Ε ναι, αφού ο Μητσοτάκης του έκανε την καλύτερη διαφήμιση
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπέρ ή κατά του να απαγορευτεί η κάθοδος του Κασ στις εκλογές?
Re: Υπέρ ή κατά του να απαγορευτεί η κάθοδος του Κασ στις εκλογές?
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ο Κούλης κατάφερε πάλι να αναστήσει τους πεθαμένους και φυλακόβιους ναζί. Και με την τραγική διακυβέρνηση του και με τις βλακείες του με το νομοσχέδιο στο πόδι για να μην κατέβει ο ναζί στις εκλογές. Και στο τέλος θα κατέβει και θα μπει και στη βουλή.
Είναι φανερό ότι θα μπει το κόμμα του στη Βουλή. Ακόμα κι αν δεν μπει ο ίδιοςArisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2023, 18:38Ο Κούλης κατάφερε πάλι να αναστήσει τους πεθαμένους και φυλακόβιους ναζί. Και με την τραγική διακυβέρνηση του και με τις βλακείες του με το νομοσχέδιο στο πόδι για να μην κατέβει ο ναζί στις εκλογές. Και στο τέλος θα κατέβει και θα μπει και στη βουλή.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ε, εδώ που τα λέμε, ό,τι και να' κανε η νδ το ίδιο θα λέγανε οι "αγανακτισμένοι" που έπαιζαν το πόκα στάιλ με την άνω πλατεία. Πότε κερδίζει το "μαζί με τους ναζί" και πότε το "οξαποδώ οι ναζί", καλή φάση.Arisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2023, 18:38 Ο Κούλης κατάφερε πάλι να αναστήσει τους πεθαμένους και φυλακόβιους ναζί. Και με την τραγική διακυβέρνηση του και με τις βλακείες του με το νομοσχέδιο στο πόδι για να μην κατέβει ο ναζί στις εκλογές. Και στο τέλος θα κατέβει και θα μπει και στη βουλή.
Γενικώς, πολύ ναζι παίζει στο πρότζεκτ. Βάλτε όπου γουστάρετε τον τόνο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν ξέρω παλι που αναφέρεσαι αλλά εγώ οταν ήρθε στην πόλη μου πριν 10 χρονια ο Κλανιδιάρης ημουν με καμιά 50-100 γραφικούς και κάναμε αντισυγκέντρωση. Αντίθετα μαζί με τον Κλανιδιάρη ήταν κάποιοι που τώρα πίνουν κρασί στο όνομα του Κούλη. Για αυτό αυτές τις θεωρίες των 2 άκρων άστες στην άκρη.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μαρ 2023, 19:40Ε, εδώ που τα λέμε, ό,τι και να' κανε η νδ το ίδιο θα λέγανε οι "αγανακτισμένοι" που έπαιζαν το πόκα στάιλ με την άνω πλατεία. Πότε κερδίζει το "μαζί με τους ναζί" και πότε το "οξαποδώ οι ναζί", καλή φάση.Arisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2023, 18:38 Ο Κούλης κατάφερε πάλι να αναστήσει τους πεθαμένους και φυλακόβιους ναζί. Και με την τραγική διακυβέρνηση του και με τις βλακείες του με το νομοσχέδιο στο πόδι για να μην κατέβει ο ναζί στις εκλογές. Και στο τέλος θα κατέβει και θα μπει και στη βουλή.
HΡΩΑCArisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2023, 19:46Δεν ξέρω παλι που αναφέρεσαι αλλά εγώ οταν ήρθε στην πόλη μου πριν 10 χρονια ο Κλανιδιάρης ημουν με καμιά 50-100 γραφικούς και κάναμε αντισυγκέντρωση. Αντίθετα μαζί με τον Κλανιδιάρη ήταν κάποιοι που τώρα πίνουν κρασί στο όνομα του Κούλη. Για αυτό αυτές τις θεωρίες των 2 άκρων άστες στην άκρη.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μαρ 2023, 19:40Ε, εδώ που τα λέμε, ό,τι και να' κανε η νδ το ίδιο θα λέγανε οι "αγανακτισμένοι" που έπαιζαν το πόκα στάιλ με την άνω πλατεία. Πότε κερδίζει το "μαζί με τους ναζί" και πότε το "οξαποδώ οι ναζί", καλή φάση.Arisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2023, 18:38 Ο Κούλης κατάφερε πάλι να αναστήσει τους πεθαμένους και φυλακόβιους ναζί. Και με την τραγική διακυβέρνηση του και με τις βλακείες του με το νομοσχέδιο στο πόδι για να μην κατέβει ο ναζί στις εκλογές. Και στο τέλος θα κατέβει και θα μπει και στη βουλή.
απο τα τρουκαλα εισαι;Arisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2023, 19:46Δεν ξέρω παλι που αναφέρεσαι αλλά εγώ οταν ήρθε στην πόλη μου πριν 10 χρονια ο Κλανιδιάρης ημουν με καμιά 50-100 γραφικούς και κάναμε αντισυγκέντρωση. Αντίθετα μαζί με τον Κλανιδιάρη ήταν κάποιοι που τώρα πίνουν κρασί στο όνομα του Κούλη. Για αυτό αυτές τις θεωρίες των 2 άκρων άστες στην άκρη.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μαρ 2023, 19:40Ε, εδώ που τα λέμε, ό,τι και να' κανε η νδ το ίδιο θα λέγανε οι "αγανακτισμένοι" που έπαιζαν το πόκα στάιλ με την άνω πλατεία. Πότε κερδίζει το "μαζί με τους ναζί" και πότε το "οξαποδώ οι ναζί", καλή φάση.Arisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2023, 18:38 Ο Κούλης κατάφερε πάλι να αναστήσει τους πεθαμένους και φυλακόβιους ναζί. Και με την τραγική διακυβέρνηση του και με τις βλακείες του με το νομοσχέδιο στο πόδι για να μην κατέβει ο ναζί στις εκλογές. Και στο τέλος θα κατέβει και θα μπει και στη βουλή.
Ναιnemo έγραψε: 24 Μαρ 2023, 19:56απο τα τρουκαλα εισαι;Arisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2023, 19:46Δεν ξέρω παλι που αναφέρεσαι αλλά εγώ οταν ήρθε στην πόλη μου πριν 10 χρονια ο Κλανιδιάρης ημουν με καμιά 50-100 γραφικούς και κάναμε αντισυγκέντρωση. Αντίθετα μαζί με τον Κλανιδιάρη ήταν κάποιοι που τώρα πίνουν κρασί στο όνομα του Κούλη. Για αυτό αυτές τις θεωρίες των 2 άκρων άστες στην άκρη.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μαρ 2023, 19:40
Ε, εδώ που τα λέμε, ό,τι και να' κανε η νδ το ίδιο θα λέγανε οι "αγανακτισμένοι" που έπαιζαν το πόκα στάιλ με την άνω πλατεία. Πότε κερδίζει το "μαζί με τους ναζί" και πότε το "οξαποδώ οι ναζί", καλή φάση.
κοινως χαζοφερετε πολιτικωςArisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2023, 20:00Ναιnemo έγραψε: 24 Μαρ 2023, 19:56απο τα τρουκαλα εισαι;Arisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2023, 19:46
Δεν ξέρω παλι που αναφέρεσαι αλλά εγώ οταν ήρθε στην πόλη μου πριν 10 χρονια ο Κλανιδιάρης ημουν με καμιά 50-100 γραφικούς και κάναμε αντισυγκέντρωση. Αντίθετα μαζί με τον Κλανιδιάρη ήταν κάποιοι που τώρα πίνουν κρασί στο όνομα του Κούλη. Για αυτό αυτές τις θεωρίες των 2 άκρων άστες στην άκρη.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Κατά, οπουρτουνιστικα. Για να διαχυθει η πολυ ακραία Ακροδεξιά ψήφος σε υποκομματα, και να έχουμε στη βουλή 6ο κόμμα μόνο βαρουφακαρο.Γιατι ένας ακροδεξιός που σέβεται τον εαυτό του, ψηφίζει Κουλη.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Golden Age
Πότε μαζεύτηκαν 50 - 100(!) στα Τρίκαλα; Ίσως στο σκηνικό στην ταβέρνα έξω απο την πόλη όπου είχαν έρθει (με τις πλάτες των ΜΑΤ) και πετούσαν πέτρες προσπαθόντας αποπτυχημένα να διαλύσουν την εκδήλωση (κάτι που δεν κατάφεραν).
Οχι το καλοκαιρι του 2012 ειχε γίνει πορεία μέσα στην πόλη και ναι ήταν 50 άτομα τουλάχιστον. Απλά και ορθώς η πορεία δεν συναντήθηκε με τον Κασιδιάρη και την παρέα του για να μην υπάρχουν και επεισόδια.Golden Age έγραψε: 24 Μαρ 2023, 20:09Πότε μαζεύτηκαν 50 - 100(!) στα Τρίκαλα; Ίσως στο σκηνικό στην ταβέρνα έξω απο την πόλη όπου είχαν έρθει (με τις πλάτες των ΜΑΤ) και πετούσαν πέτρες προσπαθόντας αποπτυχημένα να διαλύσουν την εκδήλωση (κάτι που δεν κατάφεραν).
ελπιζω να εχεις φωτο απο εκεινη την αντισυγκεντρωση και να την εχεις κορνιζωσει και να καμαρωνεις που ησουν και συ που πατησες ναζισμοArisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2023, 20:19Οχι το καλοκαιρι του 2012 ειχε γίνει πορεία μέσα στην πόλη και ναι ήταν 50 άτομα τουλάχιστον. Απλά και ορθώς η πορεία δεν συναντήθηκε με τον Κασιδιάρη και την παρέα του για να μην υπάρχουν και επεισόδια.Golden Age έγραψε: 24 Μαρ 2023, 20:09Πότε μαζεύτηκαν 50 - 100(!) στα Τρίκαλα; Ίσως στο σκηνικό στην ταβέρνα έξω απο την πόλη όπου είχαν έρθει (με τις πλάτες των ΜΑΤ) και πετούσαν πέτρες προσπαθόντας αποπτυχημένα να διαλύσουν την εκδήλωση (κάτι που δεν κατάφεραν).
Φυσικά να απαγορευτεί. Σκατά στους φασίστες.
- taxalata xalasa
Να υπαρχει και δεξιό ΚΚΕ. Όχι μόνο αριστερό.Beria έγραψε: 24 Μαρ 2023, 19:24
Είναι φανερό ότι θα μπει το κόμμα του στη Βουλή. Ακόμα κι αν δεν μπει ο ίδιος
Να γελάμε πιο πολύ με το τσίρκο της βουλής των Hellαηδίων...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 1860 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 0 Απαντήσεις