Α δεν έχειςAthos έγραψε: 06 Φεβ 2019, 12:20Δεν έχω. Αλλά οδηγούσα κι εγώ δυό μέρες κάθε Ιούλιο.
Κάποια φορά που οδήγησα δέκα μέρες είδα ότι το πρόβλημα πάαει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
Re: Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
προσοχή στις στροφές 
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Ε πόσες φορές θα τσακιστώ ,κάποια στιγμή i'll own it
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
το λέει για να σου κόψει την χαρά της οδήγησης. Να το ανοίγεις στις στροφές, ειδικά αν έχει γκρεμό από κάτω πιάνει καλύτερα.
αυτά που λέτε για την μάζα που δίνει ασφάλεια είναι ωδή στην ιδιοτέλεια. Αν βγούν 100 οχήματα στον δρόμο ίδιου βάρους και ένα διπλάσιου, εσείς, δεν έγινε ο κόσμος ασφαλέστερος. Εγινε πιο επικύνδυνος για όλους, εκτός απο εσάς.
Για να σου κόψω τις ελπίδες ότι θα σκιαχτώ, πρώτη φορά που πήρα αυτοκίνητο μόνη μου, βγήκα καταλάθος στην Ε.Ο και έφτασα στα πρώτα διόδια και γύρισα πίσω. Βέβαια κλαίγοντας σε ολη τη διάρκεια γιατί πίστευα θα σκοτωθώ, αλλά γύρισα.enaon έγραψε: 06 Φεβ 2019, 19:18το λέει για να σου κόψει την χαρά της οδήγησης. Να το ανοίγεις στις στροφές, ειδικά αν έχει γκρεμό από κάτω πιάνει καλύτερα.
αυτά που λέτε για την μάζα που δίνει ασφάλεια είναι ωδή στην ιδιοτέλεια. Αν βγούν 100 οχήματα στον δρόμο ίδιου βάρους και ένα διπλάσιου, εσείς, δεν έγινε ο κόσμος ασφαλέστερος. Εγινε πιο επικύνδυνος για όλους, εκτός απο εσάς.
Ξαναπήρα αυτοκινητο Seat 1600cc
Οπότε μην έχεις φρούδες ελπίδες. Δεν θα με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
βγάζει χημικά το σώμα και παραλύουμε, μπαίνουμε σε νιρβάνα, το έχω πάθει και εγώ με κάποιον που έκανε οτι οδηγεί.Naida έγραψε: 06 Φεβ 2019, 20:19 Ο συνοδηγός μεγάλος μάγκας![]()
Αλλά πάνε αυτά, πέρασαν και τώρα είσαι αστέρι, πάρε γουρούνα στο νησί και δώσε γκάζια.
-
Ορέστης 35
Λιποθυμησε ο συνοδηγος;Naida έγραψε: 06 Φεβ 2019, 20:19Για να σου κόψω τις ελπίδες ότι θα σκιαχτώ, πρώτη φορά που πήρα αυτοκίνητο μόνη μου, βγήκα καταλάθος στην Ε.Ο και έφτασα στα πρώτα διόδια και γύρισα πίσω. Βέβαια κλαίγοντας σε ολη τη διάρκεια γιατί πίστευα θα σκοτωθώ, αλλά γύρισα.enaon έγραψε: 06 Φεβ 2019, 19:18το λέει για να σου κόψει την χαρά της οδήγησης. Να το ανοίγεις στις στροφές, ειδικά αν έχει γκρεμό από κάτω πιάνει καλύτερα.
Ξαναπήρα αυτοκινητο Seat 1600cc,αρχάρια ακόμα, στον επαρχιακό δρόμο Καρπενησι-Αγρίνιο για όλη την διαδρομή από λίγο πριν την γέφυρα των Κρεμαστών μέχρι Αγρίνιο. Όποιος έχει κάνει την διαδρομή ξέρει σε τι αναφέρομαι. Ο συνοδηγός μεγάλος μάγκας
![]()
Θα πάρωenaon έγραψε: 06 Φεβ 2019, 20:37βγάζει χημικά το σώμα και παραλύουμε, μπαίνουμε σε νιρβάνα, το έχω πάθει και εγώ με κάποιον που έκανε οτι οδηγεί.Naida έγραψε: 06 Φεβ 2019, 20:19 Ο συνοδηγός μεγάλος μάγκας![]()
Αλλά πάνε αυτά, πέρασαν και τώρα είσαι αστέρι, πάρε γουρούνα στο νησί και δώσε γκάζια.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μπά, θα φοβηθείς. κρίμα αλλά έτσι ειναι, τελευταία στιγμή θα με σκεφτείς και δεν θα το κάνεις. Θα σου στερήσω την χαρά. Εκτός και αν θυμηθείς αυτό το ποστ και πεις: οχι, θα γκαζώσω. 
Όχι ήταν ψύχραιμος γενικότερα και αυτός μου το έδωσε. Εγώ δεν ήθελα να το πάρω αλλά επέμενε. Βασικά φοβόμουν από τη μια αλλά από την άλλη ήθελα.
Τη μοναδική φορα που έχασε την ψυχραιμία του ήταν όταν μπήκα με γκάζι σε κανα δυο-τρεις στροφές γιατί αυτός μου μου έλεγε πριν μπω στη στροφή "τσίμπα το λίγο" εννοώντας το φρένο και εγώ τσιμπάγα το γκάζι(είμαι επιρρεπής στην ταχύτητα) δε μου έλεγε τίποτα μη το πάρω ως παρατήρηση και ξέρεις δεν κάνει να φοβερίζεις νέο οδηγό αλλά και για να αισθανθώ μόνη μου το λάθος,εγώ στην κοσμάρα μου
Δεν το πηρα όμως για κακό και με φοβο γιατί συνέχισε να μου δείχνει εμπιστοσύνη(μεγάλη υπόθεση) και μου είπε "συνέχισε την οδήγηση ως τέρμα" Τον ρώτησα τέρμα το γκάζι; Αλλά κατάλαβε ότι αστειευόμουν. Ή έτσι νόμιζε
Μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση οδηγική και άρχιζα και το έπαιρνα πιο πολύ και πήγαινα ωραία στην αρχή και να τα γκάζια και να τα σπινιαρίσματα.
Αλλά κάποια στιγμή ήμουν απρόσεκτη και μια μέρα πέρασα με κόκκινο και πήγα να πατήσω τον τροχονόμο (ορκίζομαι δεν τον είχα δει) και κάτι τουρίστες που πήγαν να περάσουν τον δρόμο στο λιμάνι του Πειραιά. Φρέναρα τόσο δυνατά που ένιωσα το αυτοκίνητο να γονατίζει. Τότε μου φώναξε πολύ
Μετά μουλάρωσα και δεν το έπαιρνα, μόλις μετά το ξαναπήρα τράκαρα με την πόρτα του πάρκινγκ. Είναι όμως κωλοσημειο εκεί. Δε φταίω.
Ε μετά δεν είχα αυτοκίνητο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι κάνεις το καλοκαίρι; Θέλεις να πάμε διακοπές μαζί;enaon έγραψε: 06 Φεβ 2019, 21:30 μπά, θα φοβηθείς. κρίμα αλλά έτσι ειναι, τελευταία στιγμή θα με σκεφτείς και δεν θα το κάνεις. Θα σου στερήσω την χαρά. Εκτός και αν θυμηθείς αυτό το ποστ και πεις: οχι, θα γκαζώσω.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ναι καλά. Τεντώνουν οι μύες του προσώπου και δεν μπορούμε να μιλήσουμε.
το κακό είναι οτι πρέπει να προσέξω πολύ, θα σε δώ όλο χαρά και αγάπη να έρχεσαι, θα αλλάξω κατεύθυνση ακαριαία, και εκεί ειναι σημαντικό, να προλάβω να γυρίσω να σε δω να τρως τα μούτρα σου, δεν θα μπορείς να το ξανακάνεις.Naida έγραψε: 06 Φεβ 2019, 21:36Τι κάνεις το καλοκαίρι; Θέλεις να πάμε διακοπές μαζί;enaon έγραψε: 06 Φεβ 2019, 21:30 μπά, θα φοβηθείς. κρίμα αλλά έτσι ειναι, τελευταία στιγμή θα με σκεφτείς και δεν θα το κάνεις. Θα σου στερήσω την χαρά. Εκτός και αν θυμηθείς αυτό το ποστ και πεις: οχι, θα γκαζώσω.![]()
Naida έγραψε: 06 Φεβ 2019, 21:34Όχι ήταν ψύχραιμος γενικότερα και αυτός μου το έδωσε. Εγώ δεν ήθελα να το πάρω αλλά επέμενε. Βασικά φοβόμουν από τη μια αλλά από την άλλη ήθελα.
Τη μοναδική φορα που έχασε την ψυχραιμία του ήταν όταν μπήκα με γκάζι σε κανα δυο-τρεις στροφές γιατί αυτός μου μου έλεγε πριν μπω στη στροφή "τσίμπα το λίγο" εννοώντας το φρένο και εγώ τσιμπάγα το γκάζι(είμαι επιρρεπής στην ταχύτητα) δε μου έλεγε τίποτα μη το πάρω ως παρατήρηση και ξέρεις δεν κάνει να φοβερίζεις νέο οδηγό αλλά και για να αισθανθώ μόνη μου το λάθος,εγώ στην κοσμάρα μουσε μια στροφή παραλίγο να φύγουμε όξω εντελώς. Δεν άντεξε και μου είπε "γαμώ τη τύχη μου που έμπλεξα, το γαμημένο το φρένο τσίμπα, θα σκοτωθούμε. " Αυτός έφταιγε που δε μου διευκρίνιζε.
Δεν το πηρα όμως για κακό και με φοβο γιατί συνέχισε να μου δείχνει εμπιστοσύνη(μεγάλη υπόθεση) και μου είπε "συνέχισε την οδήγηση ως τέρμα" Τον ρώτησα τέρμα το γκάζι; Αλλά κατάλαβε ότι αστειευόμουν. Ή έτσι νόμιζε![]()
Μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση οδηγική και άρχιζα και το έπαιρνα πιο πολύ και πήγαινα ωραία στην αρχή και να τα γκάζια και να τα σπινιαρίσματα.
Αλλά κάποια στιγμή ήμουν απρόσεκτη και μια μέρα πέρασα με κόκκινο και πήγα να πατήσω τον τροχονόμο (ορκίζομαι δεν τον είχα δει) και κάτι τουρίστες που πήγαν να περάσουν τον δρόμο στο λιμάνι του Πειραιά. Φρέναρα τόσο δυνατά που ένιωσα το αυτοκίνητο να γονατίζει. Τότε μου φώναξε πολύ![]()
Μετά μουλάρωσα και δεν το έπαιρνα, μόλις μετά το ξαναπήρα τράκαρα με την πόρτα του πάρκινγκ. Είναι όμως κωλοσημειο εκεί. Δε φταίω.
Ε μετά δεν είχα αυτοκίνητο.
το γαϊδούρι.Naida έγραψε: 06 Φεβ 2019, 21:34 πέρασα με κόκκινο και πήγα να πατήσω τον τροχονόμο
και κάτι τουρίστες
Τότε μου φώναξε πολύ![]()
πάρε γουρούνα πάντως, δεν έχει σχέση με αυτά που λέμε εδώ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 1932 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
-
- 82 Απαντήσεις