!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
Καλησπέρα μικρέ..
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
"μωρό μου,αστέρι μου,παραμυθάκι μου την έλεγε."
Αυτού του τύπου οι εις επήκοον προσφωνήσεις (ιδίως το "παραμυθάκι") φοβάμαι ότι πρέπει να εμβάλουν σε προβληματισμό την αποδέκτρια.
Υπερβαλλόντως και μεγαλόστομα σακχαρόπηκτες για νέα γνωριμία...
Αυτού του τύπου οι εις επήκοον προσφωνήσεις (ιδίως το "παραμυθάκι") φοβάμαι ότι πρέπει να εμβάλουν σε προβληματισμό την αποδέκτρια.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Ακριβώς, σε σημείο λιγώματος.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 10 Δεκ 2024, 14:48 "μωρό μου,αστέρι μου,παραμυθάκι μου την έλεγε."
Δεν υπάρχει τίποτα πιο ξενέρωτο από τους σοροπάτους γλυκούληδες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Έχει πέραση η παραμυθιά κι ας παλαιότερα η Παραμυθία παρηγορούσε...ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 10 Δεκ 2024, 14:48 "μωρό μου,αστέρι μου,παραμυθάκι μου την έλεγε."
Από την άλλη τα παραμύθια έχουν όντως παρηγορητικό σκοπό αν το καλοσκεφτεις
Παρατηρητής...
Εξαρτάται από τα παραμύθια. Κάποια έχουν ευτυχές και κάποια δυστυχές τέλος. Σαφώς και τα πρώτα είναι πιο δημοφιλή.ksk έγραψε: 10 Δεκ 2024, 16:03Έχει πέραση η παραμυθιά κι ας παλαιότερα η Παραμυθία παρηγορούσε...ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 10 Δεκ 2024, 14:48 "μωρό μου,αστέρι μου,παραμυθάκι μου την έλεγε."
Από την άλλη τα παραμύθια έχουν όντως παρηγορητικό σκοπό αν το καλοσκεφτεις![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ότι κατάλαβες , σε αυτό απάντησες.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Δεκ 2024, 16:05Εξαρτάται από τα παραμύθια. Κάποια έχουν ευτυχές και κάποια δυστυχές τέλος. Σαφώς και τα πρώτα είναι πιο δημοφιλή.ksk έγραψε: 10 Δεκ 2024, 16:03Έχει πέραση η παραμυθιά κι ας παλαιότερα η Παραμυθία παρηγορούσε...ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 10 Δεκ 2024, 14:48 "μωρό μου,αστέρι μου,παραμυθάκι μου την έλεγε."
Από την άλλη τα παραμύθια έχουν όντως παρηγορητικό σκοπό αν το καλοσκεφτεις![]()
Παρατηρητής...
Ακριβώς. Και δεν ήταν απάντηση, είναι γεγονός.ksk έγραψε: 10 Δεκ 2024, 16:11Ότι κατάλαβες , σε αυτό απάντησες.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Δεκ 2024, 16:05Εξαρτάται από τα παραμύθια. Κάποια έχουν ευτυχές και κάποια δυστυχές τέλος. Σαφώς και τα πρώτα είναι πιο δημοφιλή.ksk έγραψε: 10 Δεκ 2024, 16:03
Έχει πέραση η παραμυθιά κι ας παλαιότερα η Παραμυθία παρηγορούσε...
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Γιατί ρε παιδιά τόση στεγνότητα; τα νιώθει ο άνθρωπος και του αρέσει να τα εκφράζει.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Δεκ 2024, 12:57Ρε συ Μοργκάνα, το "μωρό μου" δεκτόν γιατί υποδηλώνει τρυφερότητα ακόμη και ως φιλική προσφώνηση.Fata_Morgana έγραψε: 08 Δεκ 2024, 15:06 Η φίλη μου βρήκε γκόμενο ακριβώς όπως τον ήθελε στα μέτρα τα δικά της και βγήκαμε σήμερα και ο τύπος είναι κτρελά ερωτευμένος μαζί της και εκείνη κατενθουσιασμένη, πόσο χαίρομαιόλο μωρό μου,αστέρι μου,παραμυθάκι μου την έλεγε. Τ άκουγα εγώ και έλιωνα φαντάσου αυτή που είχε ένα χαμόγελο ως τ αυτιά. Εννοείται ο λεγάμενος έφαγε τις κλωτσιές της ζωής του κάτω από το τραπέζι
![]()
Το "αστέρι μου" και "παραμύθι μου" σε φρέσκια ή παλιά παρέα, είναι άλλη φάση, που δεν είναι τόσο για καμάρι.![]()
Που είναι το περίεργο; τόσο πια πρόβλημα να εκφράζουμε τα συναισθήματα μας μη τυχόν και καταλάβουν οι άλλοι ότι έχουμε;
η δικια σου πως τον αποκαλει ;Fata_Morgana έγραψε: 10 Δεκ 2024, 18:03Γιατί ρε παιδιά τόση στεγνότητα; τα νιώθει ο άνθρωπος και του αρέσει να τα εκφράζει.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Δεκ 2024, 12:57Ρε συ Μοργκάνα, το "μωρό μου" δεκτόν γιατί υποδηλώνει τρυφερότητα ακόμη και ως φιλική προσφώνηση.Fata_Morgana έγραψε: 08 Δεκ 2024, 15:06 Η φίλη μου βρήκε γκόμενο ακριβώς όπως τον ήθελε στα μέτρα τα δικά της και βγήκαμε σήμερα και ο τύπος είναι κτρελά ερωτευμένος μαζί της και εκείνη κατενθουσιασμένη, πόσο χαίρομαιόλο μωρό μου,αστέρι μου,παραμυθάκι μου την έλεγε. Τ άκουγα εγώ και έλιωνα φαντάσου αυτή που είχε ένα χαμόγελο ως τ αυτιά. Εννοείται ο λεγάμενος έφαγε τις κλωτσιές της ζωής του κάτω από το τραπέζι
![]()
Το "αστέρι μου" και "παραμύθι μου" σε φρέσκια ή παλιά παρέα, είναι άλλη φάση, που δεν είναι τόσο για καμάρι.![]()
Που είναι το περίεργο; τόσο πια πρόβλημα να εκφράζουμε τα συναισθήματα μας μη τυχόν και καταλάβουν οι άλλοι ότι έχουμε;
ετοιμα τα ποπκορνια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Fata_Morgana
Μωρό μου, καρδούλα μου και άλλα τέτοια. Ωωω κοίτα περίεργο! Νιώθει και αυτή!Αγις έγραψε: 10 Δεκ 2024, 18:11η δικια σου πως τον αποκαλει ;Fata_Morgana έγραψε: 10 Δεκ 2024, 18:03Γιατί ρε παιδιά τόση στεγνότητα; τα νιώθει ο άνθρωπος και του αρέσει να τα εκφράζει.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Δεκ 2024, 12:57
Ρε συ Μοργκάνα, το "μωρό μου" δεκτόν γιατί υποδηλώνει τρυφερότητα ακόμη και ως φιλική προσφώνηση.
ετοιμα τα ποπκορνια
Ε ναι, και η Ευγενία "ένοιωθε" όταν αποκάλεσε μπουμπούκο της τον Άδωνι και είδαμε τα αποτελέσματα. 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 10 Δεκ 2024, 18:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.