OYTE 10 ΛΕΠΤΑ.Nandros έγραψε: 11 Ιαν 2021, 19:00Δεν σου απάντησα επίτηδες γιατί δεν γουστάρω άλλοις καυγάδες με σένα.Στύγιος έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:56 2 μήνες σε 2 27άρια τμήματα και σε αίθουσες " κλουβιά".
ΕΜΠΑΙΝΕΣ;
Με μάσκες, ανοιχτά παράθυρα και ότι άλλο προβλέπεται, ΝΑΙ, θα έμπαινα!
Παράσημο ηρωισμού θες τώρα;
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νόμο με τον εμβολιασμό ως «διαβατήριο» ακόμα και στα ΜΜΜ προωθεί η κυβέρνηση Μακρόν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Νόμο με τον εμβολιασμό ως «διαβατήριο» ακόμα και στα ΜΜΜ προωθεί η κυβέρνηση Μακρόν
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Νόμο με τον εμβολιασμό ως «διαβατήριο» ακόμα και στα ΜΜΜ προωθεί η κυβέρνηση Μακρόν
Φυσικά και έχω πρόβλημα με τους πανάσχετους ψεκασμένους. Αλλά έχω καταλήξει πως η γνώμη της συντριπτικής πλειοψηφίας των ανθρώπων δεν αλλάζει με επιχειρήματα.Nandros έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:36
Για να καταλάβω...
Πχ, αν είσαι στην πρώτη γραμμή και κινδυνεύει η ζωή σου καθημερινά, δεν έχεις πρόβλημα με τους πανάσχετους ψεκ, να ωθούν ανθρώπους να μην εμβολιαστούν, να μην μειωθούν τα κρούσματα και εσύ να πολεμάς τσάμπα;
Και όλα αυτά το όνομα της ελευθερίας του λόγου (και εις βάρος της ζωής ανθρώπων);
.
Κάποιος που είναι ψεκασμένος έχει μάθει να επεξεργάζεται την όποια πληροφορία με συγκεκριμένο τρόπο. Και κάποιος που επηρεάζεται από έναν ψεκασμένο, στην πραγματικότητα έχει αρπάξει κι αυτός λίγο.
Το μεσημέρι σήμερα, ήρθε εξοργισμένη μια 25χρονη ειδικευόμενη που είχε κάνει το εμβόλιο λέγοντας μου για τον διάλογο της με νοσηλεύτρια. Η νοσηλεύτρια 2ετούς φοίτησης από ΙΕΚ που στο σχολείο θα έβγαζε 11, 160 κιλά, σακχαροδιαβητική και εξηγούσε στη γιατρό για τα εμβόλια mRNA. Και ότι δε θα γίνει αυτή πειραματόζωο.
Για πειραματόζωο δεν ξέρω...αλλά ζώο σίγουρα. Και φαντάσου ότι έχει δει κόσμο να δυσπνοεί και να πεθαίνει. Αν δε μπορείς να πείσεις αυτήν, τι να ελπίσω για το Ίδρυμά μας; πως έχει ελπίδα ο Αρίστος;
Δυστυχώς οι άνθρωποι 2 πράγματα καταλαβαίνουν - φόβο και συμφέρον. Φόβο μην πάθει κάτι ο εαυτούλης τους και συμφέρον μην χάσουν χρήμα.
ό,τι κι αν γράψουμε εμείς, το καρπούζι και το μαχαίρι το έχει η εκάστοτε εξουσία. αν θα συρθεί από μια ψεκασμένη πλειοψηφία/ή ισχυρή μειοψηφία ή θα σταθεί στο ύψος της και θα προτάξει το κοινό καλό, αγνοώντας τις οιμωγές του ψεκασμενάτου (το οποίο υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει πάντα)
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Το λογύδριο , γιατρέ για την υποπερίπτωση δε μας ενδιαφέρει. Σου παραχωρώ ένα 27άρι τμήμα μου να τους κάνεις μάθημα στο "κλουβί" για 1 βδομάδα, περισσότερο δεν αντέχεις.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 19:07Φυσικά και έχω πρόβλημα με τους πανάσχετους ψεκασμένους. Αλλά έχω καταλήξει πως η γνώμη της συντριπτικής πλειοψηφίας των ανθρώπων δεν αλλάζει με επιχειρήματα.Nandros έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:36
Για να καταλάβω...
Πχ, αν είσαι στην πρώτη γραμμή και κινδυνεύει η ζωή σου καθημερινά, δεν έχεις πρόβλημα με τους πανάσχετους ψεκ, να ωθούν ανθρώπους να μην εμβολιαστούν, να μην μειωθούν τα κρούσματα και εσύ να πολεμάς τσάμπα;
Και όλα αυτά το όνομα της ελευθερίας του λόγου (και εις βάρος της ζωής ανθρώπων);
.
Κάποιος που είναι ψεκασμένος έχει μάθει να επεξεργάζεται την όποια πληροφορία με συγκεκριμένο τρόπο. Και κάποιος που επηρεάζεται από έναν ψεκασμένο, στην πραγματικότητα έχει αρπάξει κι αυτός λίγο.
Το μεσημέρι σήμερα, ήρθε εξοργισμένη μια 25χρονη ειδικευόμενη που είχε κάνει το εμβόλιο λέγοντας μου για τον διάλογο της με νοσηλεύτρια. Η νοσηλεύτρια 2ετούς φοίτησης από ΙΕΚ που στο σχολείο θα έβγαζε 11, 160 κιλά, σακχαροδιαβητική και εξηγούσε στη γιατρό για τα εμβόλια mRNA. Και ότι δε θα γίνει αυτή πειραματόζωο.
Για πειραματόζωο δεν ξέρω...αλλά ζώο σίγουρα. Και φαντάσου ότι έχει δει κόσμο να δυσπνοεί και να πεθαίνει. Αν δε μπορείς να πείσεις αυτήν, τι να ελπίσω για το Ίδρυμά μας; πως έχει ελπίδα ο Αρίστος;
Δυστυχώς οι άνθρωποι 2 πράγματα καταλαβαίνουν - φόβο και συμφέρον. Φόβο μην πάθει κάτι ο εαυτούλης τους και συμφέρον μην χάσουν χρήμα.
ό,τι κι αν γράψουμε εμείς, το καρπούζι και το μαχαίρι το έχει η εκάστοτε εξουσία. αν θα συρθεί από μια ψεκασμένη πλειοψηφία/ή ισχυρή μειοψηφία ή θα σταθεί στο ύψος της και θα προτάξει το κοινό καλό, αγνοώντας τις οιμωγές του ψεκασμενάτου (το οποίο υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει πάντα)
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τα 27 πιτσιρίκια είναι πιο επικίνδυνα από μια μονάδα κόβιντ. Τί μαθαίνουμε στο πχόρουμ σήμερα!Στύγιος έγραψε: 11 Ιαν 2021, 19:18Το λογύδριο , γιατρέ για την υποπερίπτωση δε μας ενδιαφέρει. Σου παραχωρώ ένα 27άρι τμήμα μου να τους κάνεις μάθημα στο "κλουβί" για 1 βδομάδα, περισσότερο δεν αντέχεις.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 19:07Φυσικά και έχω πρόβλημα με τους πανάσχετους ψεκασμένους. Αλλά έχω καταλήξει πως η γνώμη της συντριπτικής πλειοψηφίας των ανθρώπων δεν αλλάζει με επιχειρήματα.Nandros έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:36
Για να καταλάβω...
.
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τα είπες όλα!Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 19:07Φυσικά και έχω πρόβλημα με τους πανάσχετους ψεκασμένους. Αλλά έχω καταλήξει πως η γνώμη της συντριπτικής πλειοψηφίας των ανθρώπων δεν αλλάζει με επιχειρήματα.Nandros έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:36
Για να καταλάβω...
.
Αποσύρομαι από το νήμα.
.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
εδώ δε δίστασε να δώσει αίμα.Nandros έγραψε: 11 Ιαν 2021, 19:21Τα 27 πιτσιρίκια είναι πιο επικίνδυνα από μια μονάδα κόβιντ. Τί μαθαίνουμε στο πχόρουμ σήμερα!Στύγιος έγραψε: 11 Ιαν 2021, 19:18Το λογύδριο , γιατρέ για την υποπερίπτωση δε μας ενδιαφέρει. Σου παραχωρώ ένα 27άρι τμήμα μου να τους κάνεις μάθημα στο "κλουβί" για 1 βδομάδα, περισσότερο δεν αντέχεις.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 19:07
Φυσικά και έχω πρόβλημα με τους πανάσχετους ψεκασμένους. Αλλά έχω καταλήξει πως η γνώμη της συντριπτικής πλειοψηφίας των ανθρώπων δεν αλλάζει με επιχειρήματα.
.
μετά την αιμοδοσία, παραλίγο να του σταθεί το κρακεράκι στο λαιμό
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Μπα φρυγανιά είχαν και άθλιο χυμόΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 19:23εδώ δε δίστασε να δώσει αίμα.Nandros έγραψε: 11 Ιαν 2021, 19:21Τα 27 πιτσιρίκια είναι πιο επικίνδυνα από μια μονάδα κόβιντ. Τί μαθαίνουμε στο πχόρουμ σήμερα!Στύγιος έγραψε: 11 Ιαν 2021, 19:18
Το λογύδριο , γιατρέ για την υποπερίπτωση δε μας ενδιαφέρει. Σου παραχωρώ ένα 27άρι τμήμα μου να τους κάνεις μάθημα στο "κλουβί" για 1 βδομάδα, περισσότερο δεν αντέχεις.
.
μετά την αιμοδοσία, παραλίγο να του σταθεί το κρακεράκι στο λαιμό![]()
Προσωπικά δε μ'ενδιαφέρεις καθόλου να πεισω τον οποιοδήποτε "αντί" για το τι πρεπει να κάνει στο θέμα κοβιντ. Τα δεδομένα είναι προσβασιμα σε όλους. Η κοινή λογική λέει ότι δεν απότρελάθηκε ξαφνικά όλος ο πλανητης επιδιώκοντας λυσεις απελπισίας, οικονομικές, κοινωνικές, ιατρικές.
Οσοι μπουρδολογουν για γριππες κ 5g, ας φέρουν στο μυαλό τους τα μουτρα εκείνου του Γάλλου μαλλιά που πλασαρε περσι τη μαγική λυση της υδροξυχλωροκινης. Κι έφτασε σε σημείο να κάνει μιτινγκ με πρωθυπουργους. Κ διναν όλα τα νοσοκομεία στον κόσμο plaquenil-zithromax για 3 μήνες. Επειδή το είπε ένας τυπος.
Και τα εμβόλια λυση απελπισίας είναι. Αλλιώς θα γινόντουσαν ακόμα κλινικές έρευνες. Το Ισραήλ που είναι σε μόνιμο war footing το αποδέχτηκε αυτό ως πραγματικοτητα. Η παραχαιδεμενη Δυση ακόμα ψάχνεται κ σε καμία βδομάδα θα πεταει στα σκουπίδια εμβόλια που δεν μπορεί να σπρωξει.
Όσο αφορά αυτους που θα κάνουν εμβόλια και την επίτευξη ανοσιας μέσω αυτων, θα δώσω ένα παραδειγμα γιατί δεν λειτουργεί έτσι το πραγμα. Πριν καμια 2ετια είχε επιδημία ιλαράς ενηλίκων στη χώρα. Νόσος πρακτικά εξαφανισμένη εδώ κ δεκαετίες. Αρρωστησαν χιλιάδες Έλληνες εμβολιασμενοι. Είτε γιατί δεν είχαν κάνει την επαναληπτική δοση είτε γιατί είχαν εξασθενήσει τα αντισώματα τους είτε γιατί είχαν εξασθενημένη ανοσοποιητικο. Όσο όλοι αυτοί δεν κυκλοφορουσαν ανάμεσα σε σημαντική μάζα πληθυσμων παρθενων στον ιό (λαθρο, ρωμαιοι, παιδιά αντιεμβολιαστων), δεν αρρωσταιναν.δεν υπήρχε κάποιος να τους κολλήσει.
Οσοι μπουρδολογουν για γριππες κ 5g, ας φέρουν στο μυαλό τους τα μουτρα εκείνου του Γάλλου μαλλιά που πλασαρε περσι τη μαγική λυση της υδροξυχλωροκινης. Κι έφτασε σε σημείο να κάνει μιτινγκ με πρωθυπουργους. Κ διναν όλα τα νοσοκομεία στον κόσμο plaquenil-zithromax για 3 μήνες. Επειδή το είπε ένας τυπος.
Και τα εμβόλια λυση απελπισίας είναι. Αλλιώς θα γινόντουσαν ακόμα κλινικές έρευνες. Το Ισραήλ που είναι σε μόνιμο war footing το αποδέχτηκε αυτό ως πραγματικοτητα. Η παραχαιδεμενη Δυση ακόμα ψάχνεται κ σε καμία βδομάδα θα πεταει στα σκουπίδια εμβόλια που δεν μπορεί να σπρωξει.
Όσο αφορά αυτους που θα κάνουν εμβόλια και την επίτευξη ανοσιας μέσω αυτων, θα δώσω ένα παραδειγμα γιατί δεν λειτουργεί έτσι το πραγμα. Πριν καμια 2ετια είχε επιδημία ιλαράς ενηλίκων στη χώρα. Νόσος πρακτικά εξαφανισμένη εδώ κ δεκαετίες. Αρρωστησαν χιλιάδες Έλληνες εμβολιασμενοι. Είτε γιατί δεν είχαν κάνει την επαναληπτική δοση είτε γιατί είχαν εξασθενήσει τα αντισώματα τους είτε γιατί είχαν εξασθενημένη ανοσοποιητικο. Όσο όλοι αυτοί δεν κυκλοφορουσαν ανάμεσα σε σημαντική μάζα πληθυσμων παρθενων στον ιό (λαθρο, ρωμαιοι, παιδιά αντιεμβολιαστων), δεν αρρωσταιναν.δεν υπήρχε κάποιος να τους κολλήσει.
-
opsimasmenos
Μία φορά, στο χαβαλέ ΝΑΙ θα το έκανα. Αν μου το ζητήσεις και δεύτερη όμως φρόντισε να φοράς εσύ καπελάκι αλουμινόχαρτο για να μη σε πάρω στα σοβαρά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:32ρε δεν πιάνεστε με τίποτα..Αρίστος έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:29Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:26
της άστρα-ζένεκα είναι "παραδοσιακό", όχι mrna. Θα το κάνεις ή μια φορά σε τσίμπησε κουνούπι και πρήστηκε παραπάνω το σπυράκι;
Μπορει να ειναι παραδοσιακο αλλα ειναι fast track και σαν fast track εξακολουθει να ενεχει κινδυνους. Σιγουρα θα ηταν προτιμοτερο παντως αν ειχαμε επιλογη σε περιπτωση υποχρεωτικου εμβολιασμου. Δεν εχουμε ομως επιλογη ουτε σε αυτη τη φαση. Μας ειπαν οτι δεν θα ξερουμε οταν κλεινουμε ραντεβου τι εμβολιο θα μας κανουν.
.![]()
καπελάκι από αλουμινόχαρτο - η μόνη θεραπεία...
Η μόνη θεραπεια/λύση είναι κλείσιμο των πάντων για ένα μήνα. Στο τέλος αυτό θα κάνουν, όταν θα έχουν όλα τα άλλα αποτυχει.
Τόση εμπιστοσύνη στον καπιταλισμό με τα προϊόντα με ημερομηνία λήξης που χαλάνε μόλις αφαιρέσεις τη ζελατίνα, δεν χρειάζεται.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
φοβερή λύση. πώς δεν το σκέφτηκε κανείς;opsimasmenos έγραψε: 11 Ιαν 2021, 21:51Μία φορά, στο χαβαλέ ΝΑΙ θα το έκανα. Αν μου το ζητήσεις και δεύτερη όμως φρόντισε να φοράς εσύ καπελάκι αλουμινόχαρτο για να μη σε πάρω στα σοβαρά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:32ρε δεν πιάνεστε με τίποτα..Αρίστος έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:29
Μπορει να ειναι παραδοσιακο αλλα ειναι fast track και σαν fast track εξακολουθει να ενεχει κινδυνους. Σιγουρα θα ηταν προτιμοτερο παντως αν ειχαμε επιλογη σε περιπτωση υποχρεωτικου εμβολιασμου. Δεν εχουμε ομως επιλογη ουτε σε αυτη τη φαση. Μας ειπαν οτι δεν θα ξερουμε οταν κλεινουμε ραντεβου τι εμβολιο θα μας κανουν.
.![]()
Η μόνη θεραπεια/λύση είναι κλείσιμο των πάντων για ένα μήνα. Στο τέλος αυτό θα κάνουν, όταν θα έχουν όλα τα άλλα αποτυχει.
Τόση εμπιστοσύνη στον καπιταλισμό με τα προϊόντα με ημερομηνία λήξης που χαλάνε μόλις αφαιρέσεις τη ζελατίνα, δεν χρειάζεται.
-
opsimasmenos
Δεν είναι λοκνταουν αυτό που γίνεται. Κάντε Πολ να δείτε τι είναι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 22:37φοβερή λύση. πώς δεν το σκέφτηκε κανείς;opsimasmenos έγραψε: 11 Ιαν 2021, 21:51Μία φορά, στο χαβαλέ ΝΑΙ θα το έκανα. Αν μου το ζητήσεις και δεύτερη όμως φρόντισε να φοράς εσύ καπελάκι αλουμινόχαρτο για να μη σε πάρω στα σοβαρά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:32
ρε δεν πιάνεστε με τίποτα..![]()
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
η λύση είναι για την Ελλάδα ή για τον πλανήτη Γη;opsimasmenos έγραψε: 11 Ιαν 2021, 22:41Δεν είναι λοκνταουν αυτό που γίνεται. Κάντε Πολ να δείτε τι είναι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 22:37φοβερή λύση. πώς δεν το σκέφτηκε κανείς;opsimasmenos έγραψε: 11 Ιαν 2021, 21:51
Μία φορά, στο χαβαλέ ΝΑΙ θα το έκανα. Αν μου το ζητήσεις και δεύτερη όμως φρόντισε να φοράς εσύ καπελάκι αλουμινόχαρτο για να μη σε πάρω στα σοβαρά.
-
opsimasmenos
Θα ακολουθήσει και ο πλανήτης θέλει δε θέλει.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 22:44η λύση είναι για την Ελλάδα ή για τον πλανήτη Γη;opsimasmenos έγραψε: 11 Ιαν 2021, 22:41Δεν είναι λοκνταουν αυτό που γίνεται. Κάντε Πολ να δείτε τι είναι.
Σήμερα μπαίνει σε "αυστηρό" λοκνταουν η Εύβοια. Ας κάνουν μια δοκιμή για ένα μήνα εκεί να δούνε τα νούμερα. Τόσο δύσκολο είναι να μείνουν μέσα όλοι, έχοντας φροντίσει για τα απαραίτητα. Θα περάσει στη συνείδηση του κόσμου σαν ένα είδος τιμωρίας για τις πόλεις που δεν τηρούν τα μέτρα προστασιας. Σκυλιά, γατιά, θα περάσει ο μπόγιας να τα πάει σε κάποιο αγρόκτημα.
Μετά το μήνα θα ανοίξουν όλα τα επαγγέλματα (όχι μόνο οι ημετεροι), αφού τα κρούσματα θα είναι ελάχιστα έως μηδενικά, γιατί όχι; Αν προσέξουν στις πύλες εισόδου θα περάσουν αρκετοί μήνες μέχρι να ξαναχρειαστει να κάνεις λοκνταουν που θα είναι πάλι ένας μήνας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος opsimasmenos την 11 Ιαν 2021, 23:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
θα ήταν μια λογική λύση αν ήμασταν στο 800 μΧ .opsimasmenos έγραψε: 11 Ιαν 2021, 22:52Θα ακολουθήσει και ο πλανήτης θέλει δε θέλει.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 22:44η λύση είναι για την Ελλάδα ή για τον πλανήτη Γη;opsimasmenos έγραψε: 11 Ιαν 2021, 22:41
Δεν είναι λοκνταουν αυτό που γίνεται. Κάντε Πολ να δείτε τι είναι.
Σήμερα μπαίνει σε "αυστηρό" λοκνταουν η Εύβοια. Ας κάνουν μια δοκιμή για ένα μήνα εκεί να δούνε τα νούμερα. Τόσο δύσκολο είναι να μείνουν μέσα όλοι, έχοντας φροντίσει για τα απαραίτητα. Θα περάσει στη συνείδηση του κόσμου σαν ένα είδος τιμωρίας για τις πόλεις που δεν τηρούν τα μέτρα προστασιας.
Μετά το μήνα θα ανοίξουν όλα τα επαγγέλματα (όχι μόνο οι ημετεροι), αφού τα κρούσματα θα είναι ελάχιστα έως μηδενικά, γιατί όχι; Αν προσέξουν στις πύλες εισόδου θα περάσουν αρκετοί μήνες μέχρι να ξαναχρειαστει να κάνεις λοκνταουν που θα είναι πάλι ένας μήνας.
δυστυχώς ή ευτυχώς ζούμε σε παγκοσμιοποιημένο πλανήτη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 87 Απαντήσεις
- 1470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
-
- 21 Απαντήσεις