!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ουκρανια πολεμος προβλεψη

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας

Πολεμος

Σε 7 ημερες
7
8%
Σε 2 εβδομαδες
10
12%
Σε 1 μηνα
14
17%
Δεν προκειτε να γινει
52
63%

Σύνολο ψήφων: 83

Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Re: Ουκρανια πολεμος προβλεψη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

nick έγραψε: 14 Φεβ 2022, 16:47
Крaсная армия έγραψε: 14 Φεβ 2022, 16:38
Αρίστος έγραψε: 14 Φεβ 2022, 16:17 Πουτιν πολυ θυμωμενος προειδοποιει.

"Δεν θα εχετε καν χρονο να ανοιγοκλεισετε το ματι σας αν προσπαθησετε να εφαρμοσετε το αρθρο 5 περι αμυνης των μελων του ΝΑΤΟ"

https://www.facebook.com/10004370902151 ... 9159430170

.
Για τις Βαλτικές το λέει.

:D
Γιατι δεν στελνει εκει πρασινα ανθρωπάκια να δω κάτι;
Έχει καραβάκια, πετάνε τα αεροπλανάκια.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο
Phorum.gr user: έργο μακέτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο »

Δεν πρόκειται να γίνει.

Θα γίνει τζέρτζελο για να κανά μηνά και μετά θα τα βρουν με κάποιο τρόπο. Όπως η κρίση της Κούβας.
Το αμερικάνικο στρατιωτικόβιομηχανικό σύμπλεγμα επωφελείται με το να καλλιεργεί τον τρόμο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Θα πήρε νέες οδηγίες.

Πόλεμος εκεί πάνω ότι χειρότερο για μας αλλά εξακολουθώ να τον θεωρώ απίθανο.
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Εγώ δεν τον θεωρώ απίθανο, αλλά θα δούμε.
Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone »

Крaсная армия έγραψε: 14 Φεβ 2022, 17:01
nick έγραψε: 14 Φεβ 2022, 16:47
Крaсная армия έγραψε: 14 Φεβ 2022, 16:38

Για τις Βαλτικές το λέει.

:D
Γιατι δεν στελνει εκει πρασινα ανθρωπάκια να δω κάτι;
Έχει καραβάκια, πετάνε τα αεροπλανάκια.
Εκει παντα ειχε δυναμεις κ μεγαλες φυσικα....
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Uppercut έγραψε: 14 Φεβ 2022, 17:11 Εγώ δεν τον θεωρώ απίθανο, αλλά θα δούμε.
Είναι υπερβολικά ισχυροί εξοπλιστικά οι δυο αντίπαλοι για να μπορέσει να προχωρήσει η εμπλοκή, με κάποιον τρόπο θα εκτονωθεί το πράγμα. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος φυσικά, που να ξέρω αλλά ας παρακαλάμε να μην γίνει το μπαμ, αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς ασχέτως του ποιός θα ωφεληθεί και ποιός θα χάσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 14 Φεβ 2022, 17:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Green Dragon έγραψε: 14 Φεβ 2022, 17:08 Πόλεμος εκεί πάνω ότι χειρότερο για μας αλλά εξακολουθώ να τον θεωρώ απίθανο.
https://www.twitter.com/StuartLWallace/ ... 7490085892

Γίνει δε γίνει σίγουρα η Ευρώπη θα έχει στοκάρει αέριο για να τη βγάλει μερικούς μήνες
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Awesomatic έγραψε: 14 Φεβ 2022, 17:15
Green Dragon έγραψε: 14 Φεβ 2022, 17:08 Πόλεμος εκεί πάνω ότι χειρότερο για μας αλλά εξακολουθώ να τον θεωρώ απίθανο.
https://www.twitter.com/StuartLWallace/ ... 7490085892

Γίνει δε γίνει σίγουρα η Ευρώπη θα έχει στοκάρει αέριο για να τη βγάλει μερικούς μήνες
Τι δυνατότητες αποθήκευσης υπάρχουν;
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Green Dragon έγραψε: 14 Φεβ 2022, 17:17 Τι δυνατότητες αποθήκευσης υπάρχουν;
Έχω βρει αυτό το άρθρο του 2021:
The current large-scale LNG receiving countries in Europe are Belgium (one terminal), France (four terminals), Greece (one terminal), Italy (three terminals), Lithuania (one terminal), Malta (one terminal), the Netherlands (one terminal), Poland (one terminal), Portugal (one terminal), Spain (seven terminals – six operational), Turkey (four terminals) and the UK (three terminals). Collectively, their overall LNG capacity is 237 billion cubic metres (of gas) (bcm), which is sufficient to cover approximately 40% of Europe’s gas demand.

https://www.natlawreview.com/article/ln ... ntry-focus
Με δεδομένο ότι πλησιάζουμε το τέλος του χειμώνα, αρκετό μέχρι το φθινόπωρο αν φτάσουν 100% πληρότητα
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
killzone

Green Dragon έγραψε: 14 Φεβ 2022, 17:15
Uppercut έγραψε: 14 Φεβ 2022, 17:11 Εγώ δεν τον θεωρώ απίθανο, αλλά θα δούμε.
Είναι υπερβολικά ισχυροί εξοπλιστικά οι δυο αντίπαλοι για να μπορέσει να προχωρήσει η εμπλοκή, με κάποιον τρόπο θα εκτονωθεί το πράγμα. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος φυσικά, που να ξέρω αλλά ας παρακαλάμε να μην γίνει το μπαμ, αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς ασχέτως του ποιός θα ωφεληθεί και ποιός θα χάσει.
Και μονο αυτο...σταματαει καθε σεναριο πολεμο αλλα αρκετοι δεν καταλαβαν...οτι η Ρωσια απλα ενισχυει τα συνορα της στα Δυτικα κατι που δεν ειχε τπτ απολυτος απο δυναμεις...παρα μονο κατι φυλακια παρατηρησης
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Leporello έγραψε: 14 Φεβ 2022, 15:35
George_V έγραψε: 14 Φεβ 2022, 14:12 Τα χρηματιστηρια παντως προεξοφλουν πολεμο Ρωσιας-Ουκρανιας.

Απο οτι διαβασα εχουν μεγαλες απωλειες σημερα

https://www.newsit.gr/oikonomia/rosia-o ... a/3467818/
Ομως τα futures στην Αμερική εδώ και μισή ώρα έχουν γυρίσει θετικά. Δεν έμαθα να υπάρχει κάποια ευνοϊκή είδηση και δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.
εχουνε βγει τιπτ φημες για το σημερινο φεντ? σε μια ωρα αρχιναει
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
killzone

Awesomatic έγραψε: 14 Φεβ 2022, 17:24
The current large-scale LNG receiving countries in Europe are Belgium (one terminal), France (four terminals), Greece (one terminal), Italy (three terminals), Lithuania (one terminal), Malta (one terminal), the Netherlands (one terminal), Poland (one terminal), Portugal (one terminal), Spain (seven terminals – six operational), Turkey (four terminals) and the UK (three terminals). Collectively, their overall LNG capacity is 237 billion cubic metres (of gas) (bcm), which is sufficient to cover approximately 40% of Europe’s gas demand.

Με δεδομένο ότι πλησιάζουμε το τέλος του χειμώνα, αρκετό μέχρι το φθινόπωρο αν φτάσουν 100% πληρότητα
θα το πληρωνουμε χρυσαφι το LNG
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Awesomatic έγραψε: 14 Φεβ 2022, 17:24

Φαντάζομαι εννοεί το 40% των ετησίων αναγκών γιατί δεν το διευκρινίζει, περίπου 5 μήνες δηλαδή αλλά έχει σημασία και η εποχικότητα όπως επισήμανες. Νομίζω όμως ότι εμείς εδώ καταναλώνουμε περισσότερη ενέργεια το καλοκαίρι με την κωλοζέστη που έχουμε.
Άβαταρ μέλους
killzone

Yochanan έγραψε: 14 Φεβ 2022, 17:27
Leporello έγραψε: 14 Φεβ 2022, 15:35
George_V έγραψε: 14 Φεβ 2022, 14:12 Τα χρηματιστηρια παντως προεξοφλουν πολεμο Ρωσιας-Ουκρανιας.

Απο οτι διαβασα εχουν μεγαλες απωλειες σημερα

https://www.newsit.gr/oikonomia/rosia-o ... a/3467818/
Ομως τα futures στην Αμερική εδώ και μισή ώρα έχουν γυρίσει θετικά. Δεν έμαθα να υπάρχει κάποια ευνοϊκή είδηση και δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.
εχουνε βγει τιπτ φημες για το σημερινο φεντ? σε μια ωρα αρχιναει
πιθανον επειδη Δευτερα ερχεται μαζεμενο λογο ΣΚ...το θυμαμαι παντοντε ετσι γινοταν
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”