!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
Το παλιό πλυντήριο άρχισε να τρίζειFata_Morgana έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:03 Και μένα 7κιλο είναι αλλά δε μου μοιάζει 7 κιλο. Το στουμπωνω πετσετες, σεντόνια κτλ το βάζω στους 90 και κάνει κάνα 2ωρο+ το πρόγραμμα. Το ακούω ώρες ώρες σαν καπνιστή σε ανηφόρα.
σαν αμάξι γέρικο στην ανηφοριά,
άπλωσες το πάπλωμα στο διπλό το σύρμα
γέμισε ο ακάλυπτος, πρόσθετα βρακιά
κι όλα γίναν ουρανός
κι άι σιχτίρ βροντή.
Γεια σου ρε Μοργκάνα με τα ποιητικά σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 20 Νοέμ 2024, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Η μελοποίηση λείπειΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:42Το παλιό πλυντήριο άρχισε να τρίζειFata_Morgana έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:03 Και μένα 7κιλο είναι αλλά δε μου μοιάζει 7 κιλο. Το στουμπωνω πετσετες, σεντόνια κτλ το βάζω στους 90 και κάνει κάνα 2ωρο+ το πρόγραμμα. Το ακούω ώρες ώρες σαν καπνιστή σε ανηφόρα.
σαν αμάξι γέρικο στην ανηφοριά,
άπλωσες το πάπλωμα στο γερό το σύρμα
γέμισε ο ακάλυπτος, πρόσθετα βρακιά
κι όλα γίναν ουρανός
κι άι σιχτίρ βροντή.
Γεια σου ρε Μοργκάνα με τα ποιητικά σου.![]()
Ανώμαλε.
Προς τους φίλους δικυκλιστες.
"Ο Σωτήρης οδηγεί δίκυκλο στην εθνική.
Ο Σωτήρης πηγαίνει σπαστός ανάμεσα από τις λωριδες
Ο Σωτήρης μόλις σε βλέπει πως ανάβεις φλας να αλλάξεις λωρίδα επιταχύνει και μετά σε βρίζει ότι πας να τον χτυπήσεις
Ο Σωτήρης είναι πουτανογεννημα ολκης
Μη γίνεις σα το Σωτήρη"
Ο Σωτήρης μόλις σε βλέπει πως ανάβεις φλας να αλλάξεις λωρίδα επιταχύνει και μετά σε βρίζει ότι πας να τον χτυπήσεις
Μη γίνεις σα το Σωτήρη"
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Fata_Morgana έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:26
Προσπαθώ να αφήνω 2 δάχτυλα κενό από πάνω αλλά πάντα και κάτι άλλο θέλω να βάλω να μη μου μείνει έξω και όλο και τελικά στουμπώνει.

Yippie Kay Yay
- Ανδροπαραδίνομαι
Ναι καταλάθος τα λέει. Και είναι και το απαύγασμα της διανοητικής της προσπάθειας αυτά Ε.Airman68 έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:52Fata_Morgana έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:26
Προσπαθώ να αφήνω 2 δάχτυλα κενό από πάνω αλλά πάντα και κάτι άλλο θέλω να βάλω να μη μου μείνει έξω και όλο και τελικά στουμπώνει.
![]()
- Fata_Morgana
Μη στο χαλάσω αλλα για πετσέτες μιλούσαμεAirman68 έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:52Fata_Morgana έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:26
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fata_Morgana την 20 Νοέμ 2024, 22:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ανδροπαραδίνομαι
Οι εφτά στους δέκα. Το ίδιο και γυναίκες οδηγοί αυτοκινήτων αλλά μόνο το ένα δέκατο εξ αυτών συνειδητά (οι άλλες στέλνουν απλώς μήνυμα)Ερμής έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:50 Προς τους φίλους δικυκλιστες.
Μη γίνεις σα το Σωτήρη"
ε οχι ρε φίλε να βγάζεις σε αγγελία χαλάνδρι και να είναι πάνω στην αττική οδό;
ποιος θα νοικιάσει τέτοιο σαπάκι; για να βλέπει τι; την αττική οδό απο το μπαλκόνι του;
υπάρχει άνθρωπος που θα ζούσε εκεί μέσα;
ποιος θα νοικιάσει τέτοιο σαπάκι; για να βλέπει τι; την αττική οδό απο το μπαλκόνι του;
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
- Ανδροπαραδίνομαι
Υπάρχουν σπίτια πλησίον της Αττικής οδού που ο θόρυβος σκάει τόσο υπόκωφα που σχεδόν σε νανουριζει. Και έχουν τρελή άπλα, ησυχία. Το αρνητικό είναι ότι τα προτιμάει (ως μουσαφίρηδες) γνωστή συμπαθητική ευπαθής ομάδα που στηρίζουν σκατοαριστερουληδες σαν τον κονγκροσιαν, γιατί έχουνε γρήγορη διαφυγή προς το γκέτο τους.βοθρατζης έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:59 ε οχι ρε φίλε να βγάζεις σε αγγελία χαλάνδρι και να είναι πάνω στην αττική οδό;
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 23:01Υπάρχουν σπίτια πλησίον της Αττικής οδού που ο θόρυβος σκάει τόσο υπόκωφα που σχεδόν σε νανουριζει. Και έχουν τρελή άπλα, ησυχία. Το αρνητικό είναι ότι τα προτιμάει (ως μουσαφίρηδες) γνωστή συμπαθητική ευπαθής ομάδα που στηρίζουν σκατοαριστερουληδες σαν τον κονγκροσιαν, γιατί έχουνε γρήγορη διαφυγή προς το γκέτο τους.βοθρατζης έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:59 ε οχι ρε φίλε να βγάζεις σε αγγελία χαλάνδρι και να είναι πάνω στην αττική οδό;
δεν βάζουμε νοικάρηδες σκατοαριστερές λάστώστρες, ειδικά αν είναι και συνδικαλιστές
μόνο υπάλληλους πολυεθνικών
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
το επομενο σκ μαλλον θα ανεβω θεσσαλονικη.
που ειναι ρε το μαγαζι του σιντ να παω να φαω;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
χαχα στην έσκασε, σκ είναι κλειστόςΑσέβαστος έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 09:47 το επομενο σκ μαλλον θα ανεβω θεσσαλονικη.
Απορώ γιατί το κάνουν, υπάρχει κανένας άλλος λόγος πέρα απο το οτι είναι νόπανα ή που βιάζονται να πάνε σπίτι για να δούν αν τους πατικώνουν τη γκόμενα; Τι να πω.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:55Οι εφτά στους δέκα. Το ίδιο και γυναίκες οδηγοί αυτοκινήτων αλλά μόνο το ένα δέκατο εξ αυτών συνειδητά (οι άλλες στέλνουν απλώς μήνυμα)Ερμής έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:50 Προς τους φίλους δικυκλιστες.
Μη γίνεις σα το Σωτήρη"![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 21 Νοέμ 2024, 09:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Αν ανέβεις από παρασκευή απόγευμα θα σε πω.Ασέβαστος έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 09:47 το επομενο σκ μαλλον θα ανεβω θεσσαλονικη.
παρασκευη χαραματα θα ξεκινησω, δεν ξερω ακριβως που θα μεινω, καπου κοντα στο σειχ σου νομιζω.Λευκός Λύκος έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 09:54Αν ανέβεις από παρασκευή απόγευμα θα σε πω.Ασέβαστος έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 09:47 το επομενο σκ μαλλον θα ανεβω θεσσαλονικη.
που ειναι ρε το μαγαζι του σιντ να παω να φαω;![]()
λογικα δεν θα εχω και πολυ τρεξιμο, παιζει να ειμαι χαλαρος παρασκευη απογευμα, θα δειξει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.