!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι σκέφτεσαι τώρα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Re: Τι σκέφτεσαι τώρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Τι ωραια να απολαμβανεις το σπιτι σου κ να κανεις κ εκδρομες εντος Κυπρου ενω ξερεις πως εχεις ακομα πολλες μερες στη διεθεση σου μεχρι να ξαναπας δουλεια :hebit: :hebit:
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Casp έγραψε: 23 Δεκ 2024, 14:14 Τι ωραια να απολαμβανεις το σπιτι σου κ να κανεις κ εκδρομες εντος Κυπρου ενω ξερεις πως εχεις ακομα πολλες μερες στη διεθεση σου μεχρι να ξαναπας δουλεια :hebit: :hebit:
Χαίρομαι για σένα. Αλήθεια.
Το ''μάζεψες'' το άλλο θέμα με τον σύντροφό σου και τον φίλο του; Εύχομαι ναι.

Καλές γιορτές με υγεία Κασπερίνι!
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Casp

Πασιφάη έγραψε: 23 Δεκ 2024, 14:51
Casp έγραψε: 23 Δεκ 2024, 14:14 Τι ωραια να απολαμβανεις το σπιτι σου κ να κανεις κ εκδρομες εντος Κυπρου ενω ξερεις πως εχεις ακομα πολλες μερες στη διεθεση σου μεχρι να ξαναπας δουλεια :hebit: :hebit:

Ναι, μου αρκει που ειναι ξενερωμενος μαζι του κ δεν τον θεωρει πια κολλητο του μετα απο την συμπεριφορα του. Για να κανει το χομπυ του κ να μην νιωθει μονος θα τον βλεπει ομως, οποτε πρεπει να βρω τροπο να το διαχειριστω.

Δεν νομιζω να ειμαι εγωιστρια που δεν γουσταρω να συνεχιζει να βλεπει ατομο που δεν με σεβεται κ με ζηλευει. Δεν ειναι απλα οτι δεν με συμπαθει. Και οσο κουλ κ να το παιζουν καποιοι, ξερω πως αν εισασταν στη θεση μου κ γνωριζατε οτι ο κολλητος του συντροφου σας ζηλευε την σχεση σας, ηθελε να σας χωρισει κ δεν σας σεβοταν κ σας μιλουσε ασχημα επενελλημενα κ εφοσον εσεις δειχνετε κ καλη διαθεση, ναι δεν θα γουσταρατε αυτη την κατασταση. Εγωιστης ειναι ο δικος μου που για να μην χασει την παρεα κ το χομπυ του, επιλεγει να μην τον κανει περα την ιδια στιγμη που γνωριζει οτι με γαμαει ψυχολογικα αυτη η επιλογη.

Αλλα τι να κανουμε. Εγω που δεν ειμαι εγωιστρια κ θελω να ειναι ευτυχισμενος, θα υποφερω μεσα μου κ θα συνεχιζω να το δεχομαι.

Κραξιμο ουτως ή αλλως εχω φαει απο αρκετους. Ξερω καλα τι ειμαι κ τι ειναι λογικο κ σωστο.

Ευχομαι καλες γιορτες σε ολους σας, με υγεια κ χαρουμενες στιγμες με τους δικους σας.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
Andromachi
Phorum.gr user: Andromachi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Andromachi »

Εικόνα

:003: :003:
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2024, 13:03
Fata_Morgana έγραψε: 22 Δεκ 2024, 20:25
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Δεκ 2024, 20:20

Άρα είναι θέμα τυχαίου συνειρμού. Ξέρω τι παίζει με το νευρικό γέλιο αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλοι μπορεί να γίνουμε φαινόμενα για κάτι τέτοιο. Ουδείς ξέρει τι παίζει με τους συνειρμούς του καθενός. :lol:
Αυτό ακριβώς. Δεν είναι κάτι αστείο, ήταν η σύνδεση που έκανα και που με έπιασε. Μπορεί και να μη με πιάσει καν. Αλλά τι να κάνω να μη γελάω. Και όσο το σκέφτομαι ότι δε θα πρέπει να γελάω τόσο θα με πιάνει νευρικό.
Το πρόβλημα με το νευρικό γέλιο είναι ότι είναι μεταδοτικό. Ακριβώς γι ´αυτό βάζουν κασέτες γέλιου στις κωμικές ξένες σειρές ή κάνουν δεκαπέντε λήψεις όταν κολλήσει κάποιος ηθοποιός. :lol:
Μα εννοείται. Όταν με είχε πιάσει και έκλαιγα απ τα γέλια, έπιασε και τον λεγάμενο. Και εννοείται αν πήγαινα σήμερα και με έπιανε πάλι μπορεί να έπιανε και αυτόν.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Τίνκερμπελ εσύ; :smt005:
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Casp έγραψε: 23 Δεκ 2024, 16:40
Πασιφάη έγραψε: 23 Δεκ 2024, 14:51

Ναι, μου αρκει που ειναι ξενερωμενος μαζι του κ δεν τον θεωρει πια κολλητο του μετα απο την συμπεριφορα του. Για να κανει το χομπυ του κ να μην νιωθει μονος θα τον βλεπει ομως, οποτε πρεπει να βρω τροπο να το διαχειριστω.

Δεν νομιζω να ειμαι εγωιστρια που δεν γουσταρω να συνεχιζει να βλεπει ατομο που δεν με σεβεται κ με ζηλευει. Δεν ειναι απλα οτι δεν με συμπαθει. Και οσο κουλ κ να το παιζουν καποιοι, ξερω πως αν εισασταν στη θεση μου κ γνωριζατε οτι ο κολλητος του συντροφου σας ζηλευε την σχεση σας, ηθελε να σας χωρισει κ δεν σας σεβοταν κ σας μιλουσε ασχημα επενελλημενα κ εφοσον εσεις δειχνετε κ καλη διαθεση, ναι δεν θα γουσταρατε αυτη την κατασταση. Εγωιστης ειναι ο δικος μου που για να μην χασει την παρεα κ το χομπυ του, επιλεγει να μην τον κανει περα την ιδια στιγμη που γνωριζει οτι με γαμαει ψυχολογικα αυτη η επιλογη.

Αλλα τι να κανουμε. Εγω που δεν ειμαι εγωιστρια κ θελω να ειναι ευτυχισμενος, θα υποφερω μεσα μου κ θα συνεχιζω να το δεχομαι.

Κραξιμο ουτως ή αλλως εχω φαει απο αρκετους. Ξερω καλα τι ειμαι κ τι ειναι λογικο κ σωστο.

Ευχομαι καλες γιορτες σε ολους σας, με υγεια κ χαρουμενες στιγμες με τους δικους σας.
Αφήνω στην άκρη όσα είπες και απλά θα σου ευχηθώ απο καρδιάς να περάσεις όμορφα και με υγεία.
Ελ_ρία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελ_ρία »

Καλές Γιορτές σε όλους σας με υγεία
αγάπη ευτυχία σε εσάς και στις οικογένειές σας :)
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Δουλειά τέλος, 15 μέρες διακοπές!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Καλημέρα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

taliban έγραψε: 24 Δεκ 2024, 09:17 Καλημέρα.
Εικόνα
Θέλω να παντρευτούμε.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αναρωτιέμαι για πολλοστή φορά.
Στις τράπεζες κάνουν κάποιο τεστ νοημοσύνης και τον πιο χαζό τον βάζουν ταμία; αλήθεια τώρα

Δεν έχω πετύχει ταμία τράπεζας που να είναι λίγο σβέλτος και να μην είναι ο ορισμός του ηλιθιου
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Σπίτι που νοικιάζεις, δεν είναι σπίτι σου, τύπισσα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Feindflug έγραψε: 24 Δεκ 2024, 10:41
Είναι. Το θέμα είναι ΤΙΝΟΣ είναι το σπίτι, είτε ενοικιαζόμενο είτε ιδιόκτητο. :lol:

Και δεν εννοώ μόνον το "οικονομικό".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Casp

Feindflug έγραψε: 24 Δεκ 2024, 10:41
Σε λιγοτερο απο 2 μηνες θα ειμαστε και στο δικο μου, τυπε :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”