!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ. Φ. Π.
Re: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ. Φ. Π.
Ρε μλκ αλμπρεχτη ποιοι κλειδωθηκαν στις τουαλετες;Πηραν τηλεφωνο το μπροεδρα;Ο Σεμεδο ειναι με αναστολη;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ε,ναι που,αλλου;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο λέει. Στον πάγο και τον Γενάρη μεταγραφή.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Rocco Siffredi
προλαβαινει να μπει στην δικογραφια για ΕΟ;
- Eθνικοκοινωνιστης
lafkiotis 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Απο 7 εγιναν 3;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
O ραφινια δεν είχε λεφτά να πάει ;
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ο Ραφινια είναι επαγγελματίας. Για αυτό έκανε τη
καριέρα που εκανε και για αυτο παίζει στα 36 του. Δεν έχει σχέση με τα 3 ανέκδοτα.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Ή μπορεί να καθόταν με την καραμπίνα σπίτιGewponos90 έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 15:02
καριέρα που εκανε και για αυτο παίζει στα 36 του. Δεν έχει σχέση με τα 3 ανέκδοτα.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
jason έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 15:03Ή μπορεί να καθόταν με την καραμπίνα σπίτιGewponos90 έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 15:02
Έχεις πάθει lafkioti? Δεν σου αξίζει γενικα
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Καζναφερης

Για το πέναλτι που είχε δώσει στον Αλεξανδρή στο Καβάλα-Ολυμπιακός και αν χρειαζόταν VAR τότε: «Ναι, χρειαζόμουν VAR. Εγώ έχω δώσει πέναλτι και το έχω πάρει πίσω. Κανένας διαιτητής δεν θέλει να ξεφτιλιστεί. Αν θέλει να βοηθήσει μια ομάδα, υπάρχουν χίλιοι τρόποι να το κάνει. Τον είχα ρωτήσει τον Αλεξανδρή μετά τη φάση αν είναι πέναλτι και μου είπε ότι είναι ο ορισμός του πέναλτι. Και όταν το είδα το βράδυ στην τηλεόραση λέω “τι έκανα, εγκλημάτησα κατά του εαυτού μου”. Έβαλα όμως το κεφάλι κάτω, έφαγα τις λεμονόκουπές μου και το αντιμετώπισα».
Spoiler

plot twist

Πιθανότερη είναι η εκδοχή του κ.Κουγια. Προφανώς θα πιστέψω αυτόν τον σούπερ επιτυχημένο δικηγόρο και όχι τους γκομπακηδες.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Κάποιος πονεμένος και σε κατάθλιψη βάζελος έκανε καταγγελία.
Τέλος πάντων, καταδικάζουμε και ζητούμε αφαίρεση 10 βαθμών από τον Θρύλο μας, για να έχει λίγο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.
Τέλος πάντων, καταδικάζουμε και ζητούμε αφαίρεση 10 βαθμών από τον Θρύλο μας, για να έχει λίγο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση