enaon έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:58
οκ μπορει να υπαρχουν πιο βαριές κουβερτες απο αυτες που ξερω, αλλα μου μοιαζει περίεγο, και παπλωμα κινγ σιζε σε σαμσουνγκ 9 κιλών, κρατάει πολυ νερό το παπλωμα, μια χαρά το καταφέρνει.
σε δανεικό δεκάκιλο πλένω κι εγώ τα διπλά δικά μου, καί το πάπλωμα
μα και στο 7κιλο χωράει η τεράστια κουβέρτα μου, αλλά δεν πλένεται καλά
Fata_Morgana έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:49
Διπλή μεγάλη κουβέρτα. Μπορεί και να μπαίνει πλυντήριο απλά δε θα το ρίσκαρα προσωπικά.
οκ, καποτε πράγματι δεν έμπαιναν οι μεγαλες, εδω και 20 χρόνια τα πλυντήρια τα καταφέρνουν μια χαρά παντως.
Εχμ και πάλι έχω τις επιφυλάξεις μου. Και επειδή το προηγούμενο τα φτυσε με κάτι πειράματα που έκανα με τη χωρητικότητα, λέω το καινούριο να μη το ζορίσω.
Διπλή μεγάλη κουβέρτα. Μπορεί και να μπαίνει πλυντήριο απλά δε θα το ρίσκαρα προσωπικά.
Νεροτριβη στην Αθήνα δυστυχώς δε ξέρω αλλά ούτε και το χω ψάξει. . Αλλιώς θα τα φόρτωνα όλα και θα τα πήγαινα. Αγαπώ νεροτριβή. Αλλά εγω στη μπανιέρα τη πλένω. Την πατάω να βγάλει όσο νερό γίνεται, την αφήνω και λίγο να βγάλει στη μπανιέρα και μετά εχω σχοινί απλωματος το περνάω 3-4 φορές στα κάγκελα στη γωνία εσωτερικά και την απλώνω απλωτά Τη χτυπάει όλη μέρα ο ήλιος και ο αέρας μια χαρά στραγγιζει και στεγνώνει.
Ο ουρακοτάγκος δεν συμμετέχει στις δουλειές σπιτιού; Αποκλείεται, τέτοιος φεμινιστής
Τον στέλνω για κυνήγι αυτόν.
Έτσι κλασική πατριαρχικη γυναικούλα το πρωί και φεμιναζος στο πακυ τα βράδια. Καμία εκπληξις.
Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
enaon έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:58
οκ μπορει να υπαρχουν πιο βαριές κουβερτες απο αυτες που ξερω, αλλα μου μοιαζει περίεγο, και παπλωμα κινγ σιζε σε σαμσουνγκ 9 κιλών, κρατάει πολυ νερό το παπλωμα, μια χαρά το καταφέρνει.
σε δανεικό δεκάκιλο πλένω κι εγώ τα διπλά δικά μου, καί το πάπλωμα
μα και στο 7κιλο χωράει η τεράστια κουβέρτα μου, αλλά δεν πλένεται καλά
Και μένα 7κιλο είναι αλλά δε μου μοιάζει 7 κιλο. Το στουμπωνω πετσετες, σεντόνια κτλ το βάζω στους 90 και κάνει κάνα 2ωρο+ το πρόγραμμα. Το ακούω ώρες ώρες σαν καπνιστή σε ανηφόρα.
οκ, καποτε πράγματι δεν έμπαιναν οι μεγαλες, εδω και 20 χρόνια τα πλυντήρια τα καταφέρνουν μια χαρά παντως.
Εχμ και πάλι έχω τις επιφυλάξεις μου. Και επειδή το προηγούμενο τα φτυσε με κάτι πειράματα που έκανα με τη χωρητικότητα, λέω το καινούριο να μη το ζορίσω.
Τον στέλνω για κυνήγι αυτόν.
Έτσι κλασική πατριαρχικη γυναικούλα το πρωί και φεμιναζος στο πακυ τα βράδια. Καμία εκπληξις.
Το πρωί είμαι στη δουλειά και βγάζω το ψωμί μου ως ανεξάρτητη γυναίκα βρε παπάρα. Βρες άλλη ωρα.
Έχεις τα ρούχα σου καλή μου;
Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
Fata_Morgana έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:03
Και μένα 7κιλο είναι αλλά δε μου μοιάζει 7 κιλο. Το στουμπωνω πετσετες, σεντόνια κτλ το βάζω στους 90 και κάνει κάνα 2ωρο+ το πρόγραμμα. Το ακούω ώρες ώρες σαν καπνιστή σε ανηφόρα.
Fata_Morgana έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:03
δεν πρέπει να το παραγεμίζεις
χαλάνε τα αμορτισέρ νομίζω
Προσπαθώ να αφήνω 2 δάχτυλα κενό από πάνω αλλά πάντα και κάτι άλλο θέλω να βάλω να μη μου μείνει έξω και όλο και τελικά στουμπώνει.
Ο ουρακοτάγκος που κοιμάται στο μισό πάπλωμα και δεν το πλένει ποτέ, ενώ δουλεύετε αμφότεροι; Ε ναι.
Ο ουρακοτάγκος δεν αντέχει τη ζέστη και σκεπάζεται με κουβερλι τον χειμώνα που μπαίνει στο πλυντήριο.
Άρα τα κατωσέντονα τα πλένει αυτός; και απλώνει μπουγάδα εννοείται
Φυσικά και απλώνει και μπουγάδα και είναι και πολύ κιουτ όταν απλώνει και η γάτα τριβεται στα πόδια του, αυτος προσπαθεί να τη διώξει να μη την πατήσει και εγώ να του λέω τα μανταλάκια στις μπλούζες στις μασχάλες να μην αφήνει σημάδι και αυτόν να βρίζει τη μπουγάδα, τη γάτα και μενα