που μου έδωσε η μαμά μου όταν έγινα 18. Αυτά που φοράω είναι ελάχιστης αξίας.
Επίσης με τα λεπίδια αυτός έχει έρωτα. Όχι εγώ. Α κοίτα να δεις όταν αυτός τα έδινε για τέτοια δεν προτιμούσε να τα κάψει τα λεφτά, δεν ηταν μια μαλακία και μισή άσκοπα λεφτά. Ήταν υπέροχο πράγμα.
Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μη σου πάρει τπτ ή να σου κάνει δώρο νέα λάστιχα για το αυτοκίνητο και το σήμα τελών κυκλοφορίας????
Θα προτιμούσα ένα ps5 ή ενα καινούργιο laptop το ίδιο κόστος βγήκε και κατι παραπάνω..... τεσπα....ας μη γκρινιάζω κι εγώ....
Φτάνεις εσύ μας καλύπτεις όλες να ξες....
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
- Fata_Morgana
Δε λέω δεν μου έχει πάρει πράγματα.enaon έγραψε: 29 Δεκ 2024, 18:55ε μα, τόσα πραγματα δεν σου πήρε, σκεφτηκε να στα παρει, και μετα ειπε ναι καλα σιγά. Δεν αρκεί τοση σκέψη, πόσα πρεπει να μην σου πάρει για να εισαι χαρούμενη επιτέλους;Fata_Morgana έγραψε: 29 Δεκ 2024, 18:52Τη κίνηση να σκεφτεί να πάρει κάτι θέλω. Μη κάνετε ότι δε καταλαβαίνετε.
Όπως και εγώ του έχω πάρει. Λέω ότι δεν έκανε μια κίνηση αυτές τις μέρες τις γιορτινες. Πχ εγώ έκανα προχθες παραγγελία στο shein του πήρα και αυτουνού μια μπλούζα. Χωρίς να μου το ζητήσει. Πήγα την άλλη φορά σε ένα παζάρι με τη κολλητή μου του πήρα και αυτουνού μια φόρμα,μια ζώνη, μποξεράκια και χαλβά που του αρέσει. Δςε έδωσα πάνω από 30€ αλλά για να τον ευχαριστήσω ότι τον σκέφτηκα. Η σημασία της σκέψης. Χώρια που του πήρα δώρο στη γιορτή του. Αυτός τίποτα στη γιορτή μου. Έχει και μου λεει δώρο θα ξαναδείς σε 5 χρόνια επειδή μου πήρε πέρυσι κινητό.
Α και όταν πάει σε ένα φαρμακείο στη γειτονιά της μαμάς του να της πάρει φάρμακα κτλ που τον ξέρουν και του σπρώχνουν κανένα απιβίτα ή βλέπει καμιά μαλακία μου το παίρνει και λέει να τι σου έφερα. Πέρυσι τέτοιο καιρού μου έφερε το honey της απιβίτα. Φέτος πάλι το honey της απιβίτα η φετινή έκδοση. Ότι του σπρώχνουν δλδ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fata_Morgana την 29 Δεκ 2024, 19:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Fata_Morgana
Ρεεε δε γκρινιάζω αλήθεια. Ούτε του λέω τίποτα. Γιατι θα λέει άλλα μετά.Andromachi έγραψε: 29 Δεκ 2024, 19:02
Έλα ρε συ!!! Μην αγχώνεσαι!!!!
Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να μη σου πάρει τπτ ή να σου κάνει δώρο νέα λάστιχα για το αυτοκίνητο και το σήμα τελών κυκλοφορίας????
Θα προτιμούσα ένα ps5 ή ενα καινούργιο laptop το ίδιο κόστος βγήκε και κατι παραπάνω..... τεσπα....ας μη γκρινιάζω κι εγώ....
Φτάνεις εσύ μας καλύπτεις όλες να ξες....![]()
Αλλά είναι το γαμώτο να σου πάρει κάτι έτσι μια μαλακία για τις μέρες.