!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέος ρατσιστικός οχετός από την Λατινοπούλου
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Νέος ρατσιστικός οχετός από την Λατινοπούλου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- kongrosian
σε τραβάει από τη μία ο κώλος, από την άλλη τα βυζιά. εσύ θα κάνεις τραμπάλα αν πας να κολυμπήσεις.Naida έγραψε: 17 Ιουν 2022, 18:40Και μέναkongrosian έγραψε: 17 Ιουν 2022, 11:47EKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Ιουν 2022, 11:24 Μου έλεγε τις προάλλες πάντως ένας ναυαγοσώστης ότι οι καλύτεροι πνιγομενοι για να σωσεις είναι οι χοντροί. 200 κιλά λίπος να είναι ο άλλος επιπλέει, απλά του κρατάς το κεφάλι έξω και είσαι μπόμπα. Οι χειρότεροι λέει οι έφηβοι γυμνασμενοι στεγνοι γεμάτοι μύες. Βουλιάζουν σαν πέτρα![]()
Οπότε έχει κ κάποια θετικά να είσαι χοντρός![]()
τσεκαρισμένο από μένα που έχω κοιλουμπίτσα, το θαλασσινό νερό έχει καλή άνωση λόγω πυκνότητας, ενώ σε πισίνα βουλιάζω - υπερισχύει η βαρύτητα, του όγκου.![]()
με τραβάνε έξω ο κωλος μου και τα βυζια μου. Κάνω μακροβούτι και εκεί που πασχίζω να πιάσω λίγη άμμο με τραβάει και τσουπ βγαίνει ο κωλος μου πάνω. Να κάνω ένα μακροβούτι της προκοπής δεν μπορώ, πρέπει κάποιος να με κρατάει κάτω.
Όχι, ρε πάνω με τραβάνε.kongrosian έγραψε: 19 Ιουν 2022, 00:09σε τραβάει από τη μία ο κώλος, από την άλλη τα βυζιά. εσύ θα κάνεις τραμπάλα αν πας να κολυμπήσεις.Naida έγραψε: 17 Ιουν 2022, 18:40Και μέναkongrosian έγραψε: 17 Ιουν 2022, 11:47
τσεκαρισμένο από μένα που έχω κοιλουμπίτσα, το θαλασσινό νερό έχει καλή άνωση λόγω πυκνότητας, ενώ σε πισίνα βουλιάζω - υπερισχύει η βαρύτητα, του όγκου.![]()
με τραβάνε έξω ο κωλος μου και τα βυζια μου. Κάνω μακροβούτι και εκεί που πασχίζω να πιάσω λίγη άμμο με τραβάει και τσουπ βγαίνει ο κωλος μου πάνω. Να κάνω ένα μακροβούτι της προκοπής δεν μπορώ, πρέπει κάποιος να με κρατάει κάτω.
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Kαι να σκεφτει κανεις οτι οι υπερβαροι κινδυνευουν πολυ περισσοτερο απο Covid.
Συνεπως σε χωρα με 30.000 νεκρους αντι η ΝΔ να διαγραψει τη Λατινοπουλου θα επρεπε να χρηματοδοτησει καμπανια για τους κινδυνους της παχυσαρκιας.
.
Συνεπως σε χωρα με 30.000 νεκρους αντι η ΝΔ να διαγραψει τη Λατινοπουλου θα επρεπε να χρηματοδοτησει καμπανια για τους κινδυνους της παχυσαρκιας.
.
Πανω απο ποσο BMI εισαι υπερβαρος κατα τα ελληνικα δεδομενα?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Νομίζω λίγο παραπάνω από το iq της Λατι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Εγώ ας πούμε έχω 26.9.BMI ranges
below 18.5 – you're in the underweight range. between 18.5 and 24.9 – you're in the healthy weight range. between 25 and 29.9 – you're in the overweight range. between 30 and 39.9 – you're in the obese range.
https://www.truthaboutweight.global/glo ... maEALw_wcB
Βέβαια αυτό είναι γενικό, γιατί παίζουν ρόλο και αλλά πράγματα, όπως ποσοστό λίπους κλπ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Το BMI γενικά από μόνο του δεν λέει πολλά. Εκτός και αν είναι 32+ ξέρω γω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- EKPLIKTIKOS
ΙΜΟ ο καθρέφτης λέει μεγαλύτερη αλήθεια από το ΒΜΙ (δε μιλάμε για ακραίες περιπτώσεις)
Τι να το κάνω αν ο άλλος έχει φυσιολογικό βάρος αλλά είναι σκινιφατ κ δεν έχει γυμναστει ποτέ κ δεν κάνει σωστή διατροφή?
Τι να το κάνω αν ο άλλος έχει φυσιολογικό βάρος αλλά είναι σκινιφατ κ δεν έχει γυμναστει ποτέ κ δεν κάνει σωστή διατροφή?
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Η αφεντιά μου 22.92 (με βοδιμπιλιντεριλίκια και δρόμους μεσαίων αποστάσεων από το 1977 άχρι του νυν)
Καλούλης
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 398 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 34 Απαντήσεις