Misty_Blue έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:34Στο καθαριστήριο.. άντε και την έπλυνες στην μπανιέρα..που την απλώνεις αν ζεις σε διαμέρισμα..
![]()
Στα σχοινιά;
Γιεπ
Misty_Blue έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:34Στο καθαριστήριο.. άντε και την έπλυνες στην μπανιέρα..που την απλώνεις αν ζεις σε διαμέρισμα..
![]()
Γιεπ
το ήξερα
Fata_Morgana έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:29Εγώ βρίζω που έχω μικρή μπανιέρα. Για ντουζιέρα ούτε λόγος. Εκτός που θες να κάνεις τα αφρόλουτρα σου κτλ θες να πλύνεις μια μεγάλη κουβέρτα που θα τη πλύνεις;Airman68 έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:15Γιατί είναι λάθος;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:07
Άλλο το πλυντήριο, που είναι σημαντικό και άλλο η μπανιέρα. Τα τελευταία χρόνια παίζει τάση στις ανακαινίσεις να βάζουν ντουσιέρες στο πρώην χώρο της μπανιέρας, κάτι που είναι λάθος και καθόλου πρακτικό (ειδικώς αν παίζει και wc) αλλά οι περισσότεροι το αντιλαμβάνονται αργά.
Εγώ από τότε που πήγαινα γυμνάσιο, την μπανιέρα σαν ντουζιέρα τη χρησιμοποιώ.
Θα τη δώσεις στο καθαριστήριο βρε. Έτσι κάνουν οι άρχοντες. Και την κουβέρτα και το πάπλωμα και όταν σε πιάσει κανένας κολικός ή κάτι σχετικό που θέλει όντως ζεστό μπάνιο για να καλμάρει θα τη βγάλεις με ντουσάκι. Όχι, δεν μιλάω προσωπικά.Fata_Morgana έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:29Εγώ βρίζω που έχω μικρή μπανιέρα. Για ντουζιέρα ούτε λόγος. Εκτός που θες να κάνεις τα αφρόλουτρα σου κτλ θες να πλύνεις μια μεγάλη κουβέρτα που θα τη πλύνεις;Airman68 έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:15Γιατί είναι λάθος;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:07
Άλλο το πλυντήριο, που είναι σημαντικό και άλλο η μπανιέρα. Τα τελευταία χρόνια παίζει τάση στις ανακαινίσεις να βάζουν ντουσιέρες στο πρώην χώρο της μπανιέρας, κάτι που είναι λάθος και καθόλου πρακτικό (ειδικώς αν παίζει και wc) αλλά οι περισσότεροι το αντιλαμβάνονται αργά.
Εμείς από παιδιά γεμίζαμε τη μπανιέρα, κάθε μέρα το καλοκαίρι. Ήταν παιχνίδι μας.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:33Μα οι περισσότεροι αυτό κάνουμε παιδιόθεν. Εκτός αν ήταν ελληνική συνήθεια τα αφρόλουτρα με κεράκια και δεν το πήρα χαμπάρι...Airman68 έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:15Γιατί είναι λάθος;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:07
Εγώ από τότε που πήγαινα γυμνάσιο, την μπανιέρα σαν ντουζιέρα τη χρησιμοποιώ.![]()
![]()
Σε πρακτικά ζητήματα, αναφέρομαι.
Για κουβέρτες και σκεπάσματα διπλών κρεββατιών μιλάμε και όχι για παιδικά μονόκλινα.
Διπλή μεγάλη κουβέρτα. Μπορεί και να μπαίνει πλυντήριο απλά δε θα το ρίσκαρα προσωπικά.
Νεροτριβη στην Αθήνα δυστυχώς δε ξέρω αλλά ούτε και το χω ψάξει. . Αλλιώς θα τα φόρτωνα όλα και θα τα πήγαινα. Αγαπώ νεροτριβή. Αλλά εγω στη μπανιέρα τη πλένω. Την πατάω να βγάλει όσο νερό γίνεται, την αφήνω και λίγο να βγάλει στη μπανιέρα και μετά εχω σχοινί απλωματος το περνάω 3-4 φορές στα κάγκελα στη γωνία εσωτερικά και την απλώνω απλωτά Τη χτυπάει όλη μέρα ο ήλιος και ο αέρας μια χαρά στραγγιζει και στεγνώνει.Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:41Fata_Morgana έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:29Εγώ βρίζω που έχω μικρή μπανιέρα. Για ντουζιέρα ούτε λόγος. Εκτός που θες να κάνεις τα αφρόλουτρα σου κτλ θες να πλύνεις μια μεγάλη κουβέρτα που θα τη πλύνεις;Airman68 έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:15
Γιατί είναι λάθος;
Νεροτριβή αγάπη μου. Αλλιώς βάζεις μια τάβλα και την αφήνεις να στραγγίξει, πριν την απλώσεις όξω.![]()
οκ, καποτε πράγματι δεν έμπαιναν οι μεγαλες, εδω και 20 χρόνια τα πλυντήρια τα καταφέρνουν μια χαρά παντως.Fata_Morgana έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:49 Διπλή μεγάλη κουβέρτα. Μπορεί και να μπαίνει πλυντήριο απλά δε θα το ρίσκαρα προσωπικά.
Ο ουρακοτάγκος δεν συμμετέχει στις δουλειές σπιτιού; Αποκλείεται, τέτοιος φεμινιστήςFata_Morgana έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:49Διπλή μεγάλη κουβέρτα. Μπορεί και να μπαίνει πλυντήριο απλά δε θα το ρίσκαρα προσωπικά.
Νεροτριβη στην Αθήνα δυστυχώς δε ξέρω αλλά ούτε και το χω ψάξει. . Αλλιώς θα τα φόρτωνα όλα και θα τα πήγαινα. Αγαπώ νεροτριβή. Αλλά εγω στη μπανιέρα τη πλένω. Την πατάω να βγάλει όσο νερό γίνεται, την αφήνω και λίγο να βγάλει στη μπανιέρα και μετά εχω σχοινί απλωματος το περνάω 3-4 φορές στα κάγκελα στη γωνία εσωτερικά και την απλώνω απλωτά Τη χτυπάει όλη μέρα ο ήλιος και ο αέρας μια χαρά στραγγιζει και στεγνώνει.Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:41Fata_Morgana έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:29
Εγώ βρίζω που έχω μικρή μπανιέρα. Για ντουζιέρα ούτε λόγος. Εκτός που θες να κάνεις τα αφρόλουτρα σου κτλ θες να πλύνεις μια μεγάλη κουβέρτα που θα τη πλύνεις;
Νεροτριβή αγάπη μου. Αλλιώς βάζεις μια τάβλα και την αφήνεις να στραγγίξει, πριν την απλώσεις όξω.![]()
Fata_Morgana έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:49
Εγώ βρίζω που έχω μικρή μπανιέρα. Για ντουζιέρα ούτε λόγος. Εκτός που θες να κάνεις τα αφρόλουτρα σου κτλ θες να πλύνεις μια μεγάλη κουβέρτα που θα τη πλύνεις;
οκ μπορει να υπαρχουν πιο βαριές κουβερτες απο αυτες που ξερω, αλλα μου μοιαζει περίεγο, και παπλωμα κινγ σιζε σε σαμσουνγκ 9 κιλών, κρατάει πολυ νερό το παπλωμα, μια χαρά το καταφέρνει.νύχτα έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:52 στο δικό μου που είναι 7κιλο μόνο οι μονές πλένονται καλά
μια φορά επιχείρησα να βάλω διπλή και δεν μοσχοβόλησε καν
Εχμ και πάλι έχω τις επιφυλάξεις μου. Και επειδή το προηγούμενο τα φτυσε με κάτι πειράματα που έκανα με τη χωρητικότητα, λέω το καινούριο να μη το ζορίσω.enaon έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:51οκ, καποτε πράγματι δεν έμπαιναν οι μεγαλες, εδω και 20 χρόνια τα πλυντήρια τα καταφέρνουν μια χαρά παντως.Fata_Morgana έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:49 Διπλή μεγάλη κουβέρτα. Μπορεί και να μπαίνει πλυντήριο απλά δε θα το ρίσκαρα προσωπικά.
Τον στέλνω για κυνήγι αυτόν.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:52Ο ουρακοτάγκος δεν συμμετέχει στις δουλειές σπιτιού; Αποκλείεται, τέτοιος φεμινιστήςFata_Morgana έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:49Διπλή μεγάλη κουβέρτα. Μπορεί και να μπαίνει πλυντήριο απλά δε θα το ρίσκαρα προσωπικά.
Νεροτριβη στην Αθήνα δυστυχώς δε ξέρω αλλά ούτε και το χω ψάξει. . Αλλιώς θα τα φόρτωνα όλα και θα τα πήγαινα. Αγαπώ νεροτριβή. Αλλά εγω στη μπανιέρα τη πλένω. Την πατάω να βγάλει όσο νερό γίνεται, την αφήνω και λίγο να βγάλει στη μπανιέρα και μετά εχω σχοινί απλωματος το περνάω 3-4 φορές στα κάγκελα στη γωνία εσωτερικά και την απλώνω απλωτά Τη χτυπάει όλη μέρα ο ήλιος και ο αέρας μια χαρά στραγγιζει και στεγνώνει.Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:41 [/b]