!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
νταξει ειναι ρε το σκλητοπετσο τομαρι; το εσωσε; λειτουργια στα δαχτυλα κλπ επανερχονται ολα;Πασιφάη έγραψε: 06 Ιουν 2022, 21:56 Τρέχω όλη μέρα, δεν προλαβαίνω. Αυριο πάω το αγόρι για αλλαγή στον Ερυθρό Σταυρό.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η καρδιά μου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
εχεις.Naida έγραψε: 07 Ιουν 2022, 00:36Ελαφρώς εθισμένος δεν υπάρχει. Ή έχεις εθισμό ή δεν έχεις. Εγώ δεν έχω για αυτό και δεν βλέπω λόγους να σβήσω το προφίλ μου. Σχετικά με τις σεξουαλικές χάρες δεν υπάρχουν τέτοια αντάλλαγματα. Ασε που δεν έχω καν διάθεση με όλα αυτά.Ασέβαστος έγραψε: 06 Ιουν 2022, 11:02εχει δικιο. το καζινο ειναι πραγματι απατη, και εσυ εισαι ελαφρως εθισμενη, κι ας μην το παραδεχεσαι.Naida έγραψε: 05 Ιουν 2022, 13:08
Εσένα θα σου πει έτσι,εμένα θα μου πει "@@#&@&@( και σου έχω πει να μην παίζεις online καζίνο (μου έχει κάνει ολόκληρη κατήχηση) @#&@#_ και δεν ακούς ποτέ κανέναν @&@_#-@ ξεροκέφαλη @#&@_## και πάρτα τώρα μείνε μείον 250€ @&@_@. Και αντε όλα τα άλλα κάπως τα διαχειρίζομαι. Θα μου και γιατί επαιξες λεφτά που δεν είναι δικά σου; και εκεί τι θα του πω. Τι θα του απαντήσω.
μια καλη λυση ειναι αποτοξινωση. μαζι με τις συγνωμες (και τις σεξουαλικες χαρες που θα του κανεις για να ηρεμησει) δειξε εμπρακτη μεταμελεια.
σβησε οτι λογαριασμους εχεις σε ονλαιν τζογο, και δηλωσε οτι θα κανεις πληρη αποχη μεχρι του χρονου τετοια μερα. η καλυτερα για παντα.
κανεις εθισμενος δεν παραδεχεται οτι ειναι εθισμενος. δεν το καταλαβαινουν. σου μιλω βιωματικα.
το καμπανακι, η αποδειξη αν θες οτι εισαι εθισμενη, δεν ειναι οτι επαιξες τα λεφτα "του αλλου". ειναι οτι επαιξες λεφτα που δεν ειχες. αναγκαστηκες να δανειστεις απο τη δουλεια σου για να τα ξεπληρωσεις.
δεν εχει σημασια το ποσο, ειναι ειναι 2.5 ευρω, η 2.5 κατοσταρικα, η 2,5 χιλιαρικα η οτιδηποτε. ειναι πως δεν επαιξες λεφτα που τα ειχες καπου να καθονται, με σκοπο να τα καβλαντισεις, να πας στο χοντος, να τα φας στα μπουζουκια η οτι, και αποφασισες να τα παιξεις.
ειναι σοβαρο. χρειαζεσαι βοηθεια, η εστω μεγαλη αποφασιστικοτητα. για να δεις αν εχεις καταντησει "πρεζακι" η οχι, κανε ενα διαστημα αποτοξινωσης. προσπαθησε να μην ακουμπησεις ουτε ευρω σε τζογο για ενα διαστημα, τουλαχιστον 3μηνο, να δεις αν μπορεις να το καταφερεις.
αν δεν, εχεις προβλημα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Naida έγραψε: 07 Ιουν 2022, 00:47Να σβήσω ένα προφίλ που το έχω σχεδόν 6 χρόνια γιατί ξέρω γω είναι εθισμός να βάζεις 20€-50€ το μήνα να κάνεις τον χαβαλέ σου. Οκ![]()
Δεν εχω συμφερον ή ζημία για οποια πορεια και να επιλεξεις στη ζωη σου, δικη σου ειναι αλλωστε, εσυ κανεις κουμαντο στη ζωη σου και μονο.
Μιας και η ζωη τα φερε να μαστε μελη της εδω παρεας και μου εισαι συμπαθης, αφηνω αυτο εδω και αν θες το ακους αν δεν θες το αφηνεις στην ακρη.
Οτι καλυτερο εχεις να κανεις στη ζωη σου, ειναι να διαγραψεις τον λογαριασμο σου σε εκεινο το θεμα και να μην ασχοληθεις ποτε σου ξανα με αναλογα θεματα.
Ευχομαι ο Θεος να σε φωτισει και να κανεις τη καλυτερη επιλογη προς ωφελος σου.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Τρέχαμε σήμερα σαν πούστηδες στον Ερυθρό, πουθενά γιατρός. Πήγαμε στον Αγιαντρέα που εφημερεύει, φάγαμε πίπα, πολύς ο κόσμος. Μετά θυμήθηκε το καμάρι την Εθνική Ασφαλιστική που έχει ιδιωτική μέσω της εταιρείας που δουλεύει. Κλείσαμε για αύριο σε εξωτερικό γιατρό να αλλάξει το χέρι. Ε, την άλλη βδομάδα πάμε Αίγιο να βγάλει μηχανισμούς, ράμματα κλπ κλπ.
Του έχουν σπάσει τα νεύρα του ανθρώπου. Άντε μετα να δούμε τι μας επιφυλλάσσει η όλη φάση.
Το αποκορύφωμα δε ηαν όταν γυρνούσαμε σπίτι. Σκάει γειτόνισσα μεγαλοσταυρίτισσα, επιλεκτική σε όραση και ακοή και μου λέει.
-Να σου δώσω λίγο λαδάκι απ'τον Αη Γιάννη το Ρώσσο, να του αλοίψεις το χέρι;
-Απαγορευεται μανδάμ, αλλη παρέμβαση πέραν του γιατρου, της λέω.
-Μα το λαδάκι..
- Τηγάνησέ το με κανα αυγό. Και μερσί και μπάι.
Ουφ ρε πούστη μου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δουλεύουν τα δάχτυλα όλα ή δεν ξέρετε ακόμη;;Πασιφάη έγραψε: 07 Ιουν 2022, 13:53Τρέχαμε σήμερα σαν πούστηδες στον Ερυθρό, πουθενά γιατρός. Πήγαμε στον Αγιαντρέα που εφημερεύει, φάγαμε πίπα, πολύς ο κόσμος. Μετά θυμήθηκε το καμάρι την Εθνική Ασφαλιστική που έχει ιδιωτική μέσω της εταιρείας που δουλεύει. Κλείσαμε για αύριο σε εξωτερικό γιατρό να αλλάξει το χέρι. Ε, την άλλη βδομάδα πάμε Αίγιο να βγάλει μηχανισμούς, ράμματα κλπ κλπ.
Του έχουν σπάσει τα νεύρα του ανθρώπου. Άντε μετα να δούμε τι μας επιφυλλάσσει η όλη φάση.
Το αποκορύφωμα δε ηαν όταν γυρνούσαμε σπίτι. Σκάει γειτόνισσα μεγαλοσταυρίτισσα, επιλεκτική σε όραση και ακοή και μου λέει.
-Μα το λαδάκι..
Ουφ ρε πούστη μου.![]()
Τηγάνησέ το με κάνα αυγό.
Για τα δάκτυλα θα δούμε την άλλη βδομάδα.Ευελπιστώ για το καλλίτερο ρε αγάπη.Gherschaagk έγραψε: 07 Ιουν 2022, 14:16Δουλεύουν τα δάχτυλα όλα ή δεν ξέρετε ακόμη;;Πασιφάη έγραψε: 07 Ιουν 2022, 13:53Τρέχαμε σήμερα σαν πούστηδες στον Ερυθρό, πουθενά γιατρός. Πήγαμε στον Αγιαντρέα που εφημερεύει, φάγαμε πίπα, πολύς ο κόσμος. Μετά θυμήθηκε το καμάρι την Εθνική Ασφαλιστική που έχει ιδιωτική μέσω της εταιρείας που δουλεύει. Κλείσαμε για αύριο σε εξωτερικό γιατρό να αλλάξει το χέρι. Ε, την άλλη βδομάδα πάμε Αίγιο να βγάλει μηχανισμούς, ράμματα κλπ κλπ.Ασέβαστος έγραψε: 07 Ιουν 2022, 08:49
νταξει ειναι ρε το σκλητοπετσο τομαρι; το εσωσε; λειτουργια στα δαχτυλα κλπ επανερχονται ολα;
-Μα το λαδάκι..
Ουφ ρε πούστη μου.![]()
Τηγάνησέ το με κάνα αυγό.![]()
![]()
Για την κωλόγρια, μα..τί να της έλεγα ρε mate;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κι εγώ ευελπιστώ πως θα τελειώσει έτσι αυτό.Πασιφάη έγραψε: 07 Ιουν 2022, 14:31Για τα δάκτυλα θα δούμε την άλλη βδομάδα.Ευελπιστώ για το καλλίτερο ρε αγάπη.Gherschaagk έγραψε: 07 Ιουν 2022, 14:16Δουλεύουν τα δάχτυλα όλα ή δεν ξέρετε ακόμη;;Πασιφάη έγραψε: 07 Ιουν 2022, 13:53
Τρέχαμε σήμερα σαν πούστηδες στον Ερυθρό, πουθενά γιατρός. Πήγαμε στον Αγιαντρέα που εφημερεύει, φάγαμε πίπα, πολύς ο κόσμος. Μετά θυμήθηκε το καμάρι την Εθνική Ασφαλιστική που έχει ιδιωτική μέσω της εταιρείας που δουλεύει. Κλείσαμε για αύριο σε εξωτερικό γιατρό να αλλάξει το χέρι. Ε, την άλλη βδομάδα πάμε Αίγιο να βγάλει μηχανισμούς, ράμματα κλπ κλπ.
-Μα το λαδάκι..
Ουφ ρε πούστη μου.![]()
![]()
Για την κωλόγρια, μα..τί να της έλεγα ρε mate;![]()
Κάτσε ρε σύ, να βοηθήσει ήθελε.Πασιφάη έγραψε: 07 Ιουν 2022, 14:31 -Να σου δώσω λίγο λαδάκι απ'τον Αη Γιάννη το Ρώσσο, να του αλοίψεις το χέρι;
-Μα το λαδάκι..
Ουφ ρε πούστη μου.
Αφού έτσι πίστευε ότι βοηθούσε...
Yippie Kay Yay
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Μάλιστα...το να μεγαλοποιεις καταστάσεις και να μεγενθύνεις συναισθήματα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις...Naida έγραψε: 07 Ιουν 2022, 00:43Δεν τον φοβάμαι καλέ με την έννοια του φόβου. Έχει την βια μέσα του όπως και εγώ εξάλλου . Αλλά ελεγχόμενα πράγματα.ksk έγραψε: 06 Ιουν 2022, 15:32
Άλλο λέω...Γιατί φοβάσαι τόσο πολύ τις αντιδράσεις του...Έχει βίαια ξεσπάσματα όχι επάνω σου υποχρεωτικά που σε τρομοκρατούν;
Για το συγκεκριμένο θέμα, που έκανα αυτό το πράγμα, είχα αυτή την αίσθηση του φόβου. Κι ακόμα κρατάει.
Παρατηρητής...
- ksk
Όλα καλά θα πάνε...Πασιφάη έγραψε: 07 Ιουν 2022, 14:31Για τα δάκτυλα θα δούμε την άλλη βδομάδα.Ευελπιστώ για το καλλίτερο ρε αγάπη.Gherschaagk έγραψε: 07 Ιουν 2022, 14:16Δουλεύουν τα δάχτυλα όλα ή δεν ξέρετε ακόμη;;Πασιφάη έγραψε: 07 Ιουν 2022, 13:53
-Μα το λαδάκι..
Ουφ ρε πούστη μου.![]()
![]()
Παρατηρητής...
- ksk
Που μπορεί όμως να είναι πραγματικότητα για κάποιους άλλους...οποτε είναι οκ.
Παρατηρητής...