!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
- Fata_Morgana
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
Θέλω να κάνω το σπίτι και δε θέλω να σηκωθώ από τη κουβέρτα. Με πονάει και το στομάχι μου. Έχω μέρες τώρα που μια το στομάχι, μια το κεφάλι, ύπνο καλό δε κάνω καθόλου, όλα πονάνε. Υγρασία; το κρύο; μεγαλώνω; όλα μαζί;
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Αρπαξες πούντα; φασκιώσ καλά.Fata_Morgana έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 18:18 Θέλω να κάνω το σπίτι και δε θέλω να σηκωθώ από τη κουβέρτα. Με πονάει και το στομάχι μου. Έχω μέρες τώρα που μια το στομάχι, μια το κεφάλι, ύπνο καλό δε κάνω καθόλου, όλα πονάνε. Υγρασία; το κρύο; μεγαλώνω; όλα μαζί;
Θέλω και εγώ να καθαρίσω το δικό μου και να το στρώσω αύριο.
Παίζει να έρθεις και στο δικό μου μετά να το κανεις;
- Fata_Morgana
Αν τάξεις τζάκι με φουλ φωτιά που θα μ αφήνεις όμως να τη πειραζω και μπριζολιδια στο τζάκι, κάτι μπορεί να γίνειtaliban έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 22:34Αρπαξες πούντα; φασκιώσ καλά.Fata_Morgana έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 18:18 Θέλω να κάνω το σπίτι και δε θέλω να σηκωθώ από τη κουβέρτα. Με πονάει και το στομάχι μου. Έχω μέρες τώρα που μια το στομάχι, μια το κεφάλι, ύπνο καλό δε κάνω καθόλου, όλα πονάνε. Υγρασία; το κρύο; μεγαλώνω; όλα μαζί;
Παίζει να έρθεις και στο δικό μου μετά να το κανεις;
Βρε ελατε να φτιάξτε και το δικό μου και θα σας μαγειρέψω της Παναγιάς τα μάτια. Τζάκι δεν έχω, αλλά θα αποζημιωθείτε γιατί έχω γαμάτο ζεστό σπίτι. Μεγάλο βέβαια, αλλά δε γαμείς.Fata_Morgana έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 22:42Αν τάξεις τζάκι με φουλ φωτιά που θα μ αφήνεις όμως να τη πειραζω και μπριζολιδια στο τζάκι, κάτι μπορεί να γίνειtaliban έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 22:34Αρπαξες πούντα; φασκιώσ καλά.Fata_Morgana έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 18:18 Θέλω να κάνω το σπίτι και δε θέλω να σηκωθώ από τη κουβέρτα. Με πονάει και το στομάχι μου. Έχω μέρες τώρα που μια το στομάχι, μια το κεφάλι, ύπνο καλό δε κάνω καθόλου, όλα πονάνε. Υγρασία; το κρύο; μεγαλώνω; όλα μαζί;
Παίζει να έρθεις και στο δικό μου μετά να το κανεις;![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Fata_Morgana
Άμα είναι να φάμε, κάτι θα κάνουμε κι από κειΠασιφάη έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 22:47Βρε ελατε να φτιάξτε και το δικό μου και θα σας μαγειρέψω της Παναγιάς τα μάτια. Τζάκι δεν έχω, αλλά θα αποζημιωθείτε γιατί έχω γαμάτο ζεστό σπίτι. Μεγάλο βέβαια, αλλά δε γαμείς.Fata_Morgana έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 22:42Αν τάξεις τζάκι με φουλ φωτιά που θα μ αφήνεις όμως να τη πειραζω και μπριζολιδια στο τζάκι, κάτι μπορεί να γίνειtaliban έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 22:34
Αρπαξες πούντα; φασκιώσ καλά.
Παίζει να έρθεις και στο δικό μου μετά να το κανεις;![]()
![]()
Ναι, ναι!Fata_Morgana έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 23:22Άμα είναι να φάμε, κάτι θα κάνουμε κι από κειΠασιφάη έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 22:47Βρε ελατε να φτιάξτε και το δικό μου και θα σας μαγειρέψω της Παναγιάς τα μάτια. Τζάκι δεν έχω, αλλά θα αποζημιωθείτε γιατί έχω γαμάτο ζεστό σπίτι. Μεγάλο βέβαια, αλλά δε γαμείς.Fata_Morgana έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 22:42
Αν τάξεις τζάκι με φουλ φωτιά που θα μ αφήνεις όμως να τη πειραζω και μπριζολιδια στο τζάκι, κάτι μπορεί να γίνει![]()
![]()
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Έρχεται χειμώνας.Fata_Morgana έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 18:18 Θέλω να κάνω το σπίτι και δε θέλω να σηκωθώ από τη κουβέρτα. Με πονάει και το στομάχι μου. Έχω μέρες τώρα που μια το στομάχι, μια το κεφάλι, ύπνο καλό δε κάνω καθόλου, όλα πονάνε. Υγρασία; το κρύο; μεγαλώνω; όλα μαζί;
Παρατηρητής...
- kongrosian
μόλις έφαγα. και όπως έστριβα ένα τσιγάρο, και το έγλειφα, μπήκε ένα κομματάκι μαρούλι μέσα στο χαρτάκι. λέω να το καπνίσω έτσι.

- Fata_Morgana
Δεν έρχεται, ήρθε ο χειμώνας. Μαζί και το στρώμα που πήραksk έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 16:04Έρχεται χειμώνας.Fata_Morgana έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 18:18 Θέλω να κάνω το σπίτι και δε θέλω να σηκωθώ από τη κουβέρτα. Με πονάει και το στομάχι μου. Έχω μέρες τώρα που μια το στομάχι, μια το κεφάλι, ύπνο καλό δε κάνω καθόλου, όλα πονάνε. Υγρασία; το κρύο; μεγαλώνω; όλα μαζί;
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Άλλον χειμώνα εννοώ...Fata_Morgana έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 19:08Δεν έρχεται, ήρθε ο χειμώνας. Μαζί και το στρώμα που πήραksk έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 16:04Έρχεται χειμώνας.Fata_Morgana έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 18:18 Θέλω να κάνω το σπίτι και δε θέλω να σηκωθώ από τη κουβέρτα. Με πονάει και το στομάχι μου. Έχω μέρες τώρα που μια το στομάχι, μια το κεφάλι, ύπνο καλό δε κάνω καθόλου, όλα πονάνε. Υγρασία; το κρύο; μεγαλώνω; όλα μαζί;![]()
Παρατηρητής...
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
kongrosian έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 16:35 μόλις έφαγα. και όπως έστριβα ένα τσιγάρο, και το έγλειφα, μπήκε ένα κομματάκι μαρούλι μέσα στο χαρτάκι. λέω να το καπνίσω έτσι.
![]()
1:28:30
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
- kongrosian
ρε καψαλίονα δραγούμη, το έχεις δει όλο αυτό το βίντεο;Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 05:20kongrosian έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 16:35 μόλις έφαγα. και όπως έστριβα ένα τσιγάρο, και το έγλειφα, μπήκε ένα κομματάκι μαρούλι μέσα στο χαρτάκι. λέω να το καπνίσω έτσι.
![]()
1:28:30![]()
- Cecily Anne
Βρήκα ένα ωραίο σπιτάκι, χάρηκα ετοιμαζόμουν να παρω τηλ μέχρι που είδα τη μπανιέρα. Δε χώραγα! Ούτε πλυντήριο χώραγε. Σπίτι για μινιονς είναι. Γιατιιιιι
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”