Μπορούμε να περιμένουμε ακροδεξιούς τύπου Βορίδη, Πλεύρη, Γεωργιάδη, Μπογδάνου, να γίνουν κυβέρνηση για να εφαρμόσουν τέτοια. Oh, wait.
οποτε συμφωνεις με την προταση ...
Τί σημασία έχει αν συμφωνώ; Κανείς δεν είναι διατεθειμένος να την εφαρμόσει. Εδώ δεν ελέγχει η επιθεώρηση εργασίας τις εταιρείες που εμφανώς απασχολούν λάθρο.
nostromos έγραψε: 19 Σεπ 2021, 13:52
αν σε ενδιαφερει να εχεις ελευθερη κοινωνια σε 30 χρονια πρεπει να βρεις λυση ...δεν χρειαζεται καμια να γεννα σαν κουνελα απλα χρειαζεται στηριξη της οικογενειας ... γεματη αρσενικα και θυληκα μπακουρια ειναι η κοινωνια
αν καποια χρηματα τα δινανε σε μονογονεικες οικογενειες θα αλλαζανε οι συσχετισμοι ... εχουμε εκ. χιλιαδες εκτρωσεις ...
Η μαλακια δεν είναι έκτρωση φίλε μου
η εκτρωση ομως ειναι μαλακια τις περισσοτερες φορες ...
Τί σημασία έχει αν συμφωνώ; Κανείς δεν είναι διατεθειμένος να την εφαρμόσει. Εδώ δεν ελέγχει η επιθεώρηση εργασίας τις εταιρείες που εμφανώς απασχολούν λάθρο.
Η Γερμανία οι Γαλλία η Αγλία κλπ γέμισαν ξένους επειδή έχουν αποικίες ή τους έβαλαν σ τη βιομηχανία.
Η Ελλάδα είναι παγκοσμίως η πρώτη χώρα που γέμισε ξένους χωρίς τίποτε απο αυτά τα δυο.
Διώχνει τους Ελληνες και γεμίζει ξένους.
Δεν υπάρχει κανένα κόμμα να διαμαρτύρεται γιαυτό. Υπήρχε η Χα η οποία ήθελε να ξαναγεννηθεί ο Χίτλερ.
Ελπίδα καμιά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Cavaliere έγραψε: 19 Σεπ 2021, 02:36
Έχω αποδείξει πολλάκις πως δεν εξαρτώνται οι προσωπικές μου συμπάθειες από τις κομματικές μου θέσεις, αλλιώς δεν θα εκτιμούσα βαθύτατα μέλη όπως οι πατησιώτης, Αγις, Ερμής, και ο εν λόγω. Όμως όταν πρόκειται για παιδιά, σιχαίνομαι τους επικίνδυνους.
Οποίος στοχοποιει παιδιά έστω και από θέμα βλακείας, είναι εχθρός μου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"