Οχι, στο ποιημα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
Re: Ερώτηση Για δέμα
Αν δεν ξέρεις πώς, μην απαντήσεις. Είναι πολύ απλό, δεν είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μισό
neon imposter έγραψε: 24 Αύγ 2023, 18:00
neofolk από την εποχή που Tibet, Douglas P, Wakeford κλπ ακόμη ψάχνονταν
στους στίχους στήνει συγκλονιστικό monumentum χρησιμοποιώντας τρία συστατικά - Σοφία, καρδιά, κιθάρα
πολύ μπροστά απ όλες τις απόψεις
-
neon imposter
- Phorum.gr user: neon imposter
http://strangeattractor.co.uk/shoppe/en ... n-reverse/
μπορεί να αναφέρεται και ο Γαρδέλης
μια και του αρέσει να διαβάζει
Εάν είστε πιο κουλτουριάριδες, προτείνω το Έρικα, γερμανικό τραγούδι αγάπης.
Που χαθηκες εσυ ρε ψυχη;neon imposter έγραψε: 25 Αύγ 2023, 12:39 http://strangeattractor.co.uk/shoppe/en ... n-reverse/
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
neon imposter
Διακόπαρα - αρχίζω πάντα κάπως χαλαρά αλλά στην πορεία δουλεύοντας τις αδυναμίες μου γίνομαι απολύτως χαλαρόςBazoomba έγραψε: 25 Αύγ 2023, 12:56Που χαθηκες εσυ ρε ψυχη;neon imposter έγραψε: 25 Αύγ 2023, 12:39 http://strangeattractor.co.uk/shoppe/en ... n-reverse/
-
neon imposter
προσπαθώ να διαβάσω ένα δοκίμιο για τον Άρθουρ Γκόρντον Πυμ αλλά ο τύπος που το γράφει φοβάμαι πως προσπαθώντας να καταπιέσει τον κανίβαλο μέσα του γράφει συνεχώς για τη φυλετική λευκή ταυτότητα του Άρθουρ και το πώς η liminality της κατάστασης μετά το ναυάγιο τον οδηγεί στον κανιβαλισμό τον οποίον συγκρατεί ο ρασιοναλιστικός του Διαφωτισμός - τουλάχιστον αυτό έχω κτλβει από τον τύπο
Καλό.neon imposter έγραψε: 25 Αύγ 2023, 13:06 προσπαθώ να διαβάσω ένα δοκίμιο για τον Άρθουρ Γκόρντον Πυμ αλλά ο τύπος που το γράφει φοβάμαι πως προσπαθώντας να καταπιέσει τον κανίβαλο μέσα του γράφει συνεχώς για τη φυλετική λευκή ταυτότητα του Άρθουρ και το πώς η liminality της κατάστασης μετά το ναυάγιο τον οδηγεί στον κανιβαλισμό τον οποίον συγκρατεί ο ρασιοναλιστικός του Διαφωτισμός - τουλάχιστον αυτό έχω κτλβει από τον τύπο
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η τρέλα πάει στα βουνά.neon imposter έγραψε: 25 Αύγ 2023, 13:06 προσπαθώ να διαβάσω ένα δοκίμιο για τον Άρθουρ Γκόρντον Πυμ αλλά ο τύπος που το γράφει φοβάμαι πως προσπαθώντας να καταπιέσει τον κανίβαλο μέσα του γράφει συνεχώς για τη φυλετική λευκή ταυτότητα του Άρθουρ και το πώς η liminality της κατάστασης μετά το ναυάγιο τον οδηγεί στον κανιβαλισμό τον οποίον συγκρατεί ο ρασιοναλιστικός του Διαφωτισμός - τουλάχιστον αυτό έχω κτλβει από τον τύπο
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Μακάρι να πήγαινε στα βουνά. Στον κάμπο αλωνίζει.Isildur έγραψε: 25 Αύγ 2023, 13:13Η τρέλα πάει στα βουνά.neon imposter έγραψε: 25 Αύγ 2023, 13:06 προσπαθώ να διαβάσω ένα δοκίμιο για τον Άρθουρ Γκόρντον Πυμ αλλά ο τύπος που το γράφει φοβάμαι πως προσπαθώντας να καταπιέσει τον κανίβαλο μέσα του γράφει συνεχώς για τη φυλετική λευκή ταυτότητα του Άρθουρ και το πώς η liminality της κατάστασης μετά το ναυάγιο τον οδηγεί στον κανιβαλισμό τον οποίον συγκρατεί ο ρασιοναλιστικός του Διαφωτισμός - τουλάχιστον αυτό έχω κτλβει από τον τύπο
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
neon imposter
Δεν είμαι σίγουρος ότι μου αρέσει - η έμφυτη και εμμεσοδημοκρατική μου τάση να του πω βούλωσέ το μου βγαίνει αρκετά μέχρι στιγμής
βαρέθηκα αυτές τις μεταμοντερνιστικές αναγνώσεις που θέλουν να είναι προϊόν και άκρον άωτον του Διαφωτισμού
τουλάχιστον, σκεφτόμουν, ο Ντ δεν μπορεί να υποστεί τέτοιου είδους αναγωγές, μιλάμε για αυθεντική ερμηνεία της Αποκάλυψης
έπειτα θυμάμαι εκείνη την εικόνα, τον Αχιλλέα να σέρνει το πτώμα του Έκτορα γύρω από την Τροία, και σκέφτομαι πόσο Μεγάλος είναι ο Όμηρος - αυτή είναι πράγματι μία μετα-Αποκαλυπτική εικόνα, όχι όμως με την έννοια όξινης βροχής και πυρηνικών μανιταριών, ίσα-ίσα είναι αυθεντική εικόνα Αποκάλυψης in the making ή κάτι τέτοιο
βαρέθηκα αυτές τις μεταμοντερνιστικές αναγνώσεις που θέλουν να είναι προϊόν και άκρον άωτον του Διαφωτισμού
τουλάχιστον, σκεφτόμουν, ο Ντ δεν μπορεί να υποστεί τέτοιου είδους αναγωγές, μιλάμε για αυθεντική ερμηνεία της Αποκάλυψης
έπειτα θυμάμαι εκείνη την εικόνα, τον Αχιλλέα να σέρνει το πτώμα του Έκτορα γύρω από την Τροία, και σκέφτομαι πόσο Μεγάλος είναι ο Όμηρος - αυτή είναι πράγματι μία μετα-Αποκαλυπτική εικόνα, όχι όμως με την έννοια όξινης βροχής και πυρηνικών μανιταριών, ίσα-ίσα είναι αυθεντική εικόνα Αποκάλυψης in the making ή κάτι τέτοιο
-
neon imposter
Εν τέλει, επανέρχομαι στον Μεγάλο Ταρκόφσκι και τις ταινίες του που αποτελούν μία πρόταση Φυγής ουσιαστική, πρόταση φυγής στην μικροκλίμακα του Σοβιετικού Καθεστώτος, και στη μεγα-κλίμακα της Ανθρωπότητας και του μπωντλαιρικού φλανερισμού
- Πόλεμος - τα παιδικά χρόνια του Ιβάν
- Σιωπή και Μοναχισμός - Αντρέι Ρουμπλιώφ
- Η Ζώνη - Στάλκερ
- Το Διάστημα (ως αυτό-που-δεν-υπάρχει)
- Οβιδιακή Εξορία (Νοσταλγία)
- Πυρηνικός Κατακλυσμός (Θυσία)
- Παιδικά Χρόνια (Ζερκάλα)
αυτό θέλει μία ξεχωριστή προσέγγιση
- Πόλεμος - τα παιδικά χρόνια του Ιβάν
- Σιωπή και Μοναχισμός - Αντρέι Ρουμπλιώφ
- Η Ζώνη - Στάλκερ
- Το Διάστημα (ως αυτό-που-δεν-υπάρχει)
- Οβιδιακή Εξορία (Νοσταλγία)
- Πυρηνικός Κατακλυσμός (Θυσία)
- Παιδικά Χρόνια (Ζερκάλα)
αυτό θέλει μία ξεχωριστή προσέγγιση
Σ' αυτήν την περίπτωση πάει πάντως...ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Αύγ 2023, 13:14Μακάρι να πήγαινε στα βουνά. Στον κάμπο αλωνίζει.Isildur έγραψε: 25 Αύγ 2023, 13:13Η τρέλα πάει στα βουνά.neon imposter έγραψε: 25 Αύγ 2023, 13:06 προσπαθώ να διαβάσω ένα δοκίμιο για τον Άρθουρ Γκόρντον Πυμ αλλά ο τύπος που το γράφει φοβάμαι πως προσπαθώντας να καταπιέσει τον κανίβαλο μέσα του γράφει συνεχώς για τη φυλετική λευκή ταυτότητα του Άρθουρ και το πώς η liminality της κατάστασης μετά το ναυάγιο τον οδηγεί στον κανιβαλισμό τον οποίον συγκρατεί ο ρασιοναλιστικός του Διαφωτισμός - τουλάχιστον αυτό έχω κτλβει από τον τύπο
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση