Α, και τούτο σημαντικό: η συνέπεια λόγων και πράξεων.Casp έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 00:10
Να αντιλαμβανομαι οτι εκει που νομιζα οτι ενας ανθρωπος ειχε ενσυναισθηση (εδειχνε να εχει) και νοιαζοταν για τους γυρω του (εστω και στα λογια γιατι δεν προλαβα να δω πραξεις -
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
μιλας σωστα.aLiCat έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 23:58Ας πούμε ο τρόπος που συμπεριφέρεται σε άτομα που του προσφέρουν υπηρεσίες.Casp έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 23:50Ε ναι ρε συ, αλιμονο αν ο τροπος που μασαει καποιος μας δειχνει τον χαρακτηρα του :ΡaLiCat έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 23:47
Πάλι εξαρτάται και τα "μικροπραγματάκια". Γιατί άλλο είναι να μας ενοχλεί π.χ. ο θόρυβος που κάνει όταν ρουφάει τη σούπα από το κουτάλι, κι άλλο φαινομενικά ασήμαντα περιστατικά (καθημερινά η μη) που όμως κρύβουν σημαντικές ενδείξεις του χαρακτήρα.
Μπορεις να πεις καποια καθημερινα ασημαντα περιστατικα ομως που θα εβλεπες εσυ για να "κρινεις" καποιον;
Ετσι για την συζητηση. Αν εχεις χρονο :Ρ
Άλλο: Ο τρόπος που διαχειρίζεται τον θυμό του.
Γενικά (αν και το πόρισμα αυτό ανήκει σε άλλο νήμα πέρι "ψυχούλας") ο αληθινός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται από τη συμπεριφορά του άμα λάχει να έχει κάποιου είδους εξουσία.
Κι αν μιλάμε για φιλικές σχέσεις, όταν πραγματικά χαίρεται μαζί μας την χαρά ή/και την επιτυχία μας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ασέβαστος έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 08:39μιλας σωστα.aLiCat έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 23:58Ας πούμε ο τρόπος που συμπεριφέρεται σε άτομα που του προσφέρουν υπηρεσίες.Casp έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 23:50
Ε ναι ρε συ, αλιμονο αν ο τροπος που μασαει καποιος μας δειχνει τον χαρακτηρα του :Ρ
Μπορεις να πεις καποια καθημερινα ασημαντα περιστατικα ομως που θα εβλεπες εσυ για να "κρινεις" καποιον;
Ετσι για την συζητηση. Αν εχεις χρονο :Ρ
Γενικά (αν και το πόρισμα αυτό ανήκει σε άλλο νήμα πέρι "ψυχούλας") ο αληθινός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται από τη συμπεριφορά του άμα λάχει να έχει κάποιου είδους εξουσία.
Κι αν μιλάμε για φιλικές σχέσεις, όταν πραγματικά χαίρεται μαζί μας την χαρά ή/και την επιτυχία μας.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Casp έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 23:50Ε ναι ρε συ, αλιμονο αν ο τροπος που μασαει καποιος μας δειχνει τον χαρακτηρα του :ΡaLiCat έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 23:47Πάλι εξαρτάται και τα "μικροπραγματάκια". Γιατί άλλο είναι να μας ενοχλεί π.χ. ο θόρυβος που κάνει όταν ρουφάει τη σούπα από το κουτάλι, κι άλλο φαινομενικά ασήμαντα περιστατικά (καθημερινά η μη) που όμως κρύβουν σημαντικές ενδείξεις του χαρακτήρα.Casp έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 23:43
Συμφωνω.
Οσο πιο κοντα εισαι με τον αλλον, ή και οσο περισσοτερες ωρες τον βλεπεις, τοσα περισσοτερα καταλαβαινεις.
Και απο μικρα πραγματακια. Που στο τελος μαζευονται.
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
aLiCat έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 10:11Ασέβαστος έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 08:39μιλας σωστα.aLiCat έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 23:58
Ας πούμε ο τρόπος που συμπεριφέρεται σε άτομα που του προσφέρουν υπηρεσίες.
Κι αν μιλάμε για φιλικές σχέσεις, όταν πραγματικά χαίρεται μαζί μας την χαρά ή/και την επιτυχία μας.![]()

παρασκευη ανεβαινω θεσσαλονικη, για αγωνες του παιδιου.
η παρασκευη και η κυριακη ειναι γεματες, αλλα το σαββατο, ειναι ουσιαστικα κενη μερα, τι το ενδιαφερον μπορω να κανω για να περασει ευχαριστα;
η παρασκευη και η κυριακη ειναι γεματες, αλλα το σαββατο, ειναι ουσιαστικα κενη μερα, τι το ενδιαφερον μπορω να κανω για να περασει ευχαριστα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Εχω meeting 9 την νυχτα με το turnitin. Καλα θα παει αυτο 
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Πηρα το λαπτοπ της λατρειας σημερα (επειδη το δικο μου ειναι της διαλυσης) για να μου βαλουν vpn για να μπορεσω να κανω το meeting, το οποιο δεν βολευε να το κανω εν ωρα δουλειας επειδη αυτοι δουλευουν απο 6 το βραδυ μεχρι ξημερωματα επειδη ειναι απο Αμερικη. Καλο;
Και ποιος μαλακας θα κανει το meeting? Η κασπερ φυσικα. Ο συναδελφος που ειναι 8 χρονια στην εταιρια δεν ετυχε να κανει ΠΟΤΕ meeting μαζι τους, ή κατι εκτος ωραριου. Αυτο ηταν δικη του δουλεια. Μου το φορτωσαν ΚΑΙ αυτο και αλλα τοοοσα δικα του tasks. Αυτος δεν κανει τιποτα, βολταρει ολη μερα, του κανω ακομη και τα τασκς του για να τον βοηθησω και λεει οτι τα κανει αυτος και οταν του ζητησα ΜΙΑ ΦΟΡΑ κατι που ειναι μεσα στα καθηκοντα του (βασικα αυτος επρεπε να το κανει και οχι εγω, επειδη ο προηγουμενος συναδελφος που αντικατεστησα εκανε μονο τα installations και οχι το testing, το testing το εκανε αυτος ο μαλακας που λεω) μου απαντησε ψυχρα "κανε το εσυ". Επειδη εγω ειμαι ο μαλακας της ομαδας που τα κανει ολα. Ακομα και ο CTO μου ειπε ξεκαθαρα οτι κανει τα στραβα ματια γι αυτον. Και ακομη και ο manager μου που ξερει ποσο δουλευω εγω και ποσο τα ξυνει αυτος, ο ιδιος με πνιγει ακομα και με τα δικα του tasks σε σημειο που εφτασα να κανω meeting την νυχτα εκτος ωραριου με εντολη του CTO.
Δεν ξερω ποσο θα συνεχιστει αυτο, αλλα αν συνεχιστει να την τρωω μονο εγω και ο συναδελφος να τα ξηνει, θα ΞΑΝΑμιλησω για 3η φορα αλλα αυτη την φορα με ξεσπασμα. Δεν θα ξαναγινω μαλακας!
Και ποιος μαλακας θα κανει το meeting? Η κασπερ φυσικα. Ο συναδελφος που ειναι 8 χρονια στην εταιρια δεν ετυχε να κανει ΠΟΤΕ meeting μαζι τους, ή κατι εκτος ωραριου. Αυτο ηταν δικη του δουλεια. Μου το φορτωσαν ΚΑΙ αυτο και αλλα τοοοσα δικα του tasks. Αυτος δεν κανει τιποτα, βολταρει ολη μερα, του κανω ακομη και τα τασκς του για να τον βοηθησω και λεει οτι τα κανει αυτος και οταν του ζητησα ΜΙΑ ΦΟΡΑ κατι που ειναι μεσα στα καθηκοντα του (βασικα αυτος επρεπε να το κανει και οχι εγω, επειδη ο προηγουμενος συναδελφος που αντικατεστησα εκανε μονο τα installations και οχι το testing, το testing το εκανε αυτος ο μαλακας που λεω) μου απαντησε ψυχρα "κανε το εσυ". Επειδη εγω ειμαι ο μαλακας της ομαδας που τα κανει ολα. Ακομα και ο CTO μου ειπε ξεκαθαρα οτι κανει τα στραβα ματια γι αυτον. Και ακομη και ο manager μου που ξερει ποσο δουλευω εγω και ποσο τα ξυνει αυτος, ο ιδιος με πνιγει ακομα και με τα δικα του tasks σε σημειο που εφτασα να κανω meeting την νυχτα εκτος ωραριου με εντολη του CTO.
Δεν ξερω ποσο θα συνεχιστει αυτο, αλλα αν συνεχιστει να την τρωω μονο εγω και ο συναδελφος να τα ξηνει, θα ΞΑΝΑμιλησω για 3η φορα αλλα αυτη την φορα με ξεσπασμα. Δεν θα ξαναγινω μαλακας!
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
From Wikipedia, the free encyclopedia
(Not to be confused with Google or Nikolai Gogol.)
A googol is the large number 10^100 or ten to the power of one hundred. In decimal notation, it is written as the digit 1 followed by one hundred zeroes: 10,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000. Its systematic name is ten duotrigintillion (short scale) or ten sexdecilliard (long scale). Its prime factorization is 2100 × 5100.
Εικάζω πως κανένα ΟΝ στο σύμπαν δεν μπορεί να κατέχει Ενέργεια πάνω από 1 Googol. Μια ορισμένη χρονική στιγμή. Επίσης Ε ολικό αρχικό = Ε τελικό. Δηλαδή η ολική ενέργεια πριν από το Big Bang είναι ίση με την ολική ενέργεια μετά το Big Bang. Γνώση, υλικά αγαθά όλα χάνονται, μόνο η ενέργεια διατηρείται. Πιστεύω έτσι...
(Not to be confused with Google or Nikolai Gogol.)
A googol is the large number 10^100 or ten to the power of one hundred. In decimal notation, it is written as the digit 1 followed by one hundred zeroes: 10,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000. Its systematic name is ten duotrigintillion (short scale) or ten sexdecilliard (long scale). Its prime factorization is 2100 × 5100.
Εικάζω πως κανένα ΟΝ στο σύμπαν δεν μπορεί να κατέχει Ενέργεια πάνω από 1 Googol. Μια ορισμένη χρονική στιγμή. Επίσης Ε ολικό αρχικό = Ε τελικό. Δηλαδή η ολική ενέργεια πριν από το Big Bang είναι ίση με την ολική ενέργεια μετά το Big Bang. Γνώση, υλικά αγαθά όλα χάνονται, μόνο η ενέργεια διατηρείται. Πιστεύω έτσι...
- Fata_Morgana
Πόσο μα πόσο γμιώντας μας πάνε. Έχω βρίσει τους πάντες. Καλά είμαστε.
προφανως αναφερεσαι στον ΣυριζαFata_Morgana έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:28 Πόσο μα πόσο γμιώντας μας πάνε. Έχω βρίσει τους πάντες. Καλά είμαστε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Fata_Morgana
Ναι ναι που αλλού .Αγις έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:36προφανως αναφερεσαι στον ΣυριζαFata_Morgana έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:28 Πόσο μα πόσο γμιώντας μας πάνε. Έχω βρίσει τους πάντες. Καλά είμαστε.
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:12αλκοτέστ;Casp έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 18:02 Πιο fail ταξιδι πεθαινεις...
Θελω να παω πισω Κυπρο.
Ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει αυτο σε ταξιδι.
Πηγαν ΟΛΑ λαθος.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Ρε γιατί είσαι ΤΟΣΟ κορόιδο; Κυριολεκτικά το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι αυτό. ΔΕΝ κάνουμε ποτέ εργασία του άλλου, ΕΚΤΟΣ αν το αναφέρει στα μήτινγκ, πχ ευχαριστώ και την Κασπ για την βοήθεια, Ή αν μας παρέχει και αυτός βοήθεια όταν τα βρίσκουμε σκούρα.Casp έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 18:26 ...
του κανω ακομη και τα τασκς του για να τον βοηθησω και λεει οτι τα κανει αυτος και οταν του ζητησα ΜΙΑ ΦΟΡΑ κατι που ειναι μεσα στα καθηκοντα του (βασικα αυτος επρεπε να το κανει και οχι εγω, επειδη ο προηγουμενος συναδελφος που αντικατεστησα εκανε μονο τα installations και οχι το testing, το testing το εκανε αυτος ο μαλακας που λεω) μου απαντησε ψυχρα "κανε το εσυ"
...
Έλεος. Σε λίγο θα σου βάζουν και μίτινγκ 3 τα ξημερώματα μ'αυτά τα μυαλά.
Τεσπα, καλό ΣΚ και πάρ'το αλλιώς.
Το θέμα είναι οτι όλοι έχουμε ένα ρόλο να παίξουμε στη ζωή έτσι? Κάποιον ρόλο. Ομως χώρες σαν την Τουρκία και την Κίνα δεν το καταλαβαίνουν αυτό και κλείνουν το internet.