!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι σκέφτεσαι τώρα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Re: Τι σκέφτεσαι τώρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Casp έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 00:10
Να αντιλαμβανομαι οτι εκει που νομιζα οτι ενας ανθρωπος ειχε ενσυναισθηση (εδειχνε να εχει) και νοιαζοταν για τους γυρω του (εστω και στα λογια γιατι δεν προλαβα να δω πραξεις -
Α, και τούτο σημαντικό: η συνέπεια λόγων και πράξεων.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

aLiCat έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 23:58
Casp έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 23:50
aLiCat έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 23:47

Πάλι εξαρτάται και τα "μικροπραγματάκια". Γιατί άλλο είναι να μας ενοχλεί π.χ. ο θόρυβος που κάνει όταν ρουφάει τη σούπα από το κουτάλι, κι άλλο φαινομενικά ασήμαντα περιστατικά (καθημερινά η μη) που όμως κρύβουν σημαντικές ενδείξεις του χαρακτήρα.
Ε ναι ρε συ, αλιμονο αν ο τροπος που μασαει καποιος μας δειχνει τον χαρακτηρα του :Ρ

Μπορεις να πεις καποια καθημερινα ασημαντα περιστατικα ομως που θα εβλεπες εσυ για να "κρινεις" καποιον;

Ετσι για την συζητηση. Αν εχεις χρονο :Ρ
Ας πούμε ο τρόπος που συμπεριφέρεται σε άτομα που του προσφέρουν υπηρεσίες.

Άλλο: Ο τρόπος που διαχειρίζεται τον θυμό του.

Γενικά (αν και το πόρισμα αυτό ανήκει σε άλλο νήμα πέρι "ψυχούλας") ο αληθινός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται από τη συμπεριφορά του άμα λάχει να έχει κάποιου είδους εξουσία.

Κι αν μιλάμε για φιλικές σχέσεις, όταν πραγματικά χαίρεται μαζί μας την χαρά ή/και την επιτυχία μας.
μιλας σωστα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Ασέβαστος έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 08:39

Ε ναι ρε συ, αλιμονο αν ο τροπος που μασαει καποιος μας δειχνει τον χαρακτηρα του :Ρ

Μπορεις να πεις καποια καθημερινα ασημαντα περιστατικα ομως που θα εβλεπες εσυ για να "κρινεις" καποιον;

Ετσι για την συζητηση. Αν εχεις χρονο :Ρ

Γενικά (αν και το πόρισμα αυτό ανήκει σε άλλο νήμα πέρι "ψυχούλας") ο αληθινός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται από τη συμπεριφορά του άμα λάχει να έχει κάποιου είδους εξουσία.

Κι αν μιλάμε για φιλικές σχέσεις, όταν πραγματικά χαίρεται μαζί μας την χαρά ή/και την επιτυχία μας.
μιλας σωστα.
:ty:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι »

aLiCat έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 23:47
Casp έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 23:43

Συμφωνω.

Οσο πιο κοντα εισαι με τον αλλον, ή και οσο περισσοτερες ωρες τον βλεπεις, τοσα περισσοτερα καταλαβαινεις.
Και απο μικρα πραγματακια. Που στο τελος μαζευονται.
Πάλι εξαρτάται και τα "μικροπραγματάκια". Γιατί άλλο είναι να μας ενοχλεί π.χ. ο θόρυβος που κάνει όταν ρουφάει τη σούπα από το κουτάλι, κι άλλο φαινομενικά ασήμαντα περιστατικά (καθημερινά η μη) που όμως κρύβουν σημαντικές ενδείξεις του χαρακτήρα.

Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι »

aLiCat έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 10:11
Ασέβαστος έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 08:39

μιλας σωστα.
:ty:

Εικόνα
Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

παρασκευη ανεβαινω θεσσαλονικη, για αγωνες του παιδιου.

η παρασκευη και η κυριακη ειναι γεματες, αλλα το σαββατο, ειναι ουσιαστικα κενη μερα, τι το ενδιαφερον μπορω να κανω για να περασει ευχαριστα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Εχω meeting 9 την νυχτα με το turnitin. Καλα θα παει αυτο :roll:
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Πηρα το λαπτοπ της λατρειας σημερα (επειδη το δικο μου ειναι της διαλυσης) για να μου βαλουν vpn για να μπορεσω να κανω το meeting, το οποιο δεν βολευε να το κανω εν ωρα δουλειας επειδη αυτοι δουλευουν απο 6 το βραδυ μεχρι ξημερωματα επειδη ειναι απο Αμερικη. Καλο;

Και ποιος μαλακας θα κανει το meeting? Η κασπερ φυσικα. Ο συναδελφος που ειναι 8 χρονια στην εταιρια δεν ετυχε να κανει ΠΟΤΕ meeting μαζι τους, ή κατι εκτος ωραριου. Αυτο ηταν δικη του δουλεια. Μου το φορτωσαν ΚΑΙ αυτο και αλλα τοοοσα δικα του tasks. Αυτος δεν κανει τιποτα, βολταρει ολη μερα, του κανω ακομη και τα τασκς του για να τον βοηθησω και λεει οτι τα κανει αυτος και οταν του ζητησα ΜΙΑ ΦΟΡΑ κατι που ειναι μεσα στα καθηκοντα του (βασικα αυτος επρεπε να το κανει και οχι εγω, επειδη ο προηγουμενος συναδελφος που αντικατεστησα εκανε μονο τα installations και οχι το testing, το testing το εκανε αυτος ο μαλακας που λεω) μου απαντησε ψυχρα "κανε το εσυ". Επειδη εγω ειμαι ο μαλακας της ομαδας που τα κανει ολα. Ακομα και ο CTO μου ειπε ξεκαθαρα οτι κανει τα στραβα ματια γι αυτον. Και ακομη και ο manager μου που ξερει ποσο δουλευω εγω και ποσο τα ξυνει αυτος, ο ιδιος με πνιγει ακομα και με τα δικα του tasks σε σημειο που εφτασα να κανω meeting την νυχτα εκτος ωραριου με εντολη του CTO.

Δεν ξερω ποσο θα συνεχιστει αυτο, αλλα αν συνεχιστει να την τρωω μονο εγω και ο συναδελφος να τα ξηνει, θα ΞΑΝΑμιλησω για 3η φορα αλλα αυτη την φορα με ξεσπασμα. Δεν θα ξαναγινω μαλακας!
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
20---

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 20--- »

From Wikipedia, the free encyclopedia

(Not to be confused with Google or Nikolai Gogol.)

A googol is the large number 10^100 or ten to the power of one hundred. In decimal notation, it is written as the digit 1 followed by one hundred zeroes: 10,​000,​000,​000,​000,​000,​000,​000,​000,​000,​000,​000,​000,​000,​000,​000,​000,​000,​000,​000,​000,​000,​000,​000,​000,​000,​000,​000,​000,​000,​000,​000,​000,​000. Its systematic name is ten duotrigintillion (short scale) or ten sexdecilliard (long scale). Its prime factorization is 2100 × 5100.

Εικάζω πως κανένα ΟΝ στο σύμπαν δεν μπορεί να κατέχει Ενέργεια πάνω από 1 Googol. Μια ορισμένη χρονική στιγμή. Επίσης Ε ολικό αρχικό = Ε τελικό. Δηλαδή η ολική ενέργεια πριν από το Big Bang είναι ίση με την ολική ενέργεια μετά το Big Bang. Γνώση, υλικά αγαθά όλα χάνονται, μόνο η ενέργεια διατηρείται. Πιστεύω έτσι...
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Πόσο μα πόσο γμιώντας μας πάνε. Έχω βρίσει τους πάντες. Καλά είμαστε.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Fata_Morgana έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:28 Πόσο μα πόσο γμιώντας μας πάνε. Έχω βρίσει τους πάντες. Καλά είμαστε.
προφανως αναφερεσαι στον Συριζα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Αγις έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:36
Fata_Morgana έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:28 Πόσο μα πόσο γμιώντας μας πάνε. Έχω βρίσει τους πάντες. Καλά είμαστε.
προφανως αναφερεσαι στον Συριζα
Ναι ναι που αλλού .
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:12
Casp έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 18:02 Πιο fail ταξιδι πεθαινεις...
Θελω να παω πισω Κυπρο.

Ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει αυτο σε ταξιδι.

Πηγαν ΟΛΑ λαθος.
αλκοτέστ;
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley »

Casp έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 18:26 ...
του κανω ακομη και τα τασκς του για να τον βοηθησω και λεει οτι τα κανει αυτος και οταν του ζητησα ΜΙΑ ΦΟΡΑ κατι που ειναι μεσα στα καθηκοντα του (βασικα αυτος επρεπε να το κανει και οχι εγω, επειδη ο προηγουμενος συναδελφος που αντικατεστησα εκανε μονο τα installations και οχι το testing, το testing το εκανε αυτος ο μαλακας που λεω) μου απαντησε ψυχρα "κανε το εσυ"
...
Ρε γιατί είσαι ΤΟΣΟ κορόιδο; Κυριολεκτικά το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι αυτό. ΔΕΝ κάνουμε ποτέ εργασία του άλλου, ΕΚΤΟΣ αν το αναφέρει στα μήτινγκ, πχ ευχαριστώ και την Κασπ για την βοήθεια, Ή αν μας παρέχει και αυτός βοήθεια όταν τα βρίσκουμε σκούρα.

Έλεος. Σε λίγο θα σου βάζουν και μίτινγκ 3 τα ξημερώματα μ'αυτά τα μυαλά.

Τεσπα, καλό ΣΚ και πάρ'το αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
20---

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 20--- »

Το θέμα είναι οτι όλοι έχουμε ένα ρόλο να παίξουμε στη ζωή έτσι? Κάποιον ρόλο. Ομως χώρες σαν την Τουρκία και την Κίνα δεν το καταλαβαίνουν αυτό και κλείνουν το internet.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”