!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Daje

Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Ειμαι πολυ σιχασιαρης για να περασω καλα σε καμπινγκ.
Δεν το εχω κανει ποτε στη ζωη μου και αν επρεπε να το κανω θα το θεωρουσα καταναγκαστικα εργα.
Εδω δεν την παλευω στα απλα δωματια ξενοδοχειου. Απο σουιτα και πανω.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

πηγαμε με το γιο μου το σκ, για πρωτη φορα ναυτικο καμπινκ, και κοιμηθηκε μεσα στη βαρκα.

απο χτες δηλωσε οτι "για παντα" θα κοιμαται στη βαρκα, καθε βραδυ παιρνει το μαξιλαρι του παραμασχαλα, κατεβαινει στο υπογειο, και την πεφτει στον καναπε της βαρκας.

βεβαια το πρωι ξυπναει στο κρεβατι του, αλλα δεν του εχει φανει παραξενο αυτο. :102:

να δω ποσο θα κρατησει η πλακα. :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Ασέβαστος έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 09:52 πηγαμε με το γιο μου το σκ, για πρωτη φορα ναυτικο καμπινκ, και κοιμηθηκε μεσα στη βαρκα.

απο χτες δηλωσε οτι "για παντα" θα κοιμαται στη βαρκα, καθε βραδυ παιρνει το μαξιλαρι του παραμασχαλα, κατεβαινει στο υπογειο, και την πεφτει στον καναπε της βαρκας.

βεβαια το πρωι ξυπναει στο κρεβατι του, αλλα δεν του εχει φανει παραξενο αυτο. :102:

Έχει και τραπεζαρία η βάρκα σου, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Feindflug έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 10:27
Ασέβαστος έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 09:52 πηγαμε με το γιο μου το σκ, για πρωτη φορα ναυτικο καμπινκ, και κοιμηθηκε μεσα στη βαρκα.

Έχει και τραπεζαρία η βάρκα σου, τύπε;
ναι.
Εικόνα

και με ποτηροθηκες, αμ πως;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Το καμπινγκ της Αντιπαρου ειναι καλο; Ποσο διαφερει το οργανωμενο απο το ελευθερο;
Άβαταρ μέλους
pal
Μέλη που αποχώρησαν
Phorum.gr user: pal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pal »

Έχουμε γεμίσει τον τόπο εμείς οι άνθρωποι και στο λίγο ελεύθερο μέρος που απόμεινε, πάλι θέλουμε να πάμε να επιβάλουμε τη βρωμερή παρουσία μας για να νιώσουμε κοντά στη φύση κι όλα αυτά.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Ορέστης 35 έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 15:47 Το καμπινγκ της Αντιπαρου ειναι καλο; Ποσο διαφερει το οργανωμενο απο το ελευθερο;
.
Αστέρι ....

Κάνουν καί εκπτώσεις ....δίνουν καί έξτρα στρώμα .....

Δίπλα έχει παραλία γυμνιστών....

Καί ο δρόμος τών μαγαζιών ο ομορφότερος πού έχω δεί ....μπουκαμβίλιες καί αυλές....

Καί σπάνιο αστέρι σουβλάκι στόν Κλίντ Ηστγουντ.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Uppercut έγραψε: 23 Μάιος 2019, 02:46 Ποια είναι η γνώμη σας; Κάθε χρόνο σχεδόν με προσκαλούν φίλοι σε τέτοιες μαλακίες και πάντα λέω όχι. Όταν πάω διακοπές, θέλω να έχω την άνεση μου, το δωμάτιο μου, το μπάνιο μου. Ποιος στον πούτσο απολαμβάνει τις διακοπές του σε μία κωλοσκηνή; Και μην ακούσω "ε, μαλάκα απολαμβάνεις τη φύση". Όχι, εγώ απολαμβάνω την φύση. Κάνοντας κανό, windsurfing, σκαρφαλώνοντας, βολτάροντας, αράζοντας σε παραλίες. Αυτή είναι η απόλαυση, τα καλά κομμάτια της φύσης. Όποτε θέλω όμως, γυρνάω είτε σπίτι μου (αν είμαι σ' ένα από τα νησιά που έχω εξοχικό) ή στο δωμάτιο μου αν είμαι σε ξενοδοχείο. Αράζω με το air condition μου, κάνω μπάνιο, κάνω ότι γουστάρω, γιατί ζω στον 21ο αιώνα.

Απόλαυση δεν είναι να μην έχεις το δικό σου μπάνιο, να μην έχεις ησυχία, καθαριότητα, προστασία από τη ζέστη. Υπάρχει λόγος που εδώ και χιλιάδες χρόνια έχουμε επιλέξει να ζούμε σε σπίτια. Γιατί το να μένεις στην ύπαιθρο σε πρόχειρα καταλύματα/ κάτω από ένα πανί είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.
Αναπηρία;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Ορέστης 35 έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 15:47 Το καμπινγκ της Αντιπαρου ειναι καλο; Ποσο διαφερει το οργανωμενο απο το ελευθερο;
μερα με τη νυχτα. Στο οργανωμενο ο αλλος εχει στησει σκηνη στα δυο μετρα απο σενα και τον ακους οταν γυρναει μεθυσμενος το πρωι. Εχει ομως ντους με ζεστο νερο, τουαλετες, μινι μαρκετ, εστιατοριο. Πρακτικα περα απο μια σκηνη, υπνοσακο, και δυο τρια αλλα ψιλοπραγματακια δεν χρειαζεσαι τιποτα.

Στο ελευθερο δεν εχεις τιποτα απ ολα αυτα, εχεις ομως την ησυχια σου. Χρειαζεσαι ομως εξοπλισμο
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

pal έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 15:51 Έχουμε γεμίσει τον τόπο εμείς οι άνθρωποι και στο λίγο ελεύθερο μέρος που απόμεινε, πάλι θέλουμε να πάμε να επιβάλουμε τη βρωμερή παρουσία μας για να νιώσουμε κοντά στη φύση κι όλα αυτά.

μαλακία είπες.
Άβαταρ μέλους
pal
Μέλη που αποχώρησαν

Χαοτικός έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 16:10
pal έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 15:51 Έχουμε γεμίσει τον τόπο εμείς οι άνθρωποι και στο λίγο ελεύθερο μέρος που απόμεινε, πάλι θέλουμε να πάμε να επιβάλουμε τη βρωμερή παρουσία μας για να νιώσουμε κοντά στη φύση κι όλα αυτά.

μαλακία είπες.
Αει μωρέ χιπστεράδες, γουαναμπί Μόγληδες, παιδιά της φύσης. :lol:
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

pal έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 16:21

μαλακία είπες.

Ρε αχλάδω, είναι μισανθρωπικό να λες "βρωμερή παρουσία του ανθρώπου". Τι θα πει ελεύθερο μέρος; Τα μέρη για τους ανθρώπους είναι.
Άβαταρ μέλους
pal
Μέλη που αποχώρησαν

Χαοτικός έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 16:26

μαλακία είπες.

Ρε αχλάδω, είναι μισανθρωπικό να λες "βρωμερή παρουσία του ανθρώπου". Τι θα πει ελεύθερο μέρος; Τα μέρη για τους ανθρώπους είναι.
Ρε παλιοχίπστερ, η φύση είναι και για τα φυτά και τα ζώα, όχι μόνο για τους ανθρώπους. Άσε και κάνα μέρος ήσυχο να υπάρχουν κι αυτά με την ησυχία τους :lol:
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

pal έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 16:32
Χαοτικός έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 16:26

Ρε παλιοχίπστερ, η φύση είναι και για τα φυτά και τα ζώα, όχι μόνο για τους ανθρώπους. Άσε και κάνα μέρος ήσυχο να υπάρχουν κι αυτά με την ησυχία τους :lol:
Μια χαρά ρε σεβόμαστε τα βρωμόζωα. Άλλωστε δεν τα ενοχλούμε. Μια χαρά οι σκορπιοί κυκλοφορούνε ανάμεσα στις σκηνές.
΄Ασε που μου έδωσες πάσα για κάτι (καλά να πάθεις).

Τα ζώα λοιπόν είναι βασική αιτία που έχουμε σήμερα καπιταλισμό δηλαδή ταξική κοινωνία και άρα ανελευθερία. Αν δεν υπήρχαν ή τουλάχιστον αν δεν μας την έπεφταν, δεν θα είχαμε λόγο να φτιάξουμε όπλα. Από κει και μετά σαρχίζει η τεχνολιγική εξέλιξη, ο καταμερισμός εργασίας, η αλλοτρίωση των προϊόντων και φτάνουμε στις ταξικπές κοινωνίες.

Εκδίκηση τώρα. Πάρτε όλοι τα σλίπι μπαγκ να κάνουμε κατάληψη στο οικοσύστημά τους :sal13:
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Daje έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 07:39 Ειμαι πολυ σιχασιαρης για να περασω καλα σε καμπινγκ.
Δεν το εχω κανει ποτε στη ζωη μου και αν επρεπε να το κανω θα το θεωρουσα καταναγκαστικα εργα.
Εδω δεν την παλευω στα απλα δωματια ξενοδοχειου. Απο σουιτα και πανω.
υπαρχουν και ελευθερο κατασκηνωτες που στηνουν καταστασεις πολυτελειας σε πανεμορφα μερη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”