Πάπσε πχια.Andromachi έγραψε: 18 Δεκ 2024, 20:26ε εντάξει...vagabondo έγραψε: 18 Δεκ 2024, 20:16Αφού ανεβάζει την πίεση...Andromachi έγραψε: 18 Δεκ 2024, 20:11
![]()
α δεν εχω θεμα πινω καφε και κοιμαμαι και κατευθείαν κανενα προβλημα![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Μπαμ!!!!!
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Μπαμ και μπουμ οι κουμπουριέεεες, φυτεύεις βόλια στις καρδιέεεεεες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
stergiosbik στο 'χα πει ότι θα την ανατινάξω την gipsy town. Διακόπτουν λόγω απουσιών. Π.χ 20> 15>8.
E στο τέλος θα μείνω χωρίς μαθητές και θα πάρω θέση σε άλλο σχολείο
E στο τέλος θα μείνω χωρίς μαθητές και θα πάρω θέση σε άλλο σχολείο
-
stergiosbik
Ναι,εσενα περιμεναν οι γυφτοι για να μην πανε σχολειο!Στύξ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 19:21 stergiosbik στο 'χα πει ότι θα την ανατινάξω την gipsy town. Διακόπτουν λόγω απουσιών. Π.χ 20> 15>8.
E στο τέλος θα μείνω χωρίς μαθητές και θα πάρω θέση σε άλλο σχολείο![]()
Πέρυσι ήταν όλοι σε 30άρια τμήματα για τα επιδόματα,φέτος έπεσε φούτσα και το 51 αδικαιολόγητεςstergiosbik έγραψε: 20 Δεκ 2024, 19:24Ναι,εσενα περιμεναν οι γυφτοι για να μην πανε σχολειο!Στύξ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 19:21 stergiosbik στο 'χα πει ότι θα την ανατινάξω την gipsy town. Διακόπτουν λόγω απουσιών. Π.χ 20> 15>8.
![]()
-
stergiosbik
Λεπτομερειες για τα Ορκ της Μορντορ.Στύξ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 19:29Πέρυσι ήταν όλοι σε 30άρια τμήματα για τα επιδόματα,φέτος έπεσε φούτσα και το 51 αδικαιολόγητεςstergiosbik έγραψε: 20 Δεκ 2024, 19:24Ναι,εσενα περιμεναν οι γυφτοι για να μην πανε σχολειο!Στύξ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 19:21 stergiosbik στο 'χα πει ότι θα την ανατινάξω την gipsy town. Διακόπτουν λόγω απουσιών. Π.χ 20> 15>8.
![]()
![]()
Έρχομαι στο 6ο Λύκειο (απειλή).stergiosbik έγραψε: 20 Δεκ 2024, 19:33Λεπτομερειες για τα Ορκ της Μορντορ.Στύξ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 19:29Πέρυσι ήταν όλοι σε 30άρια τμήματα για τα επιδόματα,φέτος έπεσε φούτσα και το 51 αδικαιολόγητες![]()
-
stergiosbik
Θα μας κλασεις!Στύξ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 19:36Έρχομαι στο 6ο Λύκειο (απειλή).stergiosbik έγραψε: 20 Δεκ 2024, 19:33Λεπτομερειες για τα Ορκ της Μορντορ.Στύξ έγραψε: 20 Δεκ 2024, 19:29
Πέρυσι ήταν όλοι σε 30άρια τμήματα για τα επιδόματα,φέτος έπεσε φούτσα και το 51 αδικαιολόγητες![]()
Ειμαστε της Θετικης λεμε.
Μη τρομάζεις μπρε παπάρα, σιγά μην έρθω Λύκειο στα γεράματα. Γυμνάσιο φορέβα.
- Fata_Morgana
Σήμερα τα έχωσα πολύ στη δουλειά στην ομάδα μου και μετά που έφευγαν μου έφεραν ένα δωράκι που μου είχαν πάρει από τα χόντος και ένιωσα άθλια ότι ήμουν κακιασμένη και το είπα στον προ και μου λέει ακούω τα καλύτερα για σένα μη φοβάσαι σε έχουν σε μεγάλη εκτίμηση. Φτάσαμε να σκέφτονται μην τους πεις εσύ κάτι παρά εγώ.
Αλλά και πάλι ένιωθα άσχημα και το μοιράστηκα με τον λεγάμενο και μου λέει σε έχουν πάρει χαμπάρι τι χαζοβιόλα είσαι και σε καλοπιάνουν με τα καλλυντικά και σοκολάτες. Και τα παίρνω και του απαντάω εγώ παίρνω συγχαρητήρια για το πως δουλεύουμε. Ε μου λέει τότε γιατι μου κλαίγεσαι αφού παίρνεις σωστές αποφάσεις και δουλεύουν όλα ρολόι; και μπορεί αυτός να το είπε κακιασμένα μειωτικά αλλά βγήκε κάτι καλό. Όντως πήρα σωστή απόφαση που τα έχωσα και καλώς τα έχωσα.
Αλλά και πάλι ένιωθα άσχημα και το μοιράστηκα με τον λεγάμενο και μου λέει σε έχουν πάρει χαμπάρι τι χαζοβιόλα είσαι και σε καλοπιάνουν με τα καλλυντικά και σοκολάτες. Και τα παίρνω και του απαντάω εγώ παίρνω συγχαρητήρια για το πως δουλεύουμε. Ε μου λέει τότε γιατι μου κλαίγεσαι αφού παίρνεις σωστές αποφάσεις και δουλεύουν όλα ρολόι; και μπορεί αυτός να το είπε κακιασμένα μειωτικά αλλά βγήκε κάτι καλό. Όντως πήρα σωστή απόφαση που τα έχωσα και καλώς τα έχωσα.
Δεν ξέρω σε ποια φάση τα έχωσες αλλά αν έχεις μια θέση ευθύνης και είσαι μονίμως διαλλακτική, ενσυναισθηματική και γλυκούλα με την ελπίδα ότι το καλό κλίμα και το ομαδικό πνεύμα, παράγει ΠΑΝΤΑ θετικά αποτελέσματα, θα απογοητευτείς οικτρά.Fata_Morgana έγραψε: 20 Δεκ 2024, 20:37 Σήμερα τα έχωσα πολύ στη δουλειά στην ομάδα μου και μετά που έφευγαν μου έφεραν ένα δωράκι που μου είχαν πάρει από τα χόντος και ένιωσα άθλια ότι ήμουν κακιασμένη και το είπα στον προ και μου λέει ακούω τα καλύτερα για σένα μη φοβάσαι σε έχουν σε μεγάλη εκτίμηση. Φτάσαμε να σκέφτονται μην τους πεις εσύ κάτι παρά εγώ.
Υπάρχουν κάποιοι που το εκτιμούν και κάποιοι μαλάκες που βλέπουν την διαλλακτικότητα σου ως φόβο ή αδυναμία. Οι δεύτεροι συνήθως είναι περισσότεροι. Γενικώς, ελάχιστοι εκτιμούν το δωρεάν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όμορφα. Case closed!Fata_Morgana έγραψε: 20 Δεκ 2024, 20:37 Σήμερα τα έχωσα πολύ στη δουλειά στην ομάδα μου και μετά που έφευγαν μου έφεραν ένα δωράκι που μου είχαν πάρει από τα χόντος και ένιωσα άθλια ότι ήμουν κακιασμένη και το είπα στον προ και μου λέει ακούω τα καλύτερα για σένα μη φοβάσαι σε έχουν σε μεγάλη εκτίμηση. Φτάσαμε να σκέφτονται μην τους πεις εσύ κάτι παρά εγώ.
Ξέχνα το τώρα, αρχειοθέτησέ το και απόλαυσε την άδειά σου...
απολαύστε την μάλλον.
Πάμε γερά, εύχομαι καλές γιορτές και στους δυο σας...
αγαπημένοι να στε και να γουστάρετε!