!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποφαση Σοκ. Αποκλεισμος των Μπογδανου και Εμφιετζογλου απο τις εκλογες
Re: Αποφαση Σοκ. Αποκλεισμος των Μπογδανου και Εμφιετζογλου απο τις εκλογες
Πρέπει να τον βρει πρώτα και μ' αυτή την πατσοκοιλιά δεν το νομίζω. Εκτός κι αν του τον βρει ο ζουμπάς.Lord Brum έγραψε: 02 Μάιος 2023, 11:59 Θα σας ρίξει έναν πολιτικό π@@σ@ ο φαηλος που θα τον νοιώσουν και τα εγγόνια σας
Προσωπικά, βλέπω περί τα 1,2 εκατοστά να χώνουν πάλι στο απευθυσμένο τους.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μέγας δημοκράτης ο ΜητσοτάκηςΝαύτης έγραψε: 02 Μάιος 2023, 11:53
Την ξεπάστρεψε τη δεξιά πολυκατοικία ο ΚΜ. Μέχρι το βράδυ θα γίνουν οι τελευταίες δυο εξώσεις.
Απέμεινε στο ημιυπόγειο το ντούο χλαπάτσα χοντρός-λιγνός.
Ευρωπαϊστής!
άσε φιλαράκιΝαύτης έγραψε: 02 Μάιος 2023, 12:04Πρέπει να τον βρει πρώτα και μ' αυτή την πατσοκοιλιά δεν το νομίζω. Εκτός κι αν του τον βρει ο ζουμπάς.Lord Brum έγραψε: 02 Μάιος 2023, 11:59 Θα σας ρίξει έναν πολιτικό π@@σ@ ο φαηλος που θα τον νοιώσουν και τα εγγόνια σας
δες πρώτα που τον χώνει ο φαήλος
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
2.5% τουλαχιστονΝαύτης έγραψε: 02 Μάιος 2023, 12:04Πρέπει να τον βρει πρώτα και μ' αυτή την πατσοκοιλιά δεν το νομίζω. Εκτός κι αν του τον βρει ο ζουμπάς.Lord Brum έγραψε: 02 Μάιος 2023, 11:59 Θα σας ρίξει έναν πολιτικό π@@σ@ ο φαηλος που θα τον νοιώσουν και τα εγγόνια σας
Έχουν ρεύμα, αρκεί να μην κλείσει κάνεις το παραθυρο
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Green Dragon
[off topic]Ναύτης έγραψε: 02 Μάιος 2023, 11:57 Α, ξέχασα, εκτός από το ντούο χλαπάτσα στο ημιυπόγειο, θα απομείνει κι ο καραφλός σαμάνος που έχει κάνει κατάληψη στην πυλωτή.
Άσχετο, απλά επειδή ξέρω ότι τα πας καλά με την ορθογραφία, νομίζω ότι η "πυλωτή" είναι πιο σωστό να γράφεται "πιλοτή".
[/off topic]
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν τα ξέρετε καλά.Για το ΕΑΝ δεν έχει καταθέσει υπόμνημα η ΝΔ.Έχει καταθέσει μόνο το ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της "έγκυρης" Μάνδρου
θα κοπεί μόνο ο Κασιδιάρης.Ο Κανελλόπουλος ΕΑΝ θα περάσει.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της "έγκυρης" Μάνδρου
- Green Dragon
Γιατί; Δεν βγαίνει από την πύλη η λέξη;Bic έγραψε: 02 Μάιος 2023, 12:10[off topic]Ναύτης έγραψε: 02 Μάιος 2023, 11:57 Α, ξέχασα, εκτός από το ντούο χλαπάτσα στο ημιυπόγειο, θα απομείνει κι ο καραφλός σαμάνος που έχει κάνει κατάληψη στην πυλωτή.
Άσχετο, απλά επειδή ξέρω ότι τα πας καλά με την ορθογραφία, νομίζω ότι η "πυλωτή" είναι πιο σωστό να γράφεται "πιλοτή".
[/off topic]
άρα τα βρήκανε με κανελλόπουλο?πατησιωτης έγραψε: 02 Μάιος 2023, 12:11 Δεν τα ξέρετε καλά.Για το ΕΑΝ δεν έχει καταθέσει υπόμνημα η ΝΔ.Έχει καταθέσει μόνο το ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της "έγκυρης" Μάνδρουθα κοπεί μόνο ο Κασιδιάρης.Ο Κανελλόπουλος ΕΑΝ θα περάσει.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Green Dragon
Σιγά μην περάσει, δεν θ' αφήσει τίποτα ο Μητσοτάκης.πατησιωτης έγραψε: 02 Μάιος 2023, 12:11 Δεν τα ξέρετε καλά.Για το ΕΑΝ δεν έχει καταθέσει υπόμνημα η ΝΔ.Έχει καταθέσει μόνο το ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της "έγκυρης" Μάνδρουθα κοπεί μόνο ο Κασιδιάρης.Ο Κανελλόπουλος ΕΑΝ θα περάσει.
Ο Σαραντάκος λέει ότι "πυλωτή" το έγραφε επί χρόνια, αλλά έστω και "απρόθυμα" το γράφει πλέον "πιλωτή"Bic έγραψε: 02 Μάιος 2023, 12:10[off topic]Ναύτης έγραψε: 02 Μάιος 2023, 11:57 Α, ξέχασα, εκτός από το ντούο χλαπάτσα στο ημιυπόγειο, θα απομείνει κι ο καραφλός σαμάνος που έχει κάνει κατάληψη στην πυλωτή.
[/off topic]
Εγώ μένω πιστός στις παραδόσεις.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Μπορεί να είναι θέμα δικαστικής συντεχνίας.Ή μπορεί να ποντάρουν στον εγωισμό του Κανελλόπουλου που είναι και αυτός ψώνιο,να πάρει τις ψήφους των χρυσαυγιτών και μετά να κάνει τα δικά του μεγαλώνοντας τη σύγχυση.Lugozzi έγραψε: 02 Μάιος 2023, 12:12άρα τα βρήκανε με κανελλόπουλο?πατησιωτης έγραψε: 02 Μάιος 2023, 12:11 Δεν τα ξέρετε καλά.Για το ΕΑΝ δεν έχει καταθέσει υπόμνημα η ΝΔ.Έχει καταθέσει μόνο το ΠΑΣΟΚ.
έχει προβλεφθείπατησιωτης έγραψε: 02 Μάιος 2023, 12:15Μπορεί να είναι θέμα δικαστικής συντεχνίας.Ή μπορεί να ποντάρουν στον εγωισμό του Κανελλόπουλου που είναι και αυτός ψώνιο,να πάρει τις ψήφους των χρυσαυγιτών και μετά να κάνει τα δικά του μεγαλώνοντας τη σύγχυση.Lugozzi έγραψε: 02 Μάιος 2023, 12:12άρα τα βρήκανε με κανελλόπουλο?πατησιωτης έγραψε: 02 Μάιος 2023, 12:11 Δεν τα ξέρετε καλά.Για το ΕΑΝ δεν έχει καταθέσει υπόμνημα η ΝΔ.Έχει καταθέσει μόνο το ΠΑΣΟΚ.

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1100 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda
-