!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
Χρόνια πολλά!!!!
Καλά Χριστούγεννα!!!
Με υγεία, αγαπη και επιτυχίες για όλους!!!!!
Και σε εμάς που έχουμε τους δικούς μας μακριά να ανταμωσουμε του χρόνου!!!
Ειδικά για το παιδάκι μου που βρίσκεται κάπου στη θάλασσα μεταξύ Δανίας Γερμανίας Σουηδίας Πολωνίας ...
Καλά Χριστούγεννα!!!
Ειδικά για το παιδάκι μου που βρίσκεται κάπου στη θάλασσα μεταξύ Δανίας Γερμανίας Σουηδίας Πολωνίας ...
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
- Fata_Morgana
Χρόνια πολλά με υγεία! Με το καλό να επιστρέψει!Andromachi έγραψε: 25 Δεκ 2024, 10:06 Χρόνια πολλά!!!!
Καλά Χριστούγεννα!!!
Είδε ο Ηρώδης την κατάντια του κόσμου αυτού και είπε "να η ευκαιρία να γίνω αρχηγός!"
πραγματικα, πως νομιζεις οτι ειναι η ζωη σε τετοιο μερος;
η φωτο, ωραια. να πας για ενα σκ, καλο.
να ζεις εκει, εφιαλτης.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ομοιοπαθής ,αλλά με τσίπουρα.
Θέμα συνήθειας, είναι. Και όχι, δεν είναι εφιάλτης. Το μόνο πρόβλημα είναι η δυσκολία στις μετακινήσεις αλλά μια χαρά το έχουν οι βουνήσιοι με τις προμήθειες. Το ακριβώς αντίθετο με τις πόλεις, που νοιώθουν αποκλεισμένοι αν πιάσει ένα πόντο χιόνι το πεζοδρόμιο ή φρακάρουν την εθνική όταν πάνε να παίξουν χιονοπόλεμο.Ασέβαστος έγραψε: 27 Δεκ 2024, 09:09πραγματικα, πως νομιζεις οτι ειναι η ζωη σε τετοιο μερος;
να ζεις εκει, εφιαλτης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Ναι σίγουρα, το μόνο.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Δεκ 2024, 12:59Θέμα συνήθειας, είναι. Και όχι, δεν είναι εφιάλτης. Το μόνο πρόβλημα είναι η δυσκολία στις μετακινήσεις αλλά μια χαρά το έχουν οι βουνήσιοι με τις προμήθειες. Το ακριβώς αντίθετο με τις πόλεις, που νοιώθουν αποκλεισμένοι αν πιάσει ένα πόντο χιόνι το πεζοδρόμιο ή φρακάρουν την εθνική όταν πάνε να παίξουν χιονοπόλεμο.Ασέβαστος έγραψε: 27 Δεκ 2024, 09:09πραγματικα, πως νομιζεις οτι ειναι η ζωη σε τετοιο μερος;
να ζεις εκει, εφιαλτης.
Ελάχιστος κόσμος κάτω των 70 θα άντεχε, και αυτό δεν είναι υπόθεση, όντως ελάχιστοι αντέχουν.
αυτο απο μονο του ειναι ενας εφιαλτης.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Δεκ 2024, 12:59Θέμα συνήθειας, είναι. Και όχι, δεν είναι εφιάλτης. Το μόνο πρόβλημα είναι η δυσκολία στις μετακινήσεις αλλά μια χαρά το έχουν οι βουνήσιοι με τις προμήθειες. Το ακριβώς αντίθετο με τις πόλεις, που νοιώθουν αποκλεισμένοι αν πιάσει ένα πόντο χιόνι το πεζοδρόμιο ή φρακάρουν την εθνική όταν πάνε να παίξουν χιονοπόλεμο.Ασέβαστος έγραψε: 27 Δεκ 2024, 09:09πραγματικα, πως νομιζεις οτι ειναι η ζωη σε τετοιο μερος;
να ζεις εκει, εφιαλτης.
κατα καποιον τροπο, σαν να εισαι φυλακη.
ποσο καιρο μπορει ςνα αντεξεις χωμενος σε ενα σπιτι, εστω με προμηθειες; ποσο καιρο αντεχεις να μη βλεπεις ανθρωπο, εκτος απο την οικογενεια σου, αν εχεις.
γω ειπα, μεχρι ενα σκ.
Κάποτε έμεινα Λεπτοκαρυά σε σπίτι εκτός χωριού ένα τρίμηνο μες το χειμώνα.Ερημιά και χάος , ξυλόσομπα και κάπνα.Ασέβαστος έγραψε: 27 Δεκ 2024, 13:08αυτο απο μονο του ειναι ενας εφιαλτης.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Δεκ 2024, 12:59Θέμα συνήθειας, είναι. Και όχι, δεν είναι εφιάλτης. Το μόνο πρόβλημα είναι η δυσκολία στις μετακινήσεις αλλά μια χαρά το έχουν οι βουνήσιοι με τις προμήθειες. Το ακριβώς αντίθετο με τις πόλεις, που νοιώθουν αποκλεισμένοι αν πιάσει ένα πόντο χιόνι το πεζοδρόμιο ή φρακάρουν την εθνική όταν πάνε να παίξουν χιονοπόλεμο.Ασέβαστος έγραψε: 27 Δεκ 2024, 09:09
πραγματικα, πως νομιζεις οτι ειναι η ζωη σε τετοιο μερος;
να ζεις εκει, εφιαλτης.
ποσο καιρο μπορει ςνα αντεξεις χωμενος σε ενα σπιτι, εστω με προμηθειες; ποσο καιρο αντεχεις να μη βλεπεις ανθρωπο, εκτος απο την οικογενεια σου, αν εχεις.
γω ειπα, μεχρι ενα σκ.
Μόνη παρέα 2 σκυλιά του μακαρίτη θείου μου. Ε ,εντάξει δεν ήταν και η καλύτερη εμπειρία.
Ε ναι, για όσους θεωρούν ότι στα χιονισμένα μονίμως μέρη οι άνθρωποι δεν τολμάνε να βγούνε από τα σπίτια τους όλο το χειμώνα, είναι ένα δράμα η φάση.Στύξ έγραψε: 27 Δεκ 2024, 13:14Κάποτε έμεινα Λεπτοκαρυά σε σπίτι εκτός χωριού ένα τρίμηνο μες το χειμώνα.Ερημιά και χάος , ξυλόσομπα και κάπνα.Ασέβαστος έγραψε: 27 Δεκ 2024, 13:08αυτο απο μονο του ειναι ενας εφιαλτης.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Δεκ 2024, 12:59
Θέμα συνήθειας, είναι. Και όχι, δεν είναι εφιάλτης. Το μόνο πρόβλημα είναι η δυσκολία στις μετακινήσεις αλλά μια χαρά το έχουν οι βουνήσιοι με τις προμήθειες. Το ακριβώς αντίθετο με τις πόλεις, που νοιώθουν αποκλεισμένοι αν πιάσει ένα πόντο χιόνι το πεζοδρόμιο ή φρακάρουν την εθνική όταν πάνε να παίξουν χιονοπόλεμο.
γω ειπα, μεχρι ενα σκ.
Μόνη παρέα 2 σκυλιά του μακαρίτη θείου μου. Ε ,εντάξει δεν ήταν και η καλύτερη εμπειρία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αφου τον αγαπω 🥹🥹🥹
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Ε τότε κάνε το επόμενο βήμα,παντρέψου να μη μετανιώνεις μετά ( γιατί δεν το έκανες).
Κι εγώ ήμουν δύσκολος στη συμβίωση και μονόχνωτος , κι αν δε μου έκανε πρόταση η Στύγαινα η Σαλονικιά, ακόμα μαγκούφης θα ήμουν.
αλλο η χιονισμενη καστορια, και αλλο το χιονισμενο χωριουδακι.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Δεκ 2024, 13:52Ε ναι, για όσους θεωρούν ότι στα χιονισμένα μονίμως μέρη οι άνθρωποι δεν τολμάνε να βγούνε από τα σπίτια τους όλο το χειμώνα, είναι ένα δράμα η φάση.Στύξ έγραψε: 27 Δεκ 2024, 13:14Κάποτε έμεινα Λεπτοκαρυά σε σπίτι εκτός χωριού ένα τρίμηνο μες το χειμώνα.Ερημιά και χάος , ξυλόσομπα και κάπνα.Ασέβαστος έγραψε: 27 Δεκ 2024, 13:08
αυτο απο μονο του ειναι ενας εφιαλτης.
γω ειπα, μεχρι ενα σκ.
![]()
- Fata_Morgana
ΥπέροχηΑσέβαστος έγραψε: 27 Δεκ 2024, 09:09πραγματικα, πως νομιζεις οτι ειναι η ζωη σε τετοιο μερος;
να ζεις εκει, εφιαλτης.