Αν στην Αθήνα είναι 5 με κλίμακα το 10 στην επαρχία είναι 20. Απα πα πα.
Αποκέντρωση θέλουν μετά. Στο εξωτερικό είναι 0,5.
Αν στην Αθήνα είναι 5 με κλίμακα το 10 στην επαρχία είναι 20. Απα πα πα.
Μακάρι να κολλήσεις κουτσομπολίαση και να χάσεις την γκρινιαρίαση.Antares έγραψε: 04 Δεκ 2024, 15:28Αν στην Αθήνα είναι 5 με κλίμακα το 10 στην επαρχία είναι 20. Απα πα πα.
Αποκέντρωση θέλουν μετά. Στο εξωτερικό είναι 0,5.
Απλα για να καταλαβεις λιγο την φαση.masterridley έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 22:05Ρε γιατί είσαι ΤΟΣΟ κορόιδο; Κυριολεκτικά το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι αυτό. ΔΕΝ κάνουμε ποτέ εργασία του άλλου, ΕΚΤΟΣ αν το αναφέρει στα μήτινγκ, πχ ευχαριστώ και την Κασπ για την βοήθεια, Ή αν μας παρέχει και αυτός βοήθεια όταν τα βρίσκουμε σκούρα.Casp έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 18:26 ...
του κανω ακομη και τα τασκς του για να τον βοηθησω και λεει οτι τα κανει αυτος και οταν του ζητησα ΜΙΑ ΦΟΡΑ κατι που ειναι μεσα στα καθηκοντα του (βασικα αυτος επρεπε να το κανει και οχι εγω, επειδη ο προηγουμενος συναδελφος που αντικατεστησα εκανε μονο τα installations και οχι το testing, το testing το εκανε αυτος ο μαλακας που λεω) μου απαντησε ψυχρα "κανε το εσυ"
...
Έλεος. Σε λίγο θα σου βάζουν και μίτινγκ 3 τα ξημερώματα μ'αυτά τα μυαλά.
Τεσπα, καλό ΣΚ και πάρ'το αλλιώς.
Βασικά, ο μάνατζερ δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να θέσει αυτός θέμα για τον "προβληματικό" συνάδελφο και φορτώνει σε σε σένα τα διαδικαστικά ώστε να προχωράνε τα θέματα του τμηματος με μια αόριστη υπόσχεση αναβάθμισης σου ..του χρόνου.Casp έγραψε: 04 Δεκ 2024, 18:19Απλα για να καταλαβεις λιγο την φαση.masterridley έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 22:05Ρε γιατί είσαι ΤΟΣΟ κορόιδο; Κυριολεκτικά το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι αυτό. ΔΕΝ κάνουμε ποτέ εργασία του άλλου, ΕΚΤΟΣ αν το αναφέρει στα μήτινγκ, πχ ευχαριστώ και την Κασπ για την βοήθεια, Ή αν μας παρέχει και αυτός βοήθεια όταν τα βρίσκουμε σκούρα.Casp έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 18:26 ...
του κανω ακομη και τα τασκς του για να τον βοηθησω και λεει οτι τα κανει αυτος και οταν του ζητησα ΜΙΑ ΦΟΡΑ κατι που ειναι μεσα στα καθηκοντα του (βασικα αυτος επρεπε να το κανει και οχι εγω, επειδη ο προηγουμενος συναδελφος που αντικατεστησα εκανε μονο τα installations και οχι το testing, το testing το εκανε αυτος ο μαλακας που λεω) μου απαντησε ψυχρα "κανε το εσυ"
...
Εγιναν κ αλλα και δεν αντεξα, μιλησα με τον μανατζερ μου.
Του ειπα τι γινοταν κτλ και οτι μου ανεθεσε ΚΑΙ ΑΛΛΟ πραγμα που ηταν δικη του αρμοδιοτητα επειδη βαριοταν. Ξερεις τι μου απαντησε;
"Θελεις να το αναλαβεις εξ ολοκληρου και αυτο; Υπαρχει λογος που σου βαζω ολα τα τασκς του. Δεν του εχω εμπιστοσυνη, ειναι σαν μωρο δημοτικου. Τα κανει ολα λαθος, τα ακουω εγω απο τον CTO και γενικα δεν συνεργαζεται. Θελω να μαθαινεις οσα περισσοτερα μπορεις ετσι ωστε καποια στιγμη να μπορω να τον διωξω απο την ομαδα".
Και ερωτω εγω τωρα. Για να διωξει ενα ατομο απο την ομαδα πρεπει εγω να εχω την ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ δουλεια απ οτι ΗΔΗ εχω;
Με ρωτησε για μισθο. Οσα του ειπα νομιζε πως τα επαιρνα ΠΡΙΝ την αυξηση ειδικα λογω της δουλειας που κανω. Αυτου δεν του εδωσαν καν αυξηση (του μαλακα του συναδελφου οταν ζητησε προσφατα). Μου ειπε να σημειωνω ολα τα τασκς μου κ του χρονου να ξαναζητησω. Και ξαναρωτω εγω τωρα. Για μια κωλοαυξηση και για να διωξει ατομο απο την ομαδα πρεπει να κανω δουλεια για 3 ατομα και να μην προλαβαινω να ανασαινω καθε μερα; Ειναι σοβαρος;
(Τον πιστευω οτι αυτος ειναι ο λογος επειδη ολοι εχουμε θεμα μαζι του και αυτος ηταν ο λογος που αλλαξα γραφειο, επειδη δεχομουν μπουλινγκ, μιλησα και με προστατευσαν).
Μα τι ισορροπια; Να εχεις ενα ατομο χροοονια τωρα στην ομαδα, να πηγαινει στη δουλεια για βολτα, ολοι να ξερουν οτι δεν δουλευει και βολταρει και βλεπει βιντεος, ειναι αποτομος με ολους, συνεχως λεει οχι και δημιουργει προβληματα; Του εχουν ξαναπει να αλλαξει ομαδα, να μαθει καινουρια πραγματα, δεν θελει. Του ειπαν να ασχοληθει κι αυτος λιγο με τον προγραμματισμο, παλι δεν θελει. Δεν γινεται να σου λεει κατι ο CTO και ο manager σου και να εισαι ΣΥΝΕΧΩΣ στην αρνηση, να δημιουργεις προβληματα, να τους κατηγορας συνεχως και να μην σε διωχνουν! Και να την τρωει ο καινουριος συναδελφος που εχει την διπλασια και τριπλασια δουλεια απο εσενα. Πως την ειδαν δηλαδη; Ειναι δικαιο αυτο; Επειδη με οσα μου αναθετουν συνεχως, ακομα και πραγματα που δεν ειναι καν αρμοδιοτητες μου (πχ κομματι των devops), και χωρις training, εγω σε καποια φαση θα φτασω στο αμην και θα δωσω παραιτηση. Ε, νισαφι πια.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2024, 17:22Βασικά, ο μάνατζερ δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να θέσει αυτός θέμα για τον "προβληματικό" συνάδελφο και φορτώνει σε σε σένα τα διαδικαστικά ώστε να προχωράνε τα θέματα του τμηματος με μια αόριστη υπόσχεση αναβάθμισης σου ..του χρόνου.Casp έγραψε: 04 Δεκ 2024, 18:19Απλα για να καταλαβεις λιγο την φαση.masterridley έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 22:05
Ρε γιατί είσαι ΤΟΣΟ κορόιδο; Κυριολεκτικά το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι αυτό. ΔΕΝ κάνουμε ποτέ εργασία του άλλου, ΕΚΤΟΣ αν το αναφέρει στα μήτινγκ, πχ ευχαριστώ και την Κασπ για την βοήθεια, Ή αν μας παρέχει και αυτός βοήθεια όταν τα βρίσκουμε σκούρα.
Του ειπα τι γινοταν κτλ και οτι μου ανεθεσε ΚΑΙ ΑΛΛΟ πραγμα που ηταν δικη του αρμοδιοτητα επειδη βαριοταν. Ξερεις τι μου απαντησε;
"Θελεις να το αναλαβεις εξ ολοκληρου και αυτο; Υπαρχει λογος που σου βαζω ολα τα τασκς του. Δεν του εχω εμπιστοσυνη, ειναι σαν μωρο δημοτικου. Τα κανει ολα λαθος, τα ακουω εγω απο τον CTO και γενικα δεν συνεργαζεται. Θελω να μαθαινεις οσα περισσοτερα μπορεις ετσι ωστε καποια στιγμη να μπορω να τον διωξω απο την ομαδα".
Και ερωτω εγω τωρα. Για να διωξει ενα ατομο απο την ομαδα πρεπει εγω να εχω την ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ δουλεια απ οτι ΗΔΗ εχω;
Με ρωτησε για μισθο. Οσα του ειπα νομιζε πως τα επαιρνα ΠΡΙΝ την αυξηση ειδικα λογω της δουλειας που κανω. Αυτου δεν του εδωσαν καν αυξηση (του μαλακα του συναδελφου οταν ζητησε προσφατα). Μου ειπε να σημειωνω ολα τα τασκς μου κ του χρονου να ξαναζητησω. Και ξαναρωτω εγω τωρα. Για μια κωλοαυξηση και για να διωξει ατομο απο την ομαδα πρεπει να κανω δουλεια για 3 ατομα και να μην προλαβαινω να ανασαινω καθε μερα; Ειναι σοβαρος;
(Τον πιστευω οτι αυτος ειναι ο λογος επειδη ολοι εχουμε θεμα μαζι του και αυτος ηταν ο λογος που αλλαξα γραφειο, επειδη δεχομουν μπουλινγκ, μιλησα και με προστατευσαν).
Έτσι λειτουργούν οι εταιρίες. Με ισορροπίες...
Να κάνεις τα δικά σου και να δουλεύεις στο τέρμα χαλαρό τα άλλα. Και αν σου πει κάποιος το οτιδήποτε, διευκρίνησε ότι δεν είναι δική σου δουλειά. Με το να προσπαθείς να αποδείξεις ότι τα καταφέρνεις όλα, απλώς κάνεις πιο εύκολη τη ζωή των υπόλοιπων, δυσκολεύοντας τη δική σου.Casp έγραψε: 05 Δεκ 2024, 18:05Μα τι ισορροπια; Να εχεις ενα ατομο χροοονια τωρα στην ομαδα, να πηγαινει στη δουλεια για βολτα, ολοι να ξερουν οτι δεν δουλευει και βολταρει και βλεπει βιντεος, ειναι αποτομος με ολους, συνεχως λεει οχι και δημιουργει προβληματα; Του εχουν ξαναπει να αλλαξει ομαδα, να μαθει καινουρια πραγματα, δεν θελει. Του ειπαν να ασχοληθει κι αυτος λιγο με τον προγραμματισμο, παλι δεν θελει. Δεν γινεται να σου λεει κατι ο CTO και ο manager σου και να εισαι ΣΥΝΕΧΩΣ στην αρνηση, να δημιουργεις προβληματα, να τους κατηγορας συνεχως και να μην σε διωχνουν! Και να την τρωει ο καινουριος συναδελφος που εχει την διπλασια και τριπλασια δουλεια απο εσενα. Πως την ειδαν δηλαδη; Ειναι δικαιο αυτο; Επειδη με οσα μου αναθετουν συνεχως, ακομα και πραγματα που δεν ειναι καν αρμοδιοτητες μου (πχ κομματι των devops), και χωρις training, εγω σε καποια φαση θα φτασω στο αμην και θα δωσω παραιτηση. Ε, νισαφι πια.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2024, 17:22Βασικά, ο μάνατζερ δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να θέσει αυτός θέμα για τον "προβληματικό" συνάδελφο και φορτώνει σε σε σένα τα διαδικαστικά ώστε να προχωράνε τα θέματα του τμηματος με μια αόριστη υπόσχεση αναβάθμισης σου ..του χρόνου.Casp έγραψε: 04 Δεκ 2024, 18:19
Απλα για να καταλαβεις λιγο την φαση.
Έτσι λειτουργούν οι εταιρίες. Με ισορροπίες...
Μα στην τελικη δεν ειναι δικη τους δουλεια πλεον απο τη στιγμη που ο manager και ο CTO την αναθετουν σε μενα.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2024, 18:32Να κάνεις τα δικά σου και να δουλεύεις στο τέρμα χαλαρό τα άλλα. Και αν σου πει κάποιος το οτιδήποτε, διευκρίνησε ότι δεν είναι δική σου δουλειά. Με το να προσπαθείς να αποδείξεις ότι τα καταφέρνεις όλα, απλώς κάνεις πιο εύκολη τη ζωή των υπόλοιπων, δυσκολεύοντας τη δική σου.Casp έγραψε: 05 Δεκ 2024, 18:05Μα τι ισορροπια; Να εχεις ενα ατομο χροοονια τωρα στην ομαδα, να πηγαινει στη δουλεια για βολτα, ολοι να ξερουν οτι δεν δουλευει και βολταρει και βλεπει βιντεος, ειναι αποτομος με ολους, συνεχως λεει οχι και δημιουργει προβληματα; Του εχουν ξαναπει να αλλαξει ομαδα, να μαθει καινουρια πραγματα, δεν θελει. Του ειπαν να ασχοληθει κι αυτος λιγο με τον προγραμματισμο, παλι δεν θελει. Δεν γινεται να σου λεει κατι ο CTO και ο manager σου και να εισαι ΣΥΝΕΧΩΣ στην αρνηση, να δημιουργεις προβληματα, να τους κατηγορας συνεχως και να μην σε διωχνουν! Και να την τρωει ο καινουριος συναδελφος που εχει την διπλασια και τριπλασια δουλεια απο εσενα. Πως την ειδαν δηλαδη; Ειναι δικαιο αυτο; Επειδη με οσα μου αναθετουν συνεχως, ακομα και πραγματα που δεν ειναι καν αρμοδιοτητες μου (πχ κομματι των devops), και χωρις training, εγω σε καποια φαση θα φτασω στο αμην και θα δωσω παραιτηση. Ε, νισαφι πια.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2024, 17:22
Βασικά, ο μάνατζερ δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να θέσει αυτός θέμα για τον "προβληματικό" συνάδελφο και φορτώνει σε σε σένα τα διαδικαστικά ώστε να προχωράνε τα θέματα του τμηματος με μια αόριστη υπόσχεση αναβάθμισης σου ..του χρόνου.
Έτσι λειτουργούν οι εταιρίες. Με ισορροπίες...![]()
Και φυσικά, σταμάτα να προβληματίζεσαι για τις αδικίες της ζωής.
Airman68 έγραψε: 05 Δεκ 2024, 12:59 Είδα ένα ωραίο δερμάτινο μπουφάν, το δοκίμασα, μου άρεσε πάνω μου, το αγόρασα.
Τώρα αναρωτιέμαι αν θα χωρέσει στο carry on σακίδιο...![]()
αν θελεις θα σου προσφερα να δοκιμασεις ενα απο το Deianira Leather WorkshopFata_Morgana έγραψε: 05 Δεκ 2024, 21:09Airman68 έγραψε: 05 Δεκ 2024, 12:59 Είδα ένα ωραίο δερμάτινο μπουφάν, το δοκίμασα, μου άρεσε πάνω μου, το αγόρασα.
αγαπάμε δερμάτινα μπουφάν.
Το γκουγκλαρα και δε βγάζει τίποτα. Απάτη σα και σένα θα είναι και αυτο.Αγις έγραψε: 05 Δεκ 2024, 21:19αν θελεις θα σου προσφερα να δοκιμασεις ενα απο το Deianira Leather WorkshopFata_Morgana έγραψε: 05 Δεκ 2024, 21:09Airman68 έγραψε: 05 Δεκ 2024, 12:59 Είδα ένα ωραίο δερμάτινο μπουφάν, το δοκίμασα, μου άρεσε πάνω μου, το αγόρασα.
αγαπάμε δερμάτινα μπουφάν.
https://en.wikipedia.org/wiki/DeianiraFata_Morgana έγραψε: 05 Δεκ 2024, 22:12Το γκουγκλαρα και δε βγάζει τίποτα. Απάτη σα και σένα θα είναι και αυτο.Αγις έγραψε: 05 Δεκ 2024, 21:19αν θελεις θα σου προσφερα να δοκιμασεις ενα απο το Deianira Leather Workshop
Ε, αυτό ακριβώς έγραψα. Αν την "αναθέτουν" σε σένα, χαλλλλαααρά. Τί ακριβώς θα σου πουν; Ότι καθυστερείς να παραδώσεις εργασία άλλου;Casp έγραψε: 05 Δεκ 2024, 19:34Μα στην τελικη δεν ειναι δικη τους δουλεια πλεον απο τη στιγμη που ο manager και ο CTO την αναθετουν σε μενα.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2024, 18:32Να κάνεις τα δικά σου και να δουλεύεις στο τέρμα χαλαρό τα άλλα. Και αν σου πει κάποιος το οτιδήποτε, διευκρίνησε ότι δεν είναι δική σου δουλειά. Με το να προσπαθείς να αποδείξεις ότι τα καταφέρνεις όλα, απλώς κάνεις πιο εύκολη τη ζωή των υπόλοιπων, δυσκολεύοντας τη δική σου.Casp έγραψε: 05 Δεκ 2024, 18:05
Μα τι ισορροπια; Να εχεις ενα ατομο χροοονια τωρα στην ομαδα, να πηγαινει στη δουλεια για βολτα, ολοι να ξερουν οτι δεν δουλευει και βολταρει και βλεπει βιντεος, ειναι αποτομος με ολους, συνεχως λεει οχι και δημιουργει προβληματα; Του εχουν ξαναπει να αλλαξει ομαδα, να μαθει καινουρια πραγματα, δεν θελει. Του ειπαν να ασχοληθει κι αυτος λιγο με τον προγραμματισμο, παλι δεν θελει. Δεν γινεται να σου λεει κατι ο CTO και ο manager σου και να εισαι ΣΥΝΕΧΩΣ στην αρνηση, να δημιουργεις προβληματα, να τους κατηγορας συνεχως και να μην σε διωχνουν! Και να την τρωει ο καινουριος συναδελφος που εχει την διπλασια και τριπλασια δουλεια απο εσενα. Πως την ειδαν δηλαδη; Ειναι δικαιο αυτο; Επειδη με οσα μου αναθετουν συνεχως, ακομα και πραγματα που δεν ειναι καν αρμοδιοτητες μου (πχ κομματι των devops), και χωρις training, εγω σε καποια φαση θα φτασω στο αμην και θα δωσω παραιτηση. Ε, νισαφι πια.![]()
Και φυσικά, σταμάτα να προβληματίζεσαι για τις αδικίες της ζωής.
Αν δεν έχεις ποια συμπτώματα, ποιο το πρόβλημα;taliban έγραψε: 06 Δεκ 2024, 16:49 7 μέρες μετά ακόμη θετικός.
Δεν έχω κάτι από συμπτώματα αλλά θετικο.
Θα βγω να κολλήσω το χιόνι να φύγει.